Македонските јавни фаци

Discussion in 'Кафе-муабети' started by preetygirl-J, Jul 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. T.e.d.d.y

T.e.d.d.y Популарен член

Овие тако званите модели како Сара, се понашаат како господ само нив да им дадил гз и цицки.

2. Plavusa.17

Plavusa.17 Популарен член

Еххх драга се понашаат, ама овде не глеам такво нешто.

3. nevermet18

nevermet18 Форумски идол

^
    Нив им дале пуш ап градници кои знаат да ги користат, и те како. ;)

4. XstrongerX

XstrongerX Популарен член

Јас сум искрено разочарана од критериумите кои една девојка би требало да ги исполни за да стане успешен модел во Македонија. Единствен услов е да има желба. Пат до успехот е евентуално глумење спонзоруша или дел од инвентар во ефтин аматерски видео спот на пролазни турбофолк ѕвезди.
    Ни став ни градба, ни килограми, па ни атрактивност на физиономија. Бледи, анемични, подгрбавени со ужасен избор на чевли кои се црешата на шлагот во стајлингот. Мислам плишана зимска салонка со бикини ... ? Мекјап артистот е Гулабица ?

И морам да се надополнам, вие лепотиците, за ружната. Немате вкус, или немате видено полошо. Девојчето настрана од тоа што е надпросечно глупава и незрела плени со харизма. Ја претерувате.

5. nevermet18

nevermet18 Форумски идол

Јас да си кажам во моја одбрана.
    Не кажав дека е грда, или подпросечна.
    Само дека мишките не и` се избричени, ниту рацете депилирани. А исто и забите и се жолти и криви.
    Можела да се издепилира барем, и да оди на забар да ги обели забите. Ако ништо друго, барем тоа.

6. Emilia.Attias

Emilia.Attias Популарен член

7. Lilit

Lilit Форумски идол

Еве ви еден културно уметнички јавен настан... напунете се со лепота.
    Ова мис шарм ме потсетува на една моја дамнешна веќе бивша другарка, исто така шармантна беше, еве ради тој шарм ден денес слушаме прекрасни трачеви. Штета не стигна да се качи на ваква сцена, далеку поуспешна ќе беше.
    Нејсе, девојчиња, родители на овие девојчиња кај ви е паметот?
    https://www.facebook.com/11921348145335 ... =1&theater

Dream-Girl and Plavusa.17 like this.
  8. Plavusa.17

И као да се воздржиш да не го коментираш овој циркус?

Dream-Girl likes this.
  9. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Ова девојчево Маринела не му е девојка на Кајмаковски,веројатно така е само сликана,со него,а има и еден куп слики ко фан со други познати фаци. Плус некој модел е и ги викаат на настани така да разубавуваат простор. На профилот има некои текстови од мексички тин ејџ серии,Млади бунтовници и слични,не зафркавајте :D Девојчево е 17-8 години,може и помалце.

Ако му е стварно девојка,значи скроз е отиден во паметот. Премлада ми изгледа дека е.

glosipgirl and Viktorijaaa5 like this.
  10. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

^ Де бе, зар не сте чуле за сестрите Ана и Сара Таневски? Најголемите ку**и во Кисела вода, сите ги зборат. :puke: Имам другарки и другари и што ги знаат лично.

А за Маринела, и мене ми матеше памет што е сликана со Саша Ковачевич заедно со коментарите, а со другите нема такви коментари. Но дека се укажува на тоа дека му е девојка на Кајмакоски, така е. Не се само сликите јас не би судела туку така. Коментари од нејзини другарки она-ова, а има слики и кои докажуваат, напротив не изгледа воопшто ладно кон неа Даниел на сликите, има разлика од сликите со други. А тоа што не коментирал нека не ве чуди, нормално е недопирлив е, а не па неговото Височество ќе покажува емоции по коментари. :emo:

