Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. FortuneTeller.xD

FortuneTeller.xD Популарен член

Се зачлени на:
    25 јули 2010
    Пораки:
    655
    Допаѓања:
    381
    E, баш сега ми текна, незнам дали е спомната во предходните постови, пејачката Магдалена Цветковска??
    И..што мислите за неа?

2. shy

shy Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    87
    Кога се појави во М2 ми беше пријатна, ама кога лани пак се појави не знам зошто ама не можам да ја смислам!!! :?:

3. LovelyGirl

LovelyGirl Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.563
    Допаѓања:
    295
    исто...лани кога се појави ми беше многу одвратна....како лигава....шмизла едноставно кажано.... :^)

4. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.225
    Микиииии.... многу ми е убав!!! Ама она брадичката што ја има под усните ич не му е убава! А Светлана ми е убава ама како да ја видов малку здебелена во една емисија, и Мики не ја оставаше ништо да кажи, се тој пред неа! :lol: :lol:

5. zvezdakoska

zvezdakoska Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    60
    за нејзе мислам дека е супер, а во м2 со онаа групата што беше ми беа ужас :lol:
    Лани кога се појави на фестивалот ми беше една од фаворитите

6. zvezdakoska

zvezdakoska Истакнат член

Се зачлени на:
    14 април 2010
    Пораки:
    777
    Допаѓања:
    60
    А за оваа тетка има некој коментар
    фала богу што ја нема повеќе, а иначе чиста боки 13 ми е во лицето

7. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    Не знам која е оваа. :^) А да, личи на Бокица, кој поглед го има.

8. snake

snake Истакнат член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    877
    Допаѓања:
    125
    леле колкгу ми е одвратна оваа Мартина не можам да ја смислам баш ко некоја тетка ми е

9. Winter.Girl

Winter.Girl Истакнат член

Се зачлени на:
    28 ноември 2009
    Пораки:
    750
    Допаѓања:
    177
    Па не беа овие двајца роднини нешто? :^) Или грешка сум? :^)

10. Lolipop23

Lolipop23 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 март 2010
    Пораки:
    5.514
    Допаѓања:
    27.301
    Леле ко прасе е... многу ми е антипатична. Се замислува божем да е кој знае што. А и позава на сликата и е добра. Сало од секаде тече :puke:

11. LovelyGirl

LovelyGirl Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.563
    Допаѓања:
    295
    прв пат ја гледам оваа типка...ама како за прв пат има некој црти како боки.... :lol:

12. Trendafilka

Trendafilka Форумски идол

Се зачлени на:
    28 декември 2009
    Пораки:
    5.941
    Допаѓања:
    27.604
    Јас Мартина веќе ја споменав како една антипатична и воедно грда особа (жалам, ама грда е 100%), а што е најтрагично се замислува дека е преубава. :^) Никаква естетика, никакво чувство за елеганција, ајде кога си решила да бидеш.... крупна на сцената, носи ги со гордост и умешност кг, како Калиопи на пр. А Мартинче-свинче.
    Исто и Орнела. Не знам кој дел од тоа - дека секогаш треба да си среден и да даваш максимум од себе не го сфаќаат нашите "ѕвезди". Да, сите сме луѓе и имаме маани, ама вишок кг, мрсна коса, нефарбан корен и демоде облека е неизводливо за една јавна личност. Си решил да се занимаваш со тоа - па вложувај во себе , аман.

13. shy

shy Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    87
    Ја имам видено неколку пати у кафич. Девојки, таков слон немате видено!!!! :o :o
    Па на тв, малку ќе се среди и арна е!!!! Кога ја видов несредена, абе ко некое цунами да ја исфрлило!!!

14. EnnieFabulous

EnnieFabulous Истакнат член

Се зачлени на:
    10 јануари 2010
    Пораки:
    717
    Допаѓања:
    400
    ^Гледам во Рамстор влегува огромен стомак. После 5 минути ја гледам Мартина :rofl: :rofl: :rofl: (на муабетот)

15. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    фала :) :*

16. fairytale

fairytale Истакнат член

Се зачлени на:
    7 декември 2009
    Пораки:
    201
    Допаѓања:
    24
    зависи до моментот. ние си се изнамуабетивме, сите теми ги свртивме и ич не беше срамежлив. :)
    не знам дали има некој во Македонија кој би рекол нешто лошо за него. :) Прекрасен е. И надвор и внатре дефинитивно :inlove:

17. TheKiketoo

TheKiketoo Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    1.240
    Допаѓања:
    883
    за мартина едно :puke: од мене :lol: , а за магдалена мене ми е баш ок и сега и тогаш ми беше и преубај песни има :)

18. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    491
    Допаѓања:
    80
    Мајка и на оваа карикатура, Мартина има бутик тука во Скопје...Неколку пати сум била таму и сум купувала неколку работи, па со мајка и се познавам...И јас со цел да добијам попуст :lol: , секогаш пред мајка и ја фалев Мартина, дека многу ја обожавам... :lol: И ми даваше попуст мајка и ..И вика она за Мартина-она е многу талентирана, вложува во себе, бутиков и е спонзор, па моравме и обезбедување да ангажираме за неа... :lol: Какво обезбедување бре луѓе за таква персона??? Сакаат со сила да ја направат ѕвезда :!: , да видат луѓето дека е со обезбедување, демек популарна "риба" :rofl: Офф, мори мајко...Па, колку агенции за обезбедување има кај нас, секој може да најми некој батка и да се чатали негде по градов....Еве, сега не ме сфаќајте само погрешно, можам и јас со обезбедување да излезам во град и тоа со двајца покрај мене да бидат..И што?? Јака риба ќе бидам, како да не..Ќе ме гледаат со презир сите нормални луѓе :!: Тоа е чисто глупирање, се знае какви персони треба да имаат обезбедување...Нашиот Тоше имаше, ама неопходно му беше(чисто компарација правам само)...И во една прилика ја прашав мајка и- каде е Мартина, што прави?? Вика со дечкото е , Боки 13 и е дечко :o Ама тоа беше пред 2 години..А, за тоа па како пее, ми се повраќа кога ја слушам, а и како се облекува , па кај нив во бутикот има добри парчиња облека, ама изгледа не ја собираат оваа бидејќи има 100 кила....Страшно!!!!

19. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Ај ве молам слика од таа Мартина затоа што јас изгледа сум заостаната па незнам како изгледа :tmi:

20. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Има слика на претходната страница стр.77

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.