Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. AlicaInWonderland

AlicaInWonderland Популарен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2010
    Пораки:
    3.624
    Допаѓања:
    9.805
    Ако така функционира маркетингот...ќе нема потреба пд маркетинг. Ќе си купува секој што сака.
    Ама имаш грешка претстава. Цела наука е тоа да му се влезе во психа на купувачот. Всушност не се објаснува тоа со една реченица.
    Посебно не така како што ти велиш: кој и а пари ќе си купи и готово нема потреба од реклами :)
    Убаво ти кажаа. Ние сме таргет група, ако незнаат како функционира и што бара таргет групата, истражувај.
    Баш токму ние сме компетентни да коментираме колку е успешна. За нас е наменета.

А како треба да седи? :D
    Заедно е се сите 3јца во изолација. Детето плус нема друг старател, а контактот е веќе остварен.
    Не гледам друга опција. На која алудираш?

Инаку Миа се потресуваше какп детето ќе и иде во шокло и кој ќе плаќал да прави тестови корона за да биде мирна, за на крај да му донесе дома корона од журки. А тестовите за она да се журка има кој да ги плаќа |( какво лицемерие.
    Се надевам ќе бидат добро

На Lolli, FancyCinderellla, butterfly6223 и 25 други им се допаѓа ова.
  2. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    20.441
    Допаѓања:
    190.771
    Овој ли ви е тој Димитар?:?:
    https://fashionel.mk/intervju/intervju-dimitar-atanasovski-znam-sam-da-si-go-ispeglam-stilot

3. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.371
    Допаѓања:
    259.817
    И во Кичен беше на роденден на Тијана. Она всушност журка не испушти :D
    Леле свашта. И јас кога дознав дека сум позитивна и не ставија тројцата во изолација, седевме заедно, во иста соба. Јас им готвев, замисли. Ден пред мојот тест, син ми се напи вода од мое шише, го пукна носот и замисли му ја сопирав крвта и го гушкав оти плачеше. Замисли.

На senjorita-v, Ingvild, candy.cane и 6 други им се допаѓа ова.
  4. Кристина Хара

Кристина Хара Истакнат член

Се зачлени на:
    16 септември 2020
    Пораки:
    138
    Допаѓања:
    534
    Па ако не се позитивни Тијана и син и, треба да седи настрана од нив во самоизолација. Валда не е е до толку без мозок ако се негативни или не се тестирани да седи во иста просторија со нив. Али види молимте она внимавала ама сепак се разборила. А не пропушти журка. Ах Миа, Миа колку си контрадикторна. За се е контрадикторна. Од една страна пак зборува за отвореност, колку е слободна бла бла а од друга страна кога ќе ја прашаат што и е Тијана никогаш не вели Девојка ми е, туку и била life changer, другарка најдобра бла бла

На Ygritte, Lolli, FancyCinderellla и 5 други им се допаѓа ова.
  5. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.939
    Не ги знам кои се лично ама ги памтам од една случка.
    Еднаш летав во Берлин службено, со Виз Ер. И се подредивме на пасошка контрола, гужва. Авионот каснеше плус. И застанала "дамава" со штикли од 20 сантима и мини фустан небесно плав, ама извалкан, извалкан, целиот жолти флеки како со вода прскано, како да мочал некој на него и да не никогаш исперен. Буквално засушени дамки од жолта течност :puke:
    И уште го гледа и му вика "лелеее, сите во нас гледаат" :D
    Као кои фаци се тие големо внимание привлекле. :D

На FancyCinderellla, Freyja, candy.cane и 5 други им се допаѓа ова.
  6. Justicija

Justicija Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2017
    Пораки:
    5.943
    Допаѓања:
    19.778
    Уште во саботата е го предвидовме ова на Миа .. не можам да го сватам лицемерието на луѓево што викаат седете дома носете маски бла бла а се изнажуркаа
    Им посакувам што побрзо да оздрават и да и е памет за друг пат да не изиграва паметна бидејќи здравјето е пред све !!
    Исто имаше и една дпкторка кај што не отече на фб носете маски а си се журка без маска и слики си става
    Многу многу лицемерие

На FancyCinderellla, Skorpija25, Bella Ciao и 4 други им се допаѓа ова.
  7. Fifi84

Fifi84 Популарен член

Се зачлени на:
    24 април 2018
    Пораки:
    1.049
    Допаѓања:
    3.564
    Зашто брисот на Миа не е спонзориран? Што супер реклама ќе беше! Ало лаб.Авицена, Миа тука.Може да ми раскажете за вашите тестови за ковид? И така 5 минути....

