Македонските јавни фаци

Discussion in 'Кафе-муабети' started by preetygirl-J, Jul 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. joy1

joy1 Форумски идол

Ovie izbori za 'miss' treba so zakon da se zabranat vo drzavava.

Ketchup, referentka, Sesil and 5 others like this.
  2. fighter

fighter Популарен член

Кои се луѓево?

anaja1 likes this.
  3. kim.k

kim.k Популарен член

И првата и втората придружничка се многу поубави од оваа, не знам како се страшилава ги одбираат бре аман.

rose60, Ketchup, iloveyou29 and 4 others like this.
  4. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Zenata na Kolisev e Viktorija?ili jas sum greska.

rose60 likes this.
  5. joy1

joy1 Форумски идол

Taa e

6. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се гледа на мисицава дека Карлеуша и е идол во животот.

7. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Сораја

Chica.Loca, Someonespecial and elimkd like this.
  8. Askopje

Askopje Истакнат член

Sunnybun, Olimpija17, Rama and 7 others like this.
  9. anaja1

anaja1 Популарен член

Кога порасна детево?:mm:

elimkd likes this.
  10. Ketchup

Ketchup

Не знам што има на темава да ја збориме ќерката на Хелена Роза.
    Иначе, од една другарка што исто така е дел од Црнокрак, дознав дека мисицава имала 32 години. Сега колку е точно, не знам. :lol:

11. Luisee

Luisee Активен член

Па и личи мисицата на 32,мисица де :D

elimkd and Antebellum like this.
  12. Ingvild

Ingvild Популарен член

Не сум толку запрепастена од постапките на Миа колку што сум од некои членки овде кои едвај чекаат некој да ја спомне за да распукаат по неа. Па и секој пат со нови сочни анализи али во суштина цело време истото се коментира само со други зборови. Многу замарање за некоја што тврдите дека не ве интересира.

А она што мене ме интересира моментално на темава е што мака ви предизвика па сега Викторија?
    Ајде до некаде разбирливи ми се реакциите за Миа и Љупка на пример ама не сфаќам како дојдовте до заклучок "а што да се очекува кога Колишев била во жири комисија? Евтино, многу евтино и лошо". Зошто?
    https://www.instagram.com/viktorijakolishev/ еве ја дотичната и баш напротив, неочекуван избор со оглед на тоа дека самата никогаш немала евтина, непристојна и лоша комбинација. А доколку сте ја запознале и лично, знаете за што зборувам. Жената секогаш е скоцкана од глава до пети, не се преценува, си гледа за себе и за семејството, зрачи со елеганција, достоинство и моќ. Ама не, очекувано било.
    Кога ќе видам како плукате тука по некои жени што се сосем океј, посебно изглед, си викам брејјј, кој знае кои богињи и совршенства се кријат зад профиливе... Ама после како малце да ми вриштат од незадоволство од самите себе па ми иде да ве гушнам преку компјутер. :|:)

13. LollySky

LollySky Популарен член

А зошто да не оговараме? Со самото тоа што некоj решил да биде jaвна личност, избрал неговиот живот да биде jaвен, и за пофалби и за критики. Да не си лично засегната?

14. rose60

rose60 Истакнат член

Ни Миа ни другите не се вредни за толкаво внимание :)
    Која е Миа бе ? За мене е никоја и ништо, па ако сака нека има се, џабе е не сум ни прва ни единатвена што не се замараат со таквите жени, не се интересни, што да пиши побрзо за да се прослави ? Се глупира со статусите за да собира лајкови :D како демек читана е позната е..
    Побогу јас не сум позната а од 1песна ми доаѓаат од 500 до 1к и нешто :D Не заслужуваат ни да се коментирани тука , мислам хелоу која е ? :)
    Многу важност им се придава .. :)

Ingvild and LollySky like this.
  15. Ingvild

Ingvild Популарен член

Јас никаде не пишав да не оговарате. Океј, ако тоа ви е убаво и на било кој начин ве исполнува, правете го.
    Мене само ми беше фасцинантно тоа што секој пат кога ќе се спомне се едни исти личности ја напаѓаат и ругаат како едвај да чекале тоа да го извадат од себе. Девојка сум, и мене ми се случило да оговарам некоја ама еднаш, два пати и толку, не ми е повеќе интересно. Ама секое можно нејзино спомнување едни исти да рипаат... не знам, не ми личи само на "чисто женско оговарање".

И не, не сум лично засегната, само го кажав она што одамна ми боде очи во темава. :)

WarriorAngel likes this.
  16. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Па и за класично женско оговарање станува збор. Иако повеќе е коментирано на напишаното од нејзина страна. Миа самата си остава простор да биде тема на дискусија, ама не баш во позитивен контекст. Јавна личност е, па сите можеме да се прилучиме кон муабетот.

Колку што имам забележано, се почнува муабет за одредена јавна личност и секој си пишува што мисли. Ама коментираме факти.

Sunnybun, rose60 and Nellie like this.
  17. LollySky

LollySky Популарен член

Ете, тепаме време едноставно :) За ликот и делото на Миа и компанија немаше ни да се чуе да не се трудат тие самите од петни жили да се зборува за нив. Профилите им се јавни, ни една од нив нема ограничено само пријатели да и го следат профилот, па еве гледам и инстаграм имале, итн. Не се истакнуваат со талент(и самите се свесни за тоа!) а имаат потреба да се зборува за нив.

Мене ми е интересно што се трудат на секој начин да привлечат внимание, со изглед, постапки, изјави и сл., а после као демек се лутат што сите зборуваат за нив. Ајде бе... (facepalm)

Sunnybun, Oxymoron, JuLleE and 4 others like this.
  18. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Jas samo prasav dali e taa.Ne rekov nisto so sto ke ja navredam.Se sekavam ednas ja imase na temata modni kritiki no taa tema ja zatvorija.I se sekavam na nejziniot muabet demek samo taa mozela taka da se oblece drugite se nikoj i nisto.Inaku parite go pravat covekot.Ova mi e eden tipicen primer.

Sunnybun, Chica.Loca, joy1 and 3 others like this.
  19. LollySky

LollySky Популарен член

O, е па дотичнава не сум ја ни видела досега, како да не ја оговараш, wannabe Мелита :rofl:

Sunnybun, rose60 and Nellie like this.
  20. Ingvild

Ingvild Популарен член

А немој те молам вакви изјави, кај виде тука лошо фотошопирани слики и споени ци*ки :D

Thread Status:
Not open for further replies.