Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. alisijad

alisijad Популарен член

Се зачлени на:
    1 март 2015
    Пораки:
    3.305
    Допаѓања:
    6.766
    поантипатична од тамара нема, си замислува ѕвезда дека е, се тагнала на фб сега во некоја теретана па демек кој рекол дека трудните не вежбале, сама си изнесува детали од приватниот живот се на тацна става преку фб.

На Bozica1980 и kukla21 им се допаѓа ова.
  2. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.009
    Леле Орнела... генерација ми е :( Жалосно, многу жалосно. Знам дека долго време се бореше со болеста, баш неодамна прочитав дека била подобра и дека ќе продолжи со терапијата. Кога прочитав тука дека починала, искрено ми падна тешко, иако не ја познавав. Ја памтам од порано, имаше и некој спот ми се чини. Една моја другарка заврши средно со неа. Стварно ми е многу жал, нека почива во мир.

На Ketchup, joy1 и Mama25 им се допаѓа ова.
  3. Silver.E

Silver.E Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    2.226
    Допаѓања:
    5.276
    Ние бевме пријатели со нив, имаме заеднички интересни случки, ама како беше точно не паметам, треба да прашам по дома, но знам дека стрико и ја зеде да живее во Австралија (дали родителите и починаа или нешто им се случи).
    Но, секогаш беше поинаква и своја, еве баш еден спот, секогаш ме умира од смеење:

На Oxymoron, Elissa, Espadrila и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. Elissa

Elissa Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2014
    Пораки:
    3.310
    Допаѓања:
    22.611
    Еј многу ја слушав, а башка идол ни беше на сите девојчиња тогаш, сите фантазиравме да сме како Ена Веко кога ќе пораснеме. Мене нај јака песна ми е Царевата ќерка :rock:

На Captain-Omni и referentka им се допаѓа ова.
  5. mami blue

mami blue Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2015
    Пораки:
    1.274
    Допаѓања:
    21.996
    Haha jakooo.ova garant bilo nekoja nagradna igra kade glavna nagrada bilo dodeluvanje na JUGO

На Elissa му/ѝ се допаѓа ова.
  6. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.792
    Допаѓања:
    323.764
    Ена Веко беше единствена во тоа време што имаше ,,муда,, да се појави на ТВ во ултра кратки пантолони и кратка јакна.
    Само Мадона на светски ранг се облакаше така.
    Не дека девојчето воведе некоја револуција во музиката и стилот, ама беше интересна.
    Кој се сеќава еве нека каже.

На kukla21, Espadrila, antonelala и 4 други им се допаѓа ова.
  7. mami blue

mami blue Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2015
    Пораки:
    1.274
    Допаѓања:
    21.996
    Da da se sekjavam jas, od moe vreme e.togas ko da bea pocetoci na mak.muzika.se pojavija Risto bombata, studeni noze, kuku lele Nulta pozitiv...sea koga ke se setam kakvi glupi pesni bea ama i do den denes gi pamtam.

На kukla21, Espadrila, Bozica1980 и 2 други им се допаѓа ова.
  8. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.942
    Допаѓања:
    203.234
    Ако бидеме реални и згодна си беше, и прилегаше се што ќе облечеше, а косата нејзина ептен ми се свиѓаше оти сакав виткана, затоа ја паметам. Песните уште ги знам :$ а детиште бев, одвај десетина години ако имав.

На Espadrila, Oxymoron, evangelina.ina и 4 други им се допаѓа ова.
  9. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.271
    Допаѓања:
    57.130
    Во 90тите не беше проблем некој да се појави со ултра кратко и тесно, таков беше стилот. Сега ни изгледа храбро, тогаш си беше скоро нормално. :D

Мадона беше веќе нешто друго, не може да ја споредиме Ена Веко со нејзиниот вонземјански сценски стил.

Еве ја Ребека :lol:

10. Nausicaa

Nausicaa Форумски идол

Се зачлени на:
    1 декември 2013
    Пораки:
    3.452
    Допаѓања:
    20.086
    ^Ена Веко се појави многу пред Ребека и добри 10 години пред Спајс Грлс, не можам да се сетам точно на годината ама ја паметам кога се појави во трико со кратка јакна за време на една емисија организирана од МРТ каде се доделуваа автомобили- шокантна беше!!! На дедо ми му падна вилицата на земја кога ја виде, онака баш како во цртаните :D

На kukla21, sparklie, Abrakadabra и 9 други им се допаѓа ова.
  11. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.792
    Допаѓања:
    323.764
    Се слагам со ова.
    Баш сега ,,тарашкам,, да видам која година се појави Ена Веко...а и кога се појави таа беше многу мала, имаше околу 14 години.
    Ребека е доста постара од Ена Веко и тоа добри 7-8 години.
    1990 година ја наоѓам на чичко гугл ...

