Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. kikikikirika

kikikikirika Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    2.030
    Допаѓања:
    4.605
    R.I.P за Дулето, не им ја слушам музиката ама жал ми е секогаш кога ке слушнам така за млад човек.

За дрогирањето, јавна тајна беше дека се дрогира, уште пред десетина години се збореше а сега дали умрел од тоа или не, не е ни важно кога човекот веќе го нема :(

За мртвите ништо освен добро, лошото мислење што го имав за него ке си го зачувам за себе ама тоа што не можам д аго премочќам е глупирањето на македонските медуиуми и јавност, од клеопатри до фотографи на погреби, па објавување розеви микрофони, па дробење зелка докторите се криви овој е крив, од тоа умрел од она умрел. Мизерии сме ...

Туку за Боркица и Грујо сум тука. Добро бе, на сите ни е јасно оти отишле кај Обама шо се вика како туристи само да се сликаат ама и тоа сликањето е ФАИЛ, кај мори Боркице си тргнала таква дотерана? Кај Обама одиш еееј!!! Џабе и е шо е убава, многу пати досега има утнато гардероба, зар не и плака Грујо некој стилист?

На sweet-star му/ѝ се допаѓа ова.
  2. sweet-star

sweet-star Популарен член

Се зачлени на:
    13 јуни 2012
    Пораки:
    1.524
    Допаѓања:
    1.738
    Кога прочитав за Груевски и ја видов сликата и јас исто се запрашав,кај тргнала со фустанот,навистина несоодветно за таква прилика.
    Туку,имале слични чевли со Мишел :D

3. Kirovska

Kirovska Активен член

Се зачлени на:
    25 септември 2013
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    4
  4. Anouk

Anouk Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    806
    Допаѓања:
    1.380
  5. Silver.E

Silver.E Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    2.226
    Допаѓања:
    5.276
    Каква беше насловната на Вест денес. Без осет. Срамота. :x

Иначе читав некое интервју од Лабина Митевска...порано ја мислев за многу убава како личност, ама сега ми гледа како некоја препотентна, арогантна, занесена, уфилмана безобразна личност.
    (Поготово со ова што не дозволуваат да имаме кандидатски филм за Оскар).
    Дај му на човек моќ и види му го паметот. :fubar:

6. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.768
    Допаѓања:
    162.876
    Мајка ми за Боркица - е баш е штосна!
    Штосна! ШТОСНА! Ш-Т-О-С-Н-А! :rofl: :rofl: :rofl:
    Мислам дека штосна е збор кој го користат строго жени над 50 години со цел да објаснат некој аутфит за интересен и многу вероватно дека копнеат по втора младост. Друго не знам како да си го објаснам феноменов! :D

А фстанчево и е како од секнд хенд, ама што е лепотица је...А Грујо конечно го привлече вниманието на симпатијата Обама та дури и се сликал. А Обама и Обамица си се прашувале, абе овие чии беа? Од мојата или од твојата страна?! :D

На tessie, anuskaNESTLE, Trendafilka и 3 други им се допаѓа ова.
  7. Taylor97

Taylor97 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јуни 2013
    Пораки:
    392
    Допаѓања:
    644
  8. Azriel1

Azriel1 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2012
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    406
    Имам предлог. Кога споделувате вакви вести од сајтови напишете во постот отприлика за што се работи или направете копи-пејст на статијата за да имаат што помалку кликови.

На Emotional123 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Anouk

Anouk Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    806
    Допаѓања:
    1.380
    “Врчак во врска со својата најголема обожавателка – ШТИПЈАНКА!“

http://www.youtube.com/watch?v=r-q8SmAAe4A

“Се започна спонтано, а никој не ни помислувасе дека една средба на „Макфест“ може да прерасене во пријателство, а тоа по многу години во љубов!“

“Изгледа таа 2006 година ништо не било случајност,не беше за џабе испеан дуетот со Тамара Тодеска „Седмо небо“, кој на Раде покрај првата награда од публика на „Макфест“ му ја донесе и Ефтимија!!! “

http://www.youtube.com/watch?v=hPhnTKBxwQM

^
    Ете го ископирав целото од страната. :)
    Инаку ова девојче е братучедка на една моја комшика и кога кажувала дека Врчак и’ бил дечко и’ се смееле, оно вистина било. :D

Превземено од www.vostip.mk

На Azriel1, senza.parole и Danilela им се допаѓа ова.
  10. Cka

Cka Форумски идол

Се зачлени на:
    23 септември 2010
    Пораки:
    11.660
    Допаѓања:
    140.885
    Претходниот пат кога беа кај Обама Боркица беше многу подобро дотерана. Сега не знам што и е со ова широково фустанче? Знам дека секогаш е преубаво облечена и преубаво изгледа и е права дама, ама ова не е за состанок, туку за вечера.
    И бидејќи секогаш ама буквално секогаш носи тесна облека, крој низ тело и така натаму, ми текна една идеја - да не е бремена?
    Оти фустанчево така ми личи. Или дизајнерот да ја зезнал.
    Копи пејст е крадење. Не би да правиме исто што прават сите наши сајтови - копираат и збираат кликови, без да пишат извор. АКо некој имал интересна статија, ред е да ставиме линк.

