Македонските јавни фаци

Discussion in 'Кафе-муабети' started by preetygirl-J, Jul 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. rossonerka

rossonerka Популарен член

Или е месечерка ...
    имаше полна месечина синојка :)

anggell, sofijanoka and lana.del-rey like this.
  2. Anna-Banana

Anna-Banana Популарен член

Или пак имала со Јохан секс на рингла на тераса,па летнала.... :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: :rofl:

3. sanja.burgundy

sanja.burgundy Популарен член

4. Vikica.cuci

Vikica.cuci Популарен член

Еве ја и терасата од која паднала Сонњето :lol:
    Можно е да паднала местејќи ја сателитската антена, ништо чудно хаха :D

5. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Фустанот на мисицата ми предизвикува забоболка главоболка и гасови истовремено.
    Не е толку грда, ко што ја грди тој грд фустан.
    А за Соње што да кажам, имала среќа што преживеала со оглед на тоа што е високо таму а башка и цемент, ама како бре жено успеа? :worried:

Hipster likes this.
  6. Lilit

Lilit Форумски идол

Глупо е да обвинуваме, ама штом владините медиуми побрзаа да известат и да нагласат дека мвр констатирале несреќен случај...онда...нешто смрди.
    А Јохан ...
    http://libertas.mk/%D1%80%D0%B0%D0%BA%D ... %B8%D0%BB/

Башка што го одлежа своето за работа која де факто ја направил, но работата беше што само тој одлежа,а имаше многу други виновни, не го прави пресметлив и нормален човек, туку сепак насилник.
    Сигурно ја местела сателитската.

Нема да ме изненади дека наводно го фатила посвоена траума,па си направил ретроспектива со шиптарите и јбг, се десило.

Зарем на некого му делуваше за нормален човеков...

sofijanoka, Waka-waka and Hipster like this.
  7. sesilija

sesilija Популарен член

Лудо, трева е под нивната тераса, тоа ја спасило, според мене.

А Лилит или си направил ретроспектива за 2001, или пак дознал колку му била верна сопругата кога го немало, па со оглед на однесувањето со бившата Радуловиќ, ова е за него карактеристична реакција...

sofijanoka likes this.
  8. Lilit

Lilit Форумски идол

Ќе го вадат на суд како таков, поствоена траума, вака со време да констатираме. :D
    А овој саше политико на мактел да видите каква анализа направи, па, па, па... Отишол и од сите страни го изгледал балконот и мудро заклучил, НЕМА ШАНСИ ДА Е НЕСРЕЌЕН СЛУЧАЈ. :D Шерлок!
    http://maktel.mk/makedonija-2/item/5322 ... amoubistvo

Не е за смеење работава, за греота е. Женава како беше во клешти од сите страни, не ми се верува дека и мрдала опашката, кој знае кои жути минути го фатиле овој. А почнаа да се понашаат небаре кралско семејство, со дочеци и протоколи, благородништво бре.

Annath, sofijanoka and Hipster like this.
  9. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Ете Сесилија гледаш, ГЛЕДАШ??? Дигитализација, пф :emo: :lol:

Не сум за носење заклучоци предвремено, навистина Јохан е будала, и терасава не е од тие од каде што и дете може да падне лесно со оглед на тоа дека оградата е прилично дебела, не е како старите балкони, ама сепак оставам место за некој несреќен случај, како на пример дека била дамла пијана и играла бесни глисти па се превртела од балконов, чисто заради тоа мало парче верба во човештвото.

sesilija likes this.
  10. Hipster

Hipster Форумски идол

Построденденска депресија!!! Тоа е нема друго.
    Пред два дена и било роденден, пред 7 пак се мажеле, и се добрале многу убави и колабрилала...
    Се шалам, простете посилно беше од мене.

Верно не верно, самоубиство, насилство или несреќа само она и по дома си знаат, тешко дека правата вистина ќе излезе на виделина. Али овој саше политико е ненормален :rofl: со тапија.

Нешто у склоп на јавните фаци, Сашко Тасевки го возвраќа ударот.
    http://maktel.mk/makedonija-2/item/5312 ... koi-raboti

П.С Mорав и ова да се дополнам.
    :rofl: :rofl: :rofl:

11. Yipman2

Yipman2 Форумски идол

Дознал нешто што нетреба Јохан и по брза постапка како на филм ја казнил.

