Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Сакав да пишам ЛП, ама подобро не нека прочитаат сите. И го молам креаторот нека ги избрише мислењата оффтопик после и се извинувам што ќе бидам оффтопик.
    Најпрво мене не ми е јасно што се фрустрираш и што ти сметаат нашите трачеви?
    Второ, темата е за јавните фаци, не за баба ми, мајка ми, сестра ми, кој знае слободно нека трачари, штета само што не се јавни фаци и не се интересни
    Трето, никој не им се меша во приватниот живот, бидејќи штом тоа го знае пола Македонија извини ама не е јавно
    Четврто, тужби.... ајде чекам ме интересира на кој основ само, и ме интересира дали би не тужел некој за вистинити работи не за клевета.
    Очигледно не ја разбираш темата, ние не се мешаме у приватен живот, не и кажувам што да облече утре и такви работи.
    За малограѓанските мислења хмммм, таков ни е балканскиот менталитет, а очигледно и јавниве фаци не мислат пред да направат нешто по цена за слава дека ќе бидат покажувани со прст!

2. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    темата можи избега во секој правец но она што не нарече малограѓани и слични навреди кон нас од твоја страна беше претерано, и сепак не пишуваме дирекно на форумот и не беше се така како што сме слушнале на улица, туку сепак се шо кажаја девојките е информација од некој близок или од нив шо значи ние само пренесваме искуства и мислења

3. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Добро ајде и мудрувајте сите сега |( Ќе јачаме его кој попаметен ќе излезе. Исаак пиша свое мислење за темава, вие пишувајте си го вашето. Како што и рековте на Исаак ако не и чини темата да не коментира така и јас ви велам на вас ако не ви се допаѓа коментарот од Исаак да не го коментирате низ цела тема, затоа што и оваа ќе заврши како скопје - провинција .

4. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.212
    Допаѓања:
    36.703
    Прво и основно девојко, јас сум нормална, писмена и цивилизирана. Со кое право се дрзнуваш да коментираш што пишуваме. Бркај си работа. Ќе пишуваме што сакаме. ЈАСНО?

5. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    а шо мислите за ноне .. мене онака ми е интересна и немам некое негативно мислење за неа ..вие?

6. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.212
    Допаѓања:
    36.703
    На мене не ми се допаѓа како пее. Ни како личност не ми е симпатична.

7. Little-one

Little-one Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    204
    Допаѓања:
    79
    Интересна тема :D секој има право да си прави што сака :D :D :D сакам ЛП за сите ако може :D сепак трачарењето ни е во крвта баш ми е забавно
    поз до сите трачарки на Феминаа :D :* :* :*

8. Tenkai

Tenkai Популарен член

Се зачлени на:
    9 јули 2010
    Пораки:
    2.316
    Допаѓања:
    1.905
    На Телма е таа емисија и уште оди, барем пред некој ден при вртење наидов.

Ивце Пивце е прејак. Секогаш кога ќе наидам на Ај ти замижи морам да ја изгледам и често се смеам. Знае како да се однесува со деца, знае да направи шала на своја сметка, супер е човекот. Инаку сега на Сител е таа емисија. :)

9. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    491
    Допаѓања:
    80

10. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.056
    И јас!

11. Ferhunde-L

Ferhunde-L Истакнат член

Се зачлени на:
    13 јули 2010
    Пораки:
    163
    Допаѓања:
    14
    и јас!

12. LovelyGirl

LovelyGirl Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.563
    Допаѓања:
    295
    Ноне е баш интересна....нејзиниот глас малце наликува на детски ....ама добра е вака.. :)

13. Mikako

Mikako Истакнат член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    164
    Допаѓања:
    153
    sakam i jas poraka za eva i ivana! pliss

14. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    491
    Допаѓања:
    80
    Се надевам дека ISAAK ќе го прочита мојот одговор, на страна 64 :!:

15. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    491
    Допаѓања:
    80
    Страна 65 е...се извинувам

16. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.116
    Допаѓања:
    67.108
    Ја па се утепав барајќи на 64та :lol: Се напна Исак како и секогаш :D
    И Ноне е некако мила, не ми пречи девојчето.

17. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Од женските Калиопи, Каролина, Есма.

18. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    Никој не ја спомна Андријана Јаневска. Искрено и неа многу ја почитувам, како се изразува, каков глас има. Премногу е талентирана.
    Е стајлингот е друга работа :lol: - ама мора да се има и некоја мана, нели? :lol:

Исто го почитувам доктор Миодраг Врчаковски- многу културен, образован и пред се`- човек кој стварно сака да им излезе во пресрет на неговите пациенти.

Игор Џамбазов нема потреба да кажам зошто го сакам- кажано е претходно.

И Татјана Стојонавска и Билјана Дебарлиева- презентерките од А1 се дами во секоја смисла на зборот и многу ги почитувам.

Други личности кој според мене вредат се Жаре од 1на1, Трендо, браќата Тавитјан се феноменални, исто има една водителка на Канал5 незнам како се вика има попладневна емисија со еден кувар- жената е душа :$ . Порано водеше на Сител емисијата се викаше Нешто Убаво, мислам, ама ја избркаа- жената не е убава ама има таква позитивна енергија, таков смирувачки глас- абе ќеф ми е да ја гледам емисијата.

Тоа се според мене дел од личностите кои вредат во оваа наша напатена земјичка, а оние кои не заслужуваат да го носат епитетот јавни личности се многу- па затоа нема да ги коментирам

19. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    ^^ Марија се вика водителката. Срце е, таков оптимизам собран на едно место не сум видела кај никој. Не знам зошто ја избркаа од сител, сега оваа другава што води не ја ни гледам.

20. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    Зошто ја избркаа ? :lol: Па каде каков мил човек во Сител :lol: ? Таму сите се изроди- таа штрчеше таму :lol:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.