Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.790
    Допаѓања:
    323.756
    Епа ќе начекаат неповратен кредит /финансирање од Министерство за култура и ОП писателка....

На thatnorma, Tajnaotrovna, elimkd и 3 други им се допаѓа ова.
  2. Ordinary

Ordinary Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    2.909
    Допаѓања:
    81.530
    Колку е ова ВИСТИНА?

На Tajnaotrovna, Sunnybun, Victorian и 4 други им се допаѓа ова.
  3. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.270
    Допаѓања:
    57.129
    Сериозни сте со ова дека измислена била случката со ќерка и’ на Весна? :o @LollySky, како тоа дозна?

Да не претеравте малце? Осетлива тема е, сепак треба да внимаваме малку што пишуваме.

И за писател не треба посебно образование, треба талент. Не сум ја читала за да знам, ама мислам и вие не сте ја прочитале книгата за да донесете заклучок.

На thatnorma, kim.k, sparklie и 19 други им се допаѓа ова.
  4. LollySky

LollySky Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2016
    Пораки:
    2.953
    Допаѓања:
    14.018
    Навистина не знам што испадна на крајот. Моја колешка, нејзиниот сопруг поточно, е заеднички пријател на бившиот маж на Весна и на наводниот силувач, таа така кажа.

5. Ordinary

Ordinary Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    2.909
    Допаѓања:
    81.530
    Без шпекулации!!!

На thatnorma, Victorian, supertoasty и 2 други им се допаѓа ова.
  6. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Се зачлени на:
    3 октомври 2016
    Пораки:
    3.083
    Допаѓања:
    55.715
    Мене само ме интересира како тоа одредени "дешавки" им се случуваат само на одредени луѓе?
    Да не грешам душа, се случуваат незгоди и несреќни случаи ама често имам впечаток дека е во прашање публицитет. Не конкретно за Весна, туку генерално земено.

Овдешните јавни фаци се навикнати да земаат пари и да живеат на висока нога, без притоа да се запотат малку. Затоа се ол-инклузив, од водителки, до писателки, пејачки, актерки, ма секоја професија која е поврзана со телевизија.

На thatnorma, Olimpija17, galapce и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. LollySky

LollySky Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2016
    Пораки:
    2.953
    Допаѓања:
    14.018
    Се согласувам, не треба да се шпекулира, но зарем не мислиш дека да имаше такво нешто ќе беше досега затворен и осуден дотичниот? Сигурна сум дека Весна ќе вршеше притисок доколку се обидеа да ја заташкаат работата.

8. Ordinary

Ordinary Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    2.909
    Допаѓања:
    81.530
    Несакам воопшто да мислам се додека нема официјлна информација.
    Немора да значи дека досега ќе бил затворен и осуден
    Судску процеси траат со години.

На Victorian, theowndemon, supertoasty и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  9. LollySky

LollySky Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2016
    Пораки:
    2.953
    Допаѓања:
    14.018
    Не се согласувам со ова, кога има цврсти докази веднаш се одредува притвор, не би оставиле силувач туку така да се шета на слобода.

На Olimpija17 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.992
    Не можам да замислам некој толку морбиден за силување (на сопственото дете) да лаже, тогаш се крена доста прашина, институции дури Весна имаше идеја да го покрене гласот на жртвите, па на крај краева не е за жалење па пари да изнудува.
    Засрамете се од вие рекла - казала муабети.

На thatnorma, christinnn, nena2010 и 10 други им се допаѓа ова.
  11. Ordinary

Ordinary Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    2.909
    Допаѓања:
    81.530
    ^Не би да се надмудруваме
    Зборот ми беше дека да обвиниш некој дека избрал таков начин за да биде актуелен во јавност ,а доказ да ти биде приказна од на пријателот пријател,на негов пријател е малку бљак

На JuLleE му/ѝ се допаѓа ова.
  12. LollySky

LollySky Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2016
    Пораки:
    2.953
    Допаѓања:
    14.018
    А извини, не е до толку рекла казала.... Значи мажот на колешката моја е близок пријател на Јанко и на тој "силувачот" (koj патем е многу богат), многу добро знае како стојат работите. Ликот и делото на Весна се сосема поинакви во приватен живот од тоа што го гледате на телевизија, и јас толку ќе кажам.

