Македонските јавни фаци

Discussion in 'Кафе-муабети' started by preetygirl-J, Jul 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Толку антипатична жена ретко се сретнува. :rofl: Многу ми е одвратна, а и песните ми се двојно поодвратни. :D

2. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Здраво на сите :) нова сум на форумот и од сношти можам да кажам се изначитав за македонскиве фаци :D се изненадив за повеќето, сите ги мислиме дека се убави, мили, паметни и шо уште не, барем така се прикажуваат на тв а они што да ти бидат .... :D :D :D
    Иначе од фаците во Македонијава стварно капа им симнувам на Игор Џамбазов (цар е човекот нема збор за тоа); единствени шо можат да ме насмеат до солзи се Тони и Део :D :D (само ме нервира шо од тоа нивното смеење не може се да се разбере шо зборуваат :D ) после Трендо, Жаре од 1 на 1 е супер, Каролина, Тавитјан браќата, Лила ми е исто супер барем жената си ја знае работата и си ја води баш супер емисијата (за разлика од другите водителки кај нас :puke: ) ..... Влатко Лозаноски исто ми е супер, глас извонреден има ...... и мислам оти не е спомната ич Ана Стојановска што е глумица и беше на Survivor, мене и она ми е исто позитивна и ок особа :D позззз

3. Wild.Child

Ооо Влатко Лозановски сум го заборавилаа... Многу ме иритира. Само уште една бледа копија. Ќе речеш не е крив човекот што има таква боја на глас, за пеење го бива навистина тука не можам да кажам ништо против. Ама не ми е јасно зошто ги прави истите потези на сцена, истите украси при пеење, има сличен имиџ... :^)

4. LovelyGirl

LovelyGirl Популарен член

Благица и не ми се допага баш како личност......премногу е вештачка...а песните и не и ги баш знам

5. LovelyGirl

А што мислите за водителката на бумбар емисијата на сител Тања незнам како се прозива....мене ми изгледа баш ок....и е праведна кон сите... :)

6. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

На мене ми се допаѓа како ја води емисијата. Само што оние што се јавуваат во емисија ја навредуваат.

7. LovelyGirl

дада...па и не се баш фер спрема неа...

8. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

мене баш знат да ме насмеат некогаш, за благица едно :puke: од мене :lol: , а и за влатко лозановски ( додуша знај да пеј ама за карактеро кај мене во минус дури е влезен-под нулата :lol: )

9. veri

veri Популарен член

:clap: :y:

10. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Какво мислење имате за Мартин Вучиќ?

11. Winter.Girl

Winter.Girl Истакнат член

Се сложувам со вајлд :D

12. veri

veri Популарен член

:y: Супер ги презентираше вестите.

13. Winter.Girl

Winter.Girl Истакнат член

Тој ми е личност од која ми се наткрева во цревава :puke: Значи ако не беше онај татко му(сељакот во душа),овој ништо немаше да направи и никој барем ни како антипатична појава немаше да го знае.Леле колку го мразам,тоа чудо едно. :@
    И песните ич не ми се свиѓаат,освен таа за на еворвизија што ја имаше-таа барем на просечна фестивалска песна ми наликуваше |( |(

14. Wild.Child

Грешиш, да не беше татко му дечкото ќе си беше супер. Мноогу јако чука на тапани. :) Евровизиската песна за ништо не ја бива, со неа и се избламира и направија скандал со татко му во финалето.

15. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

На мене ми се допаѓа како пее Мартин. Евровизиската песна му беше добра. А што мислите за Маја Гроздановска - Панчева?

16. chicka

chicka Истакнат член

Па нешто не е многу актуелна али сепак мене ми е ок...И не се експонира толку како некои кои се ништо а се замислуваат дека се нешто....
    А за Ребечето што мислите....

17. LovelyGirl

:y: исто мислење имам и јас...

18. veri

veri Популарен член

Мене многу ми се допаѓа Мартин и ми изгледа како супер карактерна личност. Нема ама баш ништо што ми пречи кај него. Едноставно супер ми е дечкото. Мислам дека многу луѓе не го поднесуваат поради татко му и криво ми е поради тоа. Да не е татко му, Мартин би бил многу по обожаван кај публиката. Ми се свиѓа кај него затоа што освен за пеење, го бива и за компонирање музика и за пишување текстови, а и за тапани многу го бива. Како што знам он пишува песни за други изведувачи, а самото тоа покажува дека е талентиран. Неговата песна МУЗА ми е една од најубавите македонски балади.

19. veri

veri Популарен член

Се најдобро. Многу ми се допаѓа како појава. Мила, средена, приберена, забавна, позитивна, се нај нај. Има прекрасен глас, и се гледа дека кариерата не и е на прво место по секоја цена, туку семејството. И преубав пар ми се со Дарко. :)

20. veri

veri Популарен член

Супер ми е Ребека. Се сеќавам кога бев помала, она тогаш беше актуелна, правеше многу интересни песнички и снимаше супер спотчиња. Уште од тогаш ми е многу убава ( за разлика од сестра и ) :)

Thread Status:
Not open for further replies.