Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.872
    Допаѓања:
    7.324
    Daleku od toa.na site sliki e skockana.Si moze si dozvoluva..Mene togas me iritiraa nejzinite komentari deka nikoj ne e soodveten nea da ja komentira.

На Sunnybun и rose60 им се допаѓа ова.
  2. Ingvild

Ingvild Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2012
    Пораки:
    605
    Допаѓања:
    3.769
    Коментариве и мене ме изненадија сега со оглед на тоа дека во тие два, три наврати кога ја запознав и видов изгледаше сосема прибрано и со двете нозе на земја.

3. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.113
    Темата е македонските јавни фаци. Дали некој е квалификуван или не, да ја коментира Миа или не, не е тоа темата.
    Мене Миа ми нема никакво значење во јавниот живот. Таа себе си се доживува како "светска звезда" на македонскиот простор. Обичен граѓанин е како и сите нас тука, што си коментираме кој каков е.
    Од друга страна најуфилман од фациве ми е Зоки Фаци. Ау човече, уфилман човек. Ми беше комшија порано каде што живеев, за да се поздравиш не застанува туку вештачки ти се смее и само "здраво". И толку, веднаш сите светла кон него се свртеле значи.
    Многу несоодветен човек, во негова близина се чувствува негативната енергија.
    Да не беше А1 дали некогаш и ќе се прославеше.

На Sunnybun му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Antebellum

Antebellum Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    3.123
    Допаѓања:
    9.434
    Само да те потсетам дека жената која ја браниш се натпреварува да изгледа како децава од по 17-18 години. Јас би се чувствувала како да им крадам играчка на децата... :rofl:

На Sunnybun, joy1 и rose60 им се допаѓа ова.
  5. H.VAGA

H.VAGA Популарен член

Се зачлени на:
    10 април 2012
    Пораки:
    1.872
    Допаѓања:
    7.324
    Si padnala na nejziniot sarm.
    Inaku mnogu mrazam luge sto celoto bogatsvo go steknale blagodarenie na mama i tato, a vo isto vreme komentiraat deka nikoj ne e kako niv.

На Sunnybun, MiloMalo и joy1 им се допаѓа ова.
  6. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.078
    Допаѓања:
    328.571
    Viki moze da e skockana ko milion dolari bejbi ama e nepismena boli glava
    Da,vo zivo ja imam videno .Sminka ima kilo i pol.Da ne e tolku nasminkana kojznae kako izgleda
    Deka e posvetena na familijata ne veruvam ,se gleda prioritet I e slikanjeto.Edno takvo skockuvanje bara minimum 2-3 casa dnevno
    Drug I gotvi,drug I cisti ,drug I ovozmozil lagoden zivot.E taka lesno e bogami faca da I Izigravas

На Sunnybun, Oxymoron, Chica.Loca и 16 други им се допаѓа ова.
  7. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.715
    И те како се согласувам со @joy1 за Колишев. Абре луѓе толкава куќа си сака чистење. Само салонот колкав е и скали колку има, а тек останато. А за готвење, перење, пеглање не ни правиме муабет. Плус лицкањето пред огледало, морам да кажам супер е нашминкана.
    Туку убаво си ја наместила работата таа. Ич не и е лошо изгледа.

На joy1 му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.257
    Допаѓања:
    81.821
    Абе ајде да го тргнеме на страна ова, aма и она „скоцкувањето“ според мене е многу кичесто, иако ете да речеме дека за вкусови не се дискутира, ама некои вкусови...дури и мене ме оставаат без зборови, а доста сум речовита.
    Ко барокна кукла ми е, со пет кила „штукатурна декорација со малтер“ а.к.а. пудра, не знаеш од каде излегува тапирано, од каде локна, ко некоја поцивилизирана копија на Карлеуша ми е. :(

Другарка одамна мислам дека кажуваше, правела нокти кај оваа Вики - ако станува збор за истата. Вели наводно не била таква порано, ама кој знае. Не е ниту битно. :)

На Oxymoron, Chica.Loca, sparklie и 6 други им се допаѓа ова.
  9. LUCERKA

LUCERKA Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2015
    Пораки:
    764
    Допаѓања:
    5.373
    Mene pocna Elena od utrinskata programa na Sitel(ja sakam makedonija)da me zivcira.Nemozam da podnesam tolku ljubeznost i nasmevka konstantno,a ima neshto i vo glasot shto me iritira.

