Македонските јавни фаци

Discussion in 'Кафе-муабети' started by preetygirl-J, Jul 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. crimson

crimson Форумски идол

Вака обично се носат бунди, со ништо под нив. :D

2. TheAngel

TheAngel Истакнат член

Кутрата Мелита.. си живее во глава некој холивудски живот (wanna be- да се разбереме)Си лечи комплекси со фотошопирани фотосесии.
    Туку мене нешто не ми е јасно.. бутик за уникатна облека. Што има тука уникатно? Да не се мисли на уникатна глупост и фотошоп? :?:

bubamara12345 likes this.
  3. galapce

galapce Форумски идол

Jas pak se prasuvam osven Melita dali postoi druga javna faca?
    Neznam sto e pogolemo,nejzinata glupost ili nasseto vnimanie sto i go obrnuvame.Nejzinata cel e ispolneta.
    Dajte batalete ja od notifikacii za nejze son ne me fajca.:drunk:

4. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Собата на Софка Каракаева - е идеална за снимање крвав хорор филм со тие језивите кукли шо се wanabe кукла Дедо Мраз!
    Малку да а изоговарам, Софка, во нејзиниот роден град, им го растури домот, т.е семејството на едни луѓе, господинот на кој му фрли око тогаш, го држеше најпознатиот ресторан, во кој идат Грци, Срби, значи бизнисмен со дебел џеб, а пошто оваа е од околното село, ја опипа ситуацијата, и ни едно ни две го заведе пустиот човек, овој се залета, младо свежо на изглед добро месо, и без око да му трепне го напушти семејниот бизнис, си ги собра парталите, и со Софка у Скопје се преселија, и почна нов бизнис тука. Ама откако бизнисот тука во Ск не ми цутеше како тој таму, т.е ни приближно, Софка почна да вртка у место и си најде нова жртва, сегашниот и маж.
    А кармата убаво му врати, неговите ќерки и бившата му сопруга сеуште си го тераат успешниот бизнис што тој за Софка го остави.

А и некој да и шепне на Мелита дека веќе старее, нема да е лошо, на сликите делува како да има совршено лице, ама во живо е како тие куклите на Софка.
    А девојчето и е преслатко, само се ежам ако и она стане како мајка и, па по втор пат да ја гледаме нивната трагична нарцис сага.

Boleyn.7, tessie, Hipster and 5 others like this.
  5. Daleron

Daleron Истакнат член

Ич не е стар.:rofl: и законски дедо е веќе.

Едит: Паметна си е она ајт вие и човеков воопшто не е будала.
    Пара буши џе бургија нече.

6. antonelala

antonelala Популарен член

дечки, не ви изгледа ко да и е апгрејдирана горната усна? 10500355_732894333439173_4831065882388325656_n.jpg 10557342_721478301223212_5344492303054757685_n.jpg 10473983_710879032283139_54927242219253320_n.jpg
    на последнава слика не, ама претходните....баш и е...потечена

7. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Не беше оваа транвестит, бар едно време такви муабети се вртеа.:D
    Инаку на Мелита убава и е бојата на косата, тоа да кажам, едно нешто убаво на неа.:D

8. Salome

Salome Популарен член

Кога ќе ја видам Снеже на тој дебилниот квиз на Сител, језа ме фаќа.Стварно луѓе се ежам од женава.Како Џокер и Чаки куклата да имале дете и се родила Снежа Велкова.Со тој осмехот од шеска до шеска и со тие ококорените очи- прав психопат.Па кога ќе почне да се ќези како недоветна на секоја втора реченица, никаква дикција нема.

И.Посебно.Моментот.Кога.Ќе.Почне.Вака.Да.Зборува.Како.Да.Става.Точка.После.Секој.Збор.Што.Следува.И.Се.Прашувам.Кој.Е.Подебилен.Она.Или.Квизот.Што.Го.Води.Ама.Оќеј.Е.
    И.Тоа.Е.Многу.За.Неа.

9. crimson

crimson Форумски идол

Мене единствено хуморот на Снеже ме убива, каде со тие лоши вицови...

Antebellum likes this.
  10. christinnn

christinnn Форумски идол

Од Снежа ми се превртуваат цревата во стомакот.Толку иритирачко и одвратно суштество не постои.
    Па како само таа ги добива улогите на водителка, нема поасолни од неа?

