Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. anakonda88

anakonda88 Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.519
    Se gleda deka po cel den pisuva status I zatoa e olku nesredena ,izgleda nemat vreme za sreduvanje od ogovaranje,navreduvanje,kodosenje po socijalnive mrezi! I tocno e ima nos ko spakla za burek. ! I non stop se zali deka nema decko I se gleda zosto nema :D

На mimi****, sjdgo и Mr. Right им се допаѓа ова.
  2. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.283
    @Salome сама си го избриша постот, или модераторот ти го избриша?
    Глупаво е вака, прво постираш, а потоа се пишманиш.

На anakonda88 и danichap им се допаѓа ова.
  3. Salome

Salome Популарен член

Се зачлени на:
    13 јули 2012
    Пораки:
    1.245
    Допаѓања:
    10.422
    Сама го избришав.Не забележав дека погоре ти си ја постирала сликата и твитот од Ина, а бидејки и јас ја имам видено сликата на Кајгана , ја ставив тука. После кога го прочитав твоето мислење и ја видов сликата во спојлер, го избрашав моето мислење, истата слика е.Не е пишманење, туку да не се повторува.
    Можеби требаше да пишам заради која причина го избришав, се извинувам.

На sesilija и sjdgo им се допаѓа ова.
  4. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.272
    Изгледa и oнa ќе дa е предизвик нa секoј плaстичен хирург. Не ми е јaснo кaкo мoже дa плукa пo други, a сaмaтa не се пoгледнaлa вo oгледaлo. |(

Последна измена: 11 ноември 2015
    На Ketchup, anakonda88, oblace1 и 2 други им се допаѓа ова.
  5. PaLaVa

PaLaVa Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2011
    Пораки:
    472
    Допаѓања:
    3.705
    Леле бе Дунавка! Тиха језа... :rofl:
    Добро, колку години има женава? Мене искрено ми изгледа како да се ближи накај 40-тата.
    А и жив пример е колку понашањето може да те направи одбивен.

Него, муабетов за Ина... па имаше уште еден профил на fаcebook Ина Многунефина, не знам колку сте го отвориле ама си опстои подолго време активен, сигурно го немаше откриено до пред некој ден. :D
    Имаше покрај оваа и уште една слика од истиов настан со малку подобар кадар и двете беа со "бисерите" нејзини од твитер.
    Премногу арогантно суштество што вреѓа се што ќе и застане пред очи. Ајде за власта се изначитавме плукања секој ден ама бе кога ќе прочитам како навредува нејзини наводно пријателки (како што беше статусот за свадбата на Тамара и сл.) дрско, па да ти се плукнам во таквата пријателка.
    Нека јаде сега ремет...

На Dadusicka, Ketchup и Mr. Right им се допаѓа ова.
  6. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.673
    Допаѓања:
    161.913
    На друга тема ја имаше како изгледа.
    Туку мене пак не ми е јасно како све тоа изгледало, па оваа дури и го регистрирала јузерот и профил пикчрот.
    Бре, бре, многу остроумна и досетлива, толку сум јака што може некој да сака да ми го украде идентитетот.
    Која самозаљубеност и пресериозно сфаќање на себе си.

Стајте линк од кајгана да се посмееме.

На ivana.123 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.283
    A мене не ми е јасно како воопшто ѝ е валиден профилот кога е со лажно име и слика, или можеби е регистриран како трговска марка?

Еве линк,http://forum.kajgana.com/threads/Ѕвездите-на-социјалните-мрежи.69593/page-50 всушност целата тема е за ваквите “ѕвезди“, ја имаат спомнувано и претходно, дури се оди и со споредби дека е грда како пресен гроб:o, меѓутоа еве од линкот почнува муабетот за Филип Петровски, а потоа темата забега во друга димензија.

На Bozica1980 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.272
    Пoвеќе нa пoлитички им зaбегa темaтa нa тие. Ги прoчитaв oд 50 пa дo крaј, единo интереснo ми беше еден кoгa искoментирa зa неa и имaше еден лaјк, aмa нaместo пaлец нoс имaше. :rofl:

9. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.520
    Допаѓања:
    288.719
    А што е дотичнава по професија?

На Mr. Right и Peco им се допаѓа ова.
  10. Peco

Peco Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2015
    Пораки:
    5.493
    Допаѓања:
    176.331
  11. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.673
    Допаѓања:
    161.913
    Живо ме занима под која класа е регистрирана?! Како вид на добиток?
    Лани регистрирав трговска марка, ова нејзиново колку што сум запознаена не ни има основ да биде трговска марка.
    А и живо ме занима што навела на списокот на производи и услуги? Шпионирање? Професионален кодош?
    За на фб да фигурира како таква мора да приложи доказ и ќе добие сина штикла во знак на одобрување и при тоа се однесува на фан страна, а не на профил...
    А и ако е тоа така, она го прекршила основното право што не навела R или (ТМ) до јузерот, така што... и да тужи,не знам колку ќе добие, зошто јавно не истакнала дека регистрирана марка.
    Бога ми мора многу да си заљубен и импресиониран од себе си за да лупнеш 500 евра за заштита на твојот лик и дело. Претенциозно и бахато.

