Македонските јавни фаци

Discussion in 'Кафе-муабети' started by preetygirl-J, Jul 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Olimpija17

Olimpija17 Активен член

го имам за пријател на фб , и јас ја видов керкичката и женаму , па .... ајде нека кажат другите

2. Ketchup

Ketchup

MilaP and Someonespecial like this.
  3. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Леле, оваа синоќа ми излезе и мене некаде на фејсбук... :o Ќе да е во оние многуте слични на Лајлица :D
    Јас би дошла...да имав кај кого. So deep! :rofl:
    Правописов ѝ вришти. 8-|

4. Chica.Loca

Chica.Loca Популарен член

Ја разгледав оваа Masha и очи ме заболеа од тие три точки ...

Можев да го изберам полесниот пат...но во него го нема мирисот на неговиот бакнеж, ја нема неговата рака на мојот образ...подобро цел живот да го одам потешкиов пат.
    #бакнеж #ЦелЖивот

:rofl: :tmi:

5. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Отидов да дојдам........... - е работата :whew:

6. LUCERKA

LUCERKA Истакнат член

Dragan Vucic -car e coeko za kicerajski emisii.Gi gledam i nemozam da se donacudam koj go oblekuva?

7. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

8. Olimpija17

Olimpija17 Активен член

Луд креатор , уште полуд тој што го носи :D

9. Rama

Rama Форумски идол

Не знам дали ја гледате некој вип сезоната за најдобри рецепти на канал 5 со Ване?
    Досега имаше интересни гости и некои малку подзаборавени т.е кои долго не биле во медиумите.
    Ок тоа,интересен концепт има емисијата,плус е од хуманитарен карактер,ама не ја концепирале доволно бре,повеќе ми личи како само-промоција на гостите или на канал 5 демек да се докажат еве хуманитарни сме.
    Еве зошто,срамота е на толкави пари и од гости и од спонзори,тие да даруваат само 300 евра,па и кога ќе ги однесат таму кај што треба како ќе се лигават ќе ги гушкаат луѓето,абе ајде нека се огледаат малку на соседна Србија,колку само се помага со емисијата Радна акција,а реално и во Србија не живеат многу богати луѓе,мислам не е некоја светска веле сила,ама може и сака да му помогне на народот сопствен.
    Е па и Македонија може,ама разликата е што не сака.
    А уште посмешно и потрагично ми е и храната што ја готват не ја донираат целосно,туку само во мал сад вадат!! Срамота,бруки..па и едно пакетче вода им носат или сок и толку.

Денес гостинка беше Индира Кастратовиќ,од никогаш не ми била нешто посебно,ама па колку се отупела некако,никаков бонтон и кодекс на однесување во емисија немаше,колку беше проста и неколтурна во говор,во однесување,во недолично смеење чудо едно.

Victorian, theowndemon, MilaP and 4 others like this.
  10. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

^Ја гледам и јас често емисијата и најмногу што коментирам е храната.
    Се готви се нешто без врска,и многу малку.Ќе стават малку во некој пластичен сад и толку,посебно Велевска кога готвеше и Турунџињва ми беше ептен без врска.Кога веќе се дава храна на ранлива група граѓани тие што неможат да си дозволат секој ден ручек,па барем нека направат некој асален ручек а не безврска.

11. anaja1

anaja1 Популарен член

Јас вчера ја гледав Сузана Гавазова.Кога се омажи,кога две деца роди:D

12. Babyby

Babyby Популарен член

Билјана Дебарлиева ми е од сите јавни фацки онака нај нај. Лила ми е генерално ок, но некогаш многу ми е промашено облечена, посебно последниов период некако она креациите што ги носи не ми се допаѓаат и цицките како да и се зголемени илии?:^) Гледам Колишев сте ја раскоментирале, мене воопшто не ми се допаѓа госпоѓата, ни во шминка ни во стил, премногу ми е вештачка.. сепак тоа си е нејзино 8)