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater

Доказите еве ви ги ако не прелиставте убаво, не личат како пар на сликиве? Ладен е Даниел? Ете и доказ дека Саша ѝ е само добар пријател. А за годините не знам што се чудите, божем малку и обични и познати луѓе излегуваат со 7-8-9 па и јаче помали девојки. Брат ми има 9 години помала, па Кајмакоски нема да има. :D Што е тука чудно не знам.... Не треба мозок да му фали за тоа. Треба да му фали ако излегува со една од 12-годишните што плачат по него. :rofl:

11. calliope

calliope Популарен член

Каква девојка бре, ова е тинејџер-stalker ко и стотици други, а овој знаете дека е малце наивен и не знае доста да каже. Малце дури страшно, искрено.
    Мене би ми било срам на секое да ме маваат хистерии ради некого и само да му се бесам околу врат. Мислам дека Даниел комотно може оштета за на психијатар од нејзините дома да бара.

:D
    Сликава е - му се беси на цицка, на типов му станува незгодно, глејте му фаца само, па ѝ ги трга рацете, ама фатено е да делува ко којзнае каква романтика е. Ќ'умрам.
    Чекајте сега да се зачлени со другарки на форумов и да ни одржат лекција. :rofl:

Него мање битно тоа...што е со мисициве? И да расчистиме, ова Е мис, as in Мис на Македонија? Што ќе не претставува некаде? Не е некој натпревар меѓу единствените помлади жителки на некое подзаборавено местенце? :worried:
    Чернобил да позавиди. Пред некоја година на Мис Бавча се смеевме...сад су нам јебали матер.

12. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Е значи ми се повраќа од вакви девојчиња. Наизглед многу фини мили а уствари се "гази се пред себе по секоја цена". Девојкава е многу уфилмана, како ау бау кој знае што е. Погледнете и ја само фацата на сликата, он ја одбива скроз. Значи она му се пика. Нема повеќе од 19 години девојчево.

13. Mimi123

Mimi123 Популарен член

Незнам зошто воопшто сељанкиве ги има во темава, не им дигајте цена не се битни воопшто со фациве вакви :drunk: незнам како не им е срам да се пикаат као некој селебритис да се. Ама се знај дека убава и Паметна девојка на вакви избори не би се пријавила, така да не ме чуди.

14. m3a3c3a3

m3a3c3a3 Истакнат член

Среќа шо нема газ како на JLо иначе кој ќе и ја гледаше тамбурата :tmi: :D
    И после ќе речат луѓево демек од љубомора или завист вака зборуваме за неа. Која љубомора бе па ружна Лети ми е послатка со протезите од оваа. Која брука за Македонија ама веќе се навикнавме изгледа |(

Attached Files:

15. naturally

naturally Популарен член

Фацата на “мисицава“

cooll likes this.
  16. Lovely93

Lovely93 Истакнат член

Може е така ама има и други слики.... Едино треба да е ептен заболена да му скокнала од чиста мира во прегратки а другарките позади неа за да го доловат тоа како романтична слика. Тоа е веќе за лечење работа. Ако гледаме реално, не мора да му е девојка, она си ги објавува сликите сама. Ама имаат нешто сигурно, баш дека нели Даниел наивен, машко ко машко, понесен од славата, од се, зашто да одбие девојка што трчка ко кутре по него? Со скратени зборови, ја е*е гарант, не зафркавајте. :rofl:

17. Plavusa.17

Лепота фршти на сите страни у секое време, да поуживаме у ова дур да дое изборот за зимска убавица, а иаме богами и за мавровска убавица, и уште еден куп разно-разни избори така даа... шо нема кај нас. 8)

18. Mimi123

Mimi123 Популарен член

Не гледаш ли дека навистина е заболена? Не и лепете етикети за џабе, таа тоа и го сака |(

Attached Files:

19. MademoiselleB

MademoiselleB Популарен член

Ова не се дешава,така?

luci22 likes this.
  20. sassyM

sassyM Истакнат член

Мис на која ѝ фалат два вештачки нокта на десната рака :rofl: Баш е комплетирана, нема што! :D

ColoursOfTheRainbow likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.