Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. girlx3

girlx3 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 декември 2012
    Пораки:
    227
    Допаѓања:
    142
    Оваа Мелита е толку самобендисана што и на кесите ја лупнала нејзината слика... |(:puke:
    се фатила со таа сликата што е во "спектар на бои" палто,капут или што и да е и секаде ја лупосала..
    :puke::puke::puke::puke::puke:

Skijacki fensi odela po odlicna cena i kvalitet...bidete sekogas i segde doterani.

Srekni ,raspolozeni devojki deneska ne posetia i napravia odlicen shoping...se raduvam sto damite uzivaat vo stilot na nasiot brend...

Bundi vo poveke boi...samo za posebni zeni i devojki koi go sakaat glamurot!

У Ж А С !

На SuperGirl24, SparkyAngel, cooll и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    А она по цели денови дреме у продавницата? :D И каде се наоѓа бутиков?

3. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.997
    Ја сфаќам нервозата околу животинчињата и нормално дека не оправдувам во никој случај дерење, ама нема место за паника овде. Бундите се толку фејк, материјалот е толку очаен, што е срамота тие згужвани и стуткани-во-топки синтетики да се споредат со крзно.
    Па кога ќе ми текне дека, ни мање, ни више, по 18,000+ ги продава, а не вредат реално ни 2000 денари, ми иде со Молотов коктел да ја посетам. Брука невидена.
    И можам да се кладам дека тоа логото т.е. очите ги имам видено некаде. Ми делуваат ко од некоја аниме серија. Ќе се напнам дури да ги најдам. :D

На Lella, Victorian, SuperGirl24 и 14 други им се допаѓа ова.
  4. lunicka

lunicka Форумски идол

Се зачлени на:
    29 јануари 2010
    Пораки:
    3.863
    Допаѓања:
    101.713
    Знаете ,мене не ми е мака што Мелитка и сличните на неа се удираат од земја.На крајот на краиштата ако ја нема Мелитка како ќе знаеме што е добро и квалитетно а што не.Мене ми е мака за оние следбенички кои одат по неа како гуски во магла,фрлајки баснословно големи суми за фејк гардероба.
    Ма фуј бре...

На artemidis и Daydream им се допаѓа ова.
  5. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    2.096
    Допаѓања:
    5.018
    Мене ми е најсмешно БРЕНДОТ Мелита,значи БРЕНДОТ кој црн бренд бре,мислиш дизајнерска куќа поседува, ќе се убијам. До кој степен треба да си самобендисан твоја слика и на торбичките да шлапнеш :x Психијатрија.
    Па и оној грев Зоки wanna be illuminati цела колумна напишал за другарка му Мели волчицата,срам ми падна додека читав.
    А мајка и со коментарите Sama svoj brend....ludiloooo.. да не знае човек кој е по за греота.
    Ај вие за бундите се смеевте,а онаа папучана црвена ''шанел'' кај се носи? Ќе и пишам како да си ги искомбинирам да ме посоветува :angel:

Последна измена: 1 декември 2014
    На papillonP, BoaVista, Lella и 19 други им се допаѓа ова.
  6. senza.parole

senza.parole Форумски идол

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.906
    Допаѓања:
    24.182
    Леле, Мелита е грев над гревовите, човече женава не гази на земја. :o
    Кој бренд бе, кој потпис нејзин... гледам бледи копии на Moschino, Chanel, Versace, како тоа "потписот" е нејзин, не сфаќам, нека нè просветли сите нескромната жена која сама себеси се нарекува дама и позната.
    Слоганот на бутикот во прилог: " МELITA " e nov moden brend potpisan od poznatata Melita Rakicevic
    :puke:
    Еве, за тие кои прашуваа "Шанел" папучите за по дома како да ги искомбинираат... :rofl:
    image.jpg

На Lella, anuskaNESTLE, Daydream и 8 други им се допаѓа ова.
  7. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.948
    Допаѓања:
    164.144
    Ај нема смисла име да стои, ама ова е тоа...

Mojata majka ne samo što e moja majka taa e i moja ljubov koja nikoj ne može da ja zameni. Koj so saka neka kaze nikogas nema da go smeni moeto mišljenje sprema nea deka e najubava, najdobra,najzgodna i ušte mnogu slični raboti. Nikoj nema pravo da ja vrega ni da ja nervira ako go napravi nekoj toa veke ne postoi za mene. Jas najmnogu ja sakam.

Za mojata majka Melita.

Кој знае колку ја стиснала мајка и да го напише ова.
    А кога и се дереше во Сити мол непосредно пред роденденот? Сирото дете, со главата во земја, посрамотено, а оваа невротичнава - ШТО САКАШ ТИ? НЕ ЗНАЕШ ШТО САКАШ? КАЖИ ВЕЌЕ ЕДНАШ!!!
    Просто нереално како може да си го дозволи тој луксуз во јавност.
    Мелита е хистерична невротичарка, мислам дека сега го достигна врвот во своите глупости...
    Ама па реално, не забавува во една вака дождлива понеделничка вечер.

Последна измена: 1 декември 2014
    На papillonP, Lella, Victorian и 16 други им се допаѓа ова.
  8. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.992
    Него мене сега ми текна, нели едно време и Лила избаци свој бренд на ташни, перници, што и да беа.:DКаде заминаа тие сега, а?8-|

На simoncelicius и Daydream им се допаѓа ова.
  9. Salome

Salome Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    1.247
    Допаѓања:
    10.422
    Леле бе која комбинација хулохопки, боди, крзнен елек ,опинци со пердуви и шлем на главата...како права сељандура каква што е!Дај нека и помогне некој на женава и на неа не и е лесно...

