Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    3.692
    Допаѓања:
    8.642
    Незнам дали има некој постирано,ама е ова е за факање сеир.
    Елена Петреска и Нина.
    http://www.telegraf.mk/zabava/estrada/2 ... reska-foto

и продолжение
    http://www.telegraf.mk/zabava/estrada/2 ... orovi-foto
    Можам да им "подзавидам" на богатиот речник :D

И алал да им е на хрвативе, е ова е мис.
    Башка мислам дека нашиве нешо помешале, хрватицава личи на Лима, а не нашава ;)
    http://dnevnik.hr/showbuzz/mladi_i_neiz ... 95129.html

http://zadovoljna.dnevnik.hr/clanak/mod ... 99982.html

2. Nymeria

Nymeria Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јули 2011
    Пораки:
    758
    Допаѓања:
    3.659
    @Kva
    Искрено, не ја ни прочитав твојата анализа, тој дел воопшто не ни беше наменет за тебе, не сум приметила дали ја браниш или не, но како и да е, таа избрзана етикета дека некој собира поени е истото тоа што некој избрзано не направи тука злоби што се потсмеваат.

На Hipster му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Barbie20

Barbie20 Популарен член

Се зачлени на:
    22 август 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    10.722
    Доста бре! Ја отупевте со Соња.
    Ние можеме уште 378933 страни да испишеме и да претпоставуваме што се случило, но вистината никогаш нема да излезе на виделина.Ќе остане помеѓу Соња и Јохан.
    И онака медиумите уште на почетокот потврдија дека се работи за "несреќен случај" и готово.

Мисициве пак, годинава сите на Лима личат. Браво! :)
    Подобро да организираа избор за Лима 2.
    Шала на страна, оваа од Хрватска потсетува малку на Лима и убава е.
    Нашава не ја коментирам.

4. sweet-star

sweet-star Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2012
    Пораки:
    1.524
    Допаѓања:
    1.738
  5. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.767
    Допаѓања:
    23.746
    Лима на годината... :rofl:

На Barbie20 му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Silver.E

Silver.E Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    2.226
    Допаѓања:
    5.276
    http://www.vest.mk/default.asp?ItemID=1 ... ADFAD558A1

За ова мислам дека не е пишано понапред. Наводно нашата Мис се жали дека другите девојки (или дел од нив) имале многу убав третман и добивале се што сакале, додека неа и биле забранувани некои работи.

Конкретно, кога ги снимале видеата за претставување на англиски јазик, самата се нашминкала со кармин по нејзин избор. Но оттаму и го избришале од на уста и и ставиле лилав кармин со кој потоа на видеото изгледала како *без усни*.
    Прво си помислила дека мат кармин е забранет, но потоа видела дека другите Мисици имаат.

Дали некој намерно сакал да ја угрди нашава девојка, или се работи за нешто друго, останува да погодуваме.

:) Ме бива за новинар, не? :rofl:

ЕДИТ:
    Ако оваа Нина била толку мноооогу начитана, немаше да користи вакви вулгарни зборови, како: малоумни, ќе ве набијам на ку*ац, мајмуни...
    А, Елена, ако навистина читала такви книги, ќе си продолжи напред, и нема да се замара со безвредни личности.

7. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    А мене пак просто ме иритира фактот што ако не плукаш по некој веднаш глумиш некоја светица овде која единствено што сака е мир во светот. Ај, ве молам!
    Додека пак ако си напишал нешто полно со исмејување и сарказам тогаш си општо прифатена и не изиграваш Мајка Тереза овде, нее, супер си!
    Што се однесува до каков е Јохан или Соња воопшто несакам да коментирам затоа што забега темава и сметам дека на тие дискусии не им е местото овде.
    Убаво си напиша Мендилејн, очигледно само таа ме сфатила што сакав да кажам со постот. Ниту јас сум некоја обожавателка на Соња ниту пак Јохан ми е нешто посебно драг иако можам да кажам дека до некаде го почитувам човекот. Мене ме изнервира тоа што некои од вас не претпоставија само дали било несреќен случај или не туку веднаш и ги најдовте причините за истиот. Да пишуваш непроверени муабети и маалски озборувања како и мрдал газот на Соња па затоа Јохан така нервно растроен и трауматизиран којзнае што и направил таа вечер е ниско и е баш маалски муабет како комшивките мои што се довикуваат од една тераса до друга и си додаваат и измислуваат секакви глупости за секој.
    Епа ако ова ме прави светица во вашите очи, онда во ред, тоа и нека сум.
    За постот на Лилит не сакам ни да коментирам. Очигледно кога се нема доволно аргументи може само да се плука по тој другиот колку НЕМА ПОИМА и колку самата е засрамена што еве јас размислувам вака. Не значи секогаш дека вие знаете и дека тоа вашето е исправно, зошто став поинаков од вашиот мора да биде етикетиран како глупав и прост?
    И мислам дека анализата на Ква за мојот пост беше потполно непотребна, со која стилска фигура се служам или каков интерпункциски знак сум ставила мислам дека воопшто не претставува нешто важно овде. И за твоја информација не планирам да станам новинар во иднина така да анализата ти беше потполно погрешна.

Толку од оваа светица.

