Македонските јавни фаци

Discussion in 'Кафе-муабети' started by preetygirl-J, Jul 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. anaja1

anaja1 Популарен член

Не сум сигурна дека друг тренер ќе биде поарен:(
    Приметувам дека на нашите, тренерот не им е добар,во сите спортови се нешто не штима(facepalm)

2. sanjaeva

sanjaeva Форумски идол

"Ја и девојки" :D
    Редно беше. Со таков состав и толку скапи ракометарки, од Водно се гледаше кој е виновникот за не функционалноста.

3. Dust

Dust Game Over

Ние НЕ чиниме.. одамна го имам кажано тоа ;)
    Тоа дека тренерите, селекторите и газдите на клубовите ни се криви е приказна за мали деца :rofl:
    Туку проблемот е кога на некого ќе му дадеш прст, цела рака ти ја зема...така и оваа, многу и се дозволи, само тоа ќе речам.

Petar80 and Sesil like this.
  4. Silver.E

Silver.E Популарен член

Јас не го знам тој Кајшаров, само овде што сум прочитала, и сега и порано имаше некоја тема.
    Затоа не сакам да коментирам за него, туку да кажам општо, дека голем број (огромен) на луѓе кои ги знам одат по бајачи, исцелители. Дури и оние кои отворено се против тоа, а наскришно одат.
    Јас ги разбирам, бидејќи маката сегде те тера, ама ако негде некој те прелажи, не оди повторно таму.
    Иначе лично сум сведок на неколку случаи од порано каде надри лекари (или исцелители, не знам ни како се нарекувале) им помогнаа на луѓе болни од рак, каде лекарите ги имаа отпишано.

Колку е жално ова, ама ме изнасмеа. Се сетив на шегата, на гости: да допие тато и си одиме.
    Од кога памтам немам другар/ка кој не се жали на родителите, како сите да се забегани на различни начини. Ако сметате дека имате убав родител, бидете пресреќни, бидејќи сте навистина редок случај.

Иначе за Боки, коментирав и во темата, браво за помошта, но за него 1000 евра се како 1000 евра за нас. Иако, тоа не е оправдание за и ние да не помагаме таму каде можеме.

LollySky likes this.
  5. referentka

referentka Moderator Staff Member

Индира и маж и си имаат приватна школа за ракомет...им е гајле за репрезентација и слично.
    А дека и беше заслужен отказот- ДА !!

Cka and LollySky like this.
  6. Bozica1980

Bozica1980 Форумски идол

Секоја и чест на Кастратовиќ за играчката кариера ама за тренерската беше и е труп. Со онаков тим со години да се мачиш да победиш, гарант е нешто до тебе.

sanjaeva, LollySky, Salome and 3 others like this.
  7. Antebellum

Antebellum Популарен член

Ич не ми се свиѓа Каролина ама би било супер ако успее да се пробие надвор од Балканов и посакувам среќа.

crimson, LollySky, Salome and 7 others like this.
  8. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

Ме интересира дали некој знае колку точно е висока Лила Филиповска или Стојановска, како и да се презива хахаха :D

9. Jason123

Jason123 Популарен член

Што е битно?

ceca-1 and Veki4kaa like this.
  10. anakonda88

anakonda88 Популарен член

Метро и жилет и желба за растење :D
    Инаку во едно нејзино гостување во емисијата Вртелешка на Весна.П., и таму кажа дека била на истегнување на телото во Белград и сега била 10см висока хахахахааа Бруки

koritsaki likes this.
  11. Veki4kaa

Veki4kaa Форумски идол

@Jason123 Онака ме интересираше, чисто информативно,
    @anakonda88 е тоа е невозможно,хахах , сепак фала на одговорот.

