Македонските јавни фаци

Discussion in 'Кафе-муабети' started by preetygirl-J, Jul 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. celineparis

celineparis Популарен член

Јас ни него ниту неа ја знам, ама овој ич не е убав и мислам дека разликава во години е огромна.

fighter likes this.
  2. Victorian

Victorian Популарен член

Ни јас не ги знам, прв пат прочитав за нив сега.
    Што знам ако ним не им смета разликата во години, мене ич не ми смета.
    А за 50 год, типот супер се држи. Симпатичен пар се :)

3. Salome

Salome Популарен член

А, Огнена што е, манекенка е нешто или?Инаку многу убава, многу елегантна девојка посебно ми се допадна на таа сликата во крем комбинацијата со книга во раце што е.(y)

Askopje and Victorian like this.
  4. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Јас сум од оние личности кои донираат ама никогаш, никаде немам напишано дека сум донирала. Се важи? Мене ми беше одвратно промовирањето на Боки 13 кој се погрижил цела јавност да дознае дека тој помогнал. А кому помогнал? На двајца безработници кои немајќи покрив над глава, склепале дете.
    Може и Корилинчето донира, може не, а и не е битно. И сиромашен човек може да донира, ако нема пари, тогаш може алишта или некој друг вид на помош.

Бекстејџ се замислуваат дека се Британски Vogue, а она дека е Викторија Бекам. Само што Вог и Викторија се имаат договорено. Овие беа на роденден кај Ива (онаа со ателјето) ја начекаа девојката како гостинка, па си извади што навистина имаше во ташната а они искористија клипче.
    Што се однесува до Симона, купила девојката честитка за помош на децата без родители.

Апропо Огнена, ми изгледаше познато од некаде, па кога прогуглав и видов од каде, Fashion & Lifestyle EXPO, на точка имам читано. Се преправа и глуми, ја прчи устата неприродно, рола со очите и мафта со рацете. Но, генерално се гледа дека е негувана и си живее фино.
    А за Пеџа кога коментирате, ептен сте смешни. Отворете му го инстаграмот, какво тело држи за негови 50 години, алал да му е. А плус да не заборавиме дека е ерген кој сигурно има јака сметка во банка. Речиси совршена комбинација, ама ете, многу девојки сакаат да глумат лудило дека е пххххх.

5. PUPICA

PUPICA Форумски идол

^Предраг/Пеџа е еден од газдите на Тренд.Зависник е од екстремни спортови и телото му е такво благодарение на физичка/спортска активност.Девојката се занимава со ПР,ако не грешам,има сопствена Агенција.И двајцата се од ситуирани семејства и се познати градски/скопски фаци.
    П.С.Мојата математика вика дека Пеџа нема повеќе од 45 год.

6. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Мене овие двајца ми изгледаат компатибилно, не се забележува разлика во години. И не ми се нешто посебно.

Antebellum and Victorian like this.
  7. Gosh

Gosh Мразачка на луѓе

А шо вас ве заболе за разликата у годините, жити се!?

Што, не може у постар да се заљубиш, или пак богат - они не се луѓе? Или само курви и спонзоруши нив ги сакаат?
    Убав е, згоден, па и грд да е - нејзин проблем.
    И не е типката малолетна, па да се ,, потресете ,, до толку.

Глејте си ваша работа, ма да гледам вие совршени сте, па од досада плукате по скоро сите спомнати у темава... :smoke:

SV1911, SmilerGirl, Pinky97 and 22 others like this.
  8. Zenski Svet

Zenski Svet Истакнат член

И јас сметам дека се убав пар.... разликата во години не е важна кога луѓето вистински се сакаат..
    А за овие двајца тоа е само потврда на љубовта која ја негуваат повеќе од 6 години !
    Со среќа нека им е заедничкиот живот кој им претстои !

Victorian likes this.
  9. Cka

Cka Форумски идол

A ти од кај знаеш дека донирала? Аууууу, ти да не си Каролина? Оти никој не чул не видел освен ти!