На Espadrila му/ѝ се допаѓа ова.
  11. ocila

ocila Истакнат член

Се зачлени на:
    20 април 2012
    Пораки:
    5.513
    Допаѓања:
    1.900
    Овааа богами како самба да отишла да игра...па колку да не се знае во која прилика што да се облече...

12. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.468

Убава е, лепа :D

На fighter му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Azriel1

Azriel1 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2012
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    406
    Не разбираш. Јас реков кога веќе споделувате ќе ставите линк ама и ќе ископирате или ќе кажете само за што се работи со два збора, кој сака повеќе нека кликне, ама што помалку кликови ќе има линкот сигурно. За мене не е во ред што некој заработува од такви глупи вести.

Еве 2011 кај Обама

Прикачени фајлови:

14. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    3.692
    Допаѓања:
    8.642
    Ама на сликава од годинава колку се само лошо застанати, Грујо како да и врти грб на Боркица :D
    Инаку женава секогаш е убаво дотерана, средена од глава до пети, без разлика за која пригода и да се работи, незнам што се зезнала со фустанов.

Постирав и предходно ама незнам дали некој го виде ова, смешно и жално е.
    Препукувања Нина и Елена Петреска.
    http://www.femina.mk/out/?id=cbd60b0ddb ... reska-foto

http://www.femina.mk/out/?id=b0641c5563 ... orovi-foto

На Candice.S му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Azriel1

Azriel1 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2012
    Пораки:
    307
    Допаѓања:
    406
    ^Се пишуваше за Елена и Нина на големо на темата пред некој месец.

На simoncelicius му/ѝ се допаѓа ова.
  16. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    Неколку (десетици :D ) страни поназад има за ова :)

На simoncelicius му/ѝ се допаѓа ова.
  17. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.974
    Па не му е лош задникот на Зафирчев :wasntme: (видете вест). И јас се разголувам за љубов...ама во спалната соба :?: ... Како и да е, се изнаглеавме голи женцки во вест, сега голи мажи... што е следно? Слика од интимното дејствие?

18. Danilela

Danilela Популарен член

Се зачлени на:
    3 март 2010
    Пораки:
    2.256
    Допаѓања:
    1.808
    kravce, дај некое линкче мила, да се изнагледам задници :D ја сум ко некој манијак, машките обавезно во задник ги загледувам.

Инаку според мене, ретко која јавна фаца кај нас заслужува толку внимание колку што ние тука им посветуваме, ама ајде, барем ќе се изнасмееме ако не друго. :lol:
    Еве ме потсетивте повторно на Елена и Нина. Се гледа колку памет имаат двете, а и не се кој знае колку јаки фаци за да привлекуваат толку внимание. Стварно не знам што си мислат?! Нина посебно со тој речник, на што и личи?

Сакам да кажам за Дуле дека стварно ми е жал, млад човек... нека му е лесна земјата. ;(
    Искрено не ги слушав многу, имаат онака 2-3 убави песни, ама добри свирки правеа со Коки.

И за крај... го знаете лиглево? Моите 12-13-годишни ученички беа луди по него. Учествуваше во "Сите наши песни"- што уствари не го ни гледав :D и на Х- фактор, па се жалеше на нефер третман, а мислам дека и на "Идол" има учествувано, ама детето како појава ми е одвратно. :puke: Како прво не ме привлекуваат такви типови на машки, кога го гледам ми изгледа како да има 5 тони пудра на лицето што ни со лопата нема да можеш да му ја тргнеш! Има слики каде што повеќе се забележува тоа, кога ќе имам повеќе време ќе ги постирам. Плус тоа, ме нервираат "јаките фаци", што сами себе се рекламираат, си лајкнуваат статусти и единствено тие самите си ги шернуваат на ФБ интервјуата за некои сајтови што и не знам дали некогаш сме слушнале за нив. :^) Упс се извинувам, и сестра му ги шернува, како и тој нејзините. :D Веројатно не ни морам да кажам дека и на педерче ми личи со тие испрчени уста на секоја втора слика, и затвореното окце (она као, ни намигнува хх) :lol:

Прикачени фајлови:

19. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.974
    И јас сум како манијак за таа област :D Еве линкче :)
    http://www.vest.mk/?ItemID=AE89CACDD5C8DB488BBBCB0D1AFF2655

На Danilela му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Moira

Moira Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    1.937
    Допаѓања:
    7.686
    Па што не плати мор жено, за доброто на сите?! Ќе ти ги вратевме парите :D

На kravce му/ѝ се допаѓа ова.