Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.288
    Допаѓања:
    81.863
    Мене не ми е јасно како вакви глуперди се дрзнуваат да кажат дека покрај турбо фолкот, можат да пеат и нешто што всушност е захтевно ?!
    Нина е квалитетен вокал, а тоа што карактерот и е катастрофа и е невоспитана е друг проблем.
    Ама муабетот на онаа погоре, е исто како Цеца или Сека Алексич да каже дека она без проблем би испеала нешто од типот на Нина Симоун или пак госпел или соул како една Арета Френклин.
    Споредбите не се можеби онакви како за нивно ниво, ама сепак Нина пее некаква музика, а оваа само урла и цвили. :drunk:

На Candid, mims-89 и ludoto19 им се допаѓа ова.
  2. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.469
    Да се согласувам дека Нина е квалитетен вокал ама сепак сметам КОЛКУ И ДА Е ВО ПРАВО СО ТОА ШТО ГО КАЖА ДЕКА СПОТОТ Е НА ДОЛНО НИВО, сепак НЕ Е УБАВО да коментираш како ПЕЈАЧ на естрада такво нешто.Сепак треба да си држиш... Сега нека не се вреѓа кога ја викаат Нилски коњ, истото е, само различно спакувано :)

На MacenceEna, Candid, Hipica и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.052
    Допаѓања:
    52.530
    Јас не сфаќам, што напишала Нина прво?
    И ху д фак ис Сања?

На Lella му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.288
    Допаѓања:
    81.863
    Попросто кажано, во случајов со навредите и препукувањата и двете ми се исто с**ање, различно паковање. :lol:

На anuskaNESTLE, mims-89, antonelala и 2 други им се допаѓа ова.
  5. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.469
    Сања е турбофолкерај пејачка, пее по кафани и ресторани. Е сега

Нина го искоментира спотов дека е мизерен, бла бла на ништо не личи, за што се согласувам јас, и оваа Сани скокна почна да се вреѓа на лична основа. А Нина демек кажа дека не се однесувал коментарот на НЕЈЗЕ, туку на продукцијата за спотот, бла бла и се запукаа како кокошки :D

На crimson му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Izaabella

Izaabella Популарен член

Се зачлени на:
    13 декември 2010
    Пораки:
    1.321
    Допаѓања:
    7.438
    Па жити се...
    Сум имала прилика да седам и со двеве и за Сани можам слободно да кажам дека е многу, ама многу пријатна девојка. Настрана земено од сите чаршиски муабети дека е ваква или онаква, јас уживав во нејзино друштво. И не знам зошто и се одзива на навредите на Нина, која патем секогаш има нешто за некого да каже, човек полн со иронија и сарказам, не знам... јас од секогаш сум ја жалела. А, изгледа и со право. Со сестра и двете се дно дна, врвот на неинтересното споено со глупавото.

Уќути Нина, уќути, доста се караш..

На Salome му/ѝ се допаѓа ова.
  7. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.052
    Допаѓања:
    52.530
    Го гледам спотот, и толку е лош а не можам да престанам да гледам.
    Шета со светкави штикли и бебешка количка пред Сити Мол и ја пресретнува тип со мотор на пешачки :rofl:
    Јасно е дека не може да се очекува којзнае каков квалитет од песната, ама сега да се вреѓа и да се користат толку ниски навреди од двете страни, само прави лош публицитет за двете.

Иако мене Нина ми беше многу сипматична кога се изнасмеа на шегата на Тони Михајловски за сендвичарата и нејзината тежина.

На anina му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Salome

Salome Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    1.247
    Допаѓања:
    10.422
    А Нина Јанева не сте забележале дека премногу се замара со нејзините колеги од естрадата?
    Вака малку ко огорчено делува.Не пејат исти жанр, нека не го гледа спотот и никому ништа.Ова не и прв пат да се закачува со некој и да вреѓа, значи многу простачки вреѓа, што гледано од страна повеќе кажува за нејзината личност...Мислам дека Нина треба повеќе да си ја гледа нејзината работа и каква слика ствара за јавноста отколку да се прави компетентна сите да ги осудува.