На Lella, joy1, Candid и 4 други им се допаѓа ова.
  10. macovska

macovska Истакнат член

Се зачлени на:
    23 мај 2014
    Пораки:
    182
    Допаѓања:
    203
    По профилот на Мелита на фб,кој бев принудена да го отворам за да видашм што е работава,сите можите да забележите беше во Кина.
    Гарантирам дека половина ако не и повеќе од работите кои ќе ги продава и се баш токму од Кина.

На TrinityNeo му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Oxymoron

Oxymoron Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    1.394
    Допаѓања:
    12.261
    Не сфаќам зошто на секоја слика е седната на земја. Тие покрај каминот, на новиве за бутиков го плеснала газот на цименто во парк, еве и на сликава погоре е на мермер седната. Зошто? :^)

Порано бев рамнодушна кон Мелита, сега ми е како некоја маскота.

На calliope му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Glasna

Glasna Популарен член

Се зачлени на:
    24 мај 2012
    Пораки:
    1.047
    Допаѓања:
    2.181
    Dobri i se toplinkive :emo:

13. ozbilnazena

ozbilnazena Популарен член

Се зачлени на:
    6 февруари 2010
    Пораки:
    1.154
    Допаѓања:
    13.169
    Некој на младост си лета а некој малку покасно.Еве како госпоѓа со нена мода.
    Тако речи све ми боје лепо стоје. Ај опуштено, поред лабуда мора и нека гуска да прошета.

На Anabelle.Amorette, Lella, Someonespecial и 14 други им се допаѓа ова.
  14. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Мојата мајка е најзгодна бе! :D
    Ние кога пишуваме состави за мајките нели одиме со најмила, најдобра, пожртвувана ... она најубава, најзгодна (facepalm) Се гледа дека и кажувала што да напише.

На papillonP, BoaVista, sparklie и 15 други им се допаѓа ова.
  15. tinkerbelll

tinkerbelll Популарен член

Се зачлени на:
    15 мај 2010
    Пораки:
    2.096
    Допаѓања:
    5.018
    Limited Edition беше на Лила :rofl:

На papillonP, sparklie, ludoto19 и 14 други им се допаѓа ова.
  16. kolovoz

kolovoz Популарен член

Се зачлени на:
    9 мај 2011
    Пораки:
    1.683
    Допаѓања:
    6.264
    а под Limited кај нашите славни фацки се подразбира САМО ОНА СИ ЈА ИМА, гарант и за колекцијата на Мелита ќе биде исто...

На sparklie, ludoto19, AziskaStrslenka и 11 други им се допаѓа ова.
  17. senza.parole

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.906
    Допаѓања:
    24.182
    Гледавте ли Backstage, жени?
    Ја прашуваа за бутикот и робата дали била од Али, оваа вика на ФБ имало многу огорчени луѓе и она не чувствувала потреба да се објаснува. Кажа дека била во Кина и дека многу вложила во овој проект.
    А бе, нема никаков контра-аргумент, тоа е тоа. :D

На Lella, Candid, SexiLy и 16 други им се допаѓа ова.
  18. bittersweet

bittersweet Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2010
    Пораки:
    2.134
    Допаѓања:
    64.798
    Убаво си кажала жената била во Кина, светскиот центар за фалсификување на брендирана облека, кој знае да чита меѓу редови добро, кој не знае нека си купува бунди од 300 евра кој не вредаат ни 5 евра.]:)

Ја кога ќе видам девојка во тренерки, спортски облечена и со фул шминка како Мелита ми е синоним за тешка сељандура.:devil::D

На sparklie, Lella, Victorian и 21 други им се допаѓа ова.
  19. senza.parole

Се зачлени на:
    22 септември 2010
    Пораки:
    3.906
    Допаѓања:
    24.182
    Леле, ова колку е само точно.
    Какви емисии имам гледано, за разно-разни копии, некои толку добри шо и сам дизајнер или директен консумер тешко ги разликува. Во некои случаи се работи и за скапи копии.
    Сепак, копии. Каде на друго место, ако не во Кина... :)
    Мелитка ја изземам од мубетов, нејзините се апла и смешни.

На duffi, anuskaNESTLE, Annath и 2 други им се допаѓа ова.
  20. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.982
    Ииииииииииии, продавницава на оваа во комшии ми е, кој не и се избаци некој ден, еве те, еееееххехехе... :rofl:Замислете да и барам бројче за мене за некоја од раскошните кинески бунди, ехехехе, ќе ме прати на гладување на Голи Оток, величини строго стандардни, ја нисам, кејс клозд, антиреклама и праам.

Оддувана работа, ама морам да влезам, лелеле, уште утре ќе отидам, сакам дури и по трењерки да влезам, ќе и кажувам марка се мор, од преку океанот, папапа.:D:D:D

Не знам кого лажат, глуп да си ќе направиш разлика меѓу копија и оригинал, ко некна мене една продавачка, на прашањето зошто на така фини, убави ташни (на око де, квалитетот е тој) лепат евтини букви ЦЕЛИНЕ или МИЦХАЕЛ КОРС (некој ден ќе видам Цвета и Михаил Киров залепено да кажам право).... и ми вика, па девојче, тоа е марка, позната, светска марка е.

Не зафркавај, стварно? Ме просветли.:o

На Lella, Victorian, Marossa и 11 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.