Форумџика на годината

Македонските јавни фаци

Discussion in 'Кафе-муабети' started by preetygirl-J, Jul 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Antebellum, Gosh, sparklie and 13 others like this.
  2. Elissa

Elissa Форумски идол

Лелее бее одма летнав да го отворам вестот, добро е интелегенцијата и работи гледаш научила да прави срце. А и многу ја исфотошопирале како бјонсе дошла. :lol::lol::lol: легенда

LivingGlam, crimson and referentka like this.
  3. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Јас да си прашам - што се случува со Бојана Атанасовска? :^)
    Синоќа ја начекав кај Јанко јади бурек, да не ѝ го заслушав гласот, немаше да ја познаам. Скроз се изобличила. Ми личи како да ставала силикони на устата, а не знам ни што ѝ се случува со веѓите :tmi: Слушнав дека некоја емисија сега водела, ама не разбрав што како. Ја фатив кога зборуваше нешто за старлети, за евтиноќа и такви ми ти работи. Знам дека едно време се офарба плава зашто мажот ѝ сакал плавуши. Сега друг маж има, овој може сака такви веѓи и усни :D

Бојана ја знам уште од првата сезона на М2 кога победи Елена Ристеска. Не можам да го најдам нејзиниот настап на YouTube, ама ја памтам песната и знам дека седеше на еден жолт кауч :) Симпатична девојка, тогаш ми беше далеку поубава од сега.

kjukli, bittersweet, Gosh and 6 others like this.
  4. black-angel

black-angel Domina Umbrae Staff Member

Ле ле ....

5. Cka

Cka Форумски идол

Ауууу пластикааа... страв ме фаќа.

6. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

И јaс прв пaт јa видoв нa ТВ кoгa јa вoдеше емисијaтa нa Алфa и кoгa зaвршувaше емисијaтa и гo прoчитaв иметo инaче никoгaш немaше дa знaм декa е тaa Бoјaнa кoјa јa пoзнaвaв oд пoрaнo. Веѓите и устaтa и се кaтaстрoфa. Не знaм штo си мислaт фaциве aмa aкo нaпрaвaт тaкви веѓи и aкo јa нaпумпaт устaтa мислaт декa се секс бoмби. (facepalm)
    Дaлеку пoубaвa беше пoрaнo. Инaку емисијaтa штo јa вoдеше веќе јa прекинaa пред месец-двa oтприликa.

kjukli, Petar80, smooch and 2 others like this.
  7. PaLaVa

PaLaVa Популарен член

Мене ми е некако језива песнава.
    Немам ништо против изведувачите, напротив, квалитетни вокали се но некако самата црковна мелодија ми буди некое чудно чувство. Не морале баш вака, ова повеќе би одговарало да го пее црковниот хор во придружба на македонска филхармонија (али нормално, тогаш немаше да биде толку слушана пошто многу "почитуваме" таква музика).

А муабетов за Тамара и Елена ми е "Нека фрли камен тој што е безгрешен". Каква врска има нивниот приватен живот со песнава?! Па какви се гревови прават луѓево, значи според ова не смее никој да влегува во црква, па не дај Боже да се помоли или да се причестува.

8. CrazyOne

CrazyOne Модератор Staff Member

Имаше едно време по порталите или весниците интервjу на Боjана каде самата кажуваше дека има ставено силикони на уста, а мислам дека и носот го средила( ова не знам колку е точно)

9. Artemission

Artemission Популарен член

Мене Бојана сега ми е посимпатична отколку порано :lol:
    Порано ми беше она грда грда, сега ми е ОК - далеку од убава ама барем подобра од претходно. Со устата малку зезнала работа, ама веѓите барем сега и се модерни :P
    Всушност кога ќе размислам ми личи на онаа Ива со тоа ателјето.
    Еве најдов една слика од порано, не знам шта речи :rofl:

anakonda88 likes this.
  10. poenta

poenta Форумски идол

Во прилог на разговорот за изгледот на Б.А.

Бојана Атанасовска Макфест 2003

Бојана Атанасовска Макфест 2015

11. blueberry93

blueberry93 Популарен член

Што мода ќе беше ова, пола Скопје со веѓи и усти ко трансвестити. Се знаело порано што било лепота

кој го донесе трендов, девојчиња да се шминкаат ко мајмунки, стварно не ми е јасно. Неубаво у секој случај.

kjukli, Lella, Antebellum and 25 others like this.
  12. irenna

irenna Популарен член

Бојана никогаш не била симпатична ама сега дури ми е смешна. Устата и е искривена од филери, и каде со тоа веѓите, тие воопшто не се модерни, видете ја @Artemission какви и се веѓите, е тие се модерни.
    Овие како со јаглен да ги боела. :makeup:

13. antonelala

antonelala Популарен член

не знам луѓе, мене одсекогаш ми се небоени веѓи најсимпатични, природни. значи не зборам за несредени, туку средени да изгледаат природно сеуште.

14. Lilit

Lilit Форумски идол

Овој па сирот сите вереници го оставаат.
    И последната Ема си се омажи.

Бојана и Миа се најголемиот естетски дебакл кој му се случува на македонскиот етер.
    Бојана се повеќе личи на Боки 13 (кој патем вчера во Тренд Сити мол си го паркираше џипот на тротоар, па дојде полиција и истрча да го препаркира. Можам 1000 предности да му најдам на Бокица, ама тоа снобот во него, не го можам. Фризурчето му беше вриштачко). Не ги разбирам веѓите, колку сакаат нека се трендовски и најестетски направени (ако воопшто може да биде ова естетско), едноставно лоши се и неприродни, се гледа тоа. Мислам дека не постојат вакви веѓи кои изгледаат природно.
    А Миа се повеќе подзаличува на анорексична безкуќна мачка, порано беше далеку поатрактивна, иако никогаш не ми била симпатичен карактер, а верувам и на многумина. Луѓе кои фрлаат тантруми и без допирни точки со реалноста, никогаш не се на симпатична листа на луѓе.

Antebellum, Gosh, Askopje and 4 others like this.
  15. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Пред некој ден тргнав да пишувам за Миа и не го пратив мислењето, појма немам зошто. Абе, не и’ е малку крива устата? И претходно и’ била несиметрична, ама со филериве ептен се познава. :| И косата и’ е ужасна. Далеку, далеку поубава беше претходно.

За Бојана немам коментар. :tmi:

Antebellum likes this.
  16. Ketchup

Ketchup

И тaткo ми земaл... Искренo утрoвo дa не гo прoчитaв твoјoв пoст ни нa крaј пaмет немaше дa ми текне декa е Дунaвкa. Кoј фoтoшoп...

Antebellum and Elaria like this.
  17. V.odolija

V.odolija Форумски идол

Ми се допаѓа песната на Тамара,Елена,Димитар и Стефан, особено кога пеат Стефан и Елена.
    За фустанот на Еленка немам зборови,прекрасен е.
    Инаку,еве ја истата песна снимена пред неколку години, совршено убава божиќна песна со детски гласови.

macka5, galapce, ssweety and 3 others like this.
  18. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Me potsekja na religiozno licemerie level janko burek, ne znam zasho

Bozica1980, Elaria and Waka-waka like this.
  19. alisijad

alisijad Популарен член

Миа на една група на фб кажуваше дека не јадела ништо до 17:00 часот а потоа била на овошје и салата, и се фалеше со слики од стомачните (facepalm)

20. anakonda88

anakonda88 Популарен член

преку глава ми е од лажни верници , овие само превари се , лажни луге па сега божји верници светици , и божји песни ке пеат , голема маска имаат за пред јавноста а во приватен живот се немам коментар !

Mr. Right and Elaria like this.
Thread Status:
Not open for further replies.