На Olimpija17 му/ѝ се допаѓа ова.
  13. LUCERKA

LUCERKA Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2015
    Пораки:
    764
    Допаѓања:
    5.373
    Sega na fb mi izleze slika od Tijana kako se iafarbala temna neznam shto nijansa e mozebi teget.
    Ne mi e jasno i pogore spomnav zosto kaj nekoi odat doma da gotvat ,a nekoi gotvat po restorani???
    I pocnuva nova makedonska serija pak na sitel.Of mori majko

На Cka, referentka, celineparis и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. Ketchup

Ketchup

Се зачлени на:
    23 декември 2014
    Пораки:
    6.796
    Допаѓања:
    46.427
    Сега наеднаш ќе излезат едно пет македонски серии, после пак тек за некои десет години.

На Victorian, Lady Phoenix, celineparis и 3 други им се допаѓа ова.
  15. celineparis

celineparis Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2014
    Пораки:
    930
    Допаѓања:
    2.577
    Леле стварно што е со македонскиве серии и тоа која од која по загреота.. само таа на Телма ми стои како некоја што би ја погледнала без да ме фати срам.

На Tajnaotrovna, kankus, Victorian и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. ilyan

ilyan Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2015
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    19.437
    Ручекот на Елена Велевска беше врв, ориз и грашок во рајз кукер и 5 мали залчиња стекче....
    Па и луѓево како немаат самопочитување, колку да сум сиромашна не се брукам за бљантав ориз и никаков стек!
    Ване ми е многу прост, концептот е во ред, но реализацијата Ужас.
    Ферус дури ги нарече бедни луѓето на кои им ја донираше храната, ама барем плус јадење им испрати , припрост е кутриот затоа не му се замерува.

На christinnn, LUCERKA, Oxymoron и 10 други им се допаѓа ова.
  17. Cvekjence

Cvekjence Истакнат член

Се зачлени на:
    13 септември 2010
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    201
    Конкретно за Весна бејби, закочете малце. Јас верувам во нејзината животна приказна, детето било нападнато и за греота, е**м ти живот, ем посвоено ем сексуално нападнато. Еве па јас имам слушнато дека било баш така, била нападната од тој дебилот, а го знаеле дека е малце настран и на крај девојчето го исркака најдебелиот крај.

А Весна, пишала книга... па го следи примерот на светскиве фаци, после секој поголем потрес дали е варање, си пишуваат книги и тие книги одлично се продаваат. За снаодлива, снаодлива е.

На elimkd, Victorian и LUCERKA им се допаѓа ова.
  18. Nellie

Nellie Популарен член

Се зачлени на:
    7 август 2015
    Пораки:
    388
    Допаѓања:
    1.327
    Мене Тијана ми се допаѓа и баш одлично глуми. За Весна не ми се верува дека некој би смислил такво нешто поради публицитет, единствено не ја разбрав во целост зошто сакаше да биде сето тоа јавно, јас сметам дека немаше потреба, ама тоа е тоа. За книгата да би сакала да ја прочитам и ќе ја прочитам, нормално дека за пари се објавуваат книги, може сака малце сега да го ископира Игор , не си може со него :D:D ама барем имаме нешто ново, освежува и не е ресавска школа од стилот на Лајла, Коста и сега последно што видов Илина Ведран (n)

На elimkd и Cvekjence им се допаѓа ова.
  19. LUCERKA

LUCERKA Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2015
    Пораки:
    764
    Допаѓања:
    5.373
    Lele moram da go iskomentiram odnesuvanjeto na Aleksandar Blazevski.Na utrinskata nekolku pati go imam zacekano i odnesuvanjeto mu e nula.Dodusa izgleda zavisi na koja noga e stanat.Pred edna nedela strashno se izblamira,potocno koga beshe mitrovden.Veli cestita slava i cestito ime na site koi go slavat za zal nemam jas kade da odam na imenden ne poznavam nikoj Dimitar,Mitre i sl.Deneshnite roditeli neznaat kako gi krstevaat decata kako Luka Muka veli.Demek Luka bilo moderno ime.Za informacija na doticniot Luka ne e pomodarsko ime.Luka e ime na apostol i si ima praznik na 31 oktomvri.Em nepismen em mudruva.

На Tajnaotrovna, sparklie, christinnn и 13 други им се допаѓа ова.
  20. Olimpija17

Olimpija17 Активен член

Се зачлени на:
    10 ноември 2016
    Пораки:
    47
    Допаѓања:
    108
    Све,све , ама која будала би купила книга од Весна П и Сузана Т :D
    И дај те бе , сите во нашите животи сме се соочиле со мн тажни и тешки настани , овие се научени да се гребаат од други , и така си планираат да го поминат животот .

На thatnorma, elimkd, stetoskop и 7 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.