Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.953
    Допаѓања:
    164.195
    Леле дај да се собереме да и уплатиме курс по англиски.
    Ало ако продужи вака, дедо Мраз нема да ни дојде догодина, ма дали е бре нормална што ќе направи?
    Холи најт како ја пееше...поједеше ме туџа срамота.

На Mrs.Bass, LUCERKA и LivingGlam им се допаѓа ова.
  2. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јули 2015
    Пораки:
    5.676
    Допаѓања:
    14.205
    Abe aj ne zaebavajte so Mia, sega barem ima usta :)

Prv pat za Mia Kostova razbrav pred 10 godini koga vodeshe eden od onie glupi kvizovi na A1, 45 minuti se javuvaat gledachi i na kraj vkluchuvaat nekogo za da pogodi nekakov si poim tamu. I na ovaa zadacha i beshe tie 45 minuti da mele. Bev dete vo osnovno, ama se sekjavam deka me iritirashe strashno, rolav ochi na nejzinata pojava. U-ZHAS; nemashe nikakva dikcija, pishteshe dovolno za da te razbudi od son ako ti e vkluchen tv duri spiesh i uopshte ne beshe pretstavitelna: moden sens ramen na nula, kich u dvizhenje (da ti se stemni pred ochi). Ne mi se veruvashe deka 5 godini pokasno probuvaa da ja protnat kako seks-simbol :o Realno, mozhebi e prosek, ama za mene beshe potprosek.
    Ovaa Mia 2016-ta, vo sporedba so taa togash vo 2006-ta e premija. Kolku i da ne mi e neshto posebno, ova izgleda daleku bolje.

3. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.009
    Еве некој постирал клипче од 99 action од пред 16 години, ја има и Миа тука :)

Ама нели имаа друга шпица за емисијава? Со Walk This Way од Aerosmith во позадина? Мене на таа ми текнува :?:

На anakonda88 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.401
    Допаѓања:
    260.089
    А Миа пак се смета за доста паметна, соли памет по фб, туку со кој се мава бре, се чудам кој е оној кој ја "пропуштил"?:)
    Пред да ја скрати косата беше поубава, барем на слики, сега е во ептен лошо издание. И она е мајка и има син, а татково го кажа ли некогаш,нели тогаш беше во врска со Маја,ако добро се сеќавам.

5. anakonda88

anakonda88 Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.519
    да точно , овие тројца водеа забавна емисија , го рекламираја парфемот B.U , и тогаш Миа одеше со Јован Јованов , али тогаш Ј.Ј беше атракција со групата Магија , и она по новини кажуваше како се фатиле , па се скарале , па ј.ј. ја молел да се смират и тако далје . Како да имаат заеднички карактеристики со Снешка Велков , и двете ме иритираат со нивните испревртени зборови !

6. sofijanoka

sofijanoka Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2013
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    15.512
    Сакав да искоментирам за Розман, девојката е навистина убава и со идеи и ставови. Го гледав видеото и ми се допадна отвореноста, супер е што проговори.

Што се однесува до Џамбазов и Искра, баш вчера ги коментирав со пријателка. Искра е наполно сменета и комплетно изградена како личност во последно време. Многу ми е шармантна, исто така. ^_^

Џамбазов и покрај се, го ценам многу како шоумен, актер, пејач, водител. Игор е дефинитивно човек со педигре и настрана приватниот живот никогаш не би имале толку квалитетна личност како него.
    Капа долу. :bow:

На Daydream и Antebellum им се допаѓа ова.
  7. N0NamE

N0NamE Популарен член

Се зачлени на:
    13 ноември 2015
    Пораки:
    698
    Допаѓања:
    2.136
    Имаме Јанко Јади Бурек :P :rofl::rofl: Србите го немаат тоа :P

На theowndemon и Ketchup им се допаѓа ова.
  8. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.792
    Допаѓања:
    323.764
    Ќе им даде по едно парталче , тие се занесуваат дека се многу модерни и оригинални, и одма :clap::clap: за Мели.

На LollySky, fighter и Ketchup им се допаѓа ова.
  9. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.953
    Допаѓања:
    164.195
  10. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.953
    Допаѓања:
    164.195
    „Понекогаш сте ставени пред свршен чин и одлука “да се биде или не”, спречени да го дадете својот максимум поради повеќе причини, но една од главните причини е лоша здравствена состојба.. Но,горда сум на својот карактер и принципи,бидејќи совеста на професионалецот во мене проработе, смогнав сили да се појавам на вчерашниот Василичарски концерт, а така ќе биде и вечерва на вториот концерт.. Иако едвај чекав да дојде овој настан, не секогаш зависат нештата од нас..“-напиша Елена.

Не знам Елена, не знам, не ти е прв пат.
    А прав професионалец кога е здравје во прашање можеш да бидеш во Црвен Крст, но не и кога инструментот со кој работиш може да биде зафатен од здравствени причини.
    Би рекла изговори. Ако тоа е навистина така, која себичност е да се појавиш на сцена и да оштетиш толку ушни тапанчиња и при тоа да се избламираш? Нема поента... признај си дека сепак не те бидува до толку.

На LUCERKA, girl-miri, JuLleE и 4 други им се допаѓа ова.
  11. Artista

Artista Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    697
    Петранка Костадинова breakdance :D

На anakonda88, Espadrila, presiosaP и 2 други им се допаѓа ова.
  12. Espadrila

Espadrila Форумски идол

Се зачлени на:
    1 април 2013
    Пораки:
    1.170
    Допаѓања:
    21.159
    Шо она, шо Ленче Дедејска, Росана....кој од кој... :D:D:D:D убаво ме насмеа.

