Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. MiloMalo

MiloMalo Популарен член

Се зачлени на:
    5 август 2011
    Пораки:
    898
    Допаѓања:
    2.937
    Донекаде е во право тоа што го кажува ама воглавно не го можам, премногу е сноб, пре пре... И на толку летање високо некогаш толку малограѓански се понаша или по статусите на фб, значи џабе и брендови и се, македончето си врие во него. И многу ми е wannabe Karleusha, со таа уста, не бре :puke:

На V.odolija, Rama и Glasna им се допаѓа ова.
  2. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.272
    Гo гледaв Бoки нa Бекстејџ и дoнекaде е вo прaвo. Не гo сaкaм Бoки aмa бaш ич, мнoгу е кич и фејк, aмa декa мнoгу се кревa прaшинa зa Џaмбaзoв - се кревa. Oд негo прaвите кo светскa ѕвездa дa е, a не рaзбирaм зoштo. Гo пoчитувaм кaкo личнoст, aмa не гo величaм дo тoлку. Не гледaм зoштo. А oвoј Бoки веќе не е ни вреден дa се збoрувa. :puke:

3. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.653
    Попрво би му верувала на некој како Боки отколку на Џамбазов, и знаеш каков народ сме кога сите на фејсбук споделуваат „цитати“ од алкохоличар и коцкар. Не дека тоа го прави лоша личност, ама не и дека го прави цар. Велам „цитати“ зашто е ко Лајла Грејс во тоа книгите негови. И веќе уште еднаш ако го прочитам тоа „пријателе“, ќе бришам. :D

А пак, тргнете од овие холивудските ѕвезди, сите се кич и фејк, само некој има подобар хирург :D Една Кардашијанс на сите им се сфиѓа, а Боки на никој, ајде малку македонски производи, што е ова :D Се шалам, сигурно зафатите овде не ги правел.

На kjukli му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.906
    Мене ми е апсурдно некој како Боки да каже дека многу прашина се крева за некој како Џамбазов.
    Според мене Џамбазов е еден од ретките комплетни јавни личности кај нас,затоа што е актер,музичар,водител и најважно личност допадлива на народот ,со сите свои доблести и маани како човек-можеби заради тоа што луѓето се пронаоѓаат во него.

Од друга страна Боки,до сега не покажал некој талент,нешто по што е посебен. Освен поганиот јазик,лошиот речник,навредите и снобизмот( да живееш на кредит,за да имаш брендирана облека)
    Не ми се допаѓа тоа што,постојано како општество се бориме сите да сме исти,без разлика на полот,а некој пробува да изгради кариера на тоа што се облекува различно од она што го налага традиционалното општество(во случајов маж како жена).

Со постов,во никој случај не сакам да кажам дека пороците на Џамбазов се во ред. Само дека за почит е неговиот актерски потенцијал и дека е права штета што не го искористил подобро во текот на животот.

На buttercup5, kjukli, V.odolija и 17 други им се допаѓа ова.
  5. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.460
    Ама мислам дека за Мелита сите ќе се сложите со Боки :rofl:

На Antebellum, mimi**** и VladeMila им се допаѓа ова.
  6. honest girl

honest girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 септември 2015
    Пораки:
    446
    Допаѓања:
    1.659
    A so rekol? :DD
    Link?xD

На Ketchup му/ѝ се допаѓа ова.
  7. VivienLeigh

VivienLeigh Популарен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2016
    Пораки:
    369
    Допаѓања:
    10.092
    Турунџиева кога ќе ја заслушам на она скај нет или каде и да ја држи емисијата, на која сеуште не и ја сфатив поентата...:rofl:
    Си се прашувам така, ват д фак? :rofl: Илии кога на сред емисија, ќе се избаци во елегантна тоалета и ќе почне да пее некои песни...балади или не знам што...:shake:

На Antebellum му/ѝ се допаѓа ова.
  8. LittleChili

LittleChili Популарен член

Се зачлени на:
    29 мај 2013
    Пораки:
    509
    Допаѓања:
    2.229
    Во врска муабетот со веѓите на Бојана. :lol:

Прикачени фајлови:

На buttercup5, Lella, Someonespecial и 7 други им се допаѓа ова.
  9. christinnn

christinnn Форумски идол

Се зачлени на:
    28 август 2014
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    21.479
    Звучи како саундтрак од некој хорор.:rofl:

На kjukli, Someonespecial, sparklie и 4 други им се допаѓа ова.
  10. PaLaVa

PaLaVa Популарен член

Се зачлени на:
    24 јануари 2011
    Пораки:
    482
    Допаѓања:
    3.743
    Ама муабетов на Боки: "...има некои пејачи што се шуткаат, ќе извадат по една две песни и ги снемува, па пак ќе се појават..." си се опиша себеси со два збора. Извади две три песни што собраа тродупло повеќе дислајкови и го снема, сеа се шутка по медиумиве колку да го има.

