Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.948
    Допаѓања:
    164.132
    Who the fuck is Дунавка?
    Толку општа неписменост, простоќа и снобизам не верувам дека е собрано на едно место.
    А бога ми ружноќа веќе кога се повикала на неа.

На Daydream му/ѝ се допаѓа ова.
  2. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    5.186
    Допаѓања:
    27.398
    [​IMG] she is diva please [​IMG] не можам веќе :rofl::rofl::rofl:(facepalm)(facepalm)

На sparklie, luci22, MiaNmaR и 11 други им се допаѓа ова.
  3. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.948
    Допаѓања:
    164.132
    Леле, леле, леле бизниси! Оваа е болна! Леле, леле, леле, дај да ја удавиме. Да се влезе таму да се испослика тоа кинеската стока и да се пријави во Мошино, Шанел и не знам веќе каде, и да заврши оваа брука.

А и уште од оваа Дунавка не можам да се соземам. Тешка глуперда, се викаш Дунавка, одиш во град поред Дунав и се брукаш са падежима, овај, да. Ова е поједеше ме туџа срамота бре!!!

На BabyStyle, Candid, NoellePage и 11 други им се допаѓа ова.
  4. naturally

naturally Популарен член

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    1.493
    Допаѓања:
    4.263
    На sanjaeva, mims-89, Nausicaa и 3 други им се допаѓа ова.
  5. SwanMay

SwanMay Популарен член

Се зачлени на:
    28 април 2011
    Пораки:
    855
    Допаѓања:
    4.678
    Колку само евтино изгледа од глава до петици... (facepalm)

На coolzhena, SparkyAngel, anuskaNESTLE и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.906
    Допаѓања:
    24.182
    Ау, бау почнале ренде да ја праат по ФБ сликите.
    Мајка и па ко некоја квачка, на секоја слика коментар, риплај, трча ја брани.
    Боже, Боже... па мене толкава крава срам ќе ми е мајка ми да рипа на секое за мене.
    Штом се почна со линкови, питам се до кад че Мели да профИтира од новоотворениим бутиком. :rofl:

7. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.285
    Леле @senza.parole кај ја спомна мајка и, ми го разбуди љубопитството и го отворив профилот и морам да кажам дека ми делува иста таква чашитка како Мелита. Гледам има 62 години и навистина добро се држи, иако би била многу поубава кога би се облекувала соодветно за годините, а не да позајмува облека од ќерка и која исто така најчесто се облекува несоодветно за годините.
    Дека има народ недоволно едуциран дека оваа роба ја има на Али тоа е јасно, но што е најжалосно е фактот дека истиот тој народ располага со ќеш и навистина мисли дека Мелита е бренд и дека со купување на оваа облека ќе биде фенси.

Она што мене не ми е јасно е како ја внесува оваа роба во државава, дали си порачува на големо па си ги плаќа сите потребни давачки како правно лице, или пак си порачува по едно парче само за неа со фри шипинг?

Околу бундите...барем да направеше лице и да пишеше дека бундите се од вештачко крзно, а не вака тотално да ги игнорира коментарите од љубителите на животни кои немаше да бидат толку погодени и да реагираат ако самата Мелита претходно не се изјаснуваше како голем поборник за зашита на животните и љубител на истите. Ова е лицемерие од најголем вид.

Инаку за оние што не ја знаат, еве ја мајка и :D [​IMG]

На tinkerbelll, MiloMalo, anuskaNESTLE и 2 други им се допаѓа ова.
  8. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.948
    Допаѓања:
    164.132
    Nazdravje piletina,churetina ,prasetina,"borci"!
    - Виолета Петровска - мајка на Мелита (2014)

:D:D:D

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. MandyLane

MandyLane Форумски идол

Се зачлени на:
    9 август 2011
    Пораки:
    3.842
    Допаѓања:
    25.776
    Не знам што е полошо, Мелита и нејзиниот дефицит на IQ, или народов кој и се восхитува, па гледам во коментарите комплименти и слично.
    Жално.
    :(

На Lella, Victorian, Someonespecial и 12 други им се допаѓа ова.
  10. LusySkyDiamonds

LusySkyDiamonds Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2013
    Пораки:
    784
    Допаѓања:
    824
    Мислам дека се спрдаат со неа, а не дека и даваат комплименти. Со нејзе дефинитивно нешто не е во ред, тотално е отидена со паметот. Има неколку пријателки кои се слични како неа и си фураат некој свој филм, божемски џетсетерки се, а секој барем малку нормален знае дека се „фејк„ невиден им се смеат на големо.