Несреќен случај како да не , така тоа се паѓало од тераса.

sweet-star and lana.del-rey like this.
  12. sofijanoka

sofijanoka Популарен член

Да не се навлекол на Хербалајф? :lol: :lol: :lol:
    хахаха,простете ми и мене,посилно беше.
    ахахаххахахаххаха :rofl: :rofl: :rofl:

lana.del-rey likes this.
  13. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Јас не верувам дека сакала да се самоубие,кој би скокнал од 1 спрат со намера да се убие?Така само може да направи да биде инвалид. Така што или била пијана/дрогирана па да падне или овој ненормалниов маж што го има ја фрлил. Не знам со кој памет,го дочекавме како национален херој кога убивал,освен тоа кој би останал нормален после толку време во затвор?

Dvolicen and Emotional123 like this.
  14. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се сложувам со тебе иако нели тоа било за државата и беше наместен, сепак е убиец и никако не требаше да биде така пречекан.
    За ова паѓањево од 2 кат било, ама на терасине не се паѓа така лесно, ни дете не би паднало. Ама ни он толку глуп не ми изглеа на тој начин да направи нешто.

15. Dvolicen

Dvolicen Популарен член

Мое мислење е дека се има (можност ) и да било несреќа.Не би ги оспорил сите оние вистини што се кажуваат за Јохан како неговиот нестабилен ,агресивен и темпераментен карактер + :!: ХАГ .Нашата нација си е склона кон оговарање и гледање во туѓ двор,така да од типот на изневерувње не би рекол е причина за оваа "несреќа " .Самата е свесна чија жена е и само доколку била очајна до тој степен без да размисли на последиците ке го направела тоа..
    Можноста за несреќата сепак јас ја гледам на поинаков начин.Како што и напоменаа го "пречекавме " како херој итн тоа си носи обврски како сопруга на таква личност.Обврски во смисла на нестабилен живот или пак една криза во нивниот брак од х други причини а се разбира една од тие е несинхронизиранњето .Некако се сомневам дека ке се прилагоди после долги години затворен и надвор од реалниот свет ......Депресијата си го прави дури сега своето и со него .Жално што така завршило ,но како сопруг да го нема никаде со некое кратко интервју да исплакне уста :swear: а она што не направи за него и колку само го подржуваше во се :fubar: ..

Salome likes this.
  16. Gocaa

Gocaa Истакнат член

Женава толку време живееше сама со две деца.
    Тоа значи дека веќе е навикната доста работи и сама да ги врши, па и не е ништо чудно и покрај тоа што сопругот е тука, од навика сама да врши работи да земала сателитската да ја мести.
    Господ нека и е напомош, што побргу да се опорави.
    Иначе ние сме си познати како нација која свој леб јаде туѓо гајле бере.

17. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Колку јадење трици само има по форумиве и порталиве за случкава со Соња, за срамота сме. Едвај се чека нешто да се случи за да може да се јадат го*на, и да се сити на туѓа мака.

Женава се бори за живот, има две деца дома, а ние како некои дебили се потсмеваме |(

18. Hipster

Hipster Форумски идол

Кое борење за живот луѓе, ни 5 метри висина не е, само скршила некоја коска, надвор од животна опасност е, кажаа.
    Греота е не викам не, ама некои работи ги прават премногу очигледни за да човек не искоментира дека нешто смрди. И смешна е ситуацијата луѓе, 30 и кусур годишна жена падна од балкон.
    Башка јавна фаца е, нормално дека ќе се коментира, сигурно за мене нема да се пишува у весници или за тебе или некоја друга феминка.

anggell likes this.
  19. converse.brown

converse.brown Истакнат член

Значи нема шанси сама да падне од таа тераса, сигурно имала мала помош од сопругот :D
    И да смешно ми е и ќе си коментирам, пред јавноста се претставуваат како многу среќен пар ама реалноста е друга. И нека видат луѓето веќе еднаш каков херој е тој Јохан.

20. karenin

karenin Популарен член

А вака сега, тоа што и каков е дотичниов херој мислам дека и не личи да се разговара со оволкава помпезност. Дали сте свесни дека со овие коментари и се прави лошо на Републиката.
    Фак(а)т и тие кои беа од другата страна во 2001 имаат вакви медицински псајходелични испади, но никој не ги прави топ вест баш поради причина што тие како националност се чуваат и не се плукаат.

Еее тука лежи зајакот. За исмевање сме први. Но да го тргнеме превезот. Јас никогаш не сум чула ваква вест за оние другите, кои после таа година си ги ставија газовите во министерски и парламентарни фотељи, а верувајте тие се ите какви кљок кљок.

Жално!

simoncelicius likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.