Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Го вклучувам ТВ, на а1 се пушти и имаше Тркало на Среќата и ја гледам Натали вика "А сега една од најбараните пејачки во Македонија" и не успеав да и го слушнам името, ама типката прв пат ја гледам на ТВ а они ја најавуват како најбараната. :o :tmi:

2. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.558
    Допаѓања:
    3.184
    е тоа мене ме живцира ептен ........ една песна ќе направат и одма се сите пејачки и пејачи ....... абе идете сите во вардар :x

3. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.708
    Допаѓања:
    8.788
    Дечки де просветлете ме која е таа Орнела,првпат слушам за таква...де некој линк.. :D

4. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    А не се викаше еден омекнувач за облека така? Орнел? :rofl:

5. k.i.m

k.i.m Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2010
    Пораки:
    4.733
    Допаѓања:
    5.154
    Ангелче мислам дека омекнувачот се викаше орнел. А тука има гооолема разлика :lol:

6. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Супер пар. Многу ми се слатки заедно и изгледаат како многу да се сакаат :inlove: Силви бенд и Маја и Дарко ми се најубави познати парови кај нас. :)

7. Angelche

Angelche Популарен член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    3.747
    Допаѓања:
    1.358
    Сум додала една буква по грешка... Ама на тоа ме асоцираше името. :lol:

8. shy

shy Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    87
    http://www.youtube.com/watch?v=C3H08-R6r7U

A што ќе кажете за вие другиве во спотот(Roger brothers)???

9. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128
    Леле Орнела....
    по неталентирано девојче немам видено ни слушнато. Нема никакви предиспозиции за на телевизија, ама баш никакви.
    Само се смеам кога ќе ја видам.
    мене не ми сметаат, ми личат на пријатни личности. Има една песна што многу ја сакав од нив , беше некако : како ме галиш како ме палиш :lol: интересна ми беше, ги нема во последно време

10. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Искра и Игор ми беа преубав пар и многу ми е криво што се разделија, а посебно ми е криво тоа што Игор нема деца и нема кој да го наследи неговиот огромен талент :( Се познаваше дека многу се сакаат, дури кога ги даваа на ТВ се гледаше хемија меѓу нив, ама се разделиле поради коцкарските пороци што ги имал Игор :( Лани ја видов Искра со новиот маж и бебето во количка го шетаа, јас купував во една мала маалска продавничка и они влегоа и изгледаа многу нормални, Искра не се ни понашаше како да е некоја јавна фаца, туку напротив беше многу пријатна и симпатична. Најдобро мислење имам и за Искра и за Игор.

11. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Ништо убаво не мислам за неа. Не можам да ја гледам како се занесува, многу ми е антипатична. Кога се разведоа Игор и Искра, некаде читав дека Весна и ја полнела главата на Искра да се разведе од Игор и она највеќе ја натерала на тој чекор, и од тогаш не можам да ја смислам. А па порано кога почна да води Вртелешка, се замислуваше нешто демек била како Мерлин Монро. :puke:

12. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Ми се свиѓа каков глас има Биба, она прави интересни песнички, а нејзиниот моќен глас би можела да го искористи во некои јаки балади. Ми се допаѓа кај неа тоа што славата ја користи за да ги натера луѓето да помагаат повеќе на оние на кои што им е потребна помош. Се бави со хуманитарни работи и член е на едно здружение за борба против ракот на дојката. :clap:

13. starfish

starfish Популарен член

Се зачлени на:
    31 јануари 2010
    Пораки:
    4.832
    Допаѓања:
    10.128

СУпер ми е и мене Биба, фантастично пее. Скоро пееше на една свадба на која бев, и направи страшна атмосфера.
    Искрено, би можела да поработи на надворешен изглед ама...тоа е

14. Blanca

Blanca Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    725
    Допаѓања:
    505
    Аиииииии прв пат сега ја видов таа Орнела и сега сфатив што сум испуштила :lol: :lol: :lol:
    Анета Наковска оној ден ја видов во една емисија со уста силиконски и што уште не, се занесуваше нешто, звучеше многу препотентентно :puke:
    За Искра ми е драго што си ја пронашла среќата, мила е многу, се надевам дека и Игор ќе си ја пронајде ;)

15. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Весна-бејби :lol:
    Што знам, мене ми е супер, за телевизија е родена ми се чини. Забавна ми е, смешна, добро глуми...
    И знам дека многу го сакаше и почитуваше Тоше. Се сеќавам Бајадерче го викаше.

16. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Се нај најдобро за него. Има огромен талент, како игра тоа е чудо :) Сите треба да се гордееме што имаме таков спортист како него. И не само што е добар спортист, туку сите зборат дека бил многу скромен човек, ништо не се занесувал, не бил ич важен, многу цврсто стоел на нозе, предобар бил, срце :) Многу го почитувам и му се восхитувам за успехот што го има постигнато. И на него, и на Горан Пандев исто. Ни Горан не се однесува како звезда, многу е добар.

17. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    491
    Допаѓања:
    80
    Тие портпароли на партии, посебно Бичиклиски се обични партиски, послушни војници и пиони во рацете на големите босови во државата.Имам за ова коментирано во политика...На нив им подготвуваат што да кажат и излегуваат на телевизија и дрдорат :!: Сега ќе бидам малку оф топик, ама кој ку.ац е Бичиклиски, тапоглав, да излегува на прес конференција и да дава аргументи за случајот до Душко фармерот??? Дрдореше дека се правени анализи на растението, дека биле пронајдени опојни супстанци во него, ја опишуваше морфологијата на канабисот... :lol: Значи портпарол на партија, која е на власт излегува јавно и расчистува случаи :lol: Оффф, лелелее...Ова изгледа како кој ве е.е, и суд и јавно обвинителство и доктори на науки и вештаци...Барем Иво Котевски да ја дадеше таа изјава :!: И? Што??? Дуле е на слобода, дома си е со фамилијата... :lol: :x

18. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.056
    Ќути Прити!Да не те слушне вујко ти. :worried: :lol:

19. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    491
    Допаѓања:
    80
    Е, кога сме веќе кај тоа, да ти кажам најискрено, ние фамилијарно кога сме собрани ретко кога зборуваме за политика или најмалце пак за секторот , којшто вујко ми го води...Јас како роднина многу го сакам, ама не ја подржувам воопшто политиката на владејачката гарнитура...Се има случено да седиме сите заедно кај вујко ми дома и на вести за него зборат..Он воопшто не реагира, отрпнат е на тоа веќе... :| И, најискрено не ме интересира дали се тие изјави точни за него :!: Он ми е добар како вујко , а за остало не ми е битно...

20. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.212
    Допаѓања:
    36.705
    Александар Бичиклиски водеше една емисија за народна музика на радио Роса. Тоа беше пред 14-15 години.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.