Македонските јавни фаци

Discussion in 'Кафе-муабети' started by preetygirl-J, Jul 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Artemission

Artemission Популарен член

Македонските фотошоп мајстори дефинитивно треба да поработат малку на своите вештини.
    Градите арно што и ги подигнале ама не стигнале да го порамнат зелениот дел кај шанкот или што и да е, плус пробале да и ги заоблат малку ама малку ја утнале формата.
    На Paint да ја правеле подобро ќе испаднела :rofl:

Tamara.png

2. crimson

crimson Форумски идол

Малце ми изгледа како да нема брадавици плус. Океј, доста ја анализирам :D

SV1911, naturally and sweety90 like this.
  3. Silver.E

Silver.E Популарен член

Знаев дека одма ќе има коментари за сесијава на госпоЖиве. :rofl:

Маријана ич не ми е убава во фацата, на сите слики е вештачка, и никој пат не ми била убава. Многу ми е лигава.

Аделина, отсекогаш ми била ефтина фуфица, и не знам зошто многу ми е одбивна. Дали зарад некои емисии каде се лигавеше или што, не знам.

Тамара, машала ги оптегнала градите. Абе што дека ослабела, ич не е затегната, ама ниту овој сексапил не и прилега.

Кај нас скоро и да нема некоја достојна за ваква работа. Сите ми се (n).

kala21, Antebellum, sweety90 and 2 others like this.
  4. PaLaVa

PaLaVa Популарен член

Другата слика предизвика побурни реакции...

Па уште и статусот на Фејсбук:

"Пелистерските гради" го засенија спотот...потона бродот...
    (сурова реалност) (.)(.)

Па сестро слатка сите ние знаеме дека голотијата е најевтиниот, најсуров и најлесен начин да се привлече инстант внимание од јавноста. Зарем домашното видео не ја засени целата кариера на Северина, и ред други јавни фаци кои "ненамерно" губат телефони со домашни фото-сесии кои покасно се постираат анонимно по интернетов... Ова као пристојна варијанта на разголување, демек еве за календар е, што е тука чудно?!
    Не ме нервира тоа што се сликала гола и што ја направиле совршена во фотошоп туку што самата си прави драми за себе се со цел да се привлече внимание.. Навистина се презаситивме со неа. Олабави малку...

sweety90, Waka-waka and crimson like this.
  5. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

Абе ајде вака кога ве читам чудни, сите сте само љубоморни на јаката груда на Тамара, ех да имавте вие такви, ама ете, пустата љубомора ќе ве изеде, седете си дома и коментирајте си вака, а они колку се најјаки и какво тело имаат, може да им се фатите само. Позз >3 :P

bombona23, Victorian, Annath and 2 others like this.
  6. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

[​IMG] :D А ИнаМногуФина Ептен заљубена у Тами бе...

7. Mishela

Mishela Модератор Staff Member

А оваа ја видовте ли ?
    Мислам, што се` нема да им текне ... :rofl:

8. Lilit

Lilit Форумски идол

Мислам дека Тамара се преценила многу.
    Ама она си знае, голема е.

Едно време многу ја сакав, сега... ми стана многу нападен, арогантен и налудничав лик.

toogood, Victorian, la-chicka and 7 others like this.
  9. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

10. mims-89

mims-89 Форумски идол

Маријана си е бомба на календаров, на неа да, баш и љубоморам за телото, еве вака јавно си кажувам!

Candid, koritsaki, MiaNmaR and 7 others like this.
  11. Silver.E

Silver.E Популарен член

А, на што љубомориме ??? На Фотошоп ??? (facepalm)

Јас може немам цицки колку на Тамара, ама и тие што ги имам да ги стегнам и да се разголам до в пич, има да привлечам внимание. За да се продаваме како нашите тела да се ефтини и безвредни, сите можеме, ама не го сакаме сите тоа. ;)

Го слекле газот, јаката работа. Жени ипол. Абе ајде. |( Добар газ и преку хеланки се познава. 8-|

12. Daydream

Daydream Популарен член

@Silver.E мислам дека коментарот на @RainBow беше саркастичен. :)