На GirlRose и Antebellum им се допаѓа ова.
  13. Olgitsa

Olgitsa Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јули 2013
    Пораки:
    177
    Допаѓања:
    798
    Од сите гореплукани најмалку антипатична ми е Миа Костова, напротив.
    Не би ја нарекла девојка, со 30+ за мене е жена. Жена која убаво изгледа, која е негувана, секогаш средена, со кариера во тв-новинарство од забавен карактер долг низ години. И еден факт кој е многу интересен. Да, сите знаеме, Миа е самохрана мајка. И како таква е плукана и навредувана овде на форумот, а и општо, кој е татко, од кај искочи сега тоа дете, кој знае каква позадина има сето тоа, го посвоиле со девојка и сигурно... А да се работи за некоја членка тука ќе биде воспевана до небеса, како она се сама постигнува, работи и се грижи за детeто, браво за трудот и пожртвуваноста итн. Немам намера да навредам никој, само да увидам дека немаме исти критериуми на мерило за сите. Сигурно Миа не е светица, како впрочем никој од нас, и имаме право некој да ни биде повеќе, некој помалку симпатичен, антипатичен и сл., ама не разбирам толку да не може да се свари некој што не се ни познава.
    Излишно е да зборам како телевизијата е едно, приватноста друго. Исто е како кога ви се допаѓа некој филмски лик или не ви се допаѓа, па викате еј браво за *** во тој и тој филм. Не е бравото за актерот туку за ликот кој тој го глуми, кој нема никаква допирна точка со неговиот приватен живот. Исто и ова.
    Најверојатно во ист кош би спаѓал и Боки кој тие што имале прилика да го запознаат, коментираат дека на ТВ е еден Боки, а во живо сосема друг.

На mssuniquee, theowndemon, SuperGirl24 и 4 други им се допаѓа ова.
  14. Kitten

Kitten Форумски идол

Се зачлени на:
    27 ноември 2009
    Пораки:
    9.375
    Допаѓања:
    42.202
    Кога темава веќе е трач рубрика, некоја да ме "просветли" за нешто поврзано со Миа...Пред едно 7-8 години слушнав информација дека била мажена и имала ќеркичка, но тогашниот маж ја фатил во превара со некоја девојка, се развеле и ќерката останала кај него. Но гледам ова никаде не се спомнува. Вистина е или трач?

15. ocicka2014

ocicka2014 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2014
    Пораки:
    4.216
    Допаѓања:
    13.679
    A primetivte li deka mia I ina mngufina ne ziveat veke. Porano sekoj post mia I go lajkuvase I sernuvase. Primetiv od koga ina gi ismea onie koi sernale video deka se na robi viliams a mia go imase toa napraveno. Moze I pred toa bi
    le nesto zarckani...

16. anakonda88

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.519
    Миаааа кај ци ти ? :D

На Elen4e_sonce, Neodlucna, irenna и 9 други им се допаѓа ова.
  17. anakonda88

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.519
    мене не ми е јасна една работа кај јавниве личности , што мислат кога стануваат популарни дека сите ке ги сакаат? дека на сите ке им се допагаат ? дека за секого ке бидат убави?? дека никогаш нема никој да ги исмева??? дека ке успеат да глумат светици пред јавноста а зад јавноста ке се дрднат и за тоа никој нема да знае ??? едноставно ако некој станува популарен треба да се носи и со негативни коментари !

На Elen4e_sonce, Victorian, antonelala и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. jasmina00

jasmina00 Популарен член

Се зачлени на:
    22 февруари 2012
    Пораки:
    961
    Допаѓања:
    1.378
    некни гледав една емисија и водителката БОЈАНА СКЕНДЕРОВСКИ - како се викаше Патот македонија или улица Македонија ??
    Се двоумевме- се каравме со другарка ми, дали е онаа певалкана Бојана А .... како беше???

Ако е таа, толку се видоизменила од силикони и кревање веѓи нагоре....а башка шпто не ме бендиса како водител

19. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.953
    Допаѓања:
    164.195
    Ај поклони се и почни од почеток со изнесувањето.

Не ме чепкај мене, јас поддржувам самохрани мајки и ги поздравувам, не ме занима чие и е детето. Ама за тие што ги занима, не можеш да ги обвиниш кога целиот приватен живот на тацна самата си го става, од брак со албанец, до развод, лезбејство и дете и не можеш да ги обвиниш заради тоа што ги интересира и чие е детето. Ете од Црна Гора вика дека е таткото, приказната склопете си ја како сакате, а јас ја поздравувам што одгледува сама дете и не го ставам како предмет на дискусија.
    Ако сакаш помалку да те зборат, биди професионален и покажи само она што си на ТВ, ама малку е тоа внимание, па секогаш мора екстра, а тоа говори многу повеќе од тоа што самиот ќе го кажеш за себе.

На Captain-Omni, theowndemon, sparklie и 9 други им се допаѓа ова.
  20. Lady Phoenix

Lady Phoenix Форумски идол

Се зачлени на:
    10 мај 2015
    Пораки:
    2.033
    Допаѓања:
    58.313
    Глам, таква е целата крива од многу препичување, да ми извините на израз. Зашто кога сака да се „насмевне“ и да направи муцка, ко политичарине ја криви и муцката и целата страна од лицето... (facepalm) Веќе видено кај една моја блиска.

Бојана Атанасовска беше порано. Сега е како вештерка. Секој можен човек стана водител. Не знам што ќе се прави со толку многу мултиталенти на естрадава... ]:)

На Ketchup, jasmina00, VladeMila и 1 друга личност им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.