Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. gingerchild

gingerchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 август 2011
    Пораки:
    1.495
    Допаѓања:
    4.994

Тој чадот за декорација шо им е на „сценава’’ малце требало да го раздуваат, вака изгледа како да се запалија. :rofl: :rofl:

На sweet-star му/ѝ се допаѓа ова.
  2. luncika

luncika Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    205
    Допаѓања:
    171
    Абе остајте, нашава мисица оваа година е далеку подобра со англискиот, за разлика од тие минатите години што беа. Еве за потсетување само: :lol:

А кога веќе зборуваме за недоволното познавање на јазикот, погледнете ја оваа Miss Ukraine.

http://www.youtube.com/watch?v=IUxzSa2Iua0 0:07, 0:13, 0:23 Уствари, што ви издвојувам, погледнете го цело видео. :rofl:

Ете, значи не е само нашата со такви грешки. Не дека ја бранам, не ми се допаѓа ниту мене, само еве ви ги издвоив и другиве, малку да се насмееме. :D

3. BlueHeart

BlueHeart Популарен член

Се зачлени на:
    6 јули 2012
    Пораки:
    237
    Допаѓања:
    469
    Оваа од Украина барем е убава, оваа нашата ни убава, ниту знае да збори :D .

4. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.979
    Ама секоја година, на сите настани, нема еден, а да не се обрука со англискиот. Веќе не ме ни чуди, ќе ме зачуди да испадне некој и да каже како што треба. Време е луѓето да сфатат дека си има стручни и обучени лица, кои можат да го кажат сето тоа на пристоен начин, без да се самообрукаш. Не е срамота да не знаеш англиски, срамота е да кажеш дека студираш јазици и зинуваш да зборуваш англиски така. |( Ама нели сите тука знаат и англиски и сите јазици од Балканов, и се', сите се флуент на 10 јазика, па после има циркузи.

Барем на германски нека го кажеше, 99% немаше да разберат дека фалш го кажува, на две, на три, ќе ги стркалаше зборовите. :talk:

На TheKiketoo и Hipster им се допаѓа ова.
  5. MaggieTatum

MaggieTatum Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    651
    Допаѓања:
    509
    и Мис Виетнам -
    http://www.youtube.com/watch?v=ol4s_bnklmA :rofl: :rofl:
    топ коментар на видеото -
    оф леле, се изнасмеав :rofl: :rofl:
    барем не е само нашата претставничка што незнае англиски, имало и полоши :D ама сепак, англиски кај нас се учи уште од 4то одд., незнам како е во Виетнам ама срамота е ова со нашава претставничка :x Незнам дали да плачам или да се смеам.. (засега ќе се смеам :rofl: )

На SparkyAngel, Edie.S, Espadrila и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. Charlottexo

Charlottexo Активен член

Се зачлени на:
    6 јули 2013
    Пораки:
    66
    Допаѓања:
    19
    ^^^^^^^^^^^ ми продолжи животот аааааааааааах :rofl: :rofl:

На MaggieTatum му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    3.659
    Не знам дали има посебна тема, ама ајде еве овде ќе го кажам.
    http://commonsensehate.blogspot.com/201 ... vetec.html
    Океј, се надевам дека дечково/девојкава,што и да е ова што го пишува блогов, си игра бајрам со паметот. Причина зошто Кили е светец, ајде бе. Кили бил светец. Кили бил закон. Кили бил единствен искрен. Немој да ме јебеш, ете. Ако прочитате ќе сфатите дека Кили всушност го испланирал ова, бидејќи види мајката, Кили бил мастермајнд како главниот лик од Пила, или хероите од Брејкинг Бед. Да, за Кили е муабетов. Кили знаел дека е болен од рак и затоа е човечки ролеркостер, никој од нас не ја сфаќа повисоката смисла, цел. Ми дојде нагон на самоубиство од муабетов. Кили веќе 20 години има рак, кој дури сега му текна да го лечи, па ајде од една страна што го лечи, од друга страна го буцка со другите работи што ги конзумира. Но сето тоа е во име на возвишената цел на Кили, да биде глас на една нова генерација. |(

Чист пример како може една ајде да ја наречам кауза, да излезе вон границите на нормалното. Секој еден треба да разбере зошто некои застанаа на страна на Кили. Еве ја причината.
    Не е дека сите се притаени џанаци кои само чекаат да се легализира некоја дрога. Не е дека го поддржуваме Кили за конзумирањето и неговото не-криење на истото. Не е дека го поддржуваме наводното лечење на Кили. Не е ништо поврзано со марихуаната.

Го поддржуваме Кили затоа што е пример колку нашата држава, во најблага смисла, смрди. Го поддржуваме Кили бидејќи законот не важи за сите исто. Го поддржуваме Кили, бидејќи сакаме да биде казнет и тој и сите како него, а не само тој. Го поддржуваме, бидејќи беше јавна тајна дека е дамнешен уживател исто како што е јавна тајна дека одредени региони од државава се Мека и Медина за таквите како него, а сепак не се прави ништо во врска со тоа.

На Annath и MacaLove им се допаѓа ова.
  8. Primadonna

Primadonna Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2012
    Пораки:
    1.341
    Допаѓања:
    2.163
    Море нашава истреска нешто,ама не ги развлекуваше зборовите како типките од Украина и Виетнам.
    Па добро они како се разбираат со тие таму шо се ангажирани?Срамота е ова,12 годишно дете што му иде англискиот подобро ке се претстави од страшниве мисици |(

9. sweet-star

sweet-star Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2012
    Пораки:
    1.524
    Допаѓања:
    1.738
    Леле се пресмеав со видеана.Таа од Украина навистина преубава девојка,ама англискиот...
    Подобро нека не се брукааат,како што кажа дузи.
    Иако нашата не беше до толку лоша,за разлика од претходните наши претставнички. :rofl:
    Мене ми е мака што не е убава,а ја праќаме на Мис на светот,која иронија. :clap:

10. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.423
    Добро што е работава сите со смол канчри амн више со тоа мала, и Словенија е мала, тука сме и со население и површина, па никој никогаш не сум чула никој словенец да каже дека е од смол канчри. Досадни се више, као демек ако речеш дека ти е смол канчри е битнo или златни гаќи ќе ти дадат или ќе ти попуштат, ај оваа е од мала држава за греота |(
    За англискиов на цурава нема да коментирам доволно е видеото, само педагоџи е доволно и крај сите дискусии.

Класната моја у средно се ежеше од реченица, I am coming from Macedonia a small country on the Balkan peninsula, ја научиле таа сите и репетициум ес матер студиорум,како папагали навиени, катастрофа што да кажам.

На Sara123, ludoto19, tessie и 14 други им се допаѓа ова.
  11. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    Јас мислам следниот пат место убавина критериум за мисица да биде добро познавање англиски.
    Па да кажеш како се викаш, од каде си и што учиш се учи во петто одделение и гарантирам дека децана подобро изговараат од оваа.
    Немаше да биде некоја трагедија ако не студираше јазици ама вака... :x
    И замислете утре она професорка... :wasntme: :tmi:
    Ма немој да ме ј*беш бре!!! :rofl:

На SparkyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  12. alekce83

alekce83 Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2012
    Пораки:
    903
    Допаѓања:
    1.133
    Мене едно ме интересира, не зборувам само за сегашната претставничка, мислам и на претходните наши што настапувале на некој натпревар надвор од државата, нели уште од прво одделение учиме англиски???
    Не мора да зборат перфектно, ете претставничката на Шпанија си збори англиски без грешка но го има оној нејзин шпаски акцент што мене лично многу ми се допаѓа.А најтрагично е што кажуваат само 5 реченици, па може да ги научат со некој професор во Македонија пред да заминат, не им бараме повеќе.Не е интервју ова, туку е лично претставување!

13. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.660
    Допаѓања:
    17.475
    Алоо луѓе, што им се фативте за англискиот.
    Тоа се манекенки, од кај знаат да одат во штикли, па сакате и англиски да зборат. Знаете вие колку има за мислење дали прво десна или лева нога напред?

На Golden му/ѝ се допаѓа ова.
  14. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.105
    Ај за англиски што ретко која мисица ја бива, секогаш било така, не може да очекуваме да биде добра во тоа нели, ама не можам да се помирам со нејзината НЕубавина!
    Еден е изборот жити се, има прекрасни девојки во Македонија, па дури и тиквичката пофотогенична и посимпатична беше.... Срамота е и жирито и модната агенција која ги пушта овие ваквите зубли на самиот избор, и срамота да им е на нив лично што се пријавуваат - зар не се свесни или немаат ли огледало?!
    Ем шуто ем боде! - Кај нас така ги викаме овие напорните.
    Не, јас не сум перфектна, ама си зимам за право да пишам пошто еден избор е, и срамота е од баш сите, да ај пуштиме оваа гревна душа, абе никаква ми е!
    Нит англиски, нит убавина, нит харизма, еребицава бар Бали ќе го виде, кусо да сме, еве на одгодина ако не се пријавам, може со овие 10 кг + што ми се, ќе замижат, и ќе се фокусират на англискиот и убавината! :D Умрела ѓупката, па сама си се пофалив, е ако де, шом ваа ќе лета за Бали, јас се чувствувам како ангел на Викториа Сикрет, ај ча - ча - о!

Еве девојки кои се природни со добар англиски и патем за чудо и убави. :)

Врвот ми е девојкава, само 18 години а перфектен англиски. http://www.youtube.com/watch?v=xkL4-ynDlzU

http://www.youtube.com/watch?v=VA7CWQNvRV4
    http://www.youtube.com/watch?v=OgGB6kGcESc

На mims-89 и anabel-a им се допаѓа ова.
  15. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.842
    Допаѓања:
    25.768
    А освен ова видео каде што се претставуваат, има и посебни видеа Contestant Introduction и само од нашата нема!

http://www.youtube.com/playlist?list=PL ... 2yugQG-eqd

Ај нека провери некој уште еднаш, можеби јас не гледам.

16. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
  17. Azriel1

Azriel1 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2012
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    406
    Овој водителов ко некое дегенче ми е. Него требаше да го реметат прво.

Нека ја нема подобро.

18. Vikica.cuci

Vikica.cuci Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    1.520
    Допаѓања:
    3.293
    Го прашуват која ти е омилена поза, а тој одговара дали му е убав или не |(
    Како и да е мизерични ми се со вакви "провокативни" интервјуа, а водителов по педерско гласче неможе ни да посака да има...
    Се ан се глупости на кубен.

19. Aryana

Aryana Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2013
    Пораки:
    197
    Допаѓања:
    71
    Од цело интервју разбравме дека Андреј уствари се пали на Роко Зифреди. Друго, кога му рече на водителов - ај ти не добиј (ерекција) кога пред тебе ти игра толкав г'з. Нема да добие бе момче, нема он да добие пошто е педер.

На SparkyAngel му/ѝ се допаѓа ова.
  20. SparkyAngel

SparkyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    901
    Допаѓања:
    1.366
    OMG! Дали ја препознавате "лепотицата" со црна долга коса?! :lol:

Алачки на млади години :lol: :emo:

Прикачени фајлови:

• hahaha.jpg
      hahaha.jpg
      Големина на фајлот:
      59,9 KB
      Прегледи:
      459
    На Barbie20, Aryana, tessie и 1 друга личност им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.