Тоа што го кажа за Игор дека глумел дека е во болница за да го одложи концертот, не му беше на место. Никој при здрав разум не би одел на клиника да се слика во кревет со инфузии за такво нешто. Али од друга страна е во право. Што па сите го бранеа Игор од Дунавка, па нема тој фејсбук да си напише сам статус?! Па ќе речете зошто би се замарал Игор со Дунавка... тогаш зошто воопшто се замарал да постира нејзино видео и да фаќа сеир??? Зошто не постираа Каролина, Калиопи, Тавитјан, Јанески??? Се знае која багра постира такви работи... убаво си кажа Боки, си се здружиле тие неколку фаци и сега мислат главни се во државава.

На kjukli, wanderlust, jovanovska94 и 4 други им се допаѓа ова.
  11. x.Daisy.x

x.Daisy.x Популарен член

Се зачлени на:
    24 август 2010
    Пораки:
    3.889
    Допаѓања:
    13.460
    Не можам да го најдам интервјуто, инаку беше нешто како да и се запали дуќанот со фејк гардероба, и да не носела веќе такви алишта.

12. fighter

fighter Популарен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    1.249
    Допаѓања:
    2.485
    koga-denesnite-devojki-vegji.jpg koga-denesnite-devojki-vegji.jpg Е кога де претерува со веѓите после следи ова.

На Antebellum, blueberry93, toogood и 3 други им се допаѓа ова.
  13. anakonda88

anakonda88 Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.519
    човеков све што кажа е точно , ниту лицемерен е , ниту му се лижи на некого , мене не ми е јасно што ви смета вас Боки ? Тоа што вистината ја кажува в лице?

На Sunnybun, sanja.burgundy и mimi**** им се допаѓа ова.
  14. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.272
    Јас нити сум фан на Игор, а најмалку на Боки. Ама човеков што даде интервју за Бекстејџ за повеќето работи се точни. Имам пишувано на друга тема за препукувањето со Дунавка по фејсбукот, што не се видат во четири очи па тогаш да зборуваат. Тоа најмногу ме нервира, пред мониторот сите сме јаки.
    Мене и понатаму не ми е јасно што толку се крева прашина околу Игор? Што има оставено зад себе? Освен книги полни со неговите пороци кои од нив и си го вади лебот. За разлика од неговата екс сопруга Искра која денес е мажена жена и мајка на две деца.

На Elen4e_sonce, Sunnybun и anakonda88 им се допаѓа ова.
  15. Bridget

Bridget Форумски идол

Се зачлени на:
    29 декември 2013
    Пораки:
    9.703
    Допаѓања:
    134.976
    Ова па ова не знам како да го искоментирам, да се смееш или плачеш.
    Боки не можам да го слушам, уште ставот кога ќе му го видам ко на некоја стара мудра тетка која прошла многу низ животот и сега е над многу ствари и мали деца ќе подучува, не. Да збори некој за туѓи маани со некаков кредибилитет, може. Боки, хел ноу.
    Се гледа дека дружбата со пинковци оставила доста траги на него. Српски џет сет тука, не.

На Elen4e_sonce, theowndemon, referentka и 5 други им се допаѓа ова.
  16. anakonda88

anakonda88 Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.519
    Ама не кажа лошо нешто , туку само вистината , а вистината боли тоа знаеме ;)

На Sunnybun и Mr. Right им се допаѓа ова.
  17. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.272
    И јас не можам да го слушам и се што кажа се согласувам. А за тоа болдираното што сакаш прави. (lalala)

18. SV1911

SV1911 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2013
    Пораки:
    3.055
    Допаѓања:
    69.230
    А што е финтата со наочарите во соба додека дава интервју? Со телефонот во рака и тие кутиите од Шанел и уште некои други на полиците... тоа у дневна треба да стои? Јас сум уназадена изгледа ептен. :D :D :D :D
    До толку се занесува типот... и тоа допирањето на ролката околу вратот постојано.
    Прво на вакви работи обрнувам внимание, па после на кажаното. :lol:

А за тоа што искоментира демек отворено за неколку јавни личности, големата работа. Само за тројца колку што забележав, даде отворена критика, може и ја читал темава пошто се што кажа е веќе напишано овде ]:), ништо ново. А за се друго од околу, повторување на фрази, па себе величање...

Ептен лошо направено интервју, уште подебилен учесник .
    И така. :angel:

На bittersweet, calliope, Victorian и 2 други им се допаѓа ова.
  19. fighter

fighter Популарен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    1.249
    Допаѓања:
    2.485
    леле нека и каже некој дека за 5 години ќе почне да се распаѓа ко Мајкл Џексон!
    Не сватлива е желбата по секоја цена да се биде ИН..А во устата е ко полнета мисирка.ОДВРАТНО
    meli1-670x893.jpg

На elisabeta, Goody, Sunnybun и 12 други им се допаѓа ова.
  20. SV1911

SV1911 Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2013
    Пораки:
    3.055
    Допаѓања:
    69.230
    Сликавааа :x, мори кој ја научи вака да се усовршенствува... Па и бјути ефектите ич не знае да ги користи, како така ма Мелито, со професија ко твојата? :rofl: :rofl:

На elisabeta, LUCERKA, fighter и 1 друга личност им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.