Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. sajonaramucaca

sajonaramucaca Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    462
    Најубави тие на мајка.

На Elen4e_sonce му/ѝ се допаѓа ова.
  2. Daleron

Daleron Истакнат член

Се зачлени на:
    4 јули 2014
    Пораки:
    2.996
    Допаѓања:
    16.414
    Секоја година окулу изборот на мис се плука против Велковска (Лидија).
    Таа ја има лиценцата за тој избор, а обавезно ликот во вид на Црнокрак излегува на прес со некојси пикантерии од нејзиниот живот.
    Дури сега пак си нашол и извор за компромитирање.

На anaja1 му/ѝ се допаѓа ова.
  3. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    19.674
    Допаѓања:
    126.531
    Нека и даде некој парце торта несто да касне страшна е колку е анорексична!

На BabaRada, anuskaNESTLE и mims-89 им се допаѓа ова.
  4. makedonkamak

makedonkamak Форумски идол

Се зачлени на:
    17 октомври 2013
    Пораки:
    3.616
    Допаѓања:
    27.002
    Снеже ако е слаба тоа не значи дека е анорексична.:D:D

5. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.537
    Допаѓања:
    55.311
    Леле девојки колку ја ставате во уста СнеЖа :Dи горат сигурно секој ден ушите, оставете ја во некој ќош ццццц дали она створење е вредно да се коментира незнам, уништувач на забави е штом отвори уста, и плус кога е во Твоето лице звучи познато леле се плашам хахха како демонстрира нешто се врти во профил , ужас е на просто .

6. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.945
    Допаѓања:
    164.103
    Овој Мики Црнокрак ако почитува жени и почитува женска убавина пред се нема да се однесува вака јавно со жена, па уште и во вести.

А друго, зошто ја смени физиономијата, држењето на телото и бојата на гласот кога зборуваше за наводно НЕМАЊЕ на елитна проституција во неговата агенција? Да не лаже случајно? О,да! И тоа сам се најде повикан... како беше она мувата на капата?
    Кој фактор е Мики бе во Македонија? Што е веќе? Макро, лихвар, моден агент?
    Кога ќе го видам како ги води она глупине девојчиња како гуски по него по настани ме тера на гадење.

И зошто женава (која не ја знам, прв пат ја гледам) не можела да си го истера до крај, можеби освен тоа дека генерално не ја бива за бизнис, за да истрча и организира ваков настан, дебаклот се должел и заради бројните резили од избори кои ги организира Мики, па девојките просто немаат повеќе храброст, а ниту желба да се пријавуваат на вакви настани, со што резултирало со никаков број на пријавени девојки.
    Мики е тој што оваа (ако може да ја наречам) професија ја доведе на ниво на сеир, собирајќи разно разни сељанчиња од девојки без никаков критериум и осет. Со минимум критериум изнапримаа девојки кои се пресреќни ако презентираат Јаболчело во Веро.

Мики ми е олицетворение на неморалот во државава.

А елитната проституција е јавна тајна, дали се Мии, Наталии, Лили или не знам кој, сосема сеедно. Смешна е самодовербата со која излегуваат пред народ, а немаат вода во очи.
    Затоа Натали пут под ноги и во Дубаи на мажачка си замина, на балканов е позната, сега таму ќе си ја проба среќата за мажење.

На Daleron, SparkyAngel, anuskaNESTLE и 10 други им се допаѓа ова.
  7. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.675
    1melitaslik0[1].jpg

Не само што е уфилмана дека има добар стил, туку сега и ќе ни го продава.

На Bozica1980 и cooll им се допаѓа ова.
  8. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.945
    Допаѓања:
    164.103

Кое е девојчево?
    Каков антиталент.
    На нос пее, текстов... уште едно форсирано богато дете што не знае што друго со животот.

На fighter, specificone, joy1 и 3 други им се допаѓа ова.
  9. Петре Прличко

Петре Прличко Активен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2014
    Пораки:
    330
    Допаѓања:
    387
    Само не ми е јасно од каде ги смислуваат овие “уметнички“ имиња мислиш готово кариера на Запад прави?!

На fighter му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Mimi123

Mimi123 Популарен член

Се зачлени на:
    10 јули 2010
    Пораки:
    1.015
    Допаѓања:
    1.186
    Хаха смешки бе! Па кога
    може Елена Петреска со
    бутик Алиекспрес, може и оваа со истиот :D баш да видиме што ќе продава.8)

На fighter, La.femme и mims-89 им се допаѓа ова.
  11. sofijanoka

sofijanoka Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2013
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    15.512
  12. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    https://www.facebook.com/pages/Melita-Butik-za-unikatna-garderoba/1510985979153459
    Официјалната страна на бутикот на Мелита, уште еден храм на кичерајот во градов.
    Само видете ги чизмите и ташните, од слики се приметува неквалитетот, којзнае по какви астроносмки цени ќе ги наплаќа копииве на Баркин ташните...
    Колку е самобендисана па самата си е модел сфаќате, она најдобро може да си ги изрекламира алиштата од дуќанот, никој друг не е достоен за тоа.
    Се плашам кој се ќе купува од кај неа.