На Gordana10 и Silver.E им се допаѓа ова.
  8. kva

kva Истакнат член

Се зачлени на:
    16 јули 2013
    Пораки:
    308
    Допаѓања:
    345
    Е сигурно, ти верувам дека не е прочитано, ама случајно во “километраската семинарска“ имаш цитирано мој текст. Препрочитај се. Прочитани толку постови и цитирани, па случајно мене не си ме прочитала. Не се прави дете (освен ако стварно не си?)
    Избрзаната етикета за собирање поени прво ти ја напиша, и кога некој ке те демантира би требало достоинствено да прифатиш.

9. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.767
    Допаѓања:
    23.746
    А мене штом земав да ја читам анализата, Поаро ми се појави пред очи. :D

На Hipster и Vikica.cuci им се допаѓа ова.
  10. Vikica.cuci

Vikica.cuci Популарен член

Се зачлени на:
    21 ноември 2011
    Пораки:
    1.520
    Допаѓања:
    3.293
    Јас па мислам дека работава со Соња се издолжи и тоа многу, а истото можам да го кажам и за мисицава наша.
    Па дајте луѓе, паднала, паднала, чудо големо. Тоа како паднала, да дека сите не интересира, ама тоа си го знаат само таа и Јохан, а ние можеме само да нагаѓаме и да изиграваме Шерлок или ко шо вика теси Поаро како Саше Политико :lol:
    За мисицава, мислам дека сите знаеме и се свесни како одат тие избори, не само кај нас туку и по светот. Очигледно е како се бираат и што треба истите да направат за да бидат избрани, неќам да употребувам вулгарни зборови, ама се знае тоа. Така било така и ќе остане.

11. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на:
    11 ноември 2010
    Пораки:
    5.767
    Допаѓања:
    23.746
    Eee Вики, јас какви смешни ситуации имам и на какви немогучи начини (смешни) се имам здобивано со повреди, каде се имам сопнувано и колку ми треба да се сопнам, да бев јавна личност, сите ќе викаа дека константно сум тепана, прво од моите па после од маж ми...затоа што како може така да се случи таква повреда (додуша како што си имам некогаш кажувано по комшии како сум паднала, којзнае какви животни причи за мене кружат низ градов). :D Пред да помисли некој дека се исмејувам, да си објаснам дека смајлито е во ф-ја на шалење на моја сметка за горенаведената ситуација. Хвалa лепо, долу оружје. :D

Со ова се согласувам. Јас не ни сакав да го коментирам настанот, затоа што премногу ме вознемируваат настани кога нечие здравје и живот се загрозени за да можам да претпоставувам.

За нивните деца треба да мислат самите јавни личности. Колку од нив ги има што кога доаѓаат децата се повлекуваат од јавниот живот баш од овие причини? Свесни се дека нивниот живот е прераскажуван од новинари, а истите тие прераскажувања се коментирани на различни начини. Да ги нема јавните личности и новинарите кои за нив пишуваат, не би ни имало вакви коментари.

12. sweet-star

sweet-star Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2012
    Пораки:
    1.524
    Допаѓања:
    1.738
  13. MacenceEna

MacenceEna Форумски идол

Се зачлени на:
    8 декември 2010
    Пораки:
    3.048
    Допаѓања:
    42.894
  14. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.204
    Допаѓања:
    81.744
    И јас дојдов да прашам за ова.
    Инаку, зар немаше тој проблеми со дрога? Јас такви муабети наслушнував пред некое време. :^)

15. Nade-sunrise

Nade-sunrise Популарен член

Се зачлени на:
    30 август 2012
    Пораки:
    1.455
    Допаѓања:
    4.694
  16. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710

До каде не ќе оди потребата да се вадат муабети. Дуле од Дуле и Коки бил исушен бидејќи имал проблем со срцето, и денес почина. Бог да го прости.

А Накова не е посвоена инаку...

17. Emotional123

Emotional123 Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јули 2011
    Пораки:
    8.623
    Допаѓања:
    40.110
    Хрватицата е каде- каде поубава од македонкава и хрватицата стварно личи на Лима и алал да им е стварно убава девојка пратиле, нашава допирна точка со неа нема :D
    Прочитав погоре пост зошто сме зборувале така кога она не била толку грда.
    За мисица е грда и тоа многу, се знае какви девојки се праќаат бре таму, очите кај ушите и се, фаца ич нема за такви работи.

Оваа Нина јас не ја знам ни знам која е ни што е ама со какви зборови се користат, се гледа ниедна од нив две не фатила книга во животов, ама и бедно е со такви зборови да се препуцаваат, а да тврдат и двете колку се многу начитани .

Ова за Дуле многу ме изненади...ептен ми е жал за човеков.
    А и јас имам слушнато дека имал проблеми со дрогата, ама на медиуми колку да им се верува.
    Иако и да е така тоа не мора да биде главна причина за смрт.

18. Aryana

Aryana Истакнат член

Се зачлени на:
    29 август 2013
    Пораки:
    197
    Допаѓања:
    71
    Како и да е, жално за Дуле, млад човек. Бог нека го прости.

19. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    18.865
    Допаѓања:
    122.851
    На tessie му/ѝ се допаѓа ова.
  20. tessie

tessie Форумски идол

Се зачлени на: