Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. butterfly*

butterfly* Популарен член

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.562
    Допаѓања:
    1.909
    Epa kolku sto pametam i Tose poveke go obozavaa vo srbija,sekako i nie go obozavavme no ne bese tolku mn izrazito kako kaj srbite e otkako pocina togas vsusnost mkd svati sto izgubi no mn docna trebase da se ceni dodeka bese ziv ( moe licno mislenje )
    Epa toa e sto zboruvam se probi i go nema,a srbija ne ja racunam ako e pejac i ako se smeta za slavna licnost treba sekade da se probie a ne samo kade sto go sakaat za taka e lesno no sepak ke kazam sekoj razlicno razmisluva
    Ne greska si me razbrala,ne deka toj se zanesuva,nego onie maleckite pametam koga si dojde od x-faktor msm bese mn se zanesuvaa mn letaa

На blueberry93, presiosaP и VladeMila им се допаѓа ова.
  2. anakonda88

anakonda88 Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.519
    нема тоа врска , ако паметиш и по Тоше лудуваше најмалата популација , тоа свати го како фаза на пубертет , па сите ние сме биле заљубени како мали во некооја популарна личност, јас го обожавам Даниел само што не трчам и не врескам по него кога ке го видам :D кога дојде од Белград после победата му ја опколија куката децата и он си излезе и се сликаше со сите ,не се криеше внатре иако имаше и обезбедување и полиција , сега кога ке поминам покрај куката негова ако има полиција сите знаеме дека е дојден :P

На Bozica1980, VladeMila и butterfly* им се допаѓа ова.
  3. presiosaP

presiosaP Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2014
    Пораки:
    854
    Допаѓања:
    2.208
    На referentka му/ѝ се допаѓа ова.
  4. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.271
    Допаѓања:
    57.130
    Девојките си се убави. Избор на мис е глупа работа, ама овој избор не е ништо поглуп од тие што се прават на државно ниво. Веројатно тоа што местото околу е сиромашно и распаднато било причина за потсмевање во медиумите, зашто во девојките не гледам ништо лошо. Ако веќе треба да дадеме збор-два, ова се единствените што ми паѓаат на памет: мизерна статија.

На crimson, do-re-mi, Bozica1980 и 2 други им се допаѓа ова.
  5. kim.k

kim.k Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    14.468
    ^ ова озбилно? :o (facepalm)
    @LivingGlam си ме претркала хаха
    Абе не зезај како локацијата, види ги мажине..тие жири да не им се? Ова не можам да го сфатам сериозно, трагично ми е некако :x

На presiosaP му/ѝ се допаѓа ова.
  6. presiosaP

presiosaP Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2014
    Пораки:
    854
    Допаѓања:
    2.208
    Секако дека се поубави девојкиве од оние на државно ниво само место во тие рушевини да бираат подобро на улицата нека шетале...не вака изгледа ептен никако...потецнувачки

7. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.271
    Допаѓања:
    57.130
    Aj да не им се потсмеваме за просторот, тоа е тоа што го имаат. И надвор не верувам да имаат попогодна локација со паркчиња и клупи и осветлување и базен и средена патека за мисиците. Тоа е селото, тој е просторот и тука организирале.

Мажите се обични мажи, си направиле настан во селото и отишле да пијат пиво, и тоа е тоа. Исти ќе видите и на секој друг избор на мис, само што ќе бидат во поубава облека. Кога би го ценеле настанот според девојките, би рекла дека е на исто ниво со она што сум го видела од националните избори. Па и поубави ми се овие девојки, ја нема таа извештаченост и ароганција на оние ко Дунавка.

Избор на мис е глупаво нешто во секој случај и прва сум да се потсмевам на такви настани, ама овие фотографии не ми се смешни. Трагично е тоа што некои сајтови си направиле сеир и дневна вест од тоа.

Последна измена: 15 декември 2015
    На Victorian, crimson, SexiLy и 6 други им се допаѓа ова.
  8. kim.k

kim.k Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    14.468
    Мене ова ме потсети кога имавме 5-6 години и надвор си направивме мис, и се шетавме како будали по купачи. Не гледаа чудно, ама ај ќе речеш деца :D
    Ама ова бе..на кој му текнало не знам, ама неможам а да не се чудам. Без навреда кон некој, ама стварно ем чудно ем смешно ми дојде :?: :lol:

На mimi**** и presiosaP им се допаѓа ова.
  9. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.874
    Допаѓања:
    7.344
    moze e cudno i smesno ama devojkite se milion pati poubavi od tie sto gi gledame na izborite.
    dunavceto sto ne pretstavuse na mis ne ni moze da se sporedi so niv.

