Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. rose60

rose60 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2015
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    2.753
    Neznam ne sum videla za Mite
    A mene me interesira za onie zvezdi sto bea od 4play , dali znaete neshto za niv ,imav edno cd sto gi slusav, posebno eden Emil mislam bese ,da Emil se vikase da ne znae nekoj za niv nesto,dodusa i tie vejke zamrea od porano ama ete me interesira . ... . ..

2. Neodlucna

Neodlucna Популарен член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    854
    Допаѓања:
    1.053
    Игор Џамбазов ме разочара. Со шоуво па капак. Ми личи ко да преживува, за пари прави се, најави концерти не ги одржа, учествува на какви било шоуа за пари, не бира и прави глупости за пари. Тоа што го прочитав горе дека некој бил на аудиција и е сведок како се одвива во ходникот и внатре каде што се снима одма ми стана јасно дека од тоа ќе направат емисија како демек е интересно да ги вреѓаат учесниците и ќе го пуштаат ко форшпан. Греота млади надежни луѓе таму да си го трошат времето.

На Victorian, PaLaVa, Mr. Right и 2 други им се допаѓа ова.
  3. rose60

rose60 Истакнат член

Се зачлени на:
    5 јули 2015
    Пораки:
    923
    Допаѓања:
    2.753
    И да бидат исмејани,и притоа цела јавност да ги гледа а потоа истите ќе се покажани со прст од околината:!: И шоу било да да...
    Е Ај тој што го поддржува тоа шоу нека се пријави ,па ќе гледаме цепки ние на туѓа мака :D
    Пријавете се не чекајте :D Шоу сакате ,ајде дајте ни го да се смееме и ние на ваша мака :D

На SeaMermaid му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.493
    Допаѓања:
    43.321
    Целата моја почит за Игор почнува и завршува со моментот дека е себичен лигуш, кој станал наркоман, пијаница и коцкар од досада, се криел по села за да не го убијат лихвари, па земал напишал книги за својот живот, и во нив не подучува за него ( као он демек искусниот ) , а исто така и за љубовта ( а притоа и го упропасти животот на Искра, која беше со него иако е стерилен од локање, ја варал и искачал до продавница, а се враќал по три дена. И исто така се жалеше демек кога бил пијан, легнувал со секакви ругоби, па сабајлето само за тоа жалел. )
    Јас да сум на негово место, и фала ќе и речам што легнала со клошар по професија ко мене.

Стилот на шоуменство му е од далечната 2001 и Супер Бинго, едноставно е досаден ; од сите песни, има само две - три негови, се му се препеани, и има глумено само во две - три претстави, и тоа се исти улоги. Ај да не речам дека дедо му го пикна у глумци.

И јас треба овој за пример да го земам, или пак да го жалам? !
    Yeah , right !

На Ingvild, Victorian, Priroden и 16 други им се допаѓа ова.
  5. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.270
    Допаѓања:
    57.129
    А па Жељко една квалитетна музика...
    Игор има неспорен талент како актер. Муабетот ми беше дека од тој аспект е добар за во жири за мјузикл.

Книгите му се жива смешка, приватниот живот исто. Ама тоа не беше тема на муабет. Ни за примери земање, ни за жалење. Туку за тоа дали е соодветен за жири.

На Victorian, sofijanoka, JuLleE и 3 други им се допаѓа ова.
  6. ЕденЧлен

ЕденЧлен Форумски идол

Се зачлени на:
    31 октомври 2016
    Пораки:
    4.556
    Допаѓања:
    78.316
    Смеј се ти дечкото може да не купи со се кревети,се знам лично со него случајно се имавме запозанено.И да знаеш дека ке ја донесе Донатела версаче,еве запамтете што сум пишал и ке видите.

Иначе ги продаде сите коли што ги имаше за да направи луксузен кафич на версаче.

7. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.270
    Допаѓања:
    57.129
    Е убо де, ако има толку пари не треба да му се смееме? Па уште повеќе е за смеење поради начинот на кој ги користи. Версаче бе.

На Ingvild, Victorian, PaLaVa и 8 други им се допаѓа ова.
  8. Petar80

Petar80 Форумски идол

Се зачлени на:
    3 јуни 2015
    Пораки:
    1.579
    Допаѓања:
    45.084
    Јас се сложувам во целост со @Gosh мислам дека премногу си хо фаворизираме самите ние Игор, птопадната ствар која се гребе покрај партиичкава за некоја улога во некое шоу а за тоа му помага Тони Михајловски. Избледе со стара слава и стари шоу финти. Човек кој пропаднал , кој глуми дека сака да се опоравува а уште пропаѓа.

На Ingvild, Victorian, nena2010 и 16 други им се допаѓа ова.
  9. ЕденЧлен

ЕденЧлен Форумски идол

Се зачлени на:
    31 октомври 2016
    Пораки:
    4.556
    Допаѓања:
    78.316
    Јас никаде не реков дека не треба да се смееме,и јас е смеам на неговите како да ти кажам испади,ама муабетот ми беше дека дечкото има премногу пари и дека ке ја донесе Донатела версаче во Скопје.

На rose60 му/ѝ се допаѓа ова.
  10. referentka

referentka Moderator Член на тимот

Се зачлени на:
    13 ноември 2012
    Пораки:
    14.789
    Допаѓања:
    323.755
    Игор БЕШЕ и помина.
    Не е интересен веќе.
    Доста се избламира и треба да сфати дека помина неговото време.
    Проблемот е што нема некој друг шоу мен кој би го водел натпреварот/изборот.

