Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Olimpija17

Olimpija17 Активен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2016
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    108
    го имам за пријател на фб , и јас ја видов керкичката и женаму , па .... ајде нека кажат другите

2. Ketchup

Ketchup

Се зачлени на:
    23 декември 2014
    Пораки:
    6.796
    Допаѓања:
    46.427
    На MilaP и Someonespecial им се допаѓа ова.
  3. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.119
    Допаѓања:
    163.768
    Леле, оваа синоќа ми излезе и мене некаде на фејсбук... :o Ќе да е во оние многуте слични на Лајлица :D
    Јас би дошла...да имав кај кого. So deep! :rofl:
    Правописов ѝ вришти. 8-|

На theowndemon, MilaP, iloveyou29 и 9 други им се допаѓа ова.
  4. Chica.Loca

Chica.Loca Популарен член

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    507
    Допаѓања:
    2.260
    Ја разгледав оваа Masha и очи ме заболеа од тие три точки ...

Можев да го изберам полесниот пат...но во него го нема мирисот на неговиот бакнеж, ја нема неговата рака на мојот образ...подобро цел живот да го одам потешкиов пат.
    #бакнеж #ЦелЖивот

:rofl: :tmi:

На Elen4e_sonce, Cvekjence, theowndemon и 3 други им се допаѓа ова.
  5. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.715
    Отидов да дојдам........... - е работата :whew:

На Tajnaotrovna, Cvekjence, Ketchup и 2 други им се допаѓа ова.
  6. LUCERKA

LUCERKA Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2015
    Пораки:
    764
    Допаѓања:
    5.373
    Dragan Vucic -car e coeko za kicerajski emisii.Gi gledam i nemozam da se donacudam koj go oblekuva?

На Tajnaotrovna, Cvekjence, galapce и 3 други им се допаѓа ова.
  7. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.272
    Seriously? (facepalm) (facepalm) (facepalm)

FB_IMG_1479170626850.jpg

На Tajnaotrovna, Sunnybun, Stories и 20 други им се допаѓа ова.
  8. Olimpija17

Olimpija17 Активен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2016
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    108
    Луд креатор , уште полуд тој што го носи :D

На Mr. Right, Chica.Loca, joy1 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.533
    Допаѓања:
    55.276
    Не знам дали ја гледате некој вип сезоната за најдобри рецепти на канал 5 со Ване?
    Досега имаше интересни гости и некои малку подзаборавени т.е кои долго не биле во медиумите.
    Ок тоа,интересен концепт има емисијата,плус е од хуманитарен карактер,ама не ја концепирале доволно бре,повеќе ми личи како само-промоција на гостите или на канал 5 демек да се докажат еве хуманитарни сме.
    Еве зошто,срамота е на толкави пари и од гости и од спонзори,тие да даруваат само 300 евра,па и кога ќе ги однесат таму кај што треба како ќе се лигават ќе ги гушкаат луѓето,абе ајде нека се огледаат малку на соседна Србија,колку само се помага со емисијата Радна акција,а реално и во Србија не живеат многу богати луѓе,мислам не е некоја светска веле сила,ама може и сака да му помогне на народот сопствен.
    Е па и Македонија може,ама разликата е што не сака.
    А уште посмешно и потрагично ми е и храната што ја готват не ја донираат целосно,туку само во мал сад вадат!! Срамота,бруки..па и едно пакетче вода им носат или сок и толку.

Денес гостинка беше Индира Кастратовиќ,од никогаш не ми била нешто посебно,ама па колку се отупела некако,никаков бонтон и кодекс на однесување во емисија немаше,колку беше проста и неколтурна во говор,во однесување,во недолично смеење чудо едно.

На Victorian, theowndemon, MilaP и 4 други им се допаѓа ова.
  10. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Се зачлени на:
    26 октомври 2013
    Пораки:
    6.234
    Допаѓања:
    91.848
    ^Ја гледам и јас често емисијата и најмногу што коментирам е храната.
    Се готви се нешто без врска,и многу малку.Ќе стават малку во некој пластичен сад и толку,посебно Велевска кога готвеше и Турунџињва ми беше ептен без врска.Кога веќе се дава храна на ранлива група граѓани тие што неможат да си дозволат секој ден ручек,па барем нека направат некој асален ручек а не безврска.

На Victorian, Barbie20, referentka и 3 други им се допаѓа ова.
  11. anaja1

anaja1 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.744
    Допаѓања:
    7.557
    Јас вчера ја гледав Сузана Гавазова.Кога се омажи,кога две деца роди:D

На Barbie20, Antebellum, referentka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  12. Babyby

Babyby Популарен член

Се зачлени на:
    8 јуни 2012
    Пораки:
    457
    Допаѓања:
    2.564
    Билјана Дебарлиева ми е од сите јавни фацки онака нај нај. Лила ми е генерално ок, но некогаш многу ми е промашено облечена, посебно последниов период некако она креациите што ги носи не ми се допаѓаат и цицките како да и се зголемени илии?:^) Гледам Колишев сте ја раскоментирале, мене воопшто не ми се допаѓа госпоѓата, ни во шминка ни во стил, премногу ми е вештачка.. сепак тоа си е нејзино 8)