На Lolli, FancyCinderellla, edna_malecka и 3 други им се допаѓа ова.
  8. Stressed Out

Stressed Out Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2018
    Пораки:
    2.726
    Допаѓања:
    14.564
    А мене не ми е јасно зошто сите овие се ставаат на тапет дека не носеле маски во кафичи кога не е задолжително? Зошто сте толку лицемерни? И вие одите по ресторани и кафичи и не носите маски внатре,бесмислено е да јадеш и пиеш со маска затоа и не се задолжителни,едноставно бираш дали ќе одиш по ресторани и кафичи а не е маската проблем во случајов.
    Журките на кои што беше Миа беа на отворено,како што се фураа цело лето низ Охрид.

На Regina.Phalange, edna_malecka, An-na и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. Jana06

Jana06 Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2016
    Пораки:
    9.167
    Допаѓања:
    28.799
    На Снегулк@23 и Biljarkata им се допаѓа ова.
  10. BlackNight

BlackNight Популарен член

Се зачлени на:
    28 февруари 2016
    Пораки:
    1.370
    Допаѓања:
    5.826
    Ова мислам го пишуваше еднаш порано, паметам по делот за синиот фустан. Може па фустанот го гледале

На Regina.Phalange му/ѝ се допаѓа ова.
  11. СуперДевојка

СуперДевојка Популарен член

Се зачлени на:
    28 март 2017
    Пораки:
    2.849
    Допаѓања:
    17.198
    Можда е така, не сум експерт, досега не сум купила ништо ради реклама ако сум немала пари или не ми требало, а ниту сум била дел од анкета или истражување на некоја маркетинг агенција за нивна реклама.

12. Gornn

Gornn Истакнат член

Се зачлени на:
    15 мај 2019
    Пораки:
    310
    Допаѓања:
    1.446
    Ne tuku filozofiraj sea, izlisno e posle se.

13. Stressed Out

Stressed Out Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2018
    Пораки:
    2.726
    Допаѓања:
    14.564
    Што филозофирам?

14. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    7.436
    Леле ама ми е прљава оваа Марија парижанката. Као да ако ја пипнеш, нешо црно ќе ти остане на рака :bandit:

На poppie, buba4e89 и Emilija97mk им се допаѓа ова.
  15. темјанушка

темјанушка Популарен член

Се зачлени на:
    26 јули 2015
    Пораки:
    1.021
    Допаѓања:
    4.641
    Да, тој е.
    Сега е водител на радио и, директор и косопственик на маркетинг агенцијата.

На Jana06 и Biljarkata им се допаѓа ова.
  16. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    20.441
    Допаѓања:
    190.771
    Епа јасно е. Дечкото бил по пеглањето:D

На Снегулк@23 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Glowy

Glowy Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2019
    Пораки:
    2.950
    Допаѓања:
    6.827
    На тапет се затоа што цела пролет пропагираа седење дома и почитување мерки, дури постираа и видеа каде што дезинфицираат површини и слично, а сега журка и собиранка што е зборот не пропуштија. Контрадикторноста и лицемерието на тоа што го пишуваа и зборуваа доаѓа до израз. Да си молчеа тогаш или да не објавуваа сега се на стори и на профил нема да беа вака зборувани.
    Сепак пред да се осуди, треба и секој сам да си се погледне.

На Stressed Out и Кристина Хара им се допаѓа ова.
  18. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    20.441
    Допаѓања:
    190.771
    Ама сега... Како релативно јавна личност треба да пропагира политичко коректно однесување и како јавна личност треба да се социјализира. Кеч 22.
    Поарно ќе беше да пропагира 5 џи или јавна личност од дневна соба ќе глуми:?: Не дека е лошо ова второво, можеше да популаризира плетење на пример:angel:

19. Ladybug2436

Ladybug2436 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2020
    Пораки:
    185
    Допаѓања:
    647
    Жал ми е за Миа и се надевам дека ќе и биде подобро но малку ме иритира фактот колку се немарни јавниве личности. Ако не фатила корона од журки, значи она ја донела короната на журките. Не е така едноставно, вирус е, брзо се шири, може она ќе пројде без никакви последици но некој друг што го заразила може да го изгуби животот. Како публика треба построги да бидеме, да и дадеме до знаење дека направила грешка и дека треба да се извини. Барем според мене тоа и е морална обврска како јавна личност.

На Skorpija25, Miss666 и antonelala им се допаѓа ова.
  20. Glowy

Glowy Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2019
    Пораки:
    2.950
    Допаѓања:
    6.827
    Не е лошо тоа што пропагирале и никој не вика да не се социјализираат. На тапет се тие кои осудуваа и 24/7 зборуваа како тие се почитуваат, за неколку месеци подоцна тоа што го осудувале да го прават.

На Justicija му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.