Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. kim.k

kim.k Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    14.468
    Оваа "креација" девојчево ја носеше на матура ако не се лажам. Кога видов мене дури незгодно ми падна, не знам како пред професори искочила полугола. (facepalm)
    Ич не ја бива, ама дур има овци ќе има и кој да стриже. :D

На Edie.S, Dennings и Ginger^ им се допаѓа ова.
  2. jovanovska94

jovanovska94 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    1.109
    Допаѓања:
    3.804
    Венчево на сликата погоре (или што и да е) ме асоцира на торта за 6тиот роденден на некоја ептен размазена галеничка на мама и тато.
    Во фазон: Сакам многу цветчиња, светки и ондак то :rofl:

П.С. Црн фондан како подлога!!!

На Viktorijaaa5, simoncelicius, vitamina и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јули 2015
    Пораки:
    5.676
    Допаѓања:
    14.198
    :|

Se premisliv, vratete ja Melita.

На Viktorijaaa5, Avery, Oxymoron и 16 други им се допаѓа ова.
  4. Antebellum

Antebellum Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    3.091
    Допаѓања:
    9.398
    Мене Миа Костова ми е најзалутана во „етерот“! Не знам кој ја финансира, очигледно е дека некој си ја плеска по газето. Девојкава ко да нема фамилија да и каже дека не ја бива. Неколку пати на фб ми се има појавено нејзин коментар па ја блокирав. Сака да каже нешто ама никако да погоди што сакала да си каже. Мелита, Бојана и Миа ми се катастрофа.(wtf)

На kala21, wanderlust, Mishela и 5 други им се допаѓа ова.
  5. khaleesi1

khaleesi1 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 август 2013
    Пораки:
    105
    Допаѓања:
    52
  6. anakonda88

anakonda88 Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.519
    Se soglasuvam so tebe za taa doticnata MIA , ednostavno pocna demek ke izigrava golem kriticar ili pouki na fb ke deli , i slicno kako tebe ja blokirav , od "licnata taa na tato " si patime i trpime !

На wanderlust и Antebellum им се допаѓа ова.
  7. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    9.099
    Допаѓања:
    221.019
    Леле веѓата |( и ова не го бев видела..

На Antebellum, mimi**** и Ginger^ им се допаѓа ова.
  8. Neodlucna

Neodlucna Популарен член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    854
    Допаѓања:
    1.053
    Миа Костова ми е катастрофа со тоа гласот и водењето бекстејџ ( ако воопшто некој го гледа) арно ама девојката по се изгледа бесрамно се пика сегде, и наоѓа овци луѓе што и фрлаат по некој подарок, частење поклон и се влече со нив. А како се представува по социјалниве мрежи си викам стварно ли бе оваа тоа си го мисли за себе ?? :D:|:^) За спонзор маж не верувам дека има пошто епрен е лесна и изработена веќе, се изразувам грозно знам но и тоа е благо кажано. И да најде некој ја буфта само и то е то. А филмови, статуси љубовни фрчат само за да ствара мислење за себе колку е посакувана. Искрено смешно ми е. Нит ја следам нит ја пратам, но иста генерација сме и некои слични познаници имаме па сакал неќеш ќе слушнеш а и искача по поратливе по некој напис за неа кој повторно е напишан на „пријатлска база“.

На wanderlust и Antebellum им се допаѓа ова.
  9. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.991
    Јас пак имам фини работи видено кај Ива, штознам:?:Шиеше едно девојче од населба кај неа за матура, од матурантките што ги видов беше една од поубавите.Разголениве сами си барале да бидат разголени,и да не им шиела она пак би биле такви.

10. Sky-butterfly

Sky-butterfly Форумски идол

Се зачлени на:
    22 декември 2013
    Пораки:
    3.398
    Допаѓања:
    60.838
    Не гледам тв, многу ретко, уште поретко го гледам бекстејџот.

Јас разбирам дека некој може да ни е антипатичен, ете како Миа пример, ама луѓе како такви изрази и такви муабети со кого се плескала, изработена, ваква онаква?
    Па жени сте, грозни се такви муабети. Патем, некој и и држи свеќа за да знае сите овие работи?

Мислам, темава е воглавно одвратна за читање...
    Нели треба да се коментира особата на професионално ниво, а не такви рекла-казала муабети?

