Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.018
    Допаѓања:
    81.359
    ^ Јас мислам дека тука воопшто не е битна Алачки (која патем ми е баш некако ретро-симпатична овде, посебно шишката е опасен детал :lol: ), туку моментот е страшилото Ирена!
    Ау човече, смешка на денот ми е нејзиниот израз на сликата дефинитивно. :rofl:

На MandyLane му/ѝ се допаѓа ова.
  2. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Bоа со Kили е врвот више :D
    Eве дел од сликите што ми оставија најголем впечаток :rofl:

Ја мислам дека Арачиново би дало најјака поддршка во случајов :D :D

На Nymeria и anuskaNESTLE им се допаѓа ова.
  3. Captain-Omni

Captain-Omni Популарен член

Се зачлени на:
    2 септември 2013
    Пораки:
    662
    Допаѓања:
    5.231
    Ма ни Андријана ни Ирена... види го бре Горан, ко ретардирано девојче ставено во фотошоп и несмасно прилепено до овие две е.

На la-chicka и Li0ness им се допаѓа ова.
  4. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2011
    Пораки:
    1.979
    Допаѓања:
    7.104
    Браво за Андреј, е воа е интервју, Кико учи од него, мајмун еден. :D
    И покрај се за Андреј и Панчо, со нивните газлести и цицкасти спотови, нема да го ругам Андрејчо, стварно ми се свиѓа како си одговори на сите прашања, баш си беше искрен иако малку го исилува водењето љубов, не ми изгледа како тип кој редовно воде љубов, ама он си знае!

И еве интересно нешто (статус од фб), Дадар ги кара мрзливите Македончиња.

Aleksandar Dadar
    16 hours ago near Skopje
    Зошто лугето велат и ПЛАЧАТ дека нема работа кога не сакаат да работат ?
    Јас ,како работодавец ,скоро секогаш имам проблем да најдам луге кои сакаат да работат,
    ЗА СЕБЕ А НЕ ЗА МЕНЕ !
    Не мозеш да ги добиеш, спијат или не креваат на телефон ,а сте се договoриле веке за разговор или ги мрзи да стигнат на интервју а ако стигнат се брзаат да одат на кафе ги чека некој ...
    Клеопатра често ми вели : Дадар А ШТА ЈЕ ПОСРЕДИ !???
    Еееее мрзливо Македонче,додека јас станувам во 05 сабајле да си ги направам невестите и клиентите за сниманје ,ти спиеш ли спиеш а што е нај бесмислено ,кога ке станеш од спиенје се залиш дека немаш доволно пари за на кафе !!!
    Посветено на сите мрзливи луге на кои така ке им помине младоста а бога ми и староста,пред очи,по кафичи и на ФБ ...
    Гуд најт ,хотел Македонија !

П.С Некој треба да го науче Дадар, каде точно се ставаат запирките во реченицата. Пуфна на крајот после волкав статус со запирките.

5. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.130
    Допаѓања:
    135.547
    Настрана запирките ,човеков е у право. Седат дома оти се мрзи светски, после пари немале, амам им давала за кафе. Идиоти луѓе имаме у државава. Се друг им е крив, а они неспособни да работат.
    Браво Дадар за муабетов

На Agrona и Daydream им се допаѓа ова.
  6. sadangel

sadangel Популарен член

Се зачлени на:
    7 март 2010
    Пораки:
    983
    Допаѓања:
    782
    Андрејчо оди на настап и му идат авиони женски и он си бира само со која... :wasntme:
    м? :geek:
    Па и не баш... :tmi:

7. Aryana

Aryana Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2013
    Пораки:
    197
    Допаѓања:
    71
    Во право е за мрзата ама има и друга страна - на мрзливите луѓе така ке им помине младоста а богами и староста... Дадар, додека ти шминкаш невести...луѓето се женат. И тие невести кои ти ги шминкаш се мажат за некој така? Ти кога? Младоста ќе ти помине во шминкање невести, а бога ми и староста.

8. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    3.659
    Мислам дека Дадар не е баш заинтересиран за невести.

На mims-89, Hipster, ludoto19 и 8 други им се допаѓа ова.
  9. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.130
    Допаѓања:
    135.547
    Е сеа на дедо ми звучиш. Шо работиш и сабота и недела, пари се печалат, мажи се, оти две раб места имаш, шо и фалеше на баба ти коа ја земав, куќа немавме, сите другарки и школо немаа па се омажија, ти две школи изучи, па не си мажена....Ама, битно е да си среќен, не во брак, и битно е да речеш браво што сам си го вади лебот, а не дека има маана- неженет бил. Боже.