На BoaVista, Candid, anuskaNESTLE и 11 други им се допаѓа ова.
  13. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.469
    Изреволтирана идам да ја исплукам МЕЛИТА, и да си повлечам се што сум рекла за нејзе И ТОА СО ПРАВО. Знали ВАКВИ КОНТРАДИКТОРНИ СТВОРЕЊА КО НЕЈЗЕ НЕ ЗНАМ! Ајде дали да се фатиме за тоа што глумата забринета за лисиците, а потоа гордо парадира со нив, или ТОА ШТО СЕ ОБИДУВА ДА НЕ НАПРАВИ БУДАЛИ У ЛЕПЕ ОЧИ БРЕ . Цена 6500 денари?! Молам АЛИЕКСРЕС КУЧКО, таму се по 30 долари.Па дали е таа нормална бре, и дали таа смета дека НИЕ СМЕ ТОЛКУ ГЛУПИ И ТУПИ, Нели и Велевска почна вака, ама како заврши се уште е анонимно, На сите ни се достапни КРЕДИТНИ КАРТИЧКИ, ИНТЕРНЕТ И ПОШТА, ЛЕЛЕ МРАЗАМ ЗНАЧИ ОД КОЖА МЕ ВАДАТ ЛУЃЕ ШТО ВАКА САКААТ ДА ПРОФИТИРААТ 10 ПАТИ ПОВЕЌЕ од нормалното.
    Неутрална бев секогаш за нејзе, исрено ми се свиѓа како изгледа и се држи за нејзина возраст. ама Квази модни икони и активисти... Епа еве, не знам... .

На BoaVista, Candid, MiloMalo и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. La.femme

La.femme Истакнат член

Се зачлени на:
    20 октомври 2010
    Пораки:
    39
    Допаѓања:
    111
    Да се надоврзам на претходниот пост. Морам да ставам слика, поинаку не се доловува. А, не знаееш кој е полигав дали новинаров што го пишувал ова или госпожава, која пати од недостаток на внимание.

meli.jpg
    П.С. Може да ми биде идол само по претходно извршена лоботомија :D

На Bozica1980 и senza.parole им се допаѓа ова.
  15. Dvolicen

Dvolicen Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    1.431
    Допаѓања:
    3.485
    кОЈА си ти бе 8-| ?
    :^)

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

На simoncelicius, La.femme и Summerlover им се допаѓа ова.
  16. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    На Dvolicen му/ѝ се допаѓа ова.
  17. sajonaramucaca

sajonaramucaca Истакнат член

Се зачлени на:
    26 април 2012
    Пораки:
    676
    Допаѓања:
    462
    И онаа грдотија погоре се претставува како топ-модел... во топ да ја напикаат...

18. Val-Dim

Val-Dim Форумски идол

Се зачлени на:
    2 ноември 2013
    Пораки:
    1.828
    Допаѓања:
    62.057
    Се додека имаме топ-модели како Дунавка Трифуновска и „селебрити фаци“ како Мелита - навистина убавите девојки нема да се пријавуваат на избори за убавина, нема да чекорат по модните писти, нема да се сликаат за насловни страни...
    А мотото на бутикот на Мелита - SITE OCI VO VAS - многу зборува за нејзината самобендисаност!!!

На La.femme му/ѝ се допаѓа ова.
  19. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.997
    Е, али чекајте малце другари.
    Настрана фактот што се очајни и очајно глупи лепојкиве, оваа Мелита стварно може да го окрка.
    За таа една шарена, прикрпена т.н. бунда, ставила цена од вртоглави 18,500 денари! :worried:
    Мислиш позлатувана е...а сигурно овие поискусниве може по интернет да ја најдат за 50ина долари максимум. И палто 6500 пошто било кожно. (facepalm)
    За тие пари очекувам и плац со трева крај Глобочица да им иде во пакет, пошто треба апла мисирка да си да паднеш на ваква евтина финта. Дно.

Зошто? Зошто читам вакви работи, па ме јаде туѓ срам...

На tinkerbelll, naturally, mims-89 и 7 други им се допаѓа ова.
  20. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Добро а нели имаше некаква емисија порано оваа Мелита за заштита на животните или така нешто?
    Како сега од толку голема љубителка на животни ги носи на себе или така уствари и ја изразува својата љубов кон животните.?
    Вака гледајќи ги моделите |( на облеката а и таа самата ми е олицетворение на кич и невкус.
    Сликава и вришти, како подвижен билборд е за Мошино, што всушност и покажува колку нема никаков стил.
    1465989_10203068811501993_6037926852969847322_o.jpg

Кога и да видам некоја која си замислува дека којзнае колку е кул во затворена просторија со наочари веднаш на ово ми паѓа на памет.:rofl:

На prettyliar, Marossa, PaLaVa и 8 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.