Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    19.411
    Допаѓања:
    125.406
    Мислам и дрка му е финансирана од министерство за култура. Како оној бисерон на Канго.

На kjukli, JuLleE, elimkd и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. sofijanoka

sofijanoka Популарен член

Се зачлени на:
    8 февруари 2013
    Пораки:
    2.652
    Допаѓања:
    15.512
    Сега го гледав Пеце од Суперхикс на Бекстејџ, не знаев дека имал радио емисија. Човеков ми е многу океј од нашите јавни фацки, скроз опуштен и знае да направи добра журка. :)

На Мариаа., Oxymoron, Viktorijaaa5 и 4 други им се допаѓа ова.
  3. smooch

smooch Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2011
    Пораки:
    986
    Допаѓања:
    4.096
    Да на баш кул типче личи Пеце. Што беше финтата на Бекстејџ, со интервјуто со Миа? Некако касно пуштив и не можам да разберам од каде со неа интервју и баш во нејзината емисија!? Знам дека за почетокот на учебната година нешто беше и се пофали како симпатијата се вртел по неа.:^)

На sofijanoka му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.272
    Oнaa Сузaнa Турунџиевa претерa веќе сo тие нејзини пoстoви зa нејзиниoт сoпруг. |(

5. Petra777

Petra777 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    2.877
    Допаѓања:
    29.049
    Жената не е добра. Греота е да се збори...

6. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.272
    Вo кoј смисoл не е дoбрa?

7. Petra777

Petra777 Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2015
    Пораки:
    2.877
    Допаѓања:
    29.049
    Психички... Многу работи има поминато и мора да се издише некаде.
    Гледав на она "Живот со стил" 2015 мислам снимано , се познава дека е напатена.

На Antebellum му/ѝ се допаѓа ова.
  8. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јули 2015
    Пораки:
    5.676
    Допаѓања:
    14.203
    Славица Арсова со нејзинион крвнички поглед у камера :punch:

На fallenangel, VladeMila, Daydream и 2 други им се допаѓа ова.
  9. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.517
    Допаѓања:
    43.593
    Кои сме ние да кажуваме како некој да се носи со загубата на блиска особа?

Сепак, тоа е нејзин профил... Ако на некој не му се допаѓа, слободно може да ја одследи...

На Victorian, SV1911, fallenangel и 5 други им се допаѓа ова.
  10. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.272
    Не рaзбирaм сaмo кoјa е пoентaтa дa пишувaш зa смрт нa некoј близoк и дa стaвaш слики и пoрaки нa тoa фејсбукoн. Тoa не ми е јaснo. Штo се дoбивa сo тoa, aј oбјaснете ми. Нa кoгo му е гaјле дaли некoј умрел или не, реaлнo? Сметaм декa тaквите рaбoти требa дa oстaнaт вo семејствoтo. Еднa мoјa рoднинa дури и грoбoт нa тaткo и гo сликaше нa грoбиштaнa вo Бутел и oдмa нa фејсбук. Еднoстaвнo се згрoзив.

Кaжaв еднaш и пaк ќе кaжaм. Среќaтa мoже сo некoгo дa се спoдели, a бoлкaтa не.
    И не Гoш, не јa следaм. Ми испaѓa нa хoум пејџ штo и кoментирaaт други.

На Victorian, Pamela Daisy, LollySky и 8 други им се допаѓа ова.
  11. anakonda88

anakonda88 Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.519
    Немам ништо против Сузана Турунџиева , и јас ја гледав емисијата каде што даваше интервју ( тоа беше пред да почине маж и ) и кажуваше за тешкиот живот што го поминала , случајот со брат и , со разводот со Маленко , па самохрана мајка и итн .
    Но зошто сето тоа пред јавноста ? Зошто нејзиното девојче напиша писмо за таткои па го покажа на целата јавност ???
    Весна Петрушевска на секое интервју го носеше нјзиното девојче , па правеше приказни како посвоила , па како било што било и итн.
    Зошто вакви работи ги истакнуваат во јавност ?? Сакаат да бидат во центар на внимание ?? Публицитет ???
    Сите имаме проблеми , тешки загуби , несреки и итн. Но ова што го прават само за да бидат центар пажња дава поинаква слика за нив

На nica, Victorian, Rubiii и 10 други им се допаѓа ова.
  12. theunforgiven

theunforgiven Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2012
    Пораки:
    1.881
    Допаѓања:
    3.277

Ова го цитирав иако коментирам во однос на нејзините постови на ФБ поводом смртта на нејзиниот маж.
    Глејте, немам против јас... Кој што сака нека си постира на фејсбук, затоа профилите се лични де, нели... И постои опција да се избрише од листата на пријатели или да се направи отследување па да не ги гледаш постовите на почетна.