Ketchup, joy1 and Rama like this.
  13. LUCERKA

LUCERKA Истакнат член

E da.Jas ja gledam Vip na kanal 5.Kaj nekoi odat doma da gotvat ,a nekoi gotvat vo restoran.Se otepav od smeenje koga gotveshe Milena Antovska.Okolu nea baba i i majka i.Ja otepaa od falenje ko nebare nema koj da ja zemi za zena.Pa posle sednaa na masa so babi , tetki pa gi baknuvashe site se ligaveshe drn drn, a najako od se beshe koga tatko i rece deka ja pustal navecer do 23i 15 da izleguva porano i Vane prashuva demek zoshto do i 15a ne do i pol i tatko i veli ami taka i beshe avtobusot i doticnata skokna a ne jas ne se vozev so avobus.Ke umrev be....Sto i e makata taa demek jakata selebriti pa ne ae vozela so avtobus pa aj Vane tuka nesto se vmesa i smenaa tema.C c c c c.Nashite javni faci ae krsh

14. manja666

manja666 Популарен член

Емисијата на Ване, фин концепт со оглед на тоа дека немаме емисии од хуманитарен и забавен карактер, добра замисла ама генерално реализацијата не е толку добра. Прво, колку и да и сиромашен некој мислам дека со ова само уште повеќе ги понижуваат луѓето. Им носат ручек во пластичен сад од кој двајца не можат убаво да се најадат, плус тоа што ретко кој од нив зготви вистински ручек, туку она најбрзото и најлесното што е ок ама мислам дека моментот со подарување ручек на сиромашно семејство е крајно дегутантно. Ако си веќе хуманитарец однеси им нешто асално а не едно шише сок и нешто што не личи на ручек и е во мала количина. Мене понижувачки ми е некако спрема семејствата, или пак нека се прави тоа зад камери вака малце мизерно ми делува.
    Имаме и ние фирми кои што можат да донираат прехрамбени производи, средства за хигиена, ама вака со флаша вода да одат и остаток од ручек ми е... :x
    Не следам многу често па не знам, тие 300 евра го донираат хуманитарно или си ги зема тој што победил ? Ако се донираат добро, иако може да се собере поголема сума на пари а ако си ги земаат овие уана би селебритис, немам коментар.

15. Rama

Rama Форумски идол

@manja666 ги донираат тие 300 евра,убаво напиша погоре,се согласувам не треба да биде пред камери давањето на малиот сад храна,ама исто така можат да побараат спонзори и за овие 300 евра да бидат повеќе,реално многу малку се,што ќе направат побрзо ранливите луѓе со 300 евра.
    Кога беше Милена Антовска победник,парите ги донираше на еден парализиран млад човек,му биле потребни 30000 евра за операција во Кина,а овие му даваат само 300 е не ферски,нема правда,можат да се заангажираат за поголеми донации.
    Ама нив им е поважна славата,и да ги има во етер.

16. celineparis

celineparis Популарен член

Во која населба ли живее??

17. anaja1

anaja1 Популарен член

Милена живее во Хром,така барем ја слушнав:D

celineparis likes this.
  18. Cvekjence

Cvekjence Истакнат член

Јас ќе се задржам на Милена и таа другата од Канал 5... многу ми се одвратни бе. Не дека ја лепотицата па сите други за никаде , ама кога ќе ги видам на ТВ абе ужас се, па се сеќавам на нивните скромни почетоци со фстани ко од матура, додетарани, нашминкани нападно ле ле ле ле :puke:

LUCERKA and Rama like this.
  19. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Oд кoгa бе Тијaнa Дaпчевиќ стaнaлa aктеркa, a Веснa Петрушевскa писaтелкa? Oд тoлку млaди неврaбoтени aктери бaш Тијaнa јa нaјдoa? (facepalm)
    И некoј дa ме прoсветли зoштo Тијaнa нa Фејсбук е пoтпишaнa Јaгoдинкa Симoнoвиќ? :^)

20. LollySky

LollySky Популарен член

И Тијана и Тамара се замислуваат дека се веома врло интересантни, само се пренемагаат...
    Весна па сирота, како да одлепи малце откако маж и ја извара, пред некој месец измисли дека детето малтене и го силувале (а дознав дека уствари сакала пари да извлече од типот) па сега и текнало писателка да стане.

PaLaVa, Offspring, elimkd and 5 others like this.
Thread Status:
Not open for further replies.