На irenadaniel му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Ingvild

Ingvild Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2012
    Пораки:
    605
    Допаѓања:
    3.769
    Нит ја бранам едната нит па другата. Адвокат без пари стварно не ми се изиграва :D
    За Викторија само кажав дека не е баш така лоша како што кажаа некои членки погоре, мене ми изгледа океј жената и дека ниеднаш не сум ја видела во некоја разголена, евтина-не буквално или непристојна комбинација. За тоа како си го води животот и кој и пере, готви и чисти не сакам да навлегувам. Си ја има наредено работата, нас тоа ништо не ни менува и толку за неа.

А за Миа далеку од тоа дека давам аплаузи за анорексичен изглед или толкаво драмење на се и сешто.
    Муабетот ми беше преголемата фама и посветеност на одредени членки за работите кои ги прави таа. Секако, за внимание. Ама пак нејзин живот и работа, нас пак ништо не ни мења како она изгледа или на кој начин се храни себеси или детето, како и тоа дали татко му бил некој нејзин другар вратар или некој Црногорец. Толку и за неа. :)

На rose60 и WarriorAngel им се допаѓа ова.
  11. smooch

smooch Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2011
    Пораки:
    986
    Допаѓања:
    4.096
    А која е оваа Викторија Колишев? :^)

На Sunnybun, LollySky, Ketchup и 2 други им се допаѓа ова.
  12. joy1

joy1 Форумски идол

Се зачлени на:
    14 август 2012
    Пораки:
    20.078
    Допаѓања:
    328.571
    Zena na bizMismen :D

На India, Ketchup, irenadaniel и 2 други им се допаѓа ова.
  13. smooch

smooch Популарен член

Се зачлени на:
    8 декември 2011
    Пораки:
    986
    Допаѓања:
    4.096
    Хахахахах и секоја втора слика и е сликана во #my man's office хахахах, сфатив дека е нешто така ама мислев и она е некоја поранешна манекенка, јавна личност нешто така.
    Убаво се облекува, детенцето и е преслатко, шминката не ми се допаѓа воопшто.

14. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.844
    Допаѓања:
    163.351
    Да ве потсетам како се вика темава и која и е намената - македонски јавни фаци, а не симпозиум на кој се говори за цепење атоми. Не би сакала да речам за вакцини оти Миа сите ќе ги сотре.
    А господична што се најде потресена, познат ми е речников твој и фокусот. Ако си ти супербезгрешна како што викаш дека мислеле дека се тие на темава, прескокни да ни презентираш како тоа треба.
    Тоа се тие фаци у Македонија, секој ден нов гаф. Па да се морално ок и на место, пеки, ама вака... Да бев ја позната мене ќе ме збореа.
    Ајде биди така. Пријатно.

Викторија е спомната зошто била у жири за мис. Нека е скоцкана колку сака, облеката ја носи неа по Цаци Пакоска речник, нема природност во сето тоа.

На Sunnybun, LollySky, Ketchup и 3 други им се допаѓа ова.
  15. Avery

Avery Популарен член

Се зачлени на:
    1 ноември 2014
    Пораки:
    2.782
    Допаѓања:
    14.603
    А што била Викторија пред да стане жена на бизнисмен?
    Одамна ја имам гледано на фб, уште пред да се земат. Се си мислев дека девојкава потекнува од богата фамилија...

