Македонските јавни фаци

Discussion in 'Кафе-муабети' started by preetygirl-J, Jul 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Annath

Annath Форумски идол

^^Читав некаде интервју со неа, и наредиле во емисијата да ги трачари познатите личности и таа одбила, па затоа и не е веќе таму. Ако зборуваме за истата - една височка, слабичка, плава, симпатична водителка. Мислам дека емисијата што ја води на Канал 5 е Заеднички Ручек. Ама не ме држете за збор, не сум сигурна дали е истата.

2. sesilija

sesilija Популарен член

Таа е ;) . Стварно е супер жената :handshake:

3. Blanca

Blanca Популарен член

Исто и на мене ми се допаѓаат Татјана Стојановска и Билјана Дебарлиева од а1, и Марија Саздева се вика водителката од канал 5 и супер е, многу е мила.
    А антипатични ми се Сузана Турунџиева, Маја Поцевска, Мелита Ракичевиќ.
    Од машките водители ми се допаѓа Игор Џамбазов, Марко од канал 5 порано ми беше интересен кога водеше Дај побрзај а сега не ми се допаѓа. Не ми се допаѓа ни Жаре од 1на1. Ивце пивце е закон како умее со децата.
    На прво место по антипатија ми е Драган Вучиќ :puke: :puke: :puke:

4. veri

veri Популарен член

Луѓе од синоќа се немам вклучено и сега едно 20 страни имав за читање :o Мислам дека многу ја збркавме работата со ЛП, нели може едноставно се што сакаме тука да напишеме, каква тужба кога овде сите сме анонимни :^) Тужба може да се поднесе ако е познато име и презиме, значи ако јас дадам изјава во јавност, а вака никој нема основа за да те тужи. Ова е исто како да седнеме на кафе и да си раскажуваме некој нов трач што сме го слушнале, а за тоа никој не може да те тужи :) Затоа предлагам да прекинеме со ЛП и тука да си муабетиме :)

5. veri

veri Популарен член

Навистина Адријана има многу убав глас и не е само пејачка туку комплетен музичар, исто и професорка е во музичко училиште, како што знам. И изгледа како многу прибрана девојка, си ја гледа само музиката и не се форсира со други работи.

6. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Ивце Пивце ми е закон човек :) Како само знае да им го заврти муабетот на децата, не го може тоа секој. Многу ми се допаѓа таа емисија, се згазувам од смеење кога ја гледам :D

7. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

За пеење одлична е морам да признаам, ама некако мене од тоа што го видов многу ми е уфилмана. :?: :lol: А кога дојдовме до уфилманост, ја заборавив Елена Ристевска, тоолку ми е антипатична, тоа е чудо. Лигла. |(

8. julie77

julie77 Форумски идол

За Андријана и јас го делам истото мислење...Девојкава почна да се филма..И не сваќа колку лошо и стои тоа.

9. zvezdakoska

zvezdakoska Истакнат член

Ивце пивце е закон :rock: Да имав 12тина години одма се пријавував :D А и супер ми се дечињата во емисијата :* срцки.
    Дебарлиева :y:, Марија од заеднички ручек исто е супер. А сега водителката Елена мислам се викаше, сега онаа што ја води емислијата од Марија на сител е таа не можам органски да ја сварам :D

10. veri

veri Популарен член

Таа што водеше со Лила таа лицитацијата со колите, за неа ли збориш? Уффф колку е неподнослива :@ Не знам дали има некој што ја сака таа водителка? :^)

11. zvezdakoska

E таа. Јас не ја сакам :puke: многу ми се крева и антипатична ми е :D . А другите верувам дека не ја сакаат бидејќи не им се падна карото од лицитацијата :D

12. srculka

srculka Истакнат член

јас најмногу му се восхитувам на Горан Пандев....не се експонира во јавноста,си го чува приватниот живот за себе,не знам ништо за него никаков трач освен дека е добар во тоа што го работи,најдобриот фудбалер кај нас.Не знам како заборавив да си го спомнам :inlove: :$ Сакам да имам судбина ко неговата женааа :lol: :lol:

Woman.4.love likes this.
  13. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

:lol: :lol: па којзнае можи ќе имаш ;)

14. sunshine93

sunshine93 Истакнат член

хахахха.. добра е темава. Јас сум заостанала со информациите овде..се изначитав значи :D ај ако може некој да ми прати ЛП за Натали и Иванна ако останале уште стварно ме интересира :D :rofl: каснам малку ама сега стигнав да читам хахаха :P :rofl:

15. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Па ќе потсетам, ИSAAK, даго прочита мојот пост на 65 страна и да не го сфати погрешно :!:

16. FortuneTeller.xD

FortuneTeller.xD Популарен член

Ааа.. Се сеќавате на оние што беа во реалните шоуа: Вики и Кики Ралеви(Велики брат), ии Алекс Белов(Операција Триумф)?? Што мислите за нив??
    Вики и Кики ми се онака антипатични.. паа уште тоа нивното ооднесување.. И незнам дали имате гледано, во емисијата со Васко Ефтов што е, Вики беше гостинка.. И овој ја прашува како не ти е срам да ги правиш овие работи.. И оваа уште му вика „нема зашто да ми биде срам“.. БОЖЕЕЕ!!!!
    Алекс имаа добар глас, ама не го гледам многу по македонскава сцена :^)

17. zvezdakoska

за Кики вики имаше погоре, а Александар ;( ми се плачи кога го гледам. Тогаш фаворит ми беше, као демек Македонец сега :tmi: . Ама приморана сум да слушам по дома песни од него. Сестра ми е гооооооолем фан на дечкото :D

18. ChuckBass

ChuckBass Истакнат член

Александар Белов не е баш и тоа што изгледа. Дечково е премногу уфуран и си тера некој филм демек сега сум ѕвезда.. незнам што му е него.. одвратен ми е.. Вики и Кики ми се баш онака интересни за гледање,али сооглед на тоа какви се приватно не сакам да зборам.. ужас

19. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

хах а ко му рече ``па северина за тебе е калуѓерка``леле една смеа ко ме фати тогаш :lol: :lol: а за александар белов ич го неќам онака прост ми е чоекот и тогаш ми беше најпрост му беше во сите таму

20. zvezdakoska

Зa Ацкио се согласувам :handshake: :D

Thread Status:
Not open for further replies.