Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.581
    Допаѓања:
    201.799
    ^^Читав некаде интервју со неа, и наредиле во емисијата да ги трачари познатите личности и таа одбила, па затоа и не е веќе таму. Ако зборуваме за истата - една височка, слабичка, плава, симпатична водителка. Мислам дека емисијата што ја води на Канал 5 е Заеднички Ручек. Ама не ме држете за збор, не сум сигурна дали е истата.

2. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    Таа е ;) . Стварно е супер жената :handshake:

3. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    Исто и на мене ми се допаѓаат Татјана Стојановска и Билјана Дебарлиева од а1, и Марија Саздева се вика водителката од канал 5 и супер е, многу е мила.
    А антипатични ми се Сузана Турунџиева, Маја Поцевска, Мелита Ракичевиќ.
    Од машките водители ми се допаѓа Игор Џамбазов, Марко од канал 5 порано ми беше интересен кога водеше Дај побрзај а сега не ми се допаѓа. Не ми се допаѓа ни Жаре од 1на1. Ивце пивце е закон како умее со децата.
    На прво место по антипатија ми е Драган Вучиќ :puke: :puke: :puke:

4. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Луѓе од синоќа се немам вклучено и сега едно 20 страни имав за читање :o Мислам дека многу ја збркавме работата со ЛП, нели може едноставно се што сакаме тука да напишеме, каква тужба кога овде сите сме анонимни :^) Тужба може да се поднесе ако е познато име и презиме, значи ако јас дадам изјава во јавност, а вака никој нема основа за да те тужи. Ова е исто како да седнеме на кафе и да си раскажуваме некој нов трач што сме го слушнале, а за тоа никој не може да те тужи :) Затоа предлагам да прекинеме со ЛП и тука да си муабетиме :)

5. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Навистина Адријана има многу убав глас и не е само пејачка туку комплетен музичар, исто и професорка е во музичко училиште, како што знам. И изгледа како многу прибрана девојка, си ја гледа само музиката и не се форсира со други работи.

6. Unfaithful18

Unfaithful18 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јануари 2010
    Пораки:
    2.391
    Допаѓања:
    1.116
    Ивце Пивце ми е закон човек :) Како само знае да им го заврти муабетот на децата, не го може тоа секој. Многу ми се допаѓа таа емисија, се згазувам од смеење кога ја гледам :D

7. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    За пеење одлична е морам да признаам, ама некако мене од тоа што го видов многу ми е уфилмана. :?: :lol: А кога дојдовме до уфилманост, ја заборавив Елена Ристевска, тоолку ми е антипатична, тоа е чудо. Лигла. |(

8. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.056
    За Андријана и јас го делам истото мислење...Девојкава почна да се филма..И не сваќа колку лошо и стои тоа.

9. zvezdakoska

zvezdakoska Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    60
    Ивце пивце е закон :rock: Да имав 12тина години одма се пријавував :D А и супер ми се дечињата во емисијата :* срцки.
    Дебарлиева :y:, Марија од заеднички ручек исто е супер. А сега водителката Елена мислам се викаше, сега онаа што ја води емислијата од Марија на сител е таа не можам органски да ја сварам :D

10. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Таа што водеше со Лила таа лицитацијата со колите, за неа ли збориш? Уффф колку е неподнослива :@ Не знам дали има некој што ја сака таа водителка? :^)

11. zvezdakoska

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    60
    E таа. Јас не ја сакам :puke: многу ми се крева и антипатична ми е :D . А другите верувам дека не ја сакаат бидејќи не им се падна карото од лицитацијата :D

12. srculka

srculka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2010
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    170
    јас најмногу му се восхитувам на Горан Пандев....не се експонира во јавноста,си го чува приватниот живот за себе,не знам ништо за него никаков трач освен дека е добар во тоа што го работи,најдобриот фудбалер кај нас.Не знам како заборавив да си го спомнам :inlove: :$ Сакам да имам судбина ко неговата женааа :lol: :lol:

На Woman.4.love му/ѝ се допаѓа ова.
  13. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    :lol: :lol: па којзнае можи ќе имаш ;)

14. sunshine93

sunshine93 Истакнат член

Се зачлени на:
    18 јуни 2010
    Пораки:
    170
    Допаѓања:
    37
    хахахха.. добра е темава. Јас сум заостанала со информациите овде..се изначитав значи :D ај ако може некој да ми прати ЛП за Натали и Иванна ако останале уште стварно ме интересира :D :rofl: каснам малку ама сега стигнав да читам хахаха :P :rofl:

15. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    491
    Допаѓања:
    80
    Па ќе потсетам, ИSAAK, даго прочита мојот пост на 65 страна и да не го сфати погрешно :!:

16. FortuneTeller.xD

FortuneTeller.xD Популарен член

Се зачлени на:
    25 јули 2010
    Пораки:
    655
    Допаѓања:
    381
    Ааа.. Се сеќавате на оние што беа во реалните шоуа: Вики и Кики Ралеви(Велики брат), ии Алекс Белов(Операција Триумф)?? Што мислите за нив??
    Вики и Кики ми се онака антипатични.. паа уште тоа нивното ооднесување.. И незнам дали имате гледано, во емисијата со Васко Ефтов што е, Вики беше гостинка.. И овој ја прашува како не ти е срам да ги правиш овие работи.. И оваа уште му вика „нема зашто да ми биде срам“.. БОЖЕЕЕ!!!!
    Алекс имаа добар глас, ама не го гледам многу по македонскава сцена :^)

17. zvezdakoska

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    60
    за Кики вики имаше погоре, а Александар ;( ми се плачи кога го гледам. Тогаш фаворит ми беше, као демек Македонец сега :tmi: . Ама приморана сум да слушам по дома песни од него. Сестра ми е гооооооолем фан на дечкото :D

18. ChuckBass

ChuckBass Истакнат член

Се зачлени на:
    26 јули 2010
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    1
    Александар Белов не е баш и тоа што изгледа. Дечково е премногу уфуран и си тера некој филм демек сега сум ѕвезда.. незнам што му е него.. одвратен ми е.. Вики и Кики ми се баш онака интересни за гледање,али сооглед на тоа какви се приватно не сакам да зборам.. ужас

19. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    хах а ко му рече ``па северина за тебе е калуѓерка``леле една смеа ко ме фати тогаш :lol: :lol: а за александар белов ич го неќам онака прост ми е чоекот и тогаш ми беше најпрост му беше во сите таму

20. zvezdakoska

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    60
    Зa Ацкио се согласувам :handshake: :D

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.