На Lella, supertoasty, Ketchup и 4 други им се допаѓа ова.
  11. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Се зачлени на:
    6 март 2012
    Пораки:
    2.468
    Допаѓања:
    48.714
    Баш вчера ја коментирав Ива со другарка ми коа ја видов на сликите од Фешн Викендот.Девојката ми е прекичеста и превештачка дури неможам да се начудам како може некој толку млад така да се унакази со физичкиот изглед.Имам влезено неколку пати во нејзиното атеље, атмосферата е пријатана а и самата девојка ми делуваше услужливо.Во поглед на облеката мислам дека шие тоа што ке и побараат.Порано имаше многу поубави и попристојни парчиња облека ,тоа плавото здолниште од предходните слики и јас го нарачав од кај нејзе ,но како помина годините поише се сконцентрира кон "гламурозни " креации за свадби и матури.Веке ко да не прави секојдневна облека,скроз забега со тие деколтиња и шљокици.Но има фустани кои делуваат доста елегантно и убаво без разлика што се со деколтиња,впрочем мислам дека почна да ги прави такви зошто такви деколтиња и бараат.

ПС На муабетот за Миа нели она едно време беше лезбејка,цело време ја имаше по град со онаа Маја беа нешто као менаџерки по дискотеви пред 7-8 години.

На LUCERKA му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Ginger^

Ginger^ Форумски идол

Се зачлени на:
    16 март 2015
    Пораки:
    4.320
    Допаѓања:
    55.368
    Се согласувам со @SuperGirl24 за Ива. А за Миа неам поим,не ја следам и ретко разбирам нешто поврзано со неа.
    Знам дека се збореше дека е лезбејка,а до пред некое време беше во врска со Бетмен велит.

13. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Фб страна ли има Бетмен велит или што?

14. Ginger^

Ginger^ Форумски идол

Се зачлени на:
    16 март 2015
    Пораки:
    4.320
    Допаѓања:
    55.368
    @x.Daisy.x мислиш како Fan Page?
    Мене ми е пријател на фејсбук.

15. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.461
    Па не знам, мислев дали на твитер пишува или на фејсбук? Може ли линк да ми дадеш?

16. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.142
    Допаѓања:
    81.644
    За жал, не ни може да течат нормални муабети за џет-сет „фелата“ со која располагаме.
    Сервираното од медиумите се „џвака“ овде, никој не открива топла вода - факт е ликот и делото на дотичната Миа Кост, тоа на сите ни е познато - не треба воопшто лично да ја познаваш за да ја запознаеш.

А и што паметно да се каже за Лила или Миа Кост како презентер, или една извесна Мелита, Маја Поцевска, Тарчуловска, Алачки и кои ли уште не.
    Ретко за кој наш изведувач или јавен поединец може да се води дискусија на едно повисоко ниво, а тоа да не биде Каролина рецимо или некој од редот на Трпчевски, па и покоен Тоше.

На Marossa, sanja.burgundy, Antebellum и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. Sky-butterfly

Sky-butterfly Форумски идол

Се зачлени на:
    22 декември 2013
    Пораки:
    3.398
    Допаѓања:
    60.838
    Не знам што медиумите сервираат за дотичните, не ги следам, само ако нема ништо паметно да се каже, не мора ниту баш со оросписки изрази, многу ниско е... што знам, тоа ми е исто слика за поединецот кој коментира на тој начин.
    Тој некој и пишува такви наслови во медиуми.
    Додуша, се додека има кој да ги чита и да ги прераскажува, такви и ќе се пишуваат. :/

На Bozica1980 и crimson им се допаѓа ова.
  18. Dorian Gray

Dorian Gray Активен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2015
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    174
    Ова го постирам само колку да не се грижите дека бугарските певаљки од Неготино, Љупка и Маричка, го живеат својот сон во Дубаи. Колку ли невкус за естетика има тој Араб што ги финансира овие две? :(

http://republika.mk/?p=503769

19. Ginger^

Ginger^ Форумски идол

Се зачлени на:
    16 март 2015
    Пораки:
    4.320
    Допаѓања:
    55.368
    @Dorian Gray од Тимјаник се Љупка И Маричето.Не од Неготино :D

На referentka и Antebellum им се допаѓа ова.
  20. Dorian Gray

Dorian Gray Активен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2015
    Пораки:
    80
    Допаѓања:
    174
    @ginger Можеби, но јас само цитирав тоа што прочитав:P)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.