Вистинското прашање кое се наметнува, ако Ина е трговска марка, кои се нејзините потрошувачи?

Ајде да се правиме глупави.

А тоа што нудеше да спие по туѓ кревет додека девојка му е на пат, ќе ви раскажувам некогаш друг пат. Ама тоа би било тоа, зошто некогаш стварно се осеќам грдо да коментирам нечиј туѓ изглед и потоа некое такво суштествие ќе собере самодоверба да квари нечија идила...па не можеш да одолееш да не го начнеш и тој момент... И така.

На Giovanna, Annath, 123ppp и 3 други им се допаѓа ова.
  12. danichap

danichap Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    26 јуни 2011
    Пораки:
    16.520
    Допаѓања:
    288.719
    Работава како со мисицава.
    Цела држава те ремети а ти мислиш најубав си.

На marama, Dadusicka, theowndemon и 4 други им се допаѓа ова.
  13. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.673
    Допаѓања:
    161.913
    Замислете да е трговско име и при тоа застапува интелектуална сопственост. ИНТЕЛЕКТУАЛНА :D:D:D:D:D

Не, како и да е, дали е возможно или не. Самото тоа што она си го регистрирала (па дури и да лаже), доволно кажува за оваа па не би рекла личност, ама ај, личност...

И графичкиот израз, те аватарот, не е нејзино платено дело. Истиот го имам сретнувано на многу различни места пред она да се појави. Се надевам дека му платила надомест на креаторот бидејќи му го регистрирала делото како нејзина сопственост. Или... пак доаѓаме до она дека нешто си смрди тука.

Замислете сега секој од нас тука да си го регистрира јузерот...

Последна измена: 11 ноември 2015
    На Bozica1980, alisijad, sesilija и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.283
    Не, кај оваа не е баш така, има над 50 000 следбеници кои досега ја третираа како нешто којзнае колку возвишено.

Инаку не верувам нешто од ова да ѝ е заштитено, сето тоа се само некакви изговори и обид за вадење од кашата во која западна.
    Се надевам дека барем дел од следачите се присвестија каков лик возвишуваат, ако не им беше претходно јасно и покрај сите нејзини постови со омраза и исмевање на рандом фб статуси и луѓе.

На danichap, alisijad, 123ppp и 2 други им се допаѓа ова.
  15. Dvolicen

Dvolicen Популарен член

Се зачлени на:
    1 јуни 2012
    Пораки:
    1.431
    Допаѓања:
    3.485
    (mooning)(mooning)(mooning)(mooning)(mooning)(mooning)(mooning):rofl::rofl::rofl:

На Lella, ArmaniCode, Dadusicka и 3 други им се допаѓа ова.
  16. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.142
    Допаѓања:
    81.644
    Мене не ми смета глупирањето кај мисицата, мора да има и такви за да се смееме и ние обичните смртници. :D

Туку, ептен ми паѓа во око нематираното лице - блишти ко штедлива сијаличка и ми доаѓа така инстинктивно да го подзабришам екранот со матирачко марамче. :sweat:

На ArmaniCode, sparklie, ozbilnazena и 10 други им се допаѓа ова.
  17. jovanovska94

jovanovska94 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2013
    Пораки:
    1.109
    Допаѓања:
    3.804
    @Mishela какво матирање, што збориш? Девојката е природна, бескава и така... :rofl:

На Rose96, mimi****, Mishela и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. kjukli

kjukli Форумски идол

Се зачлени на:
    16 ноември 2014
    Пораки:
    3.057
    Допаѓања:
    28.613
    Дали е сериозна оваа луѓенца? :drunk: Ај бар по бламирање ќе не памтат на изборот.

19. simoncelicius

simoncelicius Популарен член

Се зачлени на:
    29 јануари 2011
    Пораки:
    3.690
    Допаѓања:
    8.638
    Ова со Ина, барем јас го очекував.
    Прво не е нормално возрасен човек толку многу да критикува навредува напаѓа било кого. Колку треба да си пореметен за да земеш секој втор да го сликаш да го опнеш на фб и да го вреѓаш? Буквално да го вреѓаш на основа на физички изглед :puke::puke:

Ама еве гледам и неа и враќаат, епа самата се намести :rofl::rofl:

Snapshot.png

А нешто и се собираат да се пријави профилот на оваа, сите прават репорт на страната/профилот што и да е.
    И пазете се ве чита и на фемина, до толку е опседната значи :rofl::rofl:
    Постираше мислења од форумов кај неа на профилот :D

На Jenniffer, 1209, sesilija и 5 други им се допаѓа ова.
  20. honest girl

honest girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 септември 2015
    Пораки:
    446
    Допаѓања:
    1.655
    Ова со сликата наместено е, видете у јузер нејм ИнаМногуфЛна али сепак јака досетка :rofl:

А о Дунавки немам речи :rofl: што е со fail обидот срце со рацете да направи?? :x :D

Untitled.png

Последна измена: 12 ноември 2015
    На Dadusicka, Mr. Right, mimi**** и 1 друга личност им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.