Македонските јавни фаци

Discussion in 'Кафе-муабети' started by preetygirl-J, Jul 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kim.k

kim.k Популарен член

Оваа "креација" девојчево ја носеше на матура ако не се лажам. Кога видов мене дури незгодно ми падна, не знам како пред професори искочила полугола. (facepalm)
    Ич не ја бива, ама дур има овци ќе има и кој да стриже. :D

Edie.S, Dennings and Ginger^ like this.
  2. jovanovska94

jovanovska94 Истакнат член

Венчево на сликата погоре (или што и да е) ме асоцира на торта за 6тиот роденден на некоја ептен размазена галеничка на мама и тато.
    Во фазон: Сакам многу цветчиња, светки и ондак то :rofl:

П.С. Црн фондан како подлога!!!

3. sjdgo

sjdgo Форумски идол

:|

Se premisliv, vratete ja Melita.

4. Antebellum

Antebellum Популарен член

Мене Миа Костова ми е најзалутана во „етерот“! Не знам кој ја финансира, очигледно е дека некој си ја плеска по газето. Девојкава ко да нема фамилија да и каже дека не ја бива. Неколку пати на фб ми се има појавено нејзин коментар па ја блокирав. Сака да каже нешто ама никако да погоди што сакала да си каже. Мелита, Бојана и Миа ми се катастрофа.(wtf)

kala21, wanderlust, Mishela and 5 others like this.
  5. khaleesi1

khaleesi1 Истакнат член

6. anakonda88

anakonda88 Популарен член

Se soglasuvam so tebe za taa doticnata MIA , ednostavno pocna demek ke izigrava golem kriticar ili pouki na fb ke deli , i slicno kako tebe ja blokirav , od "licnata taa na tato " si patime i trpime !

wanderlust and Antebellum like this.
  7. vitamina

vitamina Форумски идол

Леле веѓата |( и ова не го бев видела..

Antebellum, mimi**** and Ginger^ like this.
  8. Neodlucna

Neodlucna Популарен член

Миа Костова ми е катастрофа со тоа гласот и водењето бекстејџ ( ако воопшто некој го гледа) арно ама девојката по се изгледа бесрамно се пика сегде, и наоѓа овци луѓе што и фрлаат по некој подарок, частење поклон и се влече со нив. А како се представува по социјалниве мрежи си викам стварно ли бе оваа тоа си го мисли за себе ?? :D:|:^) За спонзор маж не верувам дека има пошто епрен е лесна и изработена веќе, се изразувам грозно знам но и тоа е благо кажано. И да најде некој ја буфта само и то е то. А филмови, статуси љубовни фрчат само за да ствара мислење за себе колку е посакувана. Искрено смешно ми е. Нит ја следам нит ја пратам, но иста генерација сме и некои слични познаници имаме па сакал неќеш ќе слушнеш а и искача по поратливе по некој напис за неа кој повторно е напишан на „пријатлска база“.

wanderlust and Antebellum like this.
  9. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Јас пак имам фини работи видено кај Ива, штознам:?:Шиеше едно девојче од населба кај неа за матура, од матурантките што ги видов беше една од поубавите.Разголениве сами си барале да бидат разголени,и да не им шиела она пак би биле такви.

10. Sky-butterfly

Sky-butterfly Форумски идол

Не гледам тв, многу ретко, уште поретко го гледам бекстејџот.

Јас разбирам дека некој може да ни е антипатичен, ете како Миа пример, ама луѓе како такви изрази и такви муабети со кого се плескала, изработена, ваква онаква?
    Па жени сте, грозни се такви муабети. Патем, некој и и држи свеќа за да знае сите овие работи?

Мислам, темава е воглавно одвратна за читање...
    Нели треба да се коментира особата на професионално ниво, а не такви рекла-казала муабети?

Lella, supertoasty, Ketchup and 4 others like this.
  11. SuperGirl24

SuperGirl24 Форумски идол

Баш вчера ја коментирав Ива со другарка ми коа ја видов на сликите од Фешн Викендот.Девојката ми е прекичеста и превештачка дури неможам да се начудам како може некој толку млад така да се унакази со физичкиот изглед.Имам влезено неколку пати во нејзиното атеље, атмосферата е пријатана а и самата девојка ми делуваше услужливо.Во поглед на облеката мислам дека шие тоа што ке и побараат.Порано имаше многу поубави и попристојни парчиња облека ,тоа плавото здолниште од предходните слики и јас го нарачав од кај нејзе ,но како помина годините поише се сконцентрира кон "гламурозни " креации за свадби и матури.Веке ко да не прави секојдневна облека,скроз забега со тие деколтиња и шљокици.Но има фустани кои делуваат доста елегантно и убаво без разлика што се со деколтиња,впрочем мислам дека почна да ги прави такви зошто такви деколтиња и бараат.

ПС На муабетот за Миа нели она едно време беше лезбејка,цело време ја имаше по град со онаа Маја беа нешто као менаџерки по дискотеви пред 7-8 години.

LUCERKA likes this.
  12. Ginger^

Ginger^ Форумски идол

Се согласувам со @SuperGirl24 за Ива. А за Миа неам поим,не ја следам и ретко разбирам нешто поврзано со неа.
    Знам дека се збореше дека е лезбејка,а до пред некое време беше во врска со Бетмен велит.

13. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Фб страна ли има Бетмен велит или што?

14. Ginger^

Ginger^ Форумски идол

@x.Daisy.x мислиш како Fan Page?
    Мене ми е пријател на фејсбук.

15. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Па не знам, мислев дали на твитер пишува или на фејсбук? Може ли линк да ми дадеш?

16. Mishela

Mishela Модератор Staff Member

За жал, не ни може да течат нормални муабети за џет-сет „фелата“ со која располагаме.
    Сервираното од медиумите се „џвака“ овде, никој не открива топла вода - факт е ликот и делото на дотичната Миа Кост, тоа на сите ни е познато - не треба воопшто лично да ја познаваш за да ја запознаеш.

А и што паметно да се каже за Лила или Миа Кост како презентер, или една извесна Мелита, Маја Поцевска, Тарчуловска, Алачки и кои ли уште не.
    Ретко за кој наш изведувач или јавен поединец може да се води дискусија на едно повисоко ниво, а тоа да не биде Каролина рецимо или некој од редот на Трпчевски, па и покоен Тоше.

17. Sky-butterfly

Sky-butterfly Форумски идол

Не знам што медиумите сервираат за дотичните, не ги следам, само ако нема ништо паметно да се каже, не мора ниту баш со оросписки изрази, многу ниско е... што знам, тоа ми е исто слика за поединецот кој коментира на тој начин.
    Тој некој и пишува такви наслови во медиуми.
    Додуша, се додека има кој да ги чита и да ги прераскажува, такви и ќе се пишуваат. :/

Bozica1980 and crimson like this.
  18. Dorian Gray

Dorian Gray Активен член

Ова го постирам само колку да не се грижите дека бугарските певаљки од Неготино, Љупка и Маричка, го живеат својот сон во Дубаи. Колку ли невкус за естетика има тој Араб што ги финансира овие две? :(

http://republika.mk/?p=503769

19. Ginger^

Ginger^ Форумски идол

@Dorian Gray од Тимјаник се Љупка И Маричето.Не од Неготино :D

referentka and Antebellum like this.
  20. Dorian Gray

Dorian Gray Активен член

@ginger Можеби, но јас само цитирав тоа што прочитав:P)

Thread Status:
Not open for further replies.