Македонските јавни фаци

Discussion in 'Кафе-муабети' started by preetygirl-J, Jul 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. anakonda88

anakonda88 Популарен член

јас првпат ја гледам а викаат позната била хахахахахааа

2. MiloMalo

MiloMalo Популарен член

Кај нас глумеше во претстави (одамна на почетоците), сега глуми во наши македонски филмови и во хрватски серии.

Инаку мислам дека уште не е пробиена доволно, нема бисери, не е "на тапет", затоа не ти е позната или не си ја препознала дека е наша :)

Last edited: Apr 7, 2016
  3. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Pred 6-7 godini dobi sporedna uloga vo filmot za bosanskata vojna shto go rezhirashe Angelina Jolie i togash stana "poznata" da recham. Demek bilo insistirano da ima akteri od sekoja eks-ju republika i od mkd beshe izbrana taa. Mislam deka prednost i beshe srpskoto poteklo (od Bosna).
    Mene mi e obichna, ne mi ostava vpechatok.

sofijanoka, Аliсe and anakonda88 like this.
  4. elimkd

elimkd Форумски идол

Мислам дека се натпреваруваше во Танцот на ѕвездите каде што нашите "познати" фаци танцуваа и се натпреваруваа,.

5. Ginger^

Ginger^ Форумски идол

Со Театра ја поврзувам Јелена некако, не знам оти :wasntme:.

6. Elissa

Elissa Форумски идол

Вчера некаде прочитав оти Марјан Стојановски пак ќе се враќа на пеењето и веќе немало да прави подолги паузи.
    Ненаситеееееееееен
    ненаситен сум по тебееееееееее
    ненаситееееееееееен
    вчера утре и денеееесс

7. Bibliophile

Bibliophile Истакнат член

Не се македонските актери виновни што немаат ангажмани на телевизија и што не се снимаат доволно филмови кај нас. Како што рече некој претходно, ако се оди почесто во театар, актерите ќе ви беа познати.„Нешто е труло во државата Данска“, во случајов Македонија, штом една Мелита е попозната од Јелена Јованова.

8. anakonda88

не одам втеатар одамна , заради испикани политички актери , а и да одам нема квалитет во тако званите наши актери ( секоја чест на поединци , као на пр Игор Џамбазов ) друго е све крш, кич ..! Ако не знаевте филм од Косово беше номиниран за Оскар , а вие овде ми говорете за некоја анонимна што добила споредна улога!
    Инаку девојко јас гледам филмови што ги гледа цел свет , а театар гледам секој ден од државава!

Candid likes this.
  9. jovanovska94

jovanovska94 Истакнат член

^ Анонимна, ама за кого. За тебе? За Џоли очигледно не е, ниту за Хрватска. Кастинг има, сигурно не се одлучиле за неа оти некој фатил ургенција.
    Ако добро се сеќавам беше и на кастинг за Џејмс Бонд, и фама дигнаа нашите, а девојката културно објасни дека само кастинг е во прашање, а за понатамошните случувања ке бидат известени.

Пак ќе напишам, доколку фејсот не бруи од нејзинтата гола задница, не мора да значи дека е анонимна. А да, не е ич интересна, не оставила простор да си играме мајтап со нејзини "мудри зборови".

10. anakonda88

еве си ги прашав колегиве и они не ја познаваат , патем е го честитаме Оскарот на другаркати , и да те части за тоа што од анонимна на форумов ке ја правиш популарна , затоа што била на кастинг за Џејмс Бонд (facepalm)

11. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Па шо знам ама да не ја знаете Јелена Јованова и притоа овде да зборите која е таа, као демек небитна, изгледа само Миа и Мелита ви се познати.

CameliaMiller, Lella, Gosh and 28 others like this.
  12. Bibliophile

Bibliophile Истакнат член

@anakonda88 Навистина не ти ја разбирам потребата да плукаш кон една уметничка која го работи тоа што го сака и не пати за внимание, како 80% од личностите на нашата естрада. Девојката воопшто не се експонира, зад неа нема ниеден скандал и тоа е за пофалба.

13. Bridget

Bridget Форумски идол

Тоа е така затоа што квалитетните не потсетуваат на нашиот неуспех, па колку повеќе ги игнорираме, толку повеќе сме сигурни дека што помалку ги има, или воопшто ги нема :D А за Миа и Мелита кога збориме, просто сме горди на себе и ни доаѓа да се гушнеме сами со себе од милина. Нели друштво? :D

Last edited: Apr 8, 2016
  14. anakonda88

а што плукам по анонимната личност ?? Јас само реков дека не е позната и стварно не е! Познати и квалитетни актери од Мк се Лабина Митевска што нема скандал позади неа и е професионалец ,Сашко Коцев кој исто така не гради кариера на скандали , Николина Кујача ,Оливер Митковски , Катерина Шехтанска и многу други ( олку ми текнува сега на помладиве актери ) !
    И кај виде ти да плукам?

15. Magnolija

Magnolija Популарен член

Како бе, Јелена не ја знаете?
    Мене ми е баш мила, скромна и не се експонира, убавка е и нејзиното лице подлежи на трансофрмации. Малку изгледа детињасто па единствено тоа можеби би било проблем за некои улоги. За нејзината глума не навлегувам, не сум ја ептен проучила, а и не дека сум многу компетентна да зборувам.

16. MiloMalo

MiloMalo Популарен член

Па сигурно е многу повеќе од мене тебе или некоја таму која со лабав ластик на гаќите се експонира и и се дава непотребно внимание оти таквите само тоа ги одржува во живот. Кај Јелена го нема тоа, не е таква не ни била. Инаку ќе си преќутев. Додека ние урламе по државата оти немаме удобна фотеља постои некој кој си ги остварува соништата и успева да се издвои на еден успешен и нормален начин да го работи тоа што го сака. И дали тоа се правдала само затоа што ја викнале на кастинг? Ете до кое дереџе е македончето, значи тука и да успееш од народ ќе си патиш.

Last edited: Apr 8, 2016
    CameliaMiller likes this.
  17. anakonda88

За лабавиот ластик на Сашко Коцев зборувате , или за Сабина ?

18. MiloMalo

MiloMalo Популарен член

Не зборам за Сашко Коцев никој не ги оспорува нив. Не смее човек да пофали некого или не си навикната на убав збор.

19. elimkd

elimkd Форумски идол

Девојко ти пак си најмалку компетентна да кажуваш што е крш и кич во држава. Да ти кажам зошто немаат "квалитет" нашите? -Затоа што се родени во Мкд и никој не ги цени ете затоа. Гледала филмови што цел свет ги гледа, а се што е наше во корпа.... Има нешто труло во мкд народ, ете затоа

theowndemon likes this.
  20. anakonda88

Па за кој други актери ми зборуваш?? Јас од таа класа актери ги познавам други не! И на никого не му забранувам да пофали некого , само реков не е познатаа таа личност што ја спомнавте , и за вас тоа е плукање , а јас не ја навредив нешто.

Thread Status:
Not open for further replies.