11. Rama

Rama Форумски идол

Ох моја чудесна Македонијо ... Да е само Снежа и Мелита арно ќе беше.. имаме за извоз грешки и изроди упс јавни фаци де:D се е певаљка до певаљка, старлети кои го пропатувале цел свет и тако даље. Абе нова ера доаѓа, нема веќе јавни личности на пример како Татијана Стојановска и Биљана Дебарлиева, колку се скромни и на место се тоа чудо нешто. Малку саркастично ама да не ја заборавам и Баба Рада и таа е топ . Аууу чекај и Марија Јаневска ја заборавив, хухуху моментално многу е активна со автограми со промоции , со гостувања по емисии, како ја покажуваат објективно чиниш Вики Бекам на млади години е :D

12. Salome

Salome Популарен член

Абе цела "естрада" ни е една огромна психијатарска болница, не знам што се чудите па и вие:D

kala21 and Candid like this.
  13. fighter

fighter Популарен член

Денешна сензација е Тамара со голите гради на Пелистерка календарот.
    ;)
    п.с ако е се реално, тогаш честитки за Тамара:)

Candid likes this.
  14. calliope

calliope Популарен член

Леле, знам дека стварно ја отупевме со госпожава, ама не можам, ја видов сликава поназад и одма ми текна на Биг Брд. ИСТИ СЕ! :D

15. Lilit

Lilit Форумски идол

Тамара никогаш не била ни ќе биде секси.

Туку веќе отиде во анонимуси, ама од сите сељанки кои се прошетаа низ нашава сцена, може е предмет на зафрканции, ама на Ноне можам капа да и симнам. Без его и суета, си отиде девојчето на брод и си го прошета пола свет и при тоа засука ракави и си заработува. За разлика од овие уана би ѕвезди, опасни ѕверки и примадони кои подалеку од Солун не прошетале, пардон и Куба со парите од наместените фестивали кои се однесуваат како да се во Холивуд.

Last edited: Dec 23, 2014
  16. mims-89

mims-89 Форумски идол

тамара демек згодна стана сеа па мораше да се опне гола на календар, не иде тоа така, сите се испосликаа она покусо да остане. Затоа изгледа слабееше.

kala21 and naturally like this.
  17. Mishela

Mishela Модератор Staff Member

Џабе што слабеела, кога воопшто не е затегната. Како пивтија ми делува, млитаво. Па и таква конструкција има, на тие толкави гради не личи слаб струк, плус има и развиени рамиња ... с`ибела векот, ама ај.

kala21, elisabeta, naturally and 3 others like this.
  18. anuskaNESTLE

anuskaNESTLE Популарен член

Тамара е у некој тежок филм влезена, она мисле дека е најубава, и најдобра и најпозната и најгласна и најсакана у друштвото! :^)(facepalm) :rofl: Ваа недела за сите имам нешто да ги изоговарам. :lol:
    Кога бев последен пат у Ск, пред недела и нешто, бевме испаднати со еден колега, и брат му чиј брат држе клуб у Скопје и она многу живее со нив и дојде на конопојот, кога му се обеси на колегава брат му, муабети, муабети, смеење, трескање од земја, толку сака да е центар пажња, и само гледа наоколу како некоја ментална, да сите баш тебе ќе те гледаат Тамаро, како бањата со кисело млеко ја отвара таа устата и така гадно се смее со сила, т.е се што правеше беше со сила и со цел да привлекува внимание, и после пола саат муабетот со тој, иде се поздравува со брат му (кој патем не ја поднесува, вика еве ја оваа досадата гласна, верувам цврсто дека не е единствен) и ми вика здраво, јас сум Тамара, ја и викам здраво - Ана, така да, да се пофалам, ја запознав Тамара (poolparty), уште една патетична, на жалост наша 'јавна' фаца која нема ни грам мозок ама со помош на некои луѓе околу неа, некако уште опстанува на сцената, искрено - порано кога не беше зависна од тоа да е центар пажња, не ми беше толку одбивна, едноставно ја немаше бе волку сегде, на секој можен фестивал, на интернет порталите по статии, и тие навредливи статуси по фб, ама сега си ја крена сама цената и летна у облаци, ама како сакам некој да ја сплуште на земја, да ја тресне така јако шо цицките ќе ја удрат по глава и ќе се свесте дека е редно да живее, а не да глуме беснило низ градот.

П.С Ај шо ослабе, ослабе некако, ама како цицките ич не и ослабија - незнам, буквално два пати поголеми од главата и се.

19. De-lovely

De-lovely Популарен член

Е травестит. Јас првпат ГО гледам вака. А инаку како дете го знам од Прилеп е. (hollest)

20. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Лила си го украсила домот, аууу леле многу битна ствар си го украсила домот разбирате ЈА НАКИТИЛА ЕЛКАТА.
    Оно мислиш гледаш неисфарбани прозорци. Мизерија.

sweety90 likes this.
Thread Status:
Not open for further replies.