Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. s&s

s&s Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2015
    Пораки:
    470
    Допаѓања:
    1.067
    Се надевам дека си во право :)

2. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.926
    Допаѓања:
    163.946
    Ирена има 43 години. Ја познавам лично. Од муабет, секако не сум прашала директно. Во секој случај се толку, ама не помалку.

Миа...каде со гласов? Уши ми дупна. Презентер е, а никаква дикција, вика на микрофон, развлекува. Зборувам на најавите за наградите. Најавува постхумна награда, урла мислиш чита награден за патување во Дизниленд. Нема сенс и однесување, само добра глума. Се познава глумата кога сакаш да се претставиш поголемо од тоа што си ( да не мешам баби и жаби, ама истото можете да го забележите и кај Фатиме пд СЈО, се осеќа дека има шуплина во нешто). Навивам за самохрани мајки, ама правење херој во улога на жртва, па и љубовни патетики по јавност...не се носи со првата идеја како сака да се претстави.
    Го шеруваа статусот кога малиот беше болен, дечко ми го беше прочитал и вика - па сама избрача така, кај е проблемот? И дали тие со помош се помалку мајки?
    Не гледам бекстејџ ни јас, одамна ни случајно не сум ги фатила уз вртење канали.

На MacenceEna, Victorian, Ketchup и 15 други им се допаѓа ова.
  3. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јули 2015
    Пораки:
    5.676
    Допаѓања:
    14.205
    @Espadrila, eve za potochno :)
    12.04.2012 | 17:03 Извор: Точка
    Каде беа првите почетоци на Ирена?
    Првите мои почетоци беа во Македонската радио телевизија пред точно 20 години. Значи оваа година е јубилејна, со тоа што во тоа време постоеше единствено таа телевизија и беше многу тешко да се влезе. Кога завршив средно медицинско училиште, посакав тоа лето да работам нешто и да го искористам летото пред да се запишам на факултет. Се пријавив на аудиција во Македонската радио телевизија и по неколку избирања и селекции успеав да влезам. Искрено, никогаш не ни помислував дека токму ова ќе биде професијата со која ќе се занимавам, тогаш имав 18 години, но еве ме и ден денес тука, и убаво е, дефинитивно е прекрасно.

http://tocka.com.mk/22/64509/irena-spirovska-ljubomorna-sum-na-moeto-slobodno-vreme

I vo kvizot ednash ima spomnato deka e 1974, ottamu mi ostana.

На Espadrila му/ѝ се допаѓа ова.
  4. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    Не знам каква е приватно, ама, Ирена мене ми е прекрасна водителка и жена. И стварно, од кога памтам исто изгледа:D Убаво старее.

На MacenceEna, Victorian, Mishela и 14 други им се допаѓа ова.
  5. Espadrila

Espadrila Форумски идол

Се зачлени на:
    1 април 2013
    Пораки:
    1.170
    Допаѓања:
    21.159
    Ич не мешаш баби и жаби и мислев дека само јас имам таков впечаток за Фатиме пошто ја изнапофалија...ваква....онаква...елоквентна...а мене она ми глуми.Та дури и со гестикулации и мимики не само интонација.Па мала драмска пауза...па цитати...па толкување :)
    По мене нема баш потреба од тоа.Ете Ленче е умерена. :)

@zhap4e да , баш убаво старее Ирена. :) а бе нит брчка, нит килце вишок.Нога тенка убава...
    Алал да и е. И е пријатна.
    Ова мислиш сум се заљубила во неа :) ама една од ретките јавни личности без многу помпа, фб фама околу неа, а која е не насилна за очи и уши.Баш умерена.

А за Лила Филиповска прочитав еден твит...може и тука е споделен , не видов.

Лила е водителка, пејачка, мајка,сопруга, сопруга, сопруга....
    :)

На kukla21, Victorian, theowndemon и 4 други им се допаѓа ова.
  6. mariatim

mariatim Популарен член

Се зачлени на:
    29 април 2010
    Пораки:
    1.159
    Допаѓања:
    12.529
    сo кoгo имa дете Иренa?