На Nausicaa и LivingGlam им се допаѓа ова.
  12. mami blue

mami blue Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2015
    Пораки:
    1.274
    Допаѓања:
    21.996
    Eve i ja najdov nesto..tocno se pojavuva 1990 a avtor na pesnite i bil cicko i Tose pop Simonov..potoa xaminuva za Sidnej na studii i tamo ostanuva da zivee

На Nausicaa и referentka им се допаѓа ова.
  13. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    Ne mi e jasno "nasituvanjeto"vrz necija nesreka.Vakva bila,onakva bila,pa si zasluzuvala vaka da se ponasaat so nea i toa oti bila javna "faca".
    A dali toa i nie sme isti kako nejze stom dozvoluvame isto pa duri i poloso da se odnesuvame od nea?
    Bez razlika dali spomnuvala maldivi i dali ima golema usta koja mnogu zbori,devojceto ima svoi vokalni kvaliteti,a e ista kako skoro site javni faci,i ne javni.
    Malku e poslobodna i pootvoreno go zivee svojot zivot.
    Kako javna faca nemam protiv i koga se pisuvaat izmislici,samo sto imam protiv naseto novinarstvo voopsto,od pricina sto pisuvaat nerelevantno,bez nikakvi izvori,pa i bez nikakva osnova.Sekoja vtora vest im e takva i veke odamna nit citam vesnici ise pomalku gledam televizija.
    Definitivno sme narod koj e nenasiten za tugata nesreka i nikogas zadovolen od svojot narod,sto znaci vnatresno skrieno nezadovolen i od samiot sebe si.
    Malku zabegav ama me iritira nacovecnosta.
    Neka ispadne da ne e tocno,i lesna bremenot,pa neka si prodolzi devojceto so nejzinite ludorii.Toa e nejzin zivot a veke i nejzin stil.Poinaku nema ni da i lici.

На Lella, Abrakadabra, evangelina.ina и 6 други им се допаѓа ова.
  14. honesty

honesty Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2011
    Пораки:
    248
    Допаѓања:
    296
    Не мислев дека ова ќе го кажам некогаш, ама почнав да го прифаќам Боки 13 :)

На antonelala му/ѝ се допаѓа ова.
  15. VladeMila

VladeMila Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2015
    Пораки:
    430
    Допаѓања:
    8.515
    Дали ги слишнавте новите трач-вести или можеби е вистина..
    Валентин Николовски или Марјан Николовски(1 од нив 2 е во прашање) фатени на дело со некој доктор од брза помош,ги фатила сопругата на новинарот..

16. anakonda88

anakonda88 Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.519
    од каде ти е информацијава ? мн ме зачуди

17. Neodlucna

Neodlucna Популарен член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    854
    Допаѓања:
    1.053
    :D:D:D ме изнасмеа со „признаниево“. Па и за прифаќање е сега со стајлингов на ниво, каков и да е, она со фустанине и штиклине беше смешно и за неприфаќање. Сепак не знам од што живее човеков во Македонија. Која му е кариерата?

18. VladeMila

VladeMila Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2015
    Пораки:
    430
    Допаѓања:
    8.515
    од фб-незнам која страна беше..

19. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.953
    Допаѓања:
    164.220
    Јаоооо... Оваа не е битно дали е во право, битно секогаш да е во право.
    А мори Ино, Ино...
    Сосема неврзана ствар, не бира ни време, ни место...
    Ќути, мене барем не ме апсеа за дрога. А како беше и зошто беше, не зема предвид...

А Јоци па му се заканува на директорот на драмски, да не и дира пријатели зошто медиумски ќе го линчува.
    Па...ај сите да сме и пријатели на Јоци, да не брани, оќе?
    Јас мислев она се бореше против тие односи и врски.

Се повеќе ме разочарува женава ко новинар.
    И да е во право за овој случај и да е чиста случајност што пријателка и е во прашање, ја уништува новинарската етика и покажува дека нема принципи, туку е само фрустрирана.

Ај нека ја побрани и и другарка ми, директорот и го побарај к 15 назад, а познат чоек е.

Прикачени фајлови:

• fina.png
      fina.png
      Големина на фајлот:
      32,7 KB
      Прегледи:
      203
    На Аliсe, Bozica1980, Salome и 8 други им се допаѓа ова.
  20. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.402
    Допаѓања:
    17.648
    Глупи песни? Зошто глупи?
    Ниедна денешна песна од пејачиве на забавна музика не може да им се фати на тие песни. И ден денес ги слушам. Тогаш барем имавме пејачи, групи, нешто се пееше, се забавуваше народот а сега ние немаме пејачи а не пак песни. По некој пејач ќе видиме само на Скопје фест и толку. За хитови да не правиме муабет. Не знам кој би направил таков хит, Влатко Илиевски да не? Тамара?
    Со Тоше умре и македонската забавна музика.
    И не само забавната, тука е и фолк музиката, да не речам турбо фолк.
    Па после ние сме имале јавни фаци :^). Друга работа е Србија, каква таква тие имаат естрада, постојано организираат некои натпреварувања, се формираат пејачи, таленти, антиталенти, битно нешто да се дешава нели? Епа кај нас ништо не се дешава|(

А Ена Веко беше лудача, сите песни и ги знаевме на памет ^_^ Маријана, Кети и Дијана, Весна, Ана, Бети и Биљана секој ден, се повеќе ме мачи твојот глас ууу јеее..бреииј па кој се викаше со некое од имињава беше главна фаца
    Сега еве ми текна на онаа келнерот мој, некој чуден сој, да не кажам буљаш :D

Камон барби летс гоу парти :D

И една предновогодишна, - комшивке убава немој да збеснуваш, ја знаеш добро мојта тајна најскришна, сакам да бидеш лампион и јас да те обесувам само на мојта елка новогодишна

На Dabria, sweet-cherry, kukla21 и 25 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.