Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. jovanovska94

jovanovska94 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    1.109
    Допаѓања:
    3.804
    Имав прилика да се запознаам со Владо Јаневски, направивме муабет, типот е навистина харизматичен, шмекер е, нема што.
    Ама дека е некој што ми оставил впечаток како вокал, а сум била на неколку негови настапи, дефинитивно не е. Пее на плеј-бек, па во некој момент престанува музиката, во стил- публиката да пее, смешно е.

Инаку ептен ми се допаѓа оној проектот, на Алфа ги даваа, одсабајле, преработка на песните од 70', 80', 90'. Ќе ви бидам благодарна ако знаете да ми кажете како се викаше тој проект и како се викаат пеачите.

На referentka му/ѝ се допаѓа ова.
  2. kristina.k

kristina.k Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    8.525
    Допаѓања:
    38.738
    Јас ја почитувам Каролина од причина што не подлегна под трендот силикони на сите страни, иста ми е и мене од пред години само малку послаба. И од женски аспект поубаво и попривлечно ми изгледа од тие што се пласираат како (силиконски) убавици на естрадата.

На referentka му/ѝ се допаѓа ова.
  3. elisabeta

elisabeta Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2012
    Пораки:
    1.888
    Допаѓања:
    7.540
    Kаролина е избрана како претставник на светскиот бренд AVON а не светски претставник на АВОН ,никаде не пишав светски претставник :!:

На Elen4e_sonce, simoncelicius и jovanovska94 им се допаѓа ова.
  4. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    9.166
    Допаѓања:
    221.862
    Како и да е избрана Каролина сепак е жена со вокал и свој стил, има доста квалитетни песни и е прекрасна жена.

На ceca-1, referentka и Viktorijaaa5 им се допаѓа ова.
  5. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.310
    Допаѓања:
    92.135
    Позитивно се изненадив кога ја видов Каролина на сликите за Авон :)
    Ми изгледа преубаво иако не сум некоја која што ја обожава но овојпат премногу ми се допаѓа,ми изгледа светски :lol:

На Ketchup и joy1 им се допаѓа ова.
  6. slaveee

slaveee Нов член

Се зачлени на:
    17 август 2015
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    3
    LILA I MELITA SE STARI VAMPIRKI. SEKOJ MAZ PRVO KE IZBERE MLADA I KREVKA PRED ONIE TETKI

На butterfly* му/ѝ се допаѓа ова.
  7. SuicideMessiah

SuicideMessiah Истакнат член

Се зачлени на:
    26 август 2015
    Пораки:
    26
    Допаѓања:
    19
    Воопшто не станува збор за детето на Мијалков, туку тоа дека троши пари од народот, неговиот татко е екс директор на УБК и еден од првите обвинети за државен криминал и корупција во државата, синот негов троши 5.000 евриња од една вечер и тоа во Грција. А што се однесува на пцости и вулгарности тоа го нема, но има соодветна реторика за криминалци, со криминаци и мафијаши не постои академски речник, се разбира таквата реторика е не секогаш застапена на Народен Глас.

На shushu и bombona23 им се допаѓа ова.
  8. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.844
    Допаѓања:
    80.827
    Повеќе ги сакам оние скромни што не се уфилмуваат многу. Ламбе, Влатко Лозаноски, Бени (Нон Стоп), Мартин и Стефан Филиповски, Влатко Илиевски исто ми е добар. Инаку, Тони Михајловски и Игор Џамбазов се легенди. И "дуо-триото" од К-15 - Бубо, Бранко и Васко. Никола Тодоровски, Владо Дојчиноски исто така. А ако зборуваме за оние од типот на Марјана Станојковска или како и да се вика, Лила Филиповка и остале фуфице, освен со некои си облини и слики по нет, со друго ништо не привлекуваат. Ни Каролина не ми е ништо посебно, ни Лоба, ни Пилева, Арнаудова... Ми се допаѓа Милена што ја води утринската емисија на Канал 5, симпатична и комуникативна е. Некои сигурно ги заборавив али и ова е доволно.

На Mr. Right му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.272
    И јас исто повеќе ги почитувам оние поскромните, како Влатко Лозаноски и Милена Антовска.
    И Игор Џамбазов е легенда човекот, за Тони баш и немам некое посебно мислење. Марјана Станојковска има добро тело, како водител баш и не ми се допаѓа. Јас па за Лила Филиповска немам лошо мислење, жената е сосема ОК, знае да води емисија, се шали, па дури и на своја сметка, искрена е и не е нафурана толку, а за тоа муабетот околу Палас баш и не верувам дека жена и мајка на нејзини години би го направила тоа. :?: Барем не е до толку нафурана како Мелитка наша, жената е ужас. Порано ѝ ги пратев емисиите и немав некое лошо мислење, ама сега е катастрофа, целата е пластична. Ја жалам керќа ѝ искрено со таква мајка. И Каролина ќе ја ставам во овој кош, ич не ми се допаѓа, некако дигната е жената.(hollest)

А таа па Елена Стефановска од живот со стил...(facepalm) Абе кога оди со тие ноџињата нејзини како чачкалици што ѝ се, мислам дека во секој момент ќе падне на земја, па и додека зборува кога ќе ја напрчи таа муцката...:makeup:(facepalm). Ептен се лигави некако.