А што му фали на Сашко Коцев ??

На goddess.Of.chaos, Silver.E, Victorian и 15 други им се допаѓа ова.
  11. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

Се зачлени на:
    10 октомври 2015
    Пораки:
    3.493
    Допаѓања:
    43.321
    Па и јас да бев дилер на дрога, кој парите ги пере преку продажба на коли, ќе си напраев Версаче куќа, и кафиќ и плус Донатела ќе ја викнев, шо...

На Victorian, Priroden, sofijanoka и 17 други им се допаѓа ова.
  12. Cvekjence

Cvekjence Истакнат член

Се зачлени на:
    13 септември 2010
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    201
    абе се преженил бившиот муж на Елена Ристевска, шо беше муабетот зошто толку брзо се разведоа?
    Таа ми е убава стварно, ама ваљда има :puke: карактер...

На LUCERKA и Nellie им се допаѓа ова.
  13. ЕденЧлен

ЕденЧлен Форумски идол

Се зачлени на:
    31 октомври 2016
    Пораки:
    4.556
    Допаѓања:
    78.316
    Уште така лесно да се стануваше дилер на дрога,и сите ке имавме толку пари нели :)

Се додека не си со власт врзан ни дилер ке бидеш,а ни па пари ке имаш од било каков бизнис.

На celineparis, LUCERKA, azelea и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. Avery

Avery Популарен член

Се зачлени на:
    1 ноември 2014
    Пораки:
    2.781
    Допаѓања:
    14.586
    Шенки работи се, само легално не. Да се правеа така пари од препродавање коли, лесно ќе беше. Туку, што ако направи кафич Версаче и ја донесе Донатела, кога тоа ќе биде само кич чајџилница?!

На Victorian, PaLaVa, LollySky и 6 други им се допаѓа ова.
  15. Ketchup

Ketchup

Се зачлени на:
    23 декември 2014
    Пораки:
    6.796
    Допаѓања:
    46.427
    Дека има пари, има. Сите знаеме како ги има заработено тие пари, сигурно не се со продавање пипер на пазар. Убаво кажа Gosh, нема да се повторувам. Во светов има толку души што си го присвоиле презимето Версаче ко Шенки, Стојна, Митра итн. што Донатела ако оди на секоја нивна прослава, не знам кај ќе и биде крајот. Чисто се сомневам дека има чуено за него... додуша општо дали слушнала за Македонија. :?:

16. ЕденЧлен

ЕденЧлен Форумски идол

Се зачлени на:
    31 октомври 2016
    Пораки:
    4.556
    Допаѓања:
    78.316
    Незнам дали не ме свати,или се направи дека не ме свати.Јас убаво напишав горе,дека он не работи чесно и дека не е лесно и неможе кој сака да стане дилер на дрога,мора да си врзан со власт.И било каков бизнис да сакаш да отвориш да правиш пари мораш да бидеш врзан со ВЛАСТ.

А тоа нема да биде чајџилница него ке биде кафич ЕЛИТЕН каде што ке биде целиот версаче и ке вреди над триста илјади евра,ке видите што и како ке биде све.

На rose60 му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Avery

Avery Популарен член

Се зачлени на:
    1 ноември 2014
    Пораки:
    2.781
    Допаѓања:
    14.586
    Сеа ти не ме сфаќаш или се правиш дека не сфаќаш?! Да бидеме реални, кој ќе оди во тој "елитен" Версаче кафич?! Кафичот не го прави само парите кои се вложени во него, туку и луѓето кои одат таму. Затоа велам дека на крај ќе биде кич чајџилница.

На Ingvild, Victorian, PrettyDramaQueen и 8 други им се допаѓа ова.
  18. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.992
    Јас за Еленчето знам дека и шетал многу газот, затоа наводно се разведувале.

На nena2010, LUCERKA, rose60 и 2 други им се допаѓа ова.
  19. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.272
    Кaј нaјдoвте пa зa тoј дa збoрувaте. Пa уште вo мaкедoнските јaвни фaци. (facepalm) Кoјa фaцa чoече?

Не верувaм декa тaкa си се збoгaтил чoвекoт. Бoгaтствo не се стекнувa преку нoќ, тoa сите гo знaеме. И шo декa имa пaри кoгa се пoнaшa кo сељaчиште, сo лaнци, кaтaнци oкoлу врaт? Пa уште Версaче бе. Сериoзнo? (facepalm) Тoј сaмиoт пo себе е кичерaј, oд глaвa дo пети.

И пoдoбрo ќе збoрaм зa Мелитa oткoлку зa oвoј. |(

На Cvekjence, Victorian, PaLaVa и 7 други им се допаѓа ова.
  20. Silver.E

Silver.E Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    2.226
    Допаѓања:
    5.276
    Абе женски, што стори оваа со усниве, како филџани ???

Таа е во фацава ???

Ако си мисли дека и љубомориме (да не речам хејтаме), не, не те хејтаме. Грда е бе стварно. И мизерна, бедна за внимание. И на фацава не е таа - таа, жива пластика е, ама грда пластика. Класичен пример за искомплексирана жена во години.

Бајдвеј, гледав интервју со Јована, жена му од Јоксимовиќ, абе ниско интелигентна е или мене така ми се виде ? Крајно ме изненади непријатно.

На Cvekjence, Victorian, Petar80 и 3 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.