10. nena2010

nena2010 Форумски идол

Не сум Каролина ама ете знам. Последно што знам дека за поплавите донираше 1000 евра. http://kurir.mk/makedonija/vesti/ka...stradanite-sekoj-da-pomogne-kolku-shto-mozhe/

Кога веќе сме на муабет јас да сум на место на менаџерите би го тужела град скопје зашто малтене недела дена пред НГ му текна на Коце да откаже и тоа заради поени да добие. Да се кажеше на време пеачите ќе си букираа други настапи. Вака не е убаво. 2,000,000 денари. 30,000 евра јака штикла. А онаму Панорамсконо тркало и остали стиропор милиони евра се испотрошија.

Last edited: Dec 23, 2016
    Oxymoron, mackica1, JuLleE and 12 others like this.
  11. Askopje

Askopje Истакнат член

Пеџа старо аро,легна се што можеше и сега коа не му работи таквото решил да се жени.
    Каков убав пар, девојчето е многу мило и изгледа доста ОК кај го најде овој идиотов незнам.Кај и е паметот и мајка и и татко и кај се ?????Капацитет девојка е, отворете instagram, средена со стил,а него многу жени го плукаат и не затоа што е убав и му се љубоморни ;)
    На овој Миа му одговара за жена :D

PUPICA, kolovoz, Antebellum and 6 others like this.
  12. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Абе таман се овие двајца еден за друг, не знам шо им наваливте толку. Ниту е он некој лепотан, ниту е таа. Е сега, ќе станела научник типката да не се фатела со овој, тоа не знам :D А овие вистинатоцкамк нешто порандом не можеле да објават. Да им платам да дојдат дома, да ми го сликаат постерот од 2006 на шкаф.

Antebellum, Victorian and celineparis like this.
  13. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Јас од Марс ли сум ако не знам кои се тие Пеџа и Огнена, и како тие се македонски јавни фаци? :?::D
    :d::drunk:

SV1911, Lolipop23, Oleeenka and 25 others like this.
  14. celineparis

celineparis Популарен член

Шест години ако одела со него, значи на почетокот она била 20 а тој 44 (facepalm) Добро де си се сакаат децата. Иначе оваа е иста како онаа Девана што ја пишувавте тука не гледам разлика, освен што добро овој не е женет и не е професор. :?:

theowndemon, Antebellum and elimkd like this.
  15. Lilit

Lilit Форумски идол

Не е иста, далеку е од иста.
    И далеку од иста е ситуацијата.
    Па да, Огнена знаејќи ја од факултет и работа, девојката ќе беше некаде по белиот свет и ќе беше мега успешна.
    Ама кога ќе си замислиш дека нешто е ок за тебе, тоа е тоа. Само времето ќе покаже...и некогаш касно, ама тоа е.

Oxymoron, mackica1, Askopje and 3 others like this.
  16. Elissa

Elissa Форумски идол

Како си решиле така, камо да се среќни сите. Разликата во години е голема ама тоа е.

17. duffi

duffi Форумски идол

Не ми личи дечкото како на 50 години.
    Можеби 40 и некоја.

Не ги знам,ама нека им е со среќа.

galapce, Victorian and Viktorijaaa5 like this.
  18. Lilit

Lilit Форумски идол

Миа за чудо тука ми се свиѓа, aма не на начин види шоубава е, сакам и ја ко неа, туку из поштовање на универзален женски параметар за лепота, солдино.
    Ама Симона изгледа со паметот уште е у средно. Не научи и не научи да биде жена. Уствари никад и нема да научи.

19. MissDior

MissDior Популарен член

Огнена многу убаво и софистицирано изгледа, пеџа не го познавам лично ама сум слушала дека има многу искуство.

Askopje likes this.
  20. manja666

manja666 Популарен член

На календарот на Пелистерка - Северина. Разочарувачки, впрочем како и последните години. Беше интересно и со убава провокативност ама тоа потраја само некоја година, и зошто побогу мора некој од страна? Па не мора да е јавна личност доволно е некоја од овие македонскиве инстаграм уана би блогерки да стевеле, барем наше ке е.

Thread Status:
Not open for further replies.