Македонските јавни фаци

Discussion in 'Кафе-муабети' started by preetygirl-J, Jul 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Lella

Lella Форумски идол

Зошто на планетата, речи во Македонија. |( :doh:
    Инаку за „песната“ немам комент. :x

2. Lemonade

Lemonade Истакнат член

ФОТО: Боки 13 целосно се промени, не личи на себе
    http://kurir.mk/magazin/scena/131894-FO ... ci-na-sebe

ФОТО: Мисицата Деспина Царева се разголе во Штип
    http://kurir.mk/magazin/scena/131608-FOTO-Misicata-Despina-Careva-se-razgole-vo-Stip

Извор: Курир.мк

Мисицава демек Викторијас сикрет нешто со крилјата, пардон чаршафите паф пуф или ми се чини? :emo: И целулитот.. :puke:

3. Silver.E

Silver.E Популарен член

Леле Мисицава :puke:

Абе која е поентата да имитираш некого? Стварно се уфилмале... :^)
    А, целулитов... :tmi: :x

4. Lilit

Lilit Форумски идол

^ Затоа што никој друг нема, така? И затоа е совршена реакцијата - :puke:

mimiiiii, Primadonna, Hipster and 2 others like this.
  5. Azriel1

Azriel1 Истакнат член

^ Не туку затоа што се пика во професија во која очигледно не и е местото како и многу други „самосвесни“ во МК.

6. Lilit

Lilit Форумски идол

^ Пошто тоа е така трагично. Исто како на пример такви кои се пикаат во професија доктор, а не ги бива...

7. Azriel1

Azriel1 Истакнат член

^ А не е исто, тоа е уште потрагично, штета што ова е тема за јавни фаци и такви тракатанци

8. Cka

Cka Форумски идол

На мисица, манекенка и слично, работа им е да бидат убави. Како што ние 8 саати работиме 5 пати неделно, да речеме, продаваме осигурања и не плаќаат за тоа, така и нив.
    Како што ние не смееме да зезнеме со осигурањата, така и они не смеат да зезнат со убавината.
    Сепак и нас не има лоши и добри, а и нив. Затоа земаме резлична плата. АМа, ама, кога си МИС значи да бидеш најдобра од сите. А не да имаш недепилирани бркови, целулит на задникот и изгорена коса, неискубани веѓи. Нам, може се тоа да ни се случи - може да имаме целулит, оти никој не не плаќа да го немаме, Мисицава може да не разликува имотно од животно осигурување, и тоа е сосема во ред.
    Ама да бидеш мисица и да имаш целулит, е тоа е веќе мрза светска.

Barbie20 and Silver.E like this.
  9. Silver.E

Silver.E Популарен член

Кога си МИС од тебе се очекува да си во форма, дотерана, средена, и без целулит. :!:

Ама да имаш ваков целулит и гордо да го покажуваш на модна ревија ? :puke:

И не знам што мешате доктори, темава си е за јавни фаци. Смешно ми е кога до вчера некој ја оговараше Мисицава, а сега и го брани целулитов. Можеби за да го оправда својот целулит.
    Ок, имаме и ние целулит, затоа и не го перчиме задникот во гаќи по модна писта.

10. luncika

luncika Популарен член

Кога веќе одбрала да се занимава со таа професија, би требало да се грижи за нејзиниот изглед. Бидејќи, од тоа заработува. :!:
    Јас можам да се грижам за себе, и за мојот целулит, но и неморам. Ама таа мора. Таква и е професијата.

Е сега, сите сме сведоци какви се нашиве манекенки и сите тие избори за мис, така да не би требало толку многу да ги коментираме. Со чест на исклучоци, на пример Катерина Ивановска. :!: (Која впрочем успеала надвор од Македонија, каде богу хвала, манекенството е мнооооогу поразивено за разлика од кај нас.)
    Нека оди нашава мисица на некој кастинг надвор од Македонија, со целулитчево, нема да ја пуштат на врата да влезе, а камоли на писта да се појави. :x

Barbie20 and simoncelicius like this.
  11. fighter

fighter Популарен член

http://www.telegraf.mk/zabava/estrada/42634-folkerkata-marina-od-stip-krsi-karpi-no-i-maski-srca-foto
    Госпожава....арно у долна облека...ама да се разбереме...
    ја имам две деца родено и имам каде каде позатегнат стомак од неа.

