Македонските јавни фаци

Discussion in 'Кафе-муабети' started by preetygirl-J, Jul 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. SV1911

SV1911 Форумски идол

koritsaki, kjukli, Doozy and 7 others like this.
  2. Summerlover

Summerlover Форумски идол

@SV1911 :D Леле С, без да ја видам твојата крајна реченица, го гледам Homies и си во себе рапувам "yo yo homies" :rofl:
    Мелиса Couture :bandit: :D
    :d::drunk:

koritsaki, buttercup5, kjukli and 6 others like this.
  3. Ketchup

Ketchup

Абе да беше барем приближно до Ким, супер ќе беше. Точно девојкава е желна за внимание се сликала гола и демек одма македонската Ким. Но позади секоја фотографија на Ким стои цела екипа, а не закачалка со јакни...

4. Summerlover

Summerlover Форумски идол

5. SV1911

SV1911 Форумски идол

Абе па ти немој да си до толку критично настроен, мора од некаде да се почне.
    Да ја поддржиме нашата К. К., паметна она, е не ќе учи ко нас обичните смртници.
    :rofl: :rofl: :rofl:

6. mariatim

mariatim Популарен член

Мене Мелитa пoчнувa дa ми зaличувa нa Невен Цигaнoвиќ,шo беше нa преживеaн еднaш.
    Некa сoпре сo кoрекциине не личи нa себе сo устaтa хaaaхaх

Sunnybun likes this.
  7. Rama

Rama Форумски идол

Ne sum nesto vo forma za komentiranje na nashive javni faci,ama se osmeliv eve konkretno da pisham za Dzesika Palashoska,nasha folkerka,gledam deka na nekoi vi bila grda ,ok sekoj ima svoe mislenje,a isto i sekoj moze da bide faten vo losha poza,odnosno losh moment da ne recham...devojkava e od mojot grad,cesto ja gledam vo teretana,vezbame na isto mesto,i bas mi izgleda kul,onaka prirodna i normalna licnost,voopsto ne mi deluva kako ovie drugi nasi javni faci koi se napateni za troska vnimanie,ama nie sme nauceni samo da plukame po nesto nase,a da gi izdignuvame drugite od svetskata scena za zal!!! Ok ajde komentirajte ja melita so laznite kopii od ali express i slicnite na nea,ama ne i drugive od gorenavedenata kategorija!!

8. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Nemojte da mi branite turbofolkeri, tie se kancer vo edno opshtestvo. Edna losha poza, kako ne, ako treba ushte deset poloshi mozham da prikacham, ama ne e vo toa stvarta. Spored vas respekt zasluzhuvaat faci koi se pretstavuvaat kako muzichari a ispolnuvaat numeri pod naslov Shvalerka i tako dalje? Togash ne bil problemot samo vo niv, tuku i vo vas. Jas kje plukam po takvite kolku sakam, se dodeka ne ischeznat od javna scena.

I sega da vi ugodam na nekoi koi ve interesiraat mislenja povrzani so Melita (iako mi e zdodevna kako tema)... Porano beshe nezabelezhitelna pojava, iskreno sega posle site tie estetski zafati, mashala izgleda pomlado i dobi na lepota. Ama ochigledno zhenata izgubi kontakt so realnosta. Vo "stilski" pogled ne mi se dopagja, a i nejzinoto odnesuvanje na socijalnite mrezhi ne mi izgleda vo red. Ama toa e toa.
    I zoshto Melita predizvikuva tolkav interes kaj javnosta i portalite? Odamna nemala televiziski angazhman, taa e samo poranesha voditelka (i toa slaba). Ili i gazdarica na butik za kineska roba stana javna profesija.

Last edited: Jan 24, 2016
    Аliсe and Bozica1980 like this.
  9. kolovoz

kolovoz Популарен член

http://m.zazabava.com/tijana-oslabe-20-kg-izgledam-kako-narkomanka
    Тијана се пофалила дека ослабнала 20кг поради тоа што ништо не јадела. Па сега изгледала како костур.
    -Па добро бе златна и за тоа ли е потребна статија , па земи јади. И решен проблем.

10. Ginger^

Ginger^ Форумски идол

Боже, прости и. Па, па,па.

11. Ketchup

Ketchup

Пред некој ден во Бекстејџ, за Мелита кажаа "македонската старлета". :lol:

Elen4e_sonce and Antebellum like this.
  12. Bridget

Bridget Форумски идол

Па добро, на толку многу глупи статии за луѓе кои не ги ни познаваме, не е толку страшно што се напишало дека ослабнала 20 кг. Еве мене ова ме заинтересира и баш сакав да видам како изгледа сега. Мене ми се допаѓа, висока жена само слаба ја личи.

13. ElenaBitola

ElenaBitola Нов член

Значи не ја прокоментиравме дали е кул или не кул преку фаца не се гледа карактер или дали е донатор во хуманитарни акции.Јас ја имам заприметено дека става слики во стил ај ем да бест демек блонди бјути, значи искрено ништо нема посебно да е заприметена како јавна фаца.Песна од типот да ти сум швалерка е вејче дно дна.
    Не ја знам и не сакам да ја знам. Фејсбуков е крив за пронајдокот Џесиче.Името пак е предвесник на тоа шо фацка е . Трејси трајанка апро про. хаха
    Хев а најс деј.

14. Lilit

Lilit Форумски идол

15. kim.k

kim.k Популарен член

Јао Мелитке што направи :rofl:
    Сега сите едвај чекаме да купкме Мајкл Корс од кај неа :$
    И љубим жутата тренерка :inlove:

А Марија па со кој памет се слика со алиштана, цел живот ќе ја демне ова :?:

Victorian, kjukli, Bozica1980 and 3 others like this.
  16. jasmina00

jasmina00 Популарен член

Јас се извинувам ако навредам некого (можда ќе е нечија другарка) - но искрено кога ќе ја фатам на тв онаа емисијата Живот со стил мислам се вика, одма менувам канал токму заради водителката, која толку се има замислено дека живее некој стил ала холивуд. И се посреќило не велам не, ете има спонзори и добила идеја како направи емисија и да оди на сауна и да добива бесплатна гардероба ....
    ете едноставно неможам да ја поднесам , умислена водителка ми е

Nellie, LUCERKA, Sunnybun and 4 others like this.
  17. Ordinary

Ordinary Форумски идол

Таа само води Живот со стил,незначи дека истиот го живее.

ElenaBitola likes this.
  18. 2212

2212 Истакнат член

Девојче која и да си се гледа нека нокот ти е нов и колку што можам да заприметам се држиш на ком.околу Џесика....каква е таква (дали е плавуша дали е црнка дали е No:1 или не дали иде у теретана или не....девојката е супер сум ја видела на неколку нејзини настапи и баш е ок)...."наше е затоа плукаме,да беше србинка,бугарка ке беше рај за очи"....така да остај кој што и како време да се погледниме самите себе,она се истакнала се докажала.....

Rama likes this.
  19. honesty

honesty Истакнат член

Мелита од секогаш ми била синоним за кич, ама ова со бутиков е под секое ниво...од една страна детски тренерки од другата бунди во сите бои...шутка не и е рамна

20. fighter

fighter Популарен член

http://www.libertas.mk/сузана-спасовска-фати-младо-пиле/

Демек Сузе Спасовска,си фатила млад дечко по стапките на Цеца!!!!.
    Уствари некој си дечко настапува во нејзиниот спот...
    а дечково мене не ми изгледа толку многу млад...и што е тука за паѓање у несвест?!

Thread Status:
Not open for further replies.