Тамара ја претера веќе. Од што сака да привлече внимание отиде предалеку овој пат. Јас немам ништо против провокативните слики. Ама има разлика од провокативно до граници и вулгарно. Само сликите на Маријана се врв. Прво, девојката има тело тип топ скоцкано, тука нема дискусија. Кој што сака нека каже, ама девојката има тело кое секоја девојка може да го посакува. Второ, Маријана е манекенка, има искуство со вакви фотосесии и многу поприродно изгледа на сликите. Трето, нејзините слики се провокативни, да, меѓутоа сето тоа е со вкус и професионално направено. Сликите на Тамара се вулгарни и премината е секоја граница. Исто како за Playboy да се сликала. И ај да имаше што да покаже барем. Тамара малку ослабе, да, ама далеку е од јака цура и далеку е за вакви слики. Прво стомак има повеќе од потребното, по фестиваливе во тоа хаљините се гледа дека е стегана со триста мидери околу струкот за да изгледа послабо, рацете и' се се' уште дебели, и' виснува кожата надоле, а во нозете е се' само јака и стегната не. Фотошоп има и тоа премногу, така што, со ова само се избламира, ништо повеќе. А Аделина Тахири ми е просечна. Сака јавноста да ја знае како некој секс симбол, премногу ги форсира ваквите фотографии ама џабе е кога го немаш тоа во тебе. Со сексапилот се раѓаш, или го имаш или го немаш. Има девојки на кеј што трчаат па и по тренерки, со растурена коса и испотени привлекуваат внимание. Има нешто во нив. А џабе е ти и да се соблечеш гола кога не те бива - не те бива.

Candid, tessie, senza.parole and 9 others like this.
  13. Silver.E

Silver.E Популарен член

Ок, ако нејзиниот коментар бил саркастичен, се извинувам.

Но, мене поентата ми е дека сите можеме да се разголиме и да привлечиме внимание. Што повеќето тоа и го прават навечер по дискотеките, па некои и денски...
    Јаката работа, се разголиле, па толкава фама се крена. Синкир газ немаме видено, а сите си го носиме на нас. :rofl:

И општо ме нервира кога некој заслужува внимание во државава (помогнал, направил нешто) никаде не пишува за тоа.
    Се случувало хендикепирани лица да постигнат некој успех некаде, или слични тематики имало, ама никому ништо.
    А, овие газ покажаа и сите на нозе се кренаа, на сите портали само тоа е, како којзнае што да е.

toogood likes this.
  14. nena2010

nena2010 Форумски идол

Честитките на Тамара на свадба: Убав ти фустанот ама и тоа под фустанот :)

tessie likes this.
  15. RainBow

RainBow Глобален модератор Staff Member

@Daydream (highfive) Мислев дека овој дел, Позз >3, е доволно јасен.:bandit:

Аделина ми е одвратна уште од она шоуно, препич невиден. Онаа последната слика со Тамара ми е некако морничава, како расечена на два дела и ставена во вреќа. Ама добро, може тоа ми е од гледање премногу криминалистички серии.:drunk:

И патем, има посебна тема за ова отворено, може таму да се продолжи дискусијата, оваа да се ослободи за коментирање на останатите јавни фаци кои ги имаме во изобилство и го заслужуваат нашето внимание.
    http://forum.femina.mk/threads/Пелистерка-календар.22832/#post-2271196

Daydream likes this.
  16. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

Оваа Тамара ми е некако сеприсутна периодов, фали уште од фрижидер да ми излезе...

mackica1, Hipster and crimson like this.
  17. crimson

crimson Форумски идол

nena2010, LaBella, joy1 and 1 other person like this.
  18. nena2010

nena2010 Форумски идол

па ова е дно. ѕар ако некоја девојка се дотера е тоа чудо па да ја има по весници?? Брука!!! А и овој фотогарфов како да нема жена дотеарана видено па слика. Болести!!

19. Sunshine.Sunshine

Sunshine.Sunshine Истакнат член

Да те е страв да се дотераш. Може утре ќе бидеш по македонските портали.

(facepalm)

girl-miri and Val-Dim like this.
  20. Oxymoron

Oxymoron Популарен член

Ова е нездраво. Нездраво е да следиш некој некое време и да го фотографираш без негово знаење и дозвола. Девојкава слободно може да го тужи таканаречениот фотограф. Го забележав и ова: http://vistina.mk/2014/10/21/foto-s...vli-go-sopre-soobrak-ajot-na-bulevar-ilinden/
    Црвени ултра високи чевли од превртена кожа? Толку детално ја анализирал? Премногу манијакално звучи, за професионално нема ни да зборувам.

Во најдобар случај ситуацииве се наместени.

sparklie and crimson like this.
Thread Status:
Not open for further replies.