Е за сите вакви „прекрасни вокали“ со „прекрасен изглед“ пред да се истрчаат на фотосесија по долна облека...мора да им ја препорачам новата песна на Britney (која како пејачка и не ја обожавам многу)
    http://www.youtube.com/watch?v=GrA13RHf-bw
    p.s нека обрне внимание на текстот :!:

12. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Ја знам на изглед оваа Марина, од мојот град е.

Ми се лоши од тоа колку е кичеста и без вкус. Како бугарските певаљки, додуша идоли и се |(. Од таму црпи инспирација.

А фотосесијата и е ужас, како прво кадрите и позите се за никаде, за да бидеш секси нема потреба да се расчекоруваш како кобила :x. А и со таа полуотворена уста иритира веќе. Пејачка е битно, ни глас и немаме слушнато, ама битно фотосесија има и пејачка е.

Епа се додека земаме пример од источните и северните соседи така ќе е.

shushu likes this.
  13. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

седам, пуштена телевизија, врти ДМ сат и само наеднаш слушам - Сања барби нови сингл - Прави се :o Зар девојкава се одкажа од - Министерка, Имам план, Фетиш.... :D Па сврте на српски, може ќе и се посречи во Србија :rofl:
    http://www.youtube.com/watch?v=2P0Mz4xdNjQ

14. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Абе што знам па и нема голем стомак оваа Марина, што сте се фатиле за него, ама позиве и се ...
    Посебно оние со чеканот.
    И оваа пејачка ти била :D
    и приметете само колку грдо и стои долниот дел од костимот, пошто го натегнала до под мишка :rofl:

15. Maroon5

Maroon5 Истакнат член

16. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Глупача.
    Кои кометари и ги маваат.
    За жалење.

И која е оваа?

17. snegulkabela

snegulkabela Истакнат член

18. Lilit

Lilit Форумски идол

Ау што сте разврзалееее...
    Ама признајте едвај чекавте да најдете физичка мана? Нели? Чекајте да ги најдам темите каде се збореше за реалниот изглед на вистинските жени и искривените мерила на модната индустрија, може? Таму сите се за реалните жени, бла бла бла, ама за ваков случај да не се слуууучи, одма толкави прстите од куцање. Сами си ги ставате рамките и стегите. И заради тоа заслужувате да бидете угнетени жени.
    Ај набројте ги сега вашите професии и кажете дали сте биле беспрекорни во вашето работење. Може?

Да се цитирам, пошо некоја рече демек сум го сменила мислењето.
    Се сеќавам тогаш испишавте фермани и фермани зошто ете толку ви е интересно да го коментирате физичкиот изглед ама одамна е митот дека на фемина се собрани најубавите, најпаметните и најсовршените девојки. ;)
    Ko шо кажа Луничка, знаеме какви се нашиве манекенки, а оваа сигурно не е за на кастинг за Викторијас сикрет.
    Така е со секоја професија, и да, аргумент е кажаното со докторите, јавни фаци или не, збориме за занимања!

19. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Hе за џабе 10 слоја пудра им лупаат пред секоја ревија :D . само на задникот овај де.
    E сега ДЕСПИНА наша е на нискобуџетна Вики ревија, не стигнале да ја нашлакаат со пудра по целулитот :D
    Убавка е, не е лоша за модел зашто?
    :)

Primadonna likes this.
  20. Azriel1

Azriel1 Истакнат член

Мене не ми пречи целулитот туку фацата. Ако сака да заработува од изглед барем нека е убава. Ако не е, нека си седи водителка, некој тоа место веќе и го обезбедил.
    А после во други теми ќе се буниме за нечии патетични и глупави текстови и стихови и ќе ги исмејуваме. Ако поддржуваме грди манекенки, ајде да поддржуваме и неталентирани „писатели“ ;)

simoncelicius and Cka like this.
Thread Status:
Not open for further replies.