12. Sesil

Sesil Moderator Staff Member

после тоа во друга емисија демантираше и кажа дека се шегувала

13. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

162 е висoкa. Сaмa си изјaви вo еднo интервју.

elimkd, Askopje and Ketchup like this.
  14. Salome

Salome Популарен член

IMG_20161019_151839.jpg
    Свиња свињска?!..Is that even a word?:^)
    Навредите му се на ниво трето-а vs. трето-б да се скарале.
    Нека се слика бе, уште стопати да да се слика Боки не ми смета, во моите очи е голем човек.
    Боки и така секој момент од животот си го документира, па што е чудно да се сликал и како прави добро дело.
    А, Бени со што има да се истакне, со мрсната коса, заостанати сфаќања и простачкиот речник ли...Со хитови сигурно не.
    Простак.

sofijanoka, Abeja, Oxymoron and 15 others like this.
  15. Elissa

Elissa Форумски идол

Боки чат пат ме нервира ама ете пак има некоја ѕвезда добра, овој Бени е одвратен од што е арогантен. Никаква култура, на што му личи постот ова не знам каков глуп да си, па ќе ти биде срам да го објавиш.
    Ова јас во себе да си го кажам ќе се усрамам а не да го споделам.
    Еднаш кај еден другар на статус на фб пишав коментар за еден клуб, и тој бени се избаци искоментира демек како може таму да одите, вакви такви и после две недели одам и гледам пее таму (facepalm)
    повеќе за него не ни сакам да коментирам.
    А за Боки се сликал или не сепак добро дело направи што ги згрижи оние, и поарно што се појави во медиуми за да се поткрене свеста па некој друг што има пари ќе каже кога може Боки да помогне зошто да не можам и јас. Па така може ќе се усреќат и други луѓе.

Abeja, Oxymoron, Victorian and 9 others like this.
  16. Offspring

Offspring Форумски идол

И мене целата фама околу семејствово ми беше чудна, не следев баш зашто се селев во друг стан па тек вчера приклучив интернет, искрено се запрепастив од муабетиве кои кружат овде.
    Некој напиша, ај пак на сите неподобни да им ги земеме децата... Па него што? Зарем треба да им ги оставиме? Еден куп сум се изнагледала, не само по Македонија, туку и овде, за неподобни родители кои им го упропастуваат животот на своите деца. Сето тоа затоа што социјалните служби спијат, постојат само формално, да цицаат од буџетот плати и да им тече стаж. Не е само во Македонија така.
    Во Црна Гора имав комшика, она 29 години, маж и скоро 50, 3 деца склепале, она во 8 часот наутро, мортус пијана, секој ден. Јас се враќам од втора смена од работа во 11 навечер, она со најмалото дете в количка, пијана со туѓ маж под рака ака по градот. Треба на таква да и се остават децата? Утре тие деца ќе живеат со којзнае какви трауми, комплекси и фрустрации. Да не зборуваме за срамот што секој ебан ден ќе го јадат додека се живи до крајот на своите животи.
    Нејќел да работи, па се бараат изговори зошто нејќел, па не била наша работа зошто нејќел и одбивал... МОЛИМ?
    Јас чекам две деца, само нека ми се живи и здрави, маж ми ринта од јутра до сутра, некогаш не го ни гледам по цел ден, за да им обезбеди на децата кога ќе се родат да имаат пристоен живот. И јас се гордеам со него. Требаше ли ние да се јавиме по телевизиите, аман за аман, подстанари сме, две деца чекаме, дајте ни гратис, дајте ни стан фул опремен ние ќе се молиме од небеса да ни падне? Немам разбирање за такви, немам ни грам жал, ни трошка емпатија према оние кои клепаат по 4 и повише деца, а немаат каде да живеат, па кукаат по телевизиите да им се даде. Денес семејство се планира, зарем тој што денес кука дај ми за моите 5 деца немаат што да јадат, вчера незнаел како се прават деца и дека кога ќе се родат нема да има да им купи млеко? И овде врие такви случаеви, кружат по интернет, обично по руралните средини, бараат помош, живеат во руина, а склепале 100 деца, невработени и двајцата родители. На таквите под итно треба да им се одземат децата па сами нека живеат во куќа која прокиснува.
    Те сакам!

Last edited: Oct 19, 2016
    Abeja, Oxymoron, crimson and 11 others like this.
  17. LollySky

LollySky Популарен член

Не е 162... толку е сосе штикли :D По моја процена околу 155 е, стоев еднаш до неа на еден настан.

Veki4kaa, koritsaki, zhap4e and 2 others like this.
  18. elimkd

elimkd Форумски идол

Дали му доликува таков речник?
    Што тоа со Боки толку го допре?
    Срамота

19. Jason123

Jason123 Популарен член

20. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Баш ќе губам 15 минути од денот за да го слушам овој ненормален.

Thread Status:
Not open for further replies.