На Ketchup, joy1 и Rama им се допаѓа ова.
  13. LUCERKA

LUCERKA Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2015
    Пораки:
    764
    Допаѓања:
    5.373
    E da.Jas ja gledam Vip na kanal 5.Kaj nekoi odat doma da gotvat ,a nekoi gotvat vo restoran.Se otepav od smeenje koga gotveshe Milena Antovska.Okolu nea baba i i majka i.Ja otepaa od falenje ko nebare nema koj da ja zemi za zena.Pa posle sednaa na masa so babi , tetki pa gi baknuvashe site se ligaveshe drn drn, a najako od se beshe koga tatko i rece deka ja pustal navecer do 23i 15 da izleguva porano i Vane prashuva demek zoshto do i 15a ne do i pol i tatko i veli ami taka i beshe avtobusot i doticnata skokna a ne jas ne se vozev so avobus.Ke umrev be....Sto i e makata taa demek jakata selebriti pa ne ae vozela so avtobus pa aj Vane tuka nesto se vmesa i smenaa tema.C c c c c.Nashite javni faci ae krsh

На Elen4e_sonce, buba4e89, Tajnaotrovna и 17 други им се допаѓа ова.
  14. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Емисијата на Ване, фин концепт со оглед на тоа дека немаме емисии од хуманитарен и забавен карактер, добра замисла ама генерално реализацијата не е толку добра. Прво, колку и да и сиромашен некој мислам дека со ова само уште повеќе ги понижуваат луѓето. Им носат ручек во пластичен сад од кој двајца не можат убаво да се најадат, плус тоа што ретко кој од нив зготви вистински ручек, туку она најбрзото и најлесното што е ок ама мислам дека моментот со подарување ручек на сиромашно семејство е крајно дегутантно. Ако си веќе хуманитарец однеси им нешто асално а не едно шише сок и нешто што не личи на ручек и е во мала количина. Мене понижувачки ми е некако спрема семејствата, или пак нека се прави тоа зад камери вака малце мизерно ми делува.
    Имаме и ние фирми кои што можат да донираат прехрамбени производи, средства за хигиена, ама вака со флаша вода да одат и остаток од ручек ми е... :x
    Не следам многу често па не знам, тие 300 евра го донираат хуманитарно или си ги зема тој што победил ? Ако се донираат добро, иако може да се собере поголема сума на пари а ако си ги земаат овие уана би селебритис, немам коментар.

На Elen4e_sonce, Victorian, Mr. Right и 5 други им се допаѓа ова.
  15. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.533
    Допаѓања:
    55.276
    @manja666 ги донираат тие 300 евра,убаво напиша погоре,се согласувам не треба да биде пред камери давањето на малиот сад храна,ама исто така можат да побараат спонзори и за овие 300 евра да бидат повеќе,реално многу малку се,што ќе направат побрзо ранливите луѓе со 300 евра.
    Кога беше Милена Антовска победник,парите ги донираше на еден парализиран млад човек,му биле потребни 30000 евра за операција во Кина,а овие му даваат само 300 е не ферски,нема правда,можат да се заангажираат за поголеми донации.
    Ама нив им е поважна славата,и да ги има во етер.

На Victorian, Mr. Right, Ketchup и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. celineparis

celineparis Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2014
    Пораки:
    930
    Допаѓања:
    2.577
    Во која населба ли живее??

17. anaja1

anaja1 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.744
    Допаѓања:
    7.557
    Милена живее во Хром,така барем ја слушнав:D

На celineparis му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Cvekjence

Cvekjence Истакнат член

Се зачлени на:
    13 септември 2010
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    201
    Јас ќе се задржам на Милена и таа другата од Канал 5... многу ми се одвратни бе. Не дека ја лепотицата па сите други за никаде , ама кога ќе ги видам на ТВ абе ужас се, па се сеќавам на нивните скромни почетоци со фстани ко од матура, додетарани, нашминкани нападно ле ле ле ле :puke:

На LUCERKA и Rama им се допаѓа ова.
  19. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.272
    Oд кoгa бе Тијaнa Дaпчевиќ стaнaлa aктеркa, a Веснa Петрушевскa писaтелкa? Oд тoлку млaди неврaбoтени aктери бaш Тијaнa јa нaјдoa? (facepalm)
    И некoј дa ме прoсветли зoштo Тијaнa нa Фејсбук е пoтпишaнa Јaгoдинкa Симoнoвиќ? :^)

На Oscar Lady, Victorian, Lady Phoenix и 11 други им се допаѓа ова.
  20. LollySky

LollySky Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2016
    Пораки:
    2.953
    Допаѓања:
    14.018
    И Тијана и Тамара се замислуваат дека се веома врло интересантни, само се пренемагаат...
    Весна па сирота, како да одлепи малце откако маж и ја извара, пред некој месец измисли дека детето малтене и го силувале (а дознав дека уствари сакала пари да извлече од типот) па сега и текнало писателка да стане.

На PaLaVa, Offspring, elimkd и 5 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.