Македонските јавни фаци

Discussion in 'Кафе-муабети' started by preetygirl-J, Jul 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. sajonaramucaca

sajonaramucaca Истакнат член

Најубави тие на мајка.

Elen4e_sonce likes this.
  2. Daleron

Daleron Истакнат член

Секоја година окулу изборот на мис се плука против Велковска (Лидија).
    Таа ја има лиценцата за тој избор, а обавезно ликот во вид на Црнокрак излегува на прес со некојси пикантерии од нејзиниот живот.
    Дури сега пак си нашол и извор за компромитирање.

anaja1 likes this.
  3. nena2010

nena2010 Форумски идол

Нека и даде некој парце торта несто да касне страшна е колку е анорексична!

BabaRada, anuskaNESTLE and mims-89 like this.
  4. makedonkamak

makedonkamak Форумски идол

Снеже ако е слаба тоа не значи дека е анорексична.:D:D

5. Rama

Rama Форумски идол

Леле девојки колку ја ставате во уста СнеЖа :Dи горат сигурно секој ден ушите, оставете ја во некој ќош ццццц дали она створење е вредно да се коментира незнам, уништувач на забави е штом отвори уста, и плус кога е во Твоето лице звучи познато леле се плашам хахха како демонстрира нешто се врти во профил , ужас е на просто .

6. Lilit

Lilit Форумски идол

Овој Мики Црнокрак ако почитува жени и почитува женска убавина пред се нема да се однесува вака јавно со жена, па уште и во вести.

А друго, зошто ја смени физиономијата, држењето на телото и бојата на гласот кога зборуваше за наводно НЕМАЊЕ на елитна проституција во неговата агенција? Да не лаже случајно? О,да! И тоа сам се најде повикан... како беше она мувата на капата?
    Кој фактор е Мики бе во Македонија? Што е веќе? Макро, лихвар, моден агент?
    Кога ќе го видам како ги води она глупине девојчиња како гуски по него по настани ме тера на гадење.

И зошто женава (која не ја знам, прв пат ја гледам) не можела да си го истера до крај, можеби освен тоа дека генерално не ја бива за бизнис, за да истрча и организира ваков настан, дебаклот се должел и заради бројните резили од избори кои ги организира Мики, па девојките просто немаат повеќе храброст, а ниту желба да се пријавуваат на вакви настани, со што резултирало со никаков број на пријавени девојки.
    Мики е тој што оваа (ако може да ја наречам) професија ја доведе на ниво на сеир, собирајќи разно разни сељанчиња од девојки без никаков критериум и осет. Со минимум критериум изнапримаа девојки кои се пресреќни ако презентираат Јаболчело во Веро.

Мики ми е олицетворение на неморалот во државава.

А елитната проституција е јавна тајна, дали се Мии, Наталии, Лили или не знам кој, сосема сеедно. Смешна е самодовербата со која излегуваат пред народ, а немаат вода во очи.
    Затоа Натали пут под ноги и во Дубаи на мажачка си замина, на балканов е позната, сега таму ќе си ја проба среќата за мажење.

7. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

1melitaslik0[1].jpg

Не само што е уфилмана дека има добар стил, туку сега и ќе ни го продава.

Bozica1980 and cooll like this.
  8. Lilit

Lilit Форумски идол

Кое е девојчево?
    Каков антиталент.
    На нос пее, текстов... уште едно форсирано богато дете што не знае што друго со животот.

fighter, specificone, joy1 and 3 others like this.
  9. Петре Прличко

Петре Прличко Активен член

Само не ми е јасно од каде ги смислуваат овие “уметнички“ имиња мислиш готово кариера на Запад прави?!

fighter likes this.
  10. Mimi123

Mimi123 Популарен член

Хаха смешки бе! Па кога
    може Елена Петреска со
    бутик Алиекспрес, може и оваа со истиот :D баш да видиме што ќе продава.8)

fighter, La.femme and mims-89 like this.
  11. sofijanoka

sofijanoka Популарен член

12. mims-89

mims-89 Форумски идол

https://www.facebook.com/pages/Melita-Butik-za-unikatna-garderoba/1510985979153459
    Официјалната страна на бутикот на Мелита, уште еден храм на кичерајот во градов.
    Само видете ги чизмите и ташните, од слики се приметува неквалитетот, којзнае по какви астроносмки цени ќе ги наплаќа копииве на Баркин ташните...
    Колку е самобендисана па самата си е модел сфаќате, она најдобро може да си ги изрекламира алиштата од дуќанот, никој друг не е достоен за тоа.
    Се плашам кој се ќе купува од кај неа.

13. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Изреволтирана идам да ја исплукам МЕЛИТА, и да си повлечам се што сум рекла за нејзе И ТОА СО ПРАВО. Знали ВАКВИ КОНТРАДИКТОРНИ СТВОРЕЊА КО НЕЈЗЕ НЕ ЗНАМ! Ајде дали да се фатиме за тоа што глумата забринета за лисиците, а потоа гордо парадира со нив, или ТОА ШТО СЕ ОБИДУВА ДА НЕ НАПРАВИ БУДАЛИ У ЛЕПЕ ОЧИ БРЕ . Цена 6500 денари?! Молам АЛИЕКСРЕС КУЧКО, таму се по 30 долари.Па дали е таа нормална бре, и дали таа смета дека НИЕ СМЕ ТОЛКУ ГЛУПИ И ТУПИ, Нели и Велевска почна вака, ама како заврши се уште е анонимно, На сите ни се достапни КРЕДИТНИ КАРТИЧКИ, ИНТЕРНЕТ И ПОШТА, ЛЕЛЕ МРАЗАМ ЗНАЧИ ОД КОЖА МЕ ВАДАТ ЛУЃЕ ШТО ВАКА САКААТ ДА ПРОФИТИРААТ 10 ПАТИ ПОВЕЌЕ од нормалното.
    Неутрална бев секогаш за нејзе, исрено ми се свиѓа како изгледа и се држи за нејзина возраст. ама Квази модни икони и активисти... Епа еве, не знам... .

14. La.femme

La.femme Истакнат член

Да се надоврзам на претходниот пост. Морам да ставам слика, поинаку не се доловува. А, не знаееш кој е полигав дали новинаров што го пишувал ова или госпожава, која пати од недостаток на внимание.

meli.jpg
    П.С. Може да ми биде идол само по претходно извршена лоботомија :D

Bozica1980 and senza.parole like this.
  15. Dvolicen

Dvolicen Популарен член

кОЈА си ти бе 8-| ?
    :^)

:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

16. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Dvolicen likes this.
  17. sajonaramucaca

sajonaramucaca Истакнат член

И онаа грдотија погоре се претставува како топ-модел... во топ да ја напикаат...

18. Val-Dim

Val-Dim Форумски идол

Се додека имаме топ-модели како Дунавка Трифуновска и „селебрити фаци“ како Мелита - навистина убавите девојки нема да се пријавуваат на избори за убавина, нема да чекорат по модните писти, нема да се сликаат за насловни страни...
    А мотото на бутикот на Мелита - SITE OCI VO VAS - многу зборува за нејзината самобендисаност!!!

La.femme likes this.
  19. calliope

calliope Популарен член

Е, али чекајте малце другари.
    Настрана фактот што се очајни и очајно глупи лепојкиве, оваа Мелита стварно може да го окрка.
    За таа една шарена, прикрпена т.н. бунда, ставила цена од вртоглави 18,500 денари! :worried:
    Мислиш позлатувана е...а сигурно овие поискусниве може по интернет да ја најдат за 50ина долари максимум. И палто 6500 пошто било кожно. (facepalm)
    За тие пари очекувам и плац со трева крај Глобочица да им иде во пакет, пошто треба апла мисирка да си да паднеш на ваква евтина финта. Дно.

Зошто? Зошто читам вакви работи, па ме јаде туѓ срам...

20. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Добро а нели имаше некаква емисија порано оваа Мелита за заштита на животните или така нешто?
    Како сега од толку голема љубителка на животни ги носи на себе или така уствари и ја изразува својата љубов кон животните.?
    Вака гледајќи ги моделите |( на облеката а и таа самата ми е олицетворение на кич и невкус.
    Сликава и вришти, како подвижен билборд е за Мошино, што всушност и покажува колку нема никаков стил.
    1465989_10203068811501993_6037926852969847322_o.jpg

Кога и да видам некоја која си замислува дека којзнае колку е кул во затворена просторија со наочари веднаш на ово ми паѓа на памет.:rofl:

prettyliar, Marossa, PaLaVa and 8 others like this.
Thread Status:
Not open for further replies.