Форумџика на годината

Македонските јавни фаци

Discussion in 'Кафе-муабети' started by preetygirl-J, Jul 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Ако така функционира маркетингот...ќе нема потреба пд маркетинг. Ќе си купува секој што сака.
    Ама имаш грешка претстава. Цела наука е тоа да му се влезе во психа на купувачот. Всушност не се објаснува тоа со една реченица.
    Посебно не така како што ти велиш: кој и а пари ќе си купи и готово нема потреба од реклами :)
    Убаво ти кажаа. Ние сме таргет група, ако незнаат како функционира и што бара таргет групата, истражувај.
    Баш токму ние сме компетентни да коментираме колку е успешна. За нас е наменета.

А како треба да седи? :D
    Заедно е се сите 3јца во изолација. Детето плус нема друг старател, а контактот е веќе остварен.
    Не гледам друга опција. На која алудираш?

Инаку Миа се потресуваше какп детето ќе и иде во шокло и кој ќе плаќал да прави тестови корона за да биде мирна, за на крај да му донесе дома корона од журки. А тестовите за она да се журка има кој да ги плаќа |( какво лицемерие.
    Се надевам ќе бидат добро

2. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Овој ли ви е тој Димитар?:?:
    https://fashionel.mk/intervju/intervju-dimitar-atanasovski-znam-sam-da-si-go-ispeglam-stilot

3. JuLleE

JuLleE Форумски идол

И во Кичен беше на роденден на Тијана. Она всушност журка не испушти :D
    Леле свашта. И јас кога дознав дека сум позитивна и не ставија тројцата во изолација, седевме заедно, во иста соба. Јас им готвев, замисли. Ден пред мојот тест, син ми се напи вода од мое шише, го пукна носот и замисли му ја сопирав крвта и го гушкав оти плачеше. Замисли.

4. Кристина Хара

Кристина Хара Истакнат член

Па ако не се позитивни Тијана и син и, треба да седи настрана од нив во самоизолација. Валда не е е до толку без мозок ако се негативни или не се тестирани да седи во иста просторија со нив. Али види молимте она внимавала ама сепак се разборила. А не пропушти журка. Ах Миа, Миа колку си контрадикторна. За се е контрадикторна. Од една страна пак зборува за отвореност, колку е слободна бла бла а од друга страна кога ќе ја прашаат што и е Тијана никогаш не вели Девојка ми е, туку и била life changer, другарка најдобра бла бла

5. DAngel

DAngel Форумски идол

Не ги знам кои се лично ама ги памтам од една случка.
    Еднаш летав во Берлин службено, со Виз Ер. И се подредивме на пасошка контрола, гужва. Авионот каснеше плус. И застанала "дамава" со штикли од 20 сантима и мини фустан небесно плав, ама извалкан, извалкан, целиот жолти флеки како со вода прскано, како да мочал некој на него и да не никогаш исперен. Буквално засушени дамки од жолта течност :puke:
    И уште го гледа и му вика "лелеее, сите во нас гледаат" :D
    Као кои фаци се тие големо внимание привлекле. :D

6. Justicija

Justicija Форумски идол

Уште во саботата е го предвидовме ова на Миа .. не можам да го сватам лицемерието на луѓево што викаат седете дома носете маски бла бла а се изнажуркаа
    Им посакувам што побрзо да оздрават и да и е памет за друг пат да не изиграва паметна бидејќи здравјето е пред све !!
    Исто имаше и една дпкторка кај што не отече на фб носете маски а си се журка без маска и слики си става
    Многу многу лицемерие

7. Fifi84

Fifi84 Популарен член

Зашто брисот на Миа не е спонзориран? Што супер реклама ќе беше! Ало лаб.Авицена, Миа тука.Може да ми раскажете за вашите тестови за ковид? И така 5 минути....

8. Stressed Out

Stressed Out Популарен член

А мене не ми е јасно зошто сите овие се ставаат на тапет дека не носеле маски во кафичи кога не е задолжително? Зошто сте толку лицемерни? И вие одите по ресторани и кафичи и не носите маски внатре,бесмислено е да јадеш и пиеш со маска затоа и не се задолжителни,едноставно бираш дали ќе одиш по ресторани и кафичи а не е маската проблем во случајов.
    Журките на кои што беше Миа беа на отворено,како што се фураа цело лето низ Охрид.

9. Jana06

Jana06 Форумски идол

Снегулк@23 and Biljarkata like this.
  10. BlackNight

BlackNight Популарен член

Ова мислам го пишуваше еднаш порано, паметам по делот за синиот фустан. Може па фустанот го гледале

Regina.Phalange likes this.
  11. СуперДевојка

СуперДевојка Популарен член

Можда е така, не сум експерт, досега не сум купила ништо ради реклама ако сум немала пари или не ми требало, а ниту сум била дел од анкета или истражување на некоја маркетинг агенција за нивна реклама.

12. Gornn

Gornn Истакнат член

Ne tuku filozofiraj sea, izlisno e posle se.

13. Stressed Out

Stressed Out Популарен член

Што филозофирам?

14. Izaabella

Izaabella Популарен член

Леле ама ми е прљава оваа Марија парижанката. Као да ако ја пипнеш, нешо црно ќе ти остане на рака :bandit:

poppie, buba4e89 and Emilija97mk like this.
  15. темјанушка

темјанушка Популарен член

Да, тој е.
    Сега е водител на радио и, директор и косопственик на маркетинг агенцијата.

Jana06 and Biljarkata like this.
  16. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Епа јасно е. Дечкото бил по пеглањето:D

Снегулк@23 likes this.
  17. Glowy

Glowy Популарен член

На тапет се затоа што цела пролет пропагираа седење дома и почитување мерки, дури постираа и видеа каде што дезинфицираат површини и слично, а сега журка и собиранка што е зборот не пропуштија. Контрадикторноста и лицемерието на тоа што го пишуваа и зборуваа доаѓа до израз. Да си молчеа тогаш или да не објавуваа сега се на стори и на профил нема да беа вака зборувани.
    Сепак пред да се осуди, треба и секој сам да си се погледне.

18. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Ама сега... Како релативно јавна личност треба да пропагира политичко коректно однесување и како јавна личност треба да се социјализира. Кеч 22.
    Поарно ќе беше да пропагира 5 џи или јавна личност од дневна соба ќе глуми:?: Не дека е лошо ова второво, можеше да популаризира плетење на пример:angel:

19. Ladybug2436

Ladybug2436 Истакнат член

Жал ми е за Миа и се надевам дека ќе и биде подобро но малку ме иритира фактот колку се немарни јавниве личности. Ако не фатила корона од журки, значи она ја донела короната на журките. Не е така едноставно, вирус е, брзо се шири, може она ќе пројде без никакви последици но некој друг што го заразила може да го изгуби животот. Како публика треба построги да бидеме, да и дадеме до знаење дека направила грешка и дека треба да се извини. Барем според мене тоа и е морална обврска како јавна личност.

Skorpija25, Miss666 and antonelala like this.
  20. Glowy

Glowy Популарен член

Не е лошо тоа што пропагирале и никој не вика да не се социјализираат. На тапет се тие кои осудуваа и 24/7 зборуваа како тие се почитуваат, за неколку месеци подоцна тоа што го осудувале да го прават.

Justicija likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.