Македонските јавни фаци

Discussion in 'Кафе-муабети' started by preetygirl-J, Jul 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. referentka

referentka Moderator Staff Member

Епа ќе начекаат неповратен кредит /финансирање од Министерство за култура и ОП писателка....

2. Ordinary

Ordinary Форумски идол

Колку е ова ВИСТИНА?

3. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Сериозни сте со ова дека измислена била случката со ќерка и’ на Весна? :o @LollySky, како тоа дозна?

Да не претеравте малце? Осетлива тема е, сепак треба да внимаваме малку што пишуваме.

И за писател не треба посебно образование, треба талент. Не сум ја читала за да знам, ама мислам и вие не сте ја прочитале книгата за да донесете заклучок.

thatnorma, kim.k, sparklie and 19 others like this.
  4. LollySky

LollySky Популарен член

Навистина не знам што испадна на крајот. Моја колешка, нејзиниот сопруг поточно, е заеднички пријател на бившиот маж на Весна и на наводниот силувач, таа така кажа.

5. Ordinary

Ordinary Форумски идол

Без шпекулации!!!

6. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Мене само ме интересира како тоа одредени "дешавки" им се случуваат само на одредени луѓе?
    Да не грешам душа, се случуваат незгоди и несреќни случаи ама често имам впечаток дека е во прашање публицитет. Не конкретно за Весна, туку генерално земено.

Овдешните јавни фаци се навикнати да земаат пари и да живеат на висока нога, без притоа да се запотат малку. Затоа се ол-инклузив, од водителки, до писателки, пејачки, актерки, ма секоја професија која е поврзана со телевизија.

7. LollySky

LollySky Популарен член

Се согласувам, не треба да се шпекулира, но зарем не мислиш дека да имаше такво нешто ќе беше досега затворен и осуден дотичниот? Сигурна сум дека Весна ќе вршеше притисок доколку се обидеа да ја заташкаат работата.

8. Ordinary

Ordinary Форумски идол

Несакам воопшто да мислам се додека нема официјлна информација.
    Немора да значи дека досега ќе бил затворен и осуден
    Судску процеси траат со години.

9. LollySky

LollySky Популарен член

Не се согласувам со ова, кога има цврсти докази веднаш се одредува притвор, не би оставиле силувач туку така да се шета на слобода.

Olimpija17 likes this.
  10. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Не можам да замислам некој толку морбиден за силување (на сопственото дете) да лаже, тогаш се крена доста прашина, институции дури Весна имаше идеја да го покрене гласот на жртвите, па на крај краева не е за жалење па пари да изнудува.
    Засрамете се од вие рекла - казала муабети.

11. Ordinary

Ordinary Форумски идол

^Не би да се надмудруваме
    Зборот ми беше дека да обвиниш некој дека избрал таков начин за да биде актуелен во јавност ,а доказ да ти биде приказна од на пријателот пријател,на негов пријател е малку бљак

JuLleE likes this.
  12. LollySky

LollySky Популарен член

А извини, не е до толку рекла казала.... Значи мажот на колешката моја е близок пријател на Јанко и на тој "силувачот" (koj патем е многу богат), многу добро знае како стојат работите. Ликот и делото на Весна се сосема поинакви во приватен живот од тоа што го гледате на телевизија, и јас толку ќе кажам.

Olimpija17 likes this.
  13. LUCERKA

LUCERKA Истакнат член

Sega na fb mi izleze slika od Tijana kako se iafarbala temna neznam shto nijansa e mozebi teget.
    Ne mi e jasno i pogore spomnav zosto kaj nekoi odat doma da gotvat ,a nekoi gotvat po restorani???
    I pocnuva nova makedonska serija pak na sitel.Of mori majko

14. Ketchup

Ketchup

Сега наеднаш ќе излезат едно пет македонски серии, после пак тек за некои десет години.

15. celineparis

celineparis Популарен член

Леле стварно што е со македонскиве серии и тоа која од која по загреота.. само таа на Телма ми стои како некоја што би ја погледнала без да ме фати срам.

16. ilyan

ilyan Популарен член

Ручекот на Елена Велевска беше врв, ориз и грашок во рајз кукер и 5 мали залчиња стекче....
    Па и луѓево како немаат самопочитување, колку да сум сиромашна не се брукам за бљантав ориз и никаков стек!
    Ване ми е многу прост, концептот е во ред, но реализацијата Ужас.
    Ферус дури ги нарече бедни луѓето на кои им ја донираше храната, ама барем плус јадење им испрати , припрост е кутриот затоа не му се замерува.

17. Cvekjence

Cvekjence Истакнат член

Конкретно за Весна бејби, закочете малце. Јас верувам во нејзината животна приказна, детето било нападнато и за греота, е**м ти живот, ем посвоено ем сексуално нападнато. Еве па јас имам слушнато дека било баш така, била нападната од тој дебилот, а го знаеле дека е малце настран и на крај девојчето го исркака најдебелиот крај.

А Весна, пишала книга... па го следи примерот на светскиве фаци, после секој поголем потрес дали е варање, си пишуваат книги и тие книги одлично се продаваат. За снаодлива, снаодлива е.

elimkd, Victorian and LUCERKA like this.
  18. Nellie

Nellie Популарен член

Мене Тијана ми се допаѓа и баш одлично глуми. За Весна не ми се верува дека некој би смислил такво нешто поради публицитет, единствено не ја разбрав во целост зошто сакаше да биде сето тоа јавно, јас сметам дека немаше потреба, ама тоа е тоа. За книгата да би сакала да ја прочитам и ќе ја прочитам, нормално дека за пари се објавуваат книги, може сака малце сега да го ископира Игор , не си може со него :D:D ама барем имаме нешто ново, освежува и не е ресавска школа од стилот на Лајла, Коста и сега последно што видов Илина Ведран (n)

elimkd and Cvekjence like this.
  19. LUCERKA

LUCERKA Истакнат член

Lele moram da go iskomentiram odnesuvanjeto na Aleksandar Blazevski.Na utrinskata nekolku pati go imam zacekano i odnesuvanjeto mu e nula.Dodusa izgleda zavisi na koja noga e stanat.Pred edna nedela strashno se izblamira,potocno koga beshe mitrovden.Veli cestita slava i cestito ime na site koi go slavat za zal nemam jas kade da odam na imenden ne poznavam nikoj Dimitar,Mitre i sl.Deneshnite roditeli neznaat kako gi krstevaat decata kako Luka Muka veli.Demek Luka bilo moderno ime.Za informacija na doticniot Luka ne e pomodarsko ime.Luka e ime na apostol i si ima praznik na 31 oktomvri.Em nepismen em mudruva.

20. Olimpija17

Olimpija17 Активен член

Све,све , ама која будала би купила книга од Весна П и Сузана Т :D
    И дај те бе , сите во нашите животи сме се соочиле со мн тажни и тешки настани , овие се научени да се гребаат од други , и така си планираат да го поминат животот .

thatnorma, elimkd, stetoskop and 7 others like this.
Thread Status:
Not open for further replies.