Некако не ја коментирате многу Елена на темава:talk:

На anakonda88 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. anakonda88

anakonda88 Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.519
    I jas nikogas ne sum ja sakala Karolina , i ne znam kako gledate ubavina vo skelet ?? Ona e samo koski , zabi i kosa :D Javni faci vo mk sto se zamisluvaat deka ova e Holivud ima mnogu , i ne sakam da im obvrnuvam vnimanie na prostitulakot ! A za najsimpaticna i najharizmaticna bi kazala deka e devojkata koja vodi emisija na tv alfa nesto zabavna emisija so pesni i direkni vklucuvanja , ne i go znam imeto ali koga ja vidov stvarno se voduseviv na nejzinata ubavina :)

На LUCERKA и Mr. Right им се допаѓа ова.
  11. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.293
    Допаѓања:
    81.867
    Каролина е дама!
    Не е убавица од типот на Адријана Лима (иако мене ни Лима не ми е којзнае што, но тоа не е тема на муабет) или Викторијас Сикрет модел за да паднеш на задница додека ја гледаш, ама зрачи со харизма и сексапил, класа е девојката, сакале ние или не.
    Не секој го може тоа. :)

Мене ми е баш кул, не сум нејзин голем фан, но барем е една од ретките пријатни јавни личности.

На Elen4e_sonce, Doozy, Adi888 и 33 други им се допаѓа ова.
  12. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Каролина е сепак пејачка и не и е функцијата да биде пријатна за око туку за уво.
    А и кога збориме за нејзиниот физички изглед мене ми е прекрасна. Висока е и слаба, топ тело има, баш да помине покрај тебе да се изнавртиш, нозе 2 метра. Топ е девојката. И на лик ми е убава и специфична, коса и шминка секогаш на место. Облечена е секогаш со стил, умерено, дамски.
    Една од ретките која е секогаш достоинствена и изгледа пристојно.
    Плус што е квалитетен вокал, а и псоледните два албума и се стварно прекрасни, какви песни има да се наежиш.
    Ми се допаѓа и што си се цени и што не настапува било каде, уште поголем респект што си држи цена и тоа доста висока па и повисока од некои српски попознати „ѕвезди„, за тоа алал да и е.

На Elen4e_sonce, Ingvild, Doozy и 29 други им се допаѓа ова.
  13. bombona23

bombona23 Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2014
    Пораки:
    313
    Допаѓања:
    1.817
    Каролина ја почитувам и како дама и како изведувач. Воопшто не е дигната, но сепак е дама и сакале или не цел Балкан ја знае. Исто така ја почитувам Катарина Ивановска како успешна манекенка и пред се личност... Игор Џамбазов ми е цар дефинитивно. Кирил Џајковски исто така, и Влатко Лозановски бидејќи е многу скромен и професионален. За други несакам да коментирам...

14. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.277
    Допаѓања:
    67.891
    Вчера Каролина беше во врвно издание, елегантна и супер облечена. За гласот немам зборови, не сум некој голем фан, ама вчерашната изведба дефинитивно ме освои. Е после Северина кога излезе која разлика беше, крескав, иритирачки глас, расоблечена за нели, да се оттргне вниманието од лошото пеење... Може вода да и носи на нашава.

http://www.dnevnik.mk/?ItemID=728EC13CA9F2D549832849275F32A9E0
    Ова е постара вест, Даниел ги донирал парите за еврозвизиската промоција за апарат-респиратор за бебиња, ама јас дури сега налетав на веста, не беше нешто посебно истакната, самиот од што е скромен не сакал да се фали. Не знам што толку се исмева и се плука по него, ама ете, сеирџиското од нас мора да излезе негде.

На Elen4e_sonce, anuskaNESTLE, elisabeta и 13 други им се допаѓа ова.
  15. antonelala

antonelala Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2011
    Пораки:
    464
    Допаѓања:
    4.703
    image.jpg

За сите обожаватели на мелита

На Sunnybun, Elen4e_sonce, CameliaMiller и 6 други им се допаѓа ова.
  16. kala21

kala21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2013
    Пораки:
    1.896
    Допаѓања:
    15.406
    Одамна не сум гледала Тв,Бојана Атанасовска станала водителка:oнели беше пејачка:?:

17. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.272
    Јас не ја ни препознав на почетокот, некако сменета е. А за веѓите нема да коментирам. (facepalm)

На kala21 му/ѝ се допаѓа ова.
  18. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.462
    ^
    И устата и е цела искривена од силикони и филери, штета, фино изгледаше порано, сега како певаљка личи. Млада е нема потреба од сето тоа.

На kala21 му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Slatkarka94

Slatkarka94 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    426
    Допаѓања:
    795
    Да почнам од Тајзи највеќе го сакам ии мнг му ги сакам песните Слаткар така така почна у последно време да усерува а ЛЕГИЈАТА си се најдобри.
    Маријата ми е кралица на убавината а Тони Игор Бојан се исто најј.
    А ме нервираат Баба Рада и мнг др

На ♡Gabby♡ и Petar80 им се допаѓа ова.
  20. kala21

kala21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2013
    Пораки:
    1.896
    Допаѓања:
    15.406
    Јас мислев дека само мене гадно ми изгледа светла коса со ептен црни дебели веѓи.

На Mr. Right и Waka-waka им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.