16. galapce

galapce Форумски идол

Се зачлени на:
    4 ноември 2014
    Пораки:
    4.318
    Допаѓања:
    106.805
    Што има врска скоцкувањето на Колишев со тоа кој и пере,пегла,чусти.
    Си ја наредила жената.
    Колку има само жени со исто добри услови па пак се бе средени.
    Прв пат ја видов жената откако разгледав профил,одкако прочитав тука.
    Убава жена.
    Без еазлика на интензивната шминка се познава дека е убава,негувана.
    Јес да стајлунгот не и е сјаен но не и толку лош.
    Испофалете некогаш некоја жена на темава,немора да е совршена. Никој не е.
    За се што Има,си е заслужна,без разлика дали си на Наредила или заработила.
    Ако е така лесно да си ја нареди човек,оти сите не си ја наредиме.

На evangelina.ina, JuLleE, MilaP и 9 други им се допаѓа ова.
  17. Olimpija17

Olimpija17 Активен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2016
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    108
    Мене мисицава не ми е како за мисица ... колку години има?
    првата придужничка ми е симпатична

18. Ingvild

Ingvild Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2012
    Пораки:
    605
    Допаѓања:
    3.769
    Само ти немој да се грижиш, господична воопшто не се најде потресена. И мене исто толку ми е познат твојот речник и фокус само уште не ја сфаќам причината и таа твоја потреба да исхејташ се и сешто, посебно па ако тоа нешто го направила Миа. Толку ревносно го правиш тоа во толку многу наврати па со оглед на тоа дека ја знаеш лично, почнав да се прашувам да не ти украла дечко, да не ти утнала фризура...
    Нејсе, остани и ти така. Последното оправдување на твоите постапки ми е дека ете, едноставно таков ти е стилот. Ако ти е утеха, за нејзините постапки оправдување немам.
    Ајде убава вечер на сите, толку од мене за темава. :*

На rose60 и supertoasty им се допаѓа ова.
  19. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.844
    Допаѓања:
    163.351
    Девојко плиз...:*
    Знаеш како вика баба ми - секој со своите проблеми.
    На погрешен чоек му се обрати, ќе треба да те разочарам инаку со фактите...ама нема смисла. Јас зад туѓи лични избори не стојам, само уживам во нив, за среќа. Ама кој како си се носи со нив е просто инспиративно, ама стара народна има околу лутешките како одеше.
    Да те потсетам пак која е темата - трач и сеир.

Последна измена: 11 ноември 2016
    На rose60 му/ѝ се допаѓа ова.
  20. Ingvild

Ingvild Популарен член

Се зачлени на:
    4 септември 2012
    Пораки:
    605
    Допаѓања:
    3.769
    И? (facepalm)
    Не ми е јасно што бара мислењето од што би му кажале кога дотичната спомната во тој пост ниеднаш не е спомната во темава... Ама нека ти биде, ептен си правиш филмчиња. (y)

Морав да се вратам да го дополнам мислењево затоа што уште се лупам од ѕид. Озбилно, да не ми беше вака смешно ќе беше за плачење работава од тоа колку во се ти успеваш да ја вметнеш Миа.
    Прво, ја знам лично. Второ, она цели на богати и по можност да се женети. А јас и дотичниот спомнат погоре, кога ќе се земат предвид нашите години, сме далеку од тоа.
    Трето, абе дали стварно помисли дека некоја ќе ми земе дечко и јас ќе ја бранам кога ја ругаат? Или пологично (а ти си ептен по логиката, само не знам сега што ти стана) ќе ја користам секоја шанса, посебно па кога е вака анонимно, да им се придружам и критикувам и јас? Не бе, да си е*еш веков, ме пресмеа со мислењево и вакви претпоставки.

Убаво ме потсети, и тоа со пример, дека темава е за трач (кој сама си го извади од памет) и за сеир кој ти го лупам моментално. Да си жива и здрава :l:

Последна измена: 11 ноември 2016
    На rose60 му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.