На SwanMay му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Salome

Salome Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    1.247
    Допаѓања:
    10.422
    Мене уствари ме вознемирува што млади девојки прашуваат за тие Уггс со бисери, циркони и остали ротациони светла.Значи би ги носеле, како тие чизми доволно да не се катастрофа сами по себе.:puke:
    Порано ми беше симпатична кога водеше емисија за животни , ама сепак тоа беше порано пред напумпаните усни со ботокс, триесет и двата полни профили, кечарајот и фототшопот да и удрат во глава.А сега гледајки ја вака со "природните крзна" и како ги мкне тие кученцата како аксесорис, јас како љубител ми се иде да ја треснам со фејк шанелот по глава!

На Candid, Daydream, Edie.S и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Леле бундите кога ги видов ми се згади.
    Одвратни, кич, зелени, розеви, шарени бунди, а жениве воодушевени од нив. Кој ќе ги гледа по градов такви :x Ќе ме болат очите.
    Што се чудите, таа никогаш и не сакала животни, емисиите и беа само да си се промовира сама, колку ги мачеше животните во пет шопот што и беа, неухранети сиротки, хисрериша и го истура бесот врз нејзните миленици... Па после изглеа ги мелат во Вили за плескавици, а крзното иде на фарбање па на продажба во нејзниот бутик.
    Не ме изнанади тоа што и на излог си се ставила.
    Мило ми е што добива толку негативни коментари, се надевам дека ќе бидат побројни од позитивните и ќе го затвори бутикот неславно, па не е толку глуп народот мајку му...

На Lella, Someonespecial, SparkyAngel и 13 други им се допаѓа ова.
  13. Salome

Salome Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    1.247
    Допаѓања:
    10.422
    Значи Мели е македонската Круела Де Вил за сиромашни:D...шала на страна, не ми е јасно како некоја НВО за заштита на животните од типот на анима мунди не реагирала до сега.Дај да се собереме ние тука да направиме некоја граганска иницијатива, да отвореме петиција Мелита да престане да ги трауматизира милениците.

На ludoto19, SparkyAngel, sparklie и 9 други им се допаѓа ова.
  14. LusySkyDiamonds

LusySkyDiamonds Истакнат член

Се зачлени на:
    28 февруари 2013
    Пораки:
    784
    Допаѓања:
    824
    Леле Мимс, „ги мелат во Вили за плескавици„ језиво... тоа на мажот и е нели?Тој истиот што 100 пати ја превари и она него исто така. Уф, бљак ми се...Ајде ако може јас сум за петиција Мелита да престане да ги трауматизира милениците.

15. anaja1

anaja1 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.754
    Допаѓања:
    7.573
    1506997_10203197051107903_6742222961810108342_n.jpg
    Оваа па оваа отворила бутик...

16. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.992
    ^Мене најлицемерно ми е што продава крзно, а на други слики е со кученца (смајлиштосекрстисолеварака)

На Lella му/ѝ се допаѓа ова.
  17. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.149
    Допаѓања:
    329.297
    Најгрд кич продава .А уште по фрапантно ми е бројот на обожавателки што го има мајко мила.
    Се што продава од типот на моСкино,гучи сучи или долче и банана е тежок фалш и шкарт а заради тоа може да заработи кривична пријава.Гарант од Турција се набавува.
    Жали ги боже таквите жентурини и смилувај им се на глупоќата.

На anina, SparkyAngel, naturally и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.801
    Допаѓања:
    145.382
    Aliexpress e у питање @joy1 , уште по трагично (n)

На SparkyAngel и naturally им се допаѓа ова.
  19. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.149
    Допаѓања:
    329.297
    Вистинаа?Ау ау а певаљките ама се нафрлија да купуваат и жените од високата класа хаха

На anina му/ѝ се допаѓа ова.
  20. duffi

duffi Форумски идол

Се зачлени на:
    14 април 2011
    Пораки:
    12.801
    Допаѓања:
    145.382
    http://zazabava.com/melita-unikat-nash

Незнам дали приметивте и на фан страната имаше коментари со линкови производите од али, ама ги избриша.

На mims-89 му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.