Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Зар таа дебела некој ја плаќа сочно? :puke:

2. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.212
    Допаѓања:
    36.703
    Хахахахаха...Колку само ми беше смешна песната.

3. shy

shy Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    87
    Ајмо лични пораки за Лозановскиииииииииииии!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

4. LovelyGirl

LovelyGirl Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.563
    Допаѓања:
    295
    Па и не ми се врува баш дека Влатко се прави за пари...стварно има квалитетен глас.....а славата може да ја постигне со гласот....

5. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Темава забега... |(

6. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.225
    Тогаш бев 4то одделение и бев вљубена во него! Многу ми беше убав! :inlove: :inlove:

7. shy

shy Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    87
    За оваа тема мислиш!??!?!?! Неееееееееееее, мора да си грешка!!! ;) :rofl: ;)

8. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    па да забега ама јас сеа ви кажвам мислење т.е. факт ама треба да прекиниме со трачевите стварно а ако сакате за то во лп кажете

9. LovelyGirl

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.563
    Допаѓања:
    295
    Темата е баш ОК...баш ми се допаѓа..... :) 8) :lol:

10. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.212
    Допаѓања:
    36.703
    Сигурно Wild Child мисли на тоа дека темава е упропастена со барањата за лични пораки.

11. Winter.Girl

Winter.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    750
    Допаѓања:
    177
    Дали ви текнува на тие XXL? :D Што се случи со нив? :^)

12. Wild.Child

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Точно на тоа мислам. На почетокот беше скроз океј, ама потоа...

13. TheKiketoo

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    ејј да шо се случи со нив?

14. LovelyGirl

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.563
    Допаѓања:
    295
    изгубија се.... :D ....а песната на евровизија што им беше....добра песна.... :)

15. Isaak

Isaak Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    45
    Мислам што е претерано е претерано :!: .Незнам до кај ќе стигнете со овој безобразлук и простотилук не ми е јасно навистина..Срамота ццццц.Сите тука се правите како демек не ве интересира и не се мешате во ничиј живот,а сите се претворивте во уво уште па уште молат и пораки да им пратат приватни.Навистина не ми е јасно.Се каравте тука 50 страни за село,град ,а уствари во глобала сите сте исти-малограѓани(извините на изразот али морав).Со кое право вие си давате да коментирате за нечиј приватен живот.Може да коментирате како пее,изгледа,како се однесува,али да се мешате со кого спие,што јаде,кој и бил дечко не не не тоа не е во ред.Како би ви било на вас некој да ви се меша во приватен живот ве молам ;) .Јас сум убедена дека 60 проценти од членките тука се во врска со криминалци,наркомани,алкохоличари и какви ли не,а се наоѓаат компетентни да коментираат за нечиј живот и притоа да судат.Ве молам :!: .Како прво ова е отворен форум и може секој да го чита и да се регистрира.Како би и било на некое девојче што Натали и е братучедка,тетка,сестра да го посети сајтот и да чита глупости испишани за неа.Дали ви би било убаво истото да го чуете за вашата сестра,мајка,тетка.Како второ сите овие гореспоменати се ЈАВНИ ЛИЧНОСТИ нормални дека секакви афери,работи ќе им измислуваат и закачуваат.Едноставно таков им е животот,а не дека навистина се точни тие работи.И на Тоше му закачија дека е хомосексуалец,Владо Јаневски бил болен од сида и триста трачеви и глупости но дали сето тоа беше точно.Еве јас ќе кажам Владо Јаневски е травестит 100 % од сигурни извори и што значи ли дека е точно тоа..Нормално Натали е убава девојка и нормално е на нашиот простачки менталитет илјада работи да и прикачуваат.Таа може буквално секој маж да го има во Македонија буквално.Јас ако ви кажам дека сапунот има витамини и е корисен за јадење дали ќе ми поверувате?Мислам крајно време е да престанете со коментари првин погледнете си во својот двор па судите на други.Можеби звучи грубо но некој мора да каже стоп.Поздрав

16. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.212
    Допаѓања:
    36.703
    Со кое право ти ни солиш памет???

17. Wild.Child

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Како што сама си спомна сите горенаведени се ЈАВНИ ЛИЧНОСТИ. Со самото тоа што излегле во јавност свесно или не свесно знаеле дека наоколу ќе се шират трачеви. За Натали муабетот го имав слушнато и порано, ама не навлегувам натака. Ниту ми е мајка, ниту ми е тетка, ниту ми е сестра па јас да му ја мислам што правела. Пак ќе повторам, темава си беше сосема нормална и со личните пораки ја претеравте. И да не ме сфатиш погрешно, се сложувам со добар дел од твојот пост. :)

18. LovelyGirl

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.563
    Допаѓања:
    295
    ххааха...ние сме малограѓани...а ти од кај си...и како и самата што кажа ова е отворен форум тука може да кометира кој што сака и како сака....секој има свое мислење....а доколку не ти се допаѓа немаше потреба да коментираш...а исто така нема потреба да веруваш во тоа што е напишано ...дали е точно или не...сепак трач е...а твое си е дали ке веруваш во него....најверојатно ако рипне некој во Вардар и ти ли ке рипнеш....е баш и не верувам!!...Позз

19. TheKiketoo

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    секој си има право на мислење и на збор и сепак не пишиме дирекно на форумот, туку си пишиме ви лп и колку шо знам ова е форум да ги споделиме искуствата и мислењата па тоа и го правиме ги споделуваме ако ти пречи не читај и ако нив му пречи не мора да читат

20. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Wow, морам да ти кажам дека прво слатко ме изнасмеа, темава е јасна, може кој што сака да коментира значи ја нашиве си јавни фаци, па што сакам ќе зборам, никој не ја тера неа или било кој да прави такви работи, па сите ја знаат, па и братучедка и тетка и стрина, подобро посочи за пример јавни личности за кои што нема што да се каже лошо, ако веќе сакаш да си јавна личност ќе трпиш секакви коментари, јбг мора да има жртва во тоа, па ние што сакаме може да збориме и да трачариме, и немора да е вистина кој знае 100% само она самата така?
    И ај те молам немој да забегуваш од тема и да критикуваш, коментирај си во темите кај што ти е интересно не ни треба твоето жалење, пред се жени сме и сакаме да се забавуваме и да трачариме така да пријатно!

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.