На PaLaVa и referentka им се допаѓа ова.
  9. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.469
    Нина,Пепа Прасето, Талеска, Тамара,Миа И Фината си се свој клан на фб, тие си се како некој култ :D

Знам Ина имаше некој статус, ама не беше именувана пејачкава (Сани) па не сконтав кого исмејаваат. со Нина Миа итн, нешто за Австралија збореа :)

Не е убаво тоа што го прави Нина, се живо и диво исмејува, знам зашто ја читам. А кога ја направија Урсула од Ариел на слика, плукаше и се расправаше, епа не му го прави на чоек истото шо не сакаш да ти го праат на тебе. За оваа слика [​IMG]

На Sunnybun, MacenceEna, Marossa и 4 други им се допаѓа ова.
  10. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.285
    За да не се комплексира некоја тинејџерка, посебно после огромниот фотошоп од календарот- еве една пореална слика од Аделина

На Oscar Lady, crazylady, Lilit и 12 други им се допаѓа ова.
  11. m.i.g

m.i.g Популарен член

Се зачлени на:
    21 декември 2012
    Пораки:
    1.087
    Допаѓања:
    5.811
    Како и се напикале панталончињата аман:x

12. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.537
    Допаѓања:
    55.312
    Аууу колку целулит има "јакава" нели беше јака риба , авион , навежбана , а уствари е мало свинче само , кое вешто се сокрива ... да си молчам ќе ми скокни бранителот нејзин :D

На Candid и joy1 им се допаѓа ова.
  13. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Не! Значи неможам да ги сфатам јавниве личности никако. На тие пари што ги прават како можат да си дозволат вака да се појават во јавност? Многу девојки што ги познавам со никакви примања што се вика вежбаат, трчаат, се затегаат, чуда прават, а оваа што може да кисне во козметички салони и незнам какви теретани, лични тренери, исхрана итн изгледа вака несередено, а се прави некоја јака риба, јавна фаца демек многу јаката!
    Неможам да разберам зошто??? Сигурно има барем еден саат секој втор ден да одвојува за да се среди... И не е само она, ама се најде во муабетов, 90% од пејачкиве и останатите јавни фацки па дури и манекенки вака се појавуваат, уште гордо со кратките миничи и панталончиња...
    Греота е со толку пари и толку перчење да изгледаш вака...

На jovanovska94, senza.parole, Daydream и 4 други им се допаѓа ова.
  14. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.285
    Не е толку проблем целулитот, го имаат и најпознатите ѕвезди, ама кога веќе знаеш дека го имаш, а си решила вака да настапуваш- облечи некои квалитетни хулахопки.
    Бијонсе и другите ѕвезди да не се глупи што носат такви чуда?

Ама таа изгледа после сите обработени слики ја изгубила реалната слика за нејзиниот изглед.
    Дури ми изгледа и недепилирана во тој заден дел над колената, ко да ми се гледаат и светли влакненца, или можеби тоа е нешто друго, не знам.

На Elena69221, Lilit, Glasna и 5 други им се допаѓа ова.
  15. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.310
    Допаѓања:
    22.611
    Една јавна фаца да имавме квалитента и комплетна не ќе беше лошо, ама за жал само исфрустрирани глумци имаме.

На Captain-Omni и elisabeta им се допаѓа ова.
  16. Artemission

Artemission Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    2.031
    Допаѓања:
    15.673
    Аделина ја видов летово во една дискотека, седеше на сепаре спроти нас со некој богат батка и уште некоја другарка и му играа благо речено во скут. Девојката не е ни приближно слична на сликите по интернет што ги има, а најмалку од календарот на Пелистерка. Нозете и беа препуни целулит, цела беше растресена многу гадно изгледаше во кратки панталончиња, лицето цело лузни и врз тоа 7 слоја пудра.
    Ова на сликата што го постирала @sesilija дури и добро изгледа :)

Али гад блес фотошоп, сите изгледаме совршени така.

На Daydream, galapce, duffi и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. elisabeta

elisabeta Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2012
    Пораки:
    1.888
    Допаѓања:
    7.540
    и оваа колекција ви ја претставувам,запазиго микимаусот :D 10943733_10203617131449649_968044982815526660_n.jpg

На mila89, fighter, crimson и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. Oxymoron

Oxymoron Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    1.394
    Допаѓања:
    12.261
    На Elen4e_sonce, Oscar Lady, De-lovely и 32 други им се допаѓа ова.
  19. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.469
    Значи за Аделина не знам за целулитот, ама лицето и е МНОГУ лошо,да не кажам еве цело дупки :/ ја имам видено на пола метро од мене.Тоа не е СТРАШНО нити невообичаено, ама СТРАШНО и НЕУБАВО е што ја средуваат во ФОТОШОП и ја прават КРИСТАЛНА и после убаво кажаа погоре девојчиња си лепат комплекси зашто немале и они такво тело/кожа/насмевка/коса итн итн па се полни комплекси од мали нозе!

20. Nati.P

Nati.P Популарен член

Се зачлени на:
    16 април 2011
    Пораки:
    2.013
    Допаѓања:
    856
    Срамота за личност на твоја позиција која не смее да си дозволи вака да ги потценува колегите. И после новинар, абе ајде :P
    Screenshot_2015-01-21-18-39-30.png

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.