Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    Temava slobodno moze da ja preimenivate vo Melita..
    Pa za kogo drug da se pisuva?Od turskive serii nemame mesto za nasi emisii,pesni..
    Nema faci..:worried: Duri i Boki go nema..:worried:

На crimson му/ѝ се допаѓа ова.
  2. SwanMay

SwanMay Популарен член

Се зачлени на:
    28 април 2011
    Пораки:
    855
    Допаѓања:
    4.678
    Ни таа самата не знае каде тргнала. :D

На alana95 и toogood им се допаѓа ова.
  3. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.052
    Допаѓања:
    52.530
    Зашто спомнавте за други јавни фаци ми текна на Даниел Кајмаковски и му го прочепкав профилот.

На makedonkamak, Sunshine.Sunshine и galapce им се допаѓа ова.
  4. elisabeta

elisabeta Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2012
    Пораки:
    1.888
    Допаѓања:
    7.540
    Evego I Bokica nas I odnapred I od pozadi image.jpg zapazija cevlata so crveno:D

На Candid, fificaaa, Lella и 4 други им се допаѓа ова.
  5. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    Fala devojki,sega mi e polesno stom gi vidov.Pogotovo kalendarot so Daniel..
    Koga podrazmisliv minita dve,pa i ne se tolku losi turskite serii..:^)

На Candid, toogood, sesilija и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  6. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.285
    Ех, си имаме фаци, ги заборавивте деновиве овие :D[​IMG] [​IMG] [​IMG]
    Последниве две се од традиционалниот „Василичарски“ концерт.
    Толку неженственост има собрано во нив, тоа е чудо.
    А и оваа слика не приметив дека е постирана, за сите оние што велеа дека градите на календарот не и се фотошопирани и поткренати, еве демант [​IMG]

Ептен ни е жалосна естрадава...

На toogood, senza.parole, anuskaNESTLE и 5 други им се допаѓа ова.
  7. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.543
    Допаѓања:
    289.116
    А јас штотуку го убедив мојот догодина да купиме мало кученце...и сега ја видов Мелита со такво:envy:.
    Жал ми падна за кутрето што го тегне за сликање, ич не ми оди во комбинација со нејзината опсесија за крзно, макар и вештачко.

На duffi му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.288
    Допаѓања:
    81.863
    Малку појче го исфорсирале лифтингот во фотошоп. Знаев дека е нашминкана пивтија во прашање, не беше тешко да се примети. Па и брат ми на 14 години има подобри скилс во фотошоп, ама ајде, не е тоа тема на муабет. :lol:

На bittersweet, elisabeta и crimson им се допаѓа ова.
  9. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.052
    Допаѓања:
    52.530
    Мене искрено, од целата естрада, омилена ми е Каролина.
    Прекрасна е и одлично пее, има добри песни. Изгледа секогаш средено и елегантно, може лекции да им држи на другите како да личат на дами.

Последна измена: 13 јануари 2015
    На Oscar Lady, Victorian, Dennings и 21 други им се допаѓа ова.
  10. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.271
    Допаѓања:
    57.130
    Го видовте постот од фан на страната од бутикот? :^) WTF? Какви луѓе се бре овие?

31 December 2014 at 02:22
    NAIZGLED MALA NO SAPAK GOLEMA I VISTINITA PRIKAZNA.............. ke me prasate ili bi me prasale za kakva prikazna stanuva zbvor???? EVE SEGA KE VI JA RASKAZAM VO KRATKI CRTI PREKU REALNA PRIKAZNA ZA STO STANUVA ZBOR!!!!!!!!!.... Pred 10tina dena dve (urbani curi),, odnosno dve drugarki od Skopje se dogovarale da idat u Solun pred Nova Godina i da si ja obnovat gardarobata i da se izbacat u gradov (Skopje) pred novagodina so novi zakaceni perja na sebe kupeni od Solun ..... SETO OVA ZVUCI INTERESNO, POZITIVNO I NAIZGLED OK...... no pravata sustina na toj soping vodi na slednava storija , onosno na slednava RELNA prikaska........... DA SE VRATAM NA PRIKASKATA....,,,,,,,,,,,,,,... Znaci za pojasnuvanje na pricava... vekje dvizat vo kola dverte drugarki veseli i nasmeani nakj Grcka i NORMALNO dur dvizat nakaj Solun prshti u kola muzice i u meguvreme POMALKU si ogovarat za da ne im bide dosadno vozenjeto nakj Solun ...... I ZNAETE STO SE DESAVA KOA KE STIGNAT CURIVE U SOLUN?????? ..... mozda znaete.??!!! ... no sepak da vi raskazam sho sum videl bezbroj pati...... DVETE CURI DITREKT SE PARKIRAAT U KOSMO I DIREKT SE ZBRCUVAAT U BERSKA,STRADIVARIS I ZARA I 20 PUTI PROBUVAAT ISTI STVARI I KONECNO KE SE RESAT I ODBIRAAT SO KE KUPAT I SRECHNI SO KESITE IDAT U FUDKORNER DA PIJAT NESKAFE I DA SE ISLIKAAT ZA DA STAAT SLIKI NA FB (a u megjuvreme od 25 sliki so se slikale gi izbiraat 2te najbolji sliki da gi postiraat na FB... seto toa e normalna i standarna procedura se podrazbira NELI....)..... i normalno srechi dvizat nazat nakaj Skopje za vecerta da se izbacat no novoto perje od Solun ...... )....... I NORMALNO KE SE ZAPRASATE.... EJ SHO USTVARI TOLKU OBESUVAM SO OVAJA DOSADNA PRIKAZNA...... sea ustvari ke vi ja dolovam sushtinata na ovaja prikazna.... BEZBROJ DRUGARKI I CURI DVIZELE I DVIZAT NAKAJ SOLUN ZA NOVA GARDAROBA,CIPELI,STIKLI,TASNI,AKSESORIS I DR............. a treba da znaat deka NITI NA CIMISKI (solun), NITI U KOSMO(solun), NITI U RIM NITI U MILONO NEMA DA SRETNETE BUTIK SO TOLKU DOBRO ODBRANI PARCINJA NA EDNO MESTO KAKO STO SE SOBRANI NA EDNO MESTO KAKO STO SE KAJ MELITA VO BUTIKOT!!!!!!!..... (nieden butik vo cel Solun, nieden butik vo Rim ili Milano ili Beograd ili Zagreb.. nemoze da se njde na edno mesto vo eden butik tolku odrani UBAVI PARCINJA!!!!)..... Izvinete ako ve zamarav so mojava pricha..... NO NEMOZEV DA OSTANAM NEM I BEZ TEXT ZA ONA STO GO VIDOV DENESKA KAKO IZBOR NA PARCINJA VO BUTIKOT NA MELITA....... So ogromna pofalba kon Melita za izborot na 99% PREDOBRI fensi parcinja sto gi nudi za nasite curi..... (ZA POTVRDA NA VISTINATA STO JA RASKAZAV E TOA STO NA EDNO MESO , ONOSNO VO EDEN BUTIK NEMA TOLKU DOBRO ODBRSNI PARCHINJA...... bravo MELI.... )