10. Aryana

Aryana Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2013
    Пораки:
    197
    Допаѓања:
    71
    Освен да ги шминка ;)

11. Aryana

Aryana Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2013
    Пораки:
    197
    Допаѓања:
    71
    Види вака, не реков јас дека е лошо пари да се заработуваат, тоа е најбитно. Ама човек треба и другите аспекти од животот да ги гледа. Што сеа, ајде ќе прави пари, после ќе нема со кого да ги троши. Сам со себе? Не би рекла. Со пријателите? Пријателите вечно нема да се крај него, ќе си оформат семејства, ќе си ја гледаат својата работа. Неговите најблиски? И за нив истото важи. Е сега ако си е тој хомосексуалец нека си најде некој по свој терк па нека си ги троши на него. Не е убаво да си сам како него. Па не е ни млад баш.

12. Oxymoron

Oxymoron Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    1.394
    Допаѓања:
    12.258
    Дебилна е емисијава, гостите, поставените прашања, ама во дебилност убедливо победува водителот! И го познавам и лично, не е ништо помалку ретардиран.

Андреј добро се снајде со прашањата, мислам како да одговориш на вакви прашања?! Само многу ми е смешно како секое прашање го вртеше на водење љубов со вистинската линчост бла бла, ни мене не ми изгледа како некој што преферира љубов пред секс, но океј :D

13. Vikica.cuci

Vikica.cuci Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    1.520
    Допаѓања:
    3.293
    Наде Талевска се породи, бебето ќе се вика Максим.
    Пејачката Наде Талевска, од неодамна и Спасовска, се породи. Таа вчера на свет донесе машко бебе, кое како што веќе и најави, ќе се вика Максим.
    Наде и нејзиниот дечко, сега сопруг Ненад, беа три и пол години во врска, која пред неколку месеци ја крунисаа со брак.
    Пејачката веќе паузира од професионалните ангажмани, работата во МОБ и живите свирки се сега во втор план, во прв е најубавата животна улога - мајчинството.
    Ајде нека и е со среќа!

14. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    3.658
    Допаѓања:
    8.577
    Во врска со муабетов за Дадар.
    Абе да можеби реалноста е таа, ама Дадар нека не продава му*а за бубрези.
    Не сакале да работат македонците.
    Имам близок роднина кај него, остана две години да работи така за без пари кај него.
    Ке му фрли еднаш месецно, или еднаш во два месеци 1000че и тоа е тоа, а детево се убива од работа кај него, неговите му ја плакаат слободната, и му даваат пари за јадење. А дадар цело време го фали, добар бил, супер бил, супер се снаоѓал. Епа ако толку ти е добар зашо не го вработиш бе? Ете две години се испраксирал и повеке од доволно, ама не вака повеке му одговара.

Башка кога ке дојдат клиенти, ке остават 100, 200 денари бакшиш на фризерот, он му го собира бакшишот како да му дошло за тие 200 денари.

Или пак ке дојде во салонот на саат време, и ке излезе на ручек и го нема 3 саати, а овие што се кај него демек на пракса му го водат салонот, они први одат го отвараат они и го затвараат он дневно дали се на се три саати поминува таму.

Зашто му избега Даниел и си отвори салон самиот? Еве и сега овој што му е фризерот Џорџ, се спрема и он да се тргне од таму.
    Зашто? Па не му се иплати да работи за неколку илјади денари кај него, да го чисти и одржува салонот, а газдава никаде го нема.

Додека не почна роднинава таму кај него го мислев ќовеков за многу фер, ама испадна дека кој не го знае скапо ке го плати.

Така да дадарче, шминкај си таму и не многу многу филозофирај.

На Sara123, Agrona, Tea1233 и 3 други им се допаѓа ова.
  15. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    Па сега, ако младоженецот е убав ќе се заинтересира и во невестата наравно :rofl: .
    Ама шала на страна убав е Дадар бе :)

Ама само кога ќути, чим отвори уста не го можам, ептен женски глас има :D .

16. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    3.659
    Лудо, сите што се педери се убави... или сите што се убави се педери, како и да е ;(.

На MaggieTatum и ludoto19 им се допаѓа ова.
  17. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    А нели бе он на времето беше со Лена Ристеска у врска? :?:

18. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    За друго не знам, ама врска нема од шминкање, сите ги исто шминка. Како еднаш во една емисија го слушам, водителката прашува кои се мејкап трендови за оваа сезона, и тој така "професионално"..Епа за преку ден понежна шминка, малку пудра и сл, за за навечер може малку потемни сенки. Баш бев

Прикачени фајлови:

• You_don't_say.png
      You_don't_say.png
      Големина на фајлот:
      42,1 KB
      Прегледи:
      202
    На feminium, Sara123, Rose96 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    3.659
    Можеби, искрено поим немам, такви жута штампа врски воопшто не ми се валидни. И Боки си имаше „врска“ еднаш многу одамна. Не велам дека Боки е педер или убав, онака колку да се долови поентата :).

Дадар ако не се лажам прв пат го имам забележано во спот некој, на Владо Јаневски изгледа, уште од тогаш ми има оставено таков впечаток.

20. Aryana

Aryana Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2013
    Пораки:
    197
    Допаѓања:
    71
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.