7. zhap4e

zhap4e Форумски идол

Се зачлени на:
    27 март 2011
    Пораки:
    7.113
    Допаѓања:
    107.128
    @Espadrila да, баш..ниту килце, ниту брчка. Прибрано и примерно изгледа пред камера.

За Лила:D .. немам коментар.:D

Фатиме.. и на мене не ми се допаѓа..настапот, говорот. Последното особено. Тоа драмење, небаре во судница и завршен говор одржува.:) Не беше тоа за прес. Поентата се губи, информациите, фокусот на пресот.

На Rama, Ana Marija 1 и Espadrila им се допаѓа ова.
  8. anakonda88

anakonda88 Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.519
    Не ми ја чепкате Фатиме ( патем она не е пејачка , водителка и сл) ја обожавам женава , има стварно јак став!
    За Ирена Спировска ке кажам дека била и останала убава жена ( доказ , дека не треба да се слечеш гола за да бидеш убава , и исто така све е природна , нема силикони као остали празноглави ) !

Мене Миа и не ме нервира , едноставно ја жалам што е толку фрустрирана ,плука по сите а само таа е најдобра , најубава , изгледа си го храни егото со тоа што ги навредува другите! Само не ми е јасно од каде и се " дебелите врски " да опстои на екраните , иако никој не ја поднесува?!

На joy1, Rama, celineparis и 2 други им се допаѓа ова.
  9. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јули 2015
    Пораки:
    5.676
    Допаѓања:
    14.205
    Fatime Fetai ima nekoe kralsko drzhenje (a ima i frizura kako sestra mu na Ramzes). Mene mi se dopagja, samo mislam deka treba malku da smanji dozhivljaj.

На Priroden, elimkd, theowndemon и 3 други им се допаѓа ова.
  10. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.926
    Допаѓања:
    163.946
    Анаконда, баш дека не е пејачка.
    Долга е темата, ама Ленче е далеку помоќна. Не знам дали ради свои х у причини го гледам тоа, ама се гледа. Гледаш дека да и викнеш малце или да ја сосечеш може и ќе заплаче. Нема потреба од театралност.
    Истото го прави и тетка Миа.
    А и за дебелите врски има дебела причина, ама понатака и за тоа.
    Тужно е...неталентиран лик.
    Абе затоа викам бог да те чува од фрустрирана буцка кога ќе ослаби (да не се најде некој навреден и јас сум буцка по некој критериум)... Па уште и поранешна балерина во обид, туго туго... Ама солунските диреци и дебелите рачни зглобови и останале. Тоа што е таква и е начин да се заштити, кој знае низ кои тешки искуства го научила тоа. Мене само ме запрашува како се осудува да вреѓа нечиј изглед? Огледало има ли? Просечна девојка без исклучителност, изгледа ок, солидно, ок ти е да ја гледаш, но не и да паѓаш во несвест како што она очекува дека е.
    Има много тога за муабет, туку ај...кај мене и поминува све ради тоа што е самохран родител, ама глупо е што и тоа го злоупотребува како личен маркетинг ама она си знае.

На MacenceEna, kukla21, senza.parole и 6 други им се допаѓа ова.
  11. anakonda88

anakonda88 Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.519
    Имаше еден статус у склоп дека тие што имале 90 кг биле асексуални личности и демек кој им е крив што се дебели и никој не ги сака ( со вакво значење и беше статусот , не ми текнува попрецизно да го напишам ) , добро , се прашувам или била порано дебела па ослабела и сега се иживува , или некоја со 90 кг и го украла бившиот ,, или стварно има крајна фрустрација!
    Патем и по статусине ми делова ко да и е криво што е самохрана мајка , а сепак тој и е нејзин избор! Како успеваат да опстанат на сцена кога стварно никој не ги поднесуваат , а не само таа има и многу други , КОЈА Е НИВНАТА ВРСКА е прашањето???