На naturally, Bozica1980, fificaaa и 9 други им се допаѓа ова.
  11. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.950
    Допаѓања:
    164.176
    Грудите на Тамара ги видов на нефотошопирана слика, фино лепо,иако и на принтскринот од видеото е очигледно.
    Може комотно преку рамо да си ги префрли, евентуално како шал да си ги носи.

Што да кажам веќе. Откако стана штабска калаштура...си зема сила.

На naturally, TrinityNeo, Aleksandarreal и 10 други им се допаѓа ова.
  12. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.052
    Допаѓања:
    52.530
    АХАХАХАХАХАХАХА ШТО Е ОВАААААААААААА?!
    Мислам дека чувствував како да оглупавувам со секоја наредна прочитана реченица.

На Victorian, naturally, Ina Ina и 12 други им се допаѓа ова.
  13. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.285
    Ваква бев откако прочитав [​IMG]

На Victorian, naturally, Bozica1980 и 16 други им се допаѓа ова.
  14. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.288
    Допаѓања:
    81.863
    Кој е творецот на ова?
    Типувам дека е Мели од некој лажен профил, не знам дали постои некој друг поретардиран фан, самофан или како и да е.

На JuLleE, Bozica1980, senza.parole и 7 други им се допаѓа ова.
  15. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.398
    Хахахахахахахаахахха не ве можам,на форумов има многу интересни ликови,и што сѐ не хахаха

На fighter му/ѝ се допаѓа ова.
  16. teateevska

teateevska Истакнат член

Се зачлени на:
    2 јули 2014
    Пораки:
    88
    Допаѓања:
    46
    Мелита како мелита ми е убава и ја имам видено од блиску кога бев во нејзиниот шоп да земам шампон за моето кученце. (Mногу одамна) А ,каква е во карактерот незнам зошто не ја познавам лично и не сакам да навредувам некого кога во целoст не ги знам личните особини на самата индивидуа. Ама за стајлингот можам да кажам дека е кич и дека се фали со се што има. Да може би го облекла целиот плакар и би се сликала за да покаже што има барем мене таков впечаток ми остава. А и јавниве фаци и тие се луѓе од крв и месо и барем така треба да се однесуваат бидејќи со нивното однесување на некој начин ги подценваат другите како на пример: КОга се фалат кај биле на одмор, каде ручале т.е со нивите пари , а и мислам дека не треба само професионални слики да ставаат. Или пак Како што е Марјана Станојковска ги придобива луѓето си разголување :( Што е понижувачки за женскиот пол. Тоа ми е исто како јас да сум некој предмет кој може да се поседува со пари :/
    Ама морам и ова да го кажам за Мелита се фали дека носи брендови што за жал не е так. Бодебро би било и повеќе би ја придобила публиката ако си каже дека брендовите во животот не и представуваат ништо туку дека и е важно што и како и стои или нешто слично. Има много познати ѕвезди кои признале дека посетиле и кинески центри и дека си шиат па дури има и некои кои и сами си шиат облека. Така да тоа не е ништо срамно.

17. PaLaVa

PaLaVa Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2011
    Пораки:
    482
    Допаѓања:
    3.743

...

На Victorian, naturally, Bozica1980 и 16 други им се допаѓа ова.
  18. Feminka22

Feminka22 Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2014
    Пораки:
    16.161
    Допаѓања:
    49.398
    Последна измена: 14 јануари 2015
    На Agrona му/ѝ се допаѓа ова.
  19. elisabeta

elisabeta Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2012
    Пораки:
    1.888
    Допаѓања:
    7.540
    10290698_681385935255651_569957666380162727_n.jpg 1236905_679044842156427_3209463791918899329_n.jpg

Последна измена: 14 јануари 2015
  20. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.992
    Која е оваа ако може јас вака да си прашам?

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.