Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Толку антипатична жена ретко се сретнува. :rofl: Многу ми е одвратна, а и песните ми се двојно поодвратни. :D

2. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.558
    Допаѓања:
    3.183
    Здраво на сите :) нова сум на форумот и од сношти можам да кажам се изначитав за македонскиве фаци :D се изненадив за повеќето, сите ги мислиме дека се убави, мили, паметни и шо уште не, барем така се прикажуваат на тв а они што да ти бидат .... :D :D :D
    Иначе од фаците во Македонијава стварно капа им симнувам на Игор Џамбазов (цар е човекот нема збор за тоа); единствени шо можат да ме насмеат до солзи се Тони и Део :D :D (само ме нервира шо од тоа нивното смеење не може се да се разбере шо зборуваат :D ) после Трендо, Жаре од 1 на 1 е супер, Каролина, Тавитјан браќата, Лила ми е исто супер барем жената си ја знае работата и си ја води баш супер емисијата (за разлика од другите водителки кај нас :puke: ) ..... Влатко Лозаноски исто ми е супер, глас извонреден има ...... и мислам оти не е спомната ич Ана Стојановска што е глумица и беше на Survivor, мене и она ми е исто позитивна и ок особа :D позззз

3. Wild.Child

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Ооо Влатко Лозановски сум го заборавилаа... Многу ме иритира. Само уште една бледа копија. Ќе речеш не е крив човекот што има таква боја на глас, за пеење го бива навистина тука не можам да кажам ништо против. Ама не ми е јасно зошто ги прави истите потези на сцена, истите украси при пеење, има сличен имиџ... :^)

4. LovelyGirl

LovelyGirl Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.563
    Допаѓања:
    295
    Благица и не ми се допага баш како личност......премногу е вештачка...а песните и не и ги баш знам

5. LovelyGirl

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.563
    Допаѓања:
    295
    А што мислите за водителката на бумбар емисијата на сител Тања незнам како се прозива....мене ми изгледа баш ок....и е праведна кон сите... :)

6. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.212
    Допаѓања:
    36.703
    На мене ми се допаѓа како ја води емисијата. Само што оние што се јавуваат во емисија ја навредуваат.

7. LovelyGirl

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.563
    Допаѓања:
    295
    дада...па и не се баш фер спрема неа...

8. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    мене баш знат да ме насмеат некогаш, за благица едно :puke: од мене :lol: , а и за влатко лозановски ( додуша знај да пеј ама за карактеро кај мене во минус дури е влезен-под нулата :lol: )

9. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    :clap: :y:

10. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.212
    Допаѓања:
    36.703
    Какво мислење имате за Мартин Вучиќ?

11. Winter.Girl

Winter.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    750
    Допаѓања:
    177
    Се сложувам со вајлд :D

12. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    :y: Супер ги презентираше вестите.

13. Winter.Girl

Winter.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    750
    Допаѓања:
    177
    Тој ми е личност од која ми се наткрева во цревава :puke: Значи ако не беше онај татко му(сељакот во душа),овој ништо немаше да направи и никој барем ни како антипатична појава немаше да го знае.Леле колку го мразам,тоа чудо едно. :@
    И песните ич не ми се свиѓаат,освен таа за на еворвизија што ја имаше-таа барем на просечна фестивалска песна ми наликуваше |( |(

14. Wild.Child

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Грешиш, да не беше татко му дечкото ќе си беше супер. Мноогу јако чука на тапани. :) Евровизиската песна за ништо не ја бива, со неа и се избламира и направија скандал со татко му во финалето.

15. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.212
    Допаѓања:
    36.703
    На мене ми се допаѓа како пее Мартин. Евровизиската песна му беше добра. А што мислите за Маја Гроздановска - Панчева?

16. chicka

chicka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2010
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    98
    Па нешто не е многу актуелна али сепак мене ми е ок...И не се експонира толку како некои кои се ништо а се замислуваат дека се нешто....
    А за Ребечето што мислите....

17. LovelyGirl

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.563
    Допаѓања:
    295
    :y: исто мислење имам и јас...

18. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Мене многу ми се допаѓа Мартин и ми изгледа како супер карактерна личност. Нема ама баш ништо што ми пречи кај него. Едноставно супер ми е дечкото. Мислам дека многу луѓе не го поднесуваат поради татко му и криво ми е поради тоа. Да не е татко му, Мартин би бил многу по обожаван кај публиката. Ми се свиѓа кај него затоа што освен за пеење, го бива и за компонирање музика и за пишување текстови, а и за тапани многу го бива. Како што знам он пишува песни за други изведувачи, а самото тоа покажува дека е талентиран. Неговата песна МУЗА ми е една од најубавите македонски балади.

19. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Се најдобро. Многу ми се допаѓа како појава. Мила, средена, приберена, забавна, позитивна, се нај нај. Има прекрасен глас, и се гледа дека кариерата не и е на прво место по секоја цена, туку семејството. И преубав пар ми се со Дарко. :)

20. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Супер ми е Ребека. Се сеќавам кога бев помала, она тогаш беше актуелна, правеше многу интересни песнички и снимаше супер спотчиња. Уште од тогаш ми е многу убава ( за разлика од сестра и ) :)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.