На MacenceEna, Macufka1014, LollySky и 3 други им се допаѓа ова.
  12. Neodlucna

Neodlucna Популарен член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    854
    Допаѓања:
    1.053
    Миа си наоѓа овци на кои им го праи филмот дека е супер жена итн. Пуши, лиже, гази и така опстојува.
    Овој трач од баба ми: На Ирена Спировска ќерката и била од Бранко Црвенковски :wasntme::D

13. mariatim

mariatim Популарен член

Се зачлени на:
    29 април 2010
    Пораки:
    1.159
    Допаѓања:
    12.529
    a јaс имaм слушнaтo декa сo гaздaтa oд житo лукс :$
    a нa oд миa дететo ствaрнo oд кoгo и е???

14. Artista

Artista Истакнат член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    274
    Допаѓања:
    697
    Брането многу ќерки направи (кога беше у форма). Штета што алкохолот и кокаинот курето му го исушија. Тој како вистински Православец никогаш не користеше куртон...

П.с. Ако испадне вистина трач шпекулацијата дека Вицето ја кеца Фатиме тоа би значело глобално понижување на женскиот род, а воедно голема радост за ружни типови ко мене дека имаме капка надеж да го збрцаме во добра риба некогаш во животот. Само вадам поента де :P

Последна измена: 31 март 2016
    На sanjaeva му/ѝ се допаѓа ова.
  15. mariatim

mariatim Популарен член

Се зачлени на:
    29 април 2010
    Пораки:
    1.159
    Допаѓања:
    12.529
    FB_IMG_1459420351148.jpg kaj odi ovaaa vaka be oblecena sred bel den FB_IMG_1459420176393.jpg dajte i ogledalo ziti sve

На joy1 и mimi**** им се допаѓа ова.
  16. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.792
    Допаѓања:
    323.764
    На kukla21, joy1 и mariatim им се допаѓа ова.
  17. mariatim

mariatim Популарен член

Се зачлени на:
    29 април 2010
    Пораки:
    1.159
    Допаѓања:
    12.529
    dolnava bolje reci ima sponzor,maz...koj nikade go nema sama izlezena,ufilmana skroz glumi tinejdjerka od Beverli Hils na 50god

18. Abrakadabra

Abrakadabra Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2015
    Пораки:
    1.468
    Допаѓања:
    20.046
    Ајде, Мелита е досадна и за коментирање.
    Дајте нешто друго !

Весна Петрушевска на пример, мене никогаш не ми била некоја глумица, а како се занесува ..леле, лелее |( А и арна трачерајка и алапача е ! За изгледот, што да се коментира :devil:

maxresdefault.jpg

На PUPICA, kukla21, zhap4e и 6 други им се допаѓа ова.
  19. mariatim

mariatim Популарен член

Се зачлени на:
    29 април 2010
    Пораки:
    1.159
    Допаѓања:
    12.529
    бoгaми сите се дoсaдни пoлa и више шo ги кoментирaме бoље у темa дрдa ги стaјме мaк бивши јaвни фaци.
    И Веснa ми е турни ме дa кинисaм дa нее интернетoв дa ги читнеш никaде ги немa ни нa тв ни бутур

На Abrakadabra му/ѝ се допаѓа ова.
  20. celineparis

celineparis Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2014
    Пораки:
    931
    Допаѓања:
    2.578
    Мене ми е многу смешно што 99 посто од македонскиве јавни "фаци'' всушност самите се промовираат преку фејсбук или ги замараат порталите да објавуваат нешто за нив. Реално никој жив не ги рецка па мора да извреѓаат некого или да се исплукаат за на луѓево да им текне која беше оваа, аа да глумица или водителка.

На zhap4e, mariatim, Neodlucna и 1 друга личност им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.