Последна измена: 15 декември 2015
  10. kim.k

kim.k Популарен член

Се зачлени на:
    14 мај 2012
    Пораки:
    1.724
    Допаѓања:
    14.468
    За девојките убави се, само што штета што е ова вака аматерски.
    А иначе видов баш на фемина за мисициве имаа ставено, ми дојде полесно кога ја видов нашата Емилија покрај мисиците од Бугарија и Црна Гора. Шишката на бугарката беше убитачна..а ми се свиѓаа од Албанија и Србија, ама тоа не е за тука да не полнам офф.

11. Abrakadabra

Abrakadabra Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2015
    Пораки:
    1.468
    Допаѓања:
    20.047
    А што мислите за Емилија Розман ?
    Нели е наша претставничка за „Мис на светот" во Хајнан, Кина.

01.jpg

Сега само што прочитав на фемина за ова.

На galapce, crimson, MiloMalo и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.792
    Допаѓања:
    323.764
    Не дека е лоша, ама има далеку поубави девојки по улиците.
    Незнам зошто таквите не се пријавуваат..

На wanderlust, mssuniquee, anakonda88 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  13. presiosaP

presiosaP Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2014
    Пораки:
    854
    Допаѓања:
    2.208
    ^ Мене девојката ми личи на Маријана Станојковска

На crimson и Abrakadabra им се допаѓа ова.
  14. anakonda88

anakonda88 Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.519
    не ни грда не и нешто wooow , познавам многу поубави , кој го организира Мис на РМ??? некако чудно ми е само вакви као оваа , као Стефани Борсова ( другите ги заборавив) што се дружат со Зоки Фаци и слични ко него ,само такви победуваат на изборите ....

15. Abrakadabra

Abrakadabra Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2015
    Пораки:
    1.468
    Допаѓања:
    20.047
    На fighter му/ѝ се допаѓа ова.
  16. presiosaP

presiosaP Популарен член

Се зачлени на:
    30 октомври 2014
    Пораки:
    854
    Допаѓања:
    2.208
    ^ А зошто отишла кога треба се од свој џеб да плаќа не ми е јасно и зошто се буни и пишува како не и платиле ова она...според мене не требалод а оди ...

17. UnordinaryOne

UnordinaryOne Популарен член

Се зачлени на:
    29 април 2013
    Пораки:
    660
    Допаѓања:
    2.634

Не знам дали треба да се вмешувам во дискусијава, ама во мислењето на Summerlover нема апсолутно ништо дрско или нејасно. Мислењето и е чисто саркастично и делот ’што не е јасно’ е напишан во иронична смисла поради “веродостојноста“ на податоците на google. Не се однесуваше на никого лично ниту пак беше со цел да навреди. Морав да го пишам ова, поради неправедниот напад кон неа и извршена психолошка анализа (?!) без никаков повод и причина.

18. Silver.E

Silver.E Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    2.226
    Допаѓања:
    5.276
    Гледам нема тема за емисијата, па ќе пишам овде.

Дали некој гледа Брза Кујна ???

Која е онаа водителка и дали само јас мислам дека некогаш е како на дрога или на алкохол ???
    На. пр. во вечерашната емисија, 10 пати спомна: петочно гравче, ред ова - ред она, масно - посно; мафта со рацете буквално како пијан човек, прави налудничави фаци, неартикулирани и неизразени реченици.

Иначе, редовно, нема осет за зборување, не можеш да видиш што се готви или гостите да прозборат малку, толку многу зборува, напорна е бе луѓе. А, вокабулар - нула.

Најлесно е да смениш канал, ама јас многу сакам емисии за готвење, па понекогаш ја гледам, иако само зарад ужасно досаднава водителка не ми се гледа.

Нека и каже некој на женава нека не се брука како онаа Снеже што беше. И каде воопшто од телевизииве ги ископуваат овие напорни водителки ????

На galapce, LUCERKA, wanderlust и 2 други им се допаѓа ова.
  19. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.271
    Допаѓања:
    57.130

Ги фаќам понекогаш, моите дома гледаат. На почетокот страшно ме иритираше. Кога пробува храна ко да и’ е гадно, ко да и’ е кисело. :| Ама сега некако се навикнав па не ме нервира. Со мутиран глас гледаат најчесто, затоа ја поднесувам. :D

Шефовите ми се интересни.

На Silver.E му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Artista

Artista Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    697
Статус на темата: