Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Catherayn

Catherayn Истакнат член

Се зачлени на:
    22 февруари 2014
    Пораки:
    202
    Допаѓања:
    192
  2. anakonda88

anakonda88 Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.519
  3. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.119
    Допаѓања:
    163.768
    За Тајзи не ми е јасно што наоѓаат луѓево во неговите песни, т.е. фактот дека он е на прво место кога и да наидам случајно на некаква македонска топ листа по радио/тв ми е потврда зошто толку ретко слушам нешто од македонскава музика. :D
    Мене ми е катастрофа, од преглупи текстови и тралалајка мелодии, до гласов што не е за коментар - ушобол, башка што ништо не се разбира, како на којзнае кој јазик да пее... :drunk:

На Mariangela, SV1911, Tajnaotrovna и 3 други им се допаѓа ова.
  4. anjathesaint

anjathesaint Истакнат член

Се зачлени на:
    21 февруари 2011
    Пораки:
    82
    Допаѓања:
    110
  5. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.920
    Допаѓања:
    163.871
    А где су цицке?
    Чекајте прво треба да се разведе тој, па после... Кај свадба одма?
    Атеншн хор, без објаснување за са скрене пажна. Дет експлејнс а лот. Не дека е ново...

На Salome, JuLleE и kjukli им се допаѓа ова.
  6. Ketchup

Ketchup

Се зачлени на:
    23 декември 2014
    Пораки:
    6.796
    Допаѓања:
    46.427
    Па обично сите што ќе победат во вакво реално шоу, после се пејачи, манекени, водители, ма сè се. Секаде ќе ги најдеш. И оп, после некое време ги снемува. Бар кај нас. Баш ко што рече членката погоре, мислам дека некој ден и од фрижидер ќе ми изелзе, ептен го исфорсираа. Во песната не ни забележав дека некаде пее, само Тајзи се слуша. Македонска музика никогаш не сум слушал, така да ни Тајзи не го слушам, има некои песни на кои што музиката им е океј, интересна, ама текстот... Ептен ми се смешни кога изиграваат рапери. Демек пцујат нешто во песната, знаеш... ни тоа пцуењето не знаат да го вметнат во песната ко што треба. Ете, не звучи убаво.
    Едит: Сега ја гледам сликана на Миа во венчаницата, и би и препорачал додека не качи некое килце, ич нека не се мажи. Фустан ќе не може да си најде.

На Salome, SV1911, honest girl и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.353
    Допаѓања:
    259.696
    А има дечко? Женет а:wasntme::D.

На Tajnaotrovna и Antebellum им се допаѓа ова.
  8. honesty

honesty Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2011
    Пораки:
    248
    Допаѓања:
    296
    Пред некој ден на брзина видов насловна страна на Вест дека Викторија Лоба ќе била скромна невеста. Стварно ќе се мажи, знае некој?

На Tajnaotrovna и Скопјетесакам им се допаѓа ова.
  9. Скопјетесакам

Скопјетесакам Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2015
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    9.191
    Да ке се мажи со еден мој пријател,дечкото на Викторија се вика Ѓорѓи.

На macka5 и Tajnaotrovna им се допаѓа ова.
  10. honesty

honesty Истакнат член

Се зачлени на:
    19 јуни 2011
    Пораки:
    248
    Допаѓања:
    296
    Јас не знаев ни дека е верена Лоба. Епа ако знаеш пиши повеќе детали, кога им е свадбата?.Тој Ѓорѓи беше во Америка некој што живее? Тоа значи и Лоба ќе ни кидне во Америка?

11. Скопјетесакам

Скопјетесакам Истакнат член

Се зачлени на:
    11 јуни 2015
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    9.191
    Ѓорѓи како дете на 19-20 години отиде во Америка на колеџ да игра кошарка,играше тука во некој велешки клуб.И пред неколку години се врати,таму си има свој сопствен бизнис е сега дали ке се враќаат таму или не незнам не сум до толку сеуште информиран.А свадбата ке биде мала,и ке биде само за блиски и нема да биде ништо специјално,нема уште датум кога и каде ке биде.

На zhap4e и Tajnaotrovna им се допаѓа ова.
  12. ToksycznaReakcja

ToksycznaReakcja Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2016
    Пораки:
    510
    Допаѓања:
    1.988
    Прво да разјасниме дека она очигледно е ЗА , за нездрав начин на исхрана.
    Според нејзиниот опис не добив никаков друг заклучок , освен дека промовира Eating Disorder.
    И да ја мрзи да вежба , може да најде соодветен режим на исхрана што ќе одговара на нејзиниот организам.
    И така се слабее.
    Ако телото сега вика дека се е во ред со ова што го прави, можеби после 2-3 години или неколку месеци ќе се изрази со некое хормонално пореметување , нередовен месечен циклус, косата ќе почне да ја губи својата густина, исто така најбитно од се слабокрвност.
    Само заради тоа што она моментално се чувствува супер и полесно тоа не и гарантира понатамошен здрав живот , како што не гарантираат и сите оние шејкови, апчиња , чаеви, се си е профитерство,
    Дали ти ќе се здебелиш утре од тоа или ослабеш тоа не е веќе нивни проблем, од кога ќе те убедат да го купиш производот и им ги дадеш парите во рака.
    Има многу подли болести што не се појавуваат веднаш, тлеат во организмот а кога ке излезат на површина најчесто е прекасно.
    Да бидам искрена на сликава како трудница не ми изгледа ни МАЛКУ ДЕБЕЛО.
    Нормално е во бременост да се качат неколку кила плус, самиот стомак, самото дете што го носиш во тебе е тежина. И тогаш раниш две души, едната спремна за да дојде на овој свет.
    Да сакаш да ги намалиш тие неколку килограми после породување е во ред, се додека не се отиде во крајност со претерано строги диети или прекумерно вежбање и конечниот резултат да биде Анорексија.
    Друго што ме изритира е нејзината ароганција.
    Да ти каже некој дека изгледаш слатко и убаво дури и со неколку килца плус е доблест, и не се сложувам дека на тоа треба да одговориш на одбивен-негативен начин.
    Зар повеќе ќе ги цени луѓето кои на прво видување коментираат за нејзиниот физички изглед?
    - Ќе и годи доколку и речат ослабена, но не и здебелена.
    А тоа можам да кажам дека е и од завист на луѓето, зошто денес ретко кој има навика да каже комплимент, а од друга страна можам да кажам дека е и до нејзиното ниво на самодоверба и самопочит.
    Сепак се што можам да кажам е дека ова е нејзин живот , како мисли дека е најдобро за неа така, нека остане и продолжи.
    И подобро јадете си се што ви душа сака и онака вечно не сте овде и кога ќе настане смрт црвци со вашето тело ќе се нагостат. Ете толку е битен надворешниот изглед.

Последна измена: 27 јуни 2016
    На MacenceEna, Salome, Annath и 11 други им се допаѓа ова.
  13. AnaKarenina

AnaKarenina Форумски идол

Се зачлени на:
    6 октомври 2011
    Пораки:
    5.801
    Допаѓања:
    55.009
    Јас само се надевам дека Миа е свесна дека колку повеќе се изгладнува, толку повеќе станува склона кон дебелеење. Затоа што му прави таков шок на телото, што во обид да се спаси, организмот се обидува да ја складира секоја можна калорија. После и тие 20 оброци во 4 години ќе ѝ бидат многу.
    За останатите глупоштини во нејзиниот пост, не би да коментирам. Веќе сè сте кажале.

На sjdgo, Salome, duffi и 10 други им се допаѓа ова.
  14. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Мене гoспжaвa не ми личи нa изглaднетa. Тaмaн си е. Истoтo не мoжaм дa ги кaжaм и зa нејзиниoт мoзoк. Тoј кaкo нетaмaн ми личи.

На Salome, duffi, Bozica1980 и 7 други им се допаѓа ова.
  15. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.792
    Допаѓања:
    323.764
    Uste Mia?
    Boze mili.
    Pogolema od Kardasians ispadna.

На Viktorijaaa5 и elimkd им се допаѓа ова.
  16. elimkd

elimkd Форумски идол

Се зачлени на:
    25 октомври 2012
    Пораки:
    8.031
    Допаѓања:
    48.363
    (highfive)Нова тема да се отвори за Миа
    Бар само таму да си коментираме оти вака испаѓа дека Миа е поголема јавна фаца и од ..... леле не ми текнува од кого:?:

На Bozica1980, honest girl, referentka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  17. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

Се зачлени на:
    3 февруари 2011
    Пораки:
    3.391
    Допаѓања:
    87.674
    Мелита? :lol:

На Bozica1980, JuLleE, galapce и 5 други им се допаѓа ова.
  18. Ketchup

Ketchup

Се зачлени на:
    23 декември 2014
    Пораки:
    6.796
    Допаѓања:
    46.427
    Дунавка, Мели, Миа...
    Која е бе Кардашијан? Се губи поред нашиве.

На Salome, SV1911, theowndemon и 3 други им се допаѓа ова.
  19. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.792
    Допаѓања:
    323.764
    I jas so set pamet -Kardasijan(facepalm)..sum cula zborat za nea,neoti ja znam koja e:^)

Tuku..ima javni likovi vo Mkd za ozboruvanje ama gi stedime nesto...:?:

На Ketchup му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.920
    Допаѓања:
    163.871
    http://off.net.mk/lokalno/razno/ama-zoshto

УРЛАМ!!!!

Вистински маж!
    Па за ваква жена, може само овој да биде вистински маж!

А он чеша его,
    Мајко моја... она кажа се за него, он за неа...ништо.
    Битно се карале... ја замишљам како му збори со гласчето одвратно, ЛИЛЕЕЕЕЕ БЕ АЛЕКС НЕ МОЖЕ ДА ГИ НОСИШ ТИ ПРАДА НАОЧАРИТЕ, ЈАС САКАВ ДА ГИ НОСАМ, МИ ОДГОВАРААТ НА ОВОЈ ЛУУУУУК...

Леле ме боли мозокот што ги слушав.

Ако сте жена ко оваа, ве молам не бидете. Од лигавење, до однесување...ГЛУПА СТЕ.
    Империја ќе граделе, со контактите на татко му. Бруко една никаква. Они ќе оделе во дипломатска мисија? Они? Ако дојде ред Алекс и оваа глупача да не оправаат, сите на аеродром, под итно!

Уствари заклучокот е - бидете глупи и имајте самодоверба...
    Нема да биде премногу генерализирање ако ви кажам дека сите деца на сите богати се олку глупи... а верујте сум запознала доста, што кроз школо, што кроз дружби, што кроз работа... Колку дебили има, вие додека кубурите борејќи се, они трошат пари кои нивните родители ги украле од нас и мислат дека сте курац и пол. Луѓе мои, кантар не ги мери колку се глупи, ама ВЕРУВАЈТЕ.

На Elen4e_sonce, Marossa, kim.k и 27 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.