Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.703
    Допаѓања:
    8.783
    Ајде жениии...сите оффтопик ќе си забегаме и ќе го искоментираме претходниот пост каде што не искритикуваа...Слободен е форумов и ќе си коментираме што сакаме...Чао пријатно и доста сите реплицирате:)

Ајде нова личност да коментираме нема ли да биде најдобро?Да не забегуваме оффтопик... :^)

2. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.212
    Допаѓања:
    36.703
    Што мислите за Марко Новески - водителот на Тротоар?

3. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Најкул типче ми е Марче. :) Отсекогаш ми бил опуштен и интересен за гледање. Почнувајќи од Дај Побрзај, па се до тротоар. :) Ми се допаѓа тоа што нема влакна на јазикот и е тотално опуштен. :)

4. snake

snake Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    125
    го обожавам откачен тип 100% и многу природно се понаша не глуми тоа ми се допаѓа

5. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.212
    Допаѓања:
    36.703
    И на мене ми е кул. Откачен и забавен, а на моменти смешен.

6. Isaak

Isaak Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    45
    Како прво ти можеш да коментираш за нивниот јавен живот,а не приватен има голема разлика.Тебе никој не ти дал право да судиш за нечиј живот :!: .Е неможеш да збориш се и сешто извини за тоа можеш да си добиеш тужба за лажна клевета.Се си има своја цена извини.Тие ако се јавни личности незначи дека по секоја цена може да им се мешате во животот.Никој не избега од темата вие избегавте со вашите малограѓански мислења и со тие приватни пораки како незнам што да се случило.И Натали,Ева и сите останати ги знаат тие работи трачеви што се шират за нив ама тие се имуни веќе на тоа ;) .Натаму не навлегувам во непотребна дискусија и кавги.И да те прашам зашто си жена и сакаш да трачариш зашто не си трачариш за мајка ти,сестра ти,баба ти,братучедка ти или тоа веќе те боли кога некој нешто ќе спомне за нив а ?

7. LovelyGirl

LovelyGirl Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.563
    Допаѓања:
    295
    Супер е...а шо бидна со Мина...заедно што го водеа Дај побрзај....

8. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Оној од дај побрзај? :^) Мене не ми е воопшто интересен, патетичен ми е, претерано се фолира, а јас мразам неприродно однесување и претерувања. |(

9. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.703
    Допаѓања:
    8.783
    Марко е закон.Има многумина што не го сакаат,ама јас го обожавам.Нема влакна на јазикот и често знае да ме насмее.Супер е типчето! :D

Инаку Мина мислам дека е во канал 5.Води детска емисија што се вика ПЕТ ПЛУС - со кученцето Петко... :)

10. LovelyGirl

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.563
    Допаѓања:
    295
    Натали на тебе ти е рода па толку ја бранеш....100% ти е рода...

11. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    па слободно нека тужат ако е лажно и ако можат ... и за тетки, бртучеди не збориме оти за нив нема и баш вакви муабети за нив

12. TheKiketoo

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    не е на телма тоа пет плус .. јас па мислев дека на телма беше

13. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.212
    Допаѓања:
    36.703
    Пак мора да се појави некој што ќе ни кажува што да правиме. Девојко имаме право да коментираме што сакаме. Тебе воопшто не треба да те интересира што коментираме.

14. LovelyGirl

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.563
    Допаѓања:
    295
    аа...сеуште ли ја води таа емисија...инаку на телма беше понапред...

15. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.212
    Допаѓања:
    36.703
    Емисијата е на Телма.

16. LovelyGirl

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.563
    Допаѓања:
    295
    Ивце Пивце...познато ви е....не е баш некоја јавна фаца....ама многу е интересен ....и емисијата Ај ти замижи многу е интересна...му давам 5ка на човекот што издржува со сите маани на децата...хаха :lol:

17. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    А Томче од Ninja warior?
    Мене многу ми се допаѓа, има харизма и смисла за хумор. До солзи се имам смеено од него :D

18. TheKiketoo

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    хаха озбилно многу е интересна емисијата со дечињата :) само сега не знам баш кај ја дават порано мислам на канал 5 беше а сега на сител е или?

19. Isaak

Isaak Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    45
    Summergirl кога ќе научиш да правиш муабет како нормално,писмено и ццивилизирано суштество тогаш може да правиме муабет вака со навреди не ти личи зашто сепак се декларираш како културна особа прави го тоа и во пракса несамо на зборови.Неможе секој се и сешто да зборува на форум и тука има правила односно не е дозволено навредување и слични работи.Темата се си е супер и немам ништо против но се дур го коментирате нивниот јавен живот односно изглед,пеење,однесување на телевизија и слично но приватен живот да се коментира сепак тоа на никој нема да му е пријатно од нас да ни го прави истото.Не го сфаќај ова како карање и слично немам ништо против тебе туку го кажав тоа што и други неколку девојки го посочија дека темата избега во сосем друг правец.Поздрав

20. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Леле преееемногу ме нервира човеков. :rofl: :rofl: :rofl: Не знам зошто, ама многу ми е антипатичен. :D
    А за Ивце Пивце немам коментар. :D Како знае да прави муабет со децата секоја чест. :)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.