Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    9.166
    Допаѓања:
    221.862
    Толку самоуверена жена, а она педофил да ти била. Леле..

На anuskaNESTLE, danichap, Lilit и 2 други им се допаѓа ова.
  2. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    5.186
    Допаѓања:
    27.401
    Каде е Гулабица?Ја однема. :?:

На molikaMk и tessie им се допаѓа ова.
  3. PaLaVa

PaLaVa Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2011
    Пораки:
    482
    Допаѓања:
    3.743
    Тоа со споредбата на сликите од Инстаграм се сеќавам дека беше објавено на некој наш портал, ама некој од нив двајца реагирал и беше избришана статијата уште истиот ден.
    Ќе и "помине модата" и на оваа романса наскоро, ќе се заврши како и сите претходни на Лила, поготово со дупло помлади дечки како Пецаковски. :D
    Не верувам дека некогаш ќе склопи брак што ќе и опстои подолго...

4. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.272
    Ќе и пoмине дoдекa не пресуши кеш мaшинaвa, Стефaн.
    Зa рoденден дoби aјфoн 6 oд 1.000 еврa, стo пoстo е oд негo.:doh:

5. anakonda88

anakonda88 Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.519
    Mnogu nekulturno ja navredile , no da bidam iskrena mnogu se ima zapusteno ovaa Nina , pa mnogu ja iznavredija deka e debela iskopleksirana , prvo Elena Petreska PA se drugi nataka , pa ne znam kako ednas ne ja fati inaet da oslabe , znam deka ne e sve do fizickiot izgled , ama da bidime realni devojka so 100 kg ne izgleda ubavo posebno da e javna licnost !

6. Neodlucna

Neodlucna Популарен член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    854
    Допаѓања:
    1.053
    Може има здравствени проблеми, она ослабе кога направија група 4 девојки беа,пред повеќе години, и после ептен се напраи...
    А кој е стефан стоилов, освен дечко на лила?

На Glasna му/ѝ се допаѓа ова.
  7. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.792
    Допаѓања:
    323.764
    Сите сами се декларираат како ,,јавна фаца,,
    Јавна фаца не е ако еднаш си се појавил на ТВ !!!
    Треба да имаш историја и творештво позади себе за да си јавна фаца.
    Влатко Стефановски на пр...
    Тоше
    Каролина
    Калиопи
    Владо Јаневски
    Дадар (од друга фела е)
    Елена Лука
    ...и ред други...
    Не е битно дали ги обожуваме горниве или не, но сепак се јавни личности.Се бават со нешто и дале придонес по кои се познати во јавноста.

Последна измена: 20 октомври 2015
    На SV1911, Eli23, Antebellum и 5 други им се допаѓа ова.
  8. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    7.404
    Допаѓања:
    262.238
    Брат му е на Стојанче Стоилов ракометарот. Дал е и он ракометар не знам :)

9. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.953
    Допаѓања:
    164.223
    http://www.telegraf.mk/zabava/estra...o-grad-poradi-napadni-mazi-sto-se-dodvoruvaat

Да сум Делта спорт, после изјавава каква тужба би и стегнала, да мора да ја продаде цела стока и да работи прекувремено и во нискобуџетни хотели, не само во Холидеј ин.
    А да имаме и прави новинари, кои секаде во светот го подобруваат начинот на живот со провокации и залагање за вистината, па некој да се јави во Делта Спорт и да ги праша - дали вашите производи не се оригинал? Бидејќи една позната водителка на која луѓето и веруваат, нели позната е, изјави дека луѓето не се сигурни дека тоа е оригинал и не може да се процени?
    За вакви работи во свет се јадат дебели тужби со големи суми. А оваа глуми бог.

Каква неписмена идиотка.

Ви текнува со Мега фешн и H&M?
    Ова безобразие тоа го заслужува. Директно некој сосема наивно и невино да пише мејл до Шанел со слики од нејзините копии и да ја затвори за цел живот и да пропадне во срам.
    Греота е само ако има доблест да се собере, ама вака да се курчи?! Извини Мелито, ама заслужуваш.

Цел живот и била хендикеп устата... Штета што нема филери за мозок, па да можеш да го надградиш твојот вистински хендикеп...

Последна измена: 20 октомври 2015
    На SV1911, starfish, Bloom19 и 28 други им се допаѓа ова.
  10. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.271
    Допаѓања:
    57.130
    Долче и Габа, Валентино и други си нарачувале облека од Пекинг и лепеле етикети... И таа зела од истите и се преклопиле со некои производи. :rofl:

Типкава не негира дека продава фалсификат, само вели дека и сите други продаваат фалсификати. :D И прв пат слушнала за Али Експрес... пресмешно е, ама ме мрзи некако да се смеам.

Ја разбирам, нешто и’ фали. Она што не ми е јасно е дали некој купува од бутиков? Има такви ненормални?

Колку што знам, има служба во државава што регулира пласман на фалсификувана стока. Што чекаат?

Редактирам, го дочитав скоро цело. Тие што ја критикувале седеле дома некапени. ;(

На SV1911, naturally, stela 34 и 11 други им се допаѓа ова.
  11. oblace1

oblace1 Популарен член

Се зачлени на:
    18 март 2013
    Пораки:
    2.425
    Допаѓања:
    8.601
    Боже па женава е комплекс кој оди. Фрчат од неа комплекси, дури и ми е се спротивно од тоа што се опишува самата себе си. Многу е јадна и смешна.
    Најдобра ми е делот каде купува од Пекинг, така правеле и Валентино, Долче и Габана и други па им лепиле етикети :rofl::fubar: А Пекинг, а Али експрес исто ти, а тоа што Валентино лепел етикти не ни сакам да коментирам, глупости еде куп.
    Дали таа стварно мисли дека некој и верува, малку не ми е добра со мозокот.

На Bozica1980 му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.953
    Допаѓања:
    164.223
    Не, сериозно многу мисли дека е локален шериф само затоа што сме едно големо село и само затоа што се улизнува по новинарите и тоа е на взаемна основа.

Што сака веќе нека прави, ама да прави криминал и да се занесува дека е изнад небото и сите нас?
    Тоа е безобразно!

Валентино може да порачува материјали од Кина кои се правени специјално по нивни дезен, со нивни печат и се уникати. Ама сигурно не ги порачува ликросаните партали кои она ги продава.
    Оваа нема базични познавања како функционира модната индустрија, а се прави фешн гуру.
    Човече која простота.

Од вакви можам само да се забављам, ама кога се работи за криминал, па кажан и со ароганција, епа стварно ме иритира.

На SV1911, JuLleE, Lola-M и 8 други им се допаѓа ова.
  13. kristina.k

kristina.k Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2011
    Пораки:
    8.525
    Допаѓања:
    38.738
    Малку ботокс, малку филери, малку устата, ааа плус и забите :D важно се друго природно е на неа. Свесна е какви глупости изјавила? (facepalm)

На Daydream и sanja.burgundy им се допаѓа ова.
  14. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.271
    Допаѓања:
    57.130
    http://republika.mk/?p=472671
    Еве, овие што продаваат преку ФБ ги гонат. А во бутик може слободно? Е не може бе.

15. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    Не е тачна :D Дали оваа Мелита е озбилна? Уште малку фали да ги обвини светските дизајнери дека неа ја копирале.
    Викаш дизајнерите оделе до Кина и таму си изберат продукти кои си ги сакаат, па после дома им лепат етикети од нивниот бренд? А ние се чудиме, па таа и Роберто случајно избрале иста блуза на која пишува Роберто Кавали, ее ама кој прв ќе ја залепи етикетата е поентата :D
    Не знам медицински како се вика нејзината состојба, psycho или schizo? Ама тука некаде во тој круг е :D
    "Кој ги проценува оригиналите и кој е тој за да може да коментира што е оригинал, а што уникат?"
    Мајке ми, јел она то стварно? Еве не знам, кои се тие луѓе. Ама ако сакаш јас ќе ти кажам што е оригнал, а што не е. А оригнал и уникат, а Мелита и копија.

На naturally, Antebellum, CameliaMiller и 13 други им се допаѓа ова.
  16. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.272
    Oвaa е бoлнa женa, не знaм штo и стaнa пoследниве некoлку гoдини. Пoрaнo дoдекa ги вoдеше емисиите сo живoтни мнoгу јa пoчитувaв, сегa е целaтa плaстичнa. Зa нејзинaтa стoкa немa ни дa кoментирaм. Oвaa е бoлнa зa внимaние и сaмaтa си кaжa вo интервјутo. И немoј мoлим те, не излегувaлa oд дoмa зaштo е мнoгу јaкa пи*кa и мнoгу и се пуштaле другите мaжи.
    Кoј психoпaт.

Ај тие штo пивеќе се зaпoзнaени сo нејзиниoт случaј, нели еднo време беше тепaнa лудaчaвa? Oд oвoј сегaшниoт мaж или oд некoј друг?

17. bombona23

bombona23 Популарен член

Се зачлени на:
    8 септември 2014
    Пораки:
    313
    Допаѓања:
    1.817
    Ја не знам зошто темава не ја прекрстите во Мелита, пола и повеќе од постовите се за неа хахахаа :rofl:

На wanderlust, anakonda88 и stetoskop им се допаѓа ова.
  18. babyblond

babyblond Популарен член

Се зачлени на:
    19 февруари 2011
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    1.549
    Овој викенд се ожени пејачот Димитар Андоновски, битолчанецот наводно со прилепчака која до лани била тинејџерка. Со среќа нека им е на децава се најубаво во бракот и заедно да си созреат и пораснат. Иначе најголем трач е дека фустанот невестински кој го носела невестата бил прилично популарен кај битолските невести претходните две лета и неверојатно сличен на тој на сестрата на пејачот и ништо чудно ѝ да го позајмила од неа, што е според трач муабетите срамота, кога веќе се мажела за јавна фаца. Искрено јас со своето мислење сум меѓу „абе остај малограѓанштилук“ и „добро до некаде се во право, претераа со униформираните невестински фустани во ера на толку опции и дизајнери“.

19. anakonda88

anakonda88 Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.519
    Mene Bojana Atanasovska stvarno mi e razubavena , i jas ne ja prepoznav , izgleda prekrasno , mn e oslabena , bojata na kosata i e smeneta , mene porano ne mi se dopagase kako izgleda so taa plava kosa ostetena do koren , sega mi e mnogu ubava nemam zborovi ,inaku kade toa vidovte deka ustata i e iskrivena ?? Jas ja gledav na Alfa , I SOSEMA NORMALNO mi izgledase , i bas zabelezav deka ima mnogu ubavi zabi :D

На Dadusicka му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.953
    Допаѓања:
    164.223
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.