МЕЃУТОА! Јавните личности , сепак, мораат да внимаваат, зашто вака или онака ги читаат многу повеќе луѓе кои ЛИЧНО / приватно не ги познаваат.

И јас во последно време приметив дека гореспоменатата претера... Всушност, мене ме чудеше уште од поодамна со цитатите :О Мислам... Не ми е уште јасно. И само некои книги вади од печат!

Ова мене ми личи на комплекси тешки... Така го гледам јас. Иако не е моја работа да судам, многу јасно. Само мислење.

Болка и тага имаме сите. Ако почнеме сите така да правиме... Кај ќе ни биде крајот.

Инаку, во однос на тоа што ете Бејби ја споменавте дека си ги носела децата по тв и слично... И треба да ги носи. Ние како анонимуси НЕ Можеме и да сакаме да го направиме тоа. Јавните личности на некој начин треба да инспирираат, да даваат пример и да споделуваат приказни животни со обичните луѓе кои не се занимаваат со јавен живот. Тоа е нивна работа.

На Victorian, Espadrila, JuLleE и 2 други им се допаѓа ова.
  13. anaja1

anaja1 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.744
    Допаѓања:
    7.562
    Ако мисли Сузана Турунџиева,дека ќе и олесни на душта,немам ништо против.
    Имаше тежок живот,ја сваќам

На Victorian и fallenangel им се допаѓа ова.
  14. anakonda88

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.519
    Ама не да не тупи цел живот за тоа , фб не е психијатар , и доволно е еднаш да си ја каже својата мака а не да не тупи со Весна.П ( која мене ми е одвратна ) да одат на секое интервју и да не тупат со истото па истото . И самиите они знаат дека нивниот мандат заврши и сега ги користат нивните деца за да бидат во центар пажња .
    Јас инаку си имам проблеми , али не се осмелувам ни на форумов да пишам за нив , тоа си е приватен живот !

На nica, Rubiii, LollySky и 2 други им се допаѓа ова.
  15. anaja1

anaja1 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.744
    Допаѓања:
    7.562
    Те разбирам,ама на фејс.има опција,ако некого не сакам да следам,ја игнорирам:)
    Незнам како некој би и помогнал,освен тоа да ја поддржи и да се истуши,и на некој начин да и олесни.
    Многу се тешки тие моменти,кога се губи блиска особа.Го знам тоа,сум го осетила на своја кожа:x

На Victorian му/ѝ се допаѓа ова.
  16. MissDior

MissDior Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2011
    Пораки:
    1.214
    Допаѓања:
    10.130
    Сте се фатиле за Сузана како да е единствена, а тие што тупат со селфи на муцки, цицки и задници не се напорни а? На кого му пречи нека не чита, многу чудна нација сме ако некој не споделува инфо од приватен живот викаме зошто крие? А кога споделува зошто споделува ? Крајот не ни се фаќа.

На sofijanoka, Victorian, Viktorijaaa5 и 16 други им се допаѓа ова.
  17. anakonda88

Се зачлени на:
    3 април 2010
    Пораки:
    2.598
    Допаѓања:
    4.519
    Ама јас не ја следам неа , порталите ги споделуваат нејзини статуси , пишат за неа едно исто па исто , поентата е да се задржи старата слава и да се привлече внимание и ништо друго . Она ако пати си има блиски може и нив да им се отвори , има и психијатри итн . не гледам како може да и помогне публиката ако ги каже маките во јавноста ?
    Сузана ја имам лично запознаено пред 10 години ( тетка и е на моја колешка од фах) тврдам дека не е лоша личност , но го иступи со статусите и таа и Весна .П.

На sofijanoka, anaja1, Mr. Right и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  18. anaja1

anaja1 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.744
    Допаѓања:
    7.562
    Не мислиш дека тие портали претеруваат?
    Не само за овој случај,мене ми се преку глава,и често не ги пратам:hai:

На Victorian му/ѝ се допаѓа ова.
  19. anaja1

anaja1 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.744
    Допаѓања:
    7.562
    Се сеќавате на Миро Кацаров? 14183750_10206818421834563_6717582314823862789_n.jpg

На sofijanoka и fallenangel им се допаѓа ова.
  20. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.272
    Ај, нешто убаво и позитивно во темава. На празникот Голема Богородица се породи водителката на Алфа, Ивана Илевска. Имаат синче, Олег. :)
    Една од ретките водителки кои ги почитувам и кои не креваат многу фама.

http://www.vest.mk/default.asp?ItemID=05CBFA1687542742B877FD058F9143E1

На sofijanoka, theunforgiven и anakonda88 им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.