Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.653
    Мене не ми пречи голотија туку невкусот. Кој сака гол нека си се слика, ама многу ми е јак Боки, попаметен е од повеќето од нашата мала естрада, а богами сега и повеќе стил има.

На Gosh, Jasnabasna, LollySky и 7 други им се допаѓа ова.
  2. fighter

fighter Популарен член

Се зачлени на:
    4 јуни 2010
    Пораки:
    1.249
    Допаѓања:
    2.485
    мене одсекогаш ме интересирале т.н. јавни фаци....и наши и странски...тоа е тоа. Повеќе ми е губење време да пијам кафе со комшиките и да алапачарам отколку да се занимавам со интернет „рекала казала“.

На Ketchup, LollySky, Antebellum и 5 други им се допаѓа ова.
  3. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.272
    Јa жaлaм и ќеркa и, гo жaлaм и тoa мечетo пoзaди, гo жaлaм и креветoт нa кoј седи, мa сите oкoлу неa ги жaлaм.
    Нели пoмислилa нa ќеркa и првo? Кaкo ќе се oсеќa тoa дете сегa кoгa ќе oди вo шкoлo, кoгa ќе се пoјaви некaде нa улицa. Сите ќе јa oдбегнувaaт зaрaди лудaчaвa.

Зa гревoви е девoјчетo, нaјсериoзнo. А, зa oвaa не мoже ништo дa се нaпрaви. Oтиденa е вo непoврaт.

На Ketchup, Barbie20, LollySky и 6 други им се допаѓа ова.
  4. Oxymoron

Oxymoron Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    1.394
    Допаѓања:
    12.261
    Да си почнам со ред :!:

Огнена ја познавам лично и имам соработувано со неа неколку пати. Девојката е паметна, фина и културна. Ниту разликата во години не ме потресува многу, мислев дека Пеџа има околу 40, а и ако има повеќе изгледа доста помлад. Проблемот е што Пеџа не ѝ е баш верен, а девојката е излудена по него. Овде читам биле во врска шест години, а тој пред година ипол си пишуваше и бараше да се сретне со моја другарка :?:

Еве (приватен ѝ е профилот) и еве. Пеџа не ја есапи многу ни на Инстаграм, гледам немаат ниту една заедничка фотографија 8-|

Леле, видеово од свадбата на Бојана (facepalm) Типкава ми е општо антипатична (само мене ли ми беше посимпатична кога беше дебелка, без лошо нацртани веѓи и изобличена уста, и носеше трењерки на кои пишуваше Бојана на газот? :rofl:), а видеово ми е дно дна. Овој ѝ се доближува за да играат заедно, оваа го бутка, овие од страна среќно ги гледаат...уан биг хепи фемили (poolparty) Патем, сте знаеле ли дека Бојана има 32 години? Отсекогаш ја перцепирав како помлада (можеби пластичните операции помогнале...not! (lalala)).

Баш пред некое време си размислував за водителиве на Канал 5, сите се кој од кој. Јелена, Милена, оној другиот од Утринска, Ване - како сите да се удрени со влажен чорап :drunk: Искрено Драган Вучиќ ми е најинтересен од баграва (ping @kravce :lol:).

Сликиве од Мелитка ги видов уште сабајлево и си помислив еј ама ќе јадеме гомна за ова во Македонски јавни фаци :angel: Очигледно исценирано, па сега уште се огласила со изјава. Се гледа дека се местела, средила позадина, се ефектирала, се ретуширала и ајде као фотките процуриле на нет |( Очај.

На Ketchup, Doozy, Barbie20 и 12 други им се допаѓа ова.
  5. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.468
    На ana992, Ketchup, Barbie20 и 8 други им се допаѓа ова.
  6. Neodlucna

Neodlucna Популарен член

Се зачлени на:
    30 септември 2010
    Пораки:
    854
    Допаѓања:
    1.053
    Календарот на пелистерка за 2017 е со Северина http://turlitava.com/severina-lebdi-na-noviot-kalendar-na-pelisterka-za-2017-god-foto/

Не ми се допаѓа висуелно ич, Каролина пред неколку години беше 100 пати подобра http://www.mkd.mk/86964/zabava/pelisterka-so-karolina-na-kalendarot-za-2013/

И сакав да искоментирам дека иако северина добро се држи секако, но веќе брчките и пластилниве операции почнале да се распаѓаат

Ја кометирам северина дека се сликала за македонски календар не дека е мак. јавна фаца, туку зошто не сликале некој наш?! Или се што е истрошено во шоу биз иде да заработува во МК?

Последна измена: 28 декември 2016
    На Ketchup, Barbie20, Victorian и 3 други им се допаѓа ова.
  7. Antebellum

Antebellum Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    3.123
    Допаѓања:
    9.434
    Мене Дани ми изгледа милион пати подобро од Северина и Каролина заедно ама или Дани или Пелистерка не се заинтересирани за соработка... Според мене Дани е наша најубава пеачка и глас и стас.

На Mr.Awesome, Ketchup, Victorian и 5 други им се допаѓа ова.
  8. Cvekjence

Cvekjence Истакнат член

Се зачлени на:
    13 септември 2010
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    201
    За Пелистерка, добро бе тој типот со фотошопот шо мислел кога го правел календарот?? За Северина сигурно платиле дебело, требало некој денар плус да пуштат и за средување на сликите

Количкава треба да ја држи или ??

Овие ја допреле и разумот го изгубиле ха ха ха 15697658_1295650243842356_6834827154052675100_n.jpg 15288647_1266358276771553_6172704986205927418_o.jpg

А за Мелита, мислам дека повеќево полудеа шо се сликала гола, ја искрено не знам што има толку лошо?? Освен фактот дека е психопат, а личеше на нешто пред многу години, сега со 100 отворени профили на фб очигледно дека со нема попаметна работа..дебилно е се, се, ама аманте гола се сликала и сите ја осудивте за тоа. Реално, само реално и претпазливо ви кажувам, има тело, така телце згодна е, сепак може се должи на операции и корекции, ама жената си има телце...

@Neodlucna - од Пелистерка велат дека веќе почнале да влегуваат на пазарот во Србија, Црна Гора, Хрватска па затоа Севе-интернационале....
    @Antebellum - и мене ми е Дани убава, природна, добро пее, со косичкана виткана ми е ептен симпатична :)

На Ketchup, Gosh, sjdgo и 2 други им се допаѓа ова.
  9. Antebellum

Antebellum Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    3.123
    Допаѓања:
    9.434
    Поубаво ќе направеле да ја плателе Дани, да направат БОМБА! каледнар па да се промовираат и надвор...

На Victorian му/ѝ се допаѓа ова.
  10. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.468
    Дани е многу убав чоек ама у живо... Пустата не е фотогенична и не ја сака камерата ама ич :( Барем според мене во живо ми е многу поубавка него по телевизии слики

На JuLleE, Victorian и PaLaVa им се допаѓа ова.
  11. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.247
    Допаѓања:
    81.809
    Мене ми е секако убава и на слики и на ТВ и во живо. И особено ми е симпатично тоа што понекогаш потешко ја изговара буквата „р“ и иако е мана, мене мнооогу слатко ми звучи кај неа.

На referentka, Antolinaa, JuLleE и 5 други им се допаѓа ова.
  12. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.992
    Јас мислев Дунавка ќе никне на календарон.:lol:
    А Мелитка ова од Дара Бубамара пример зела, па и истите пози се.:DНишто, касни малце, више срече други пут.:D
    А Шилегов што го симпатишете син има 20 годишен, just for the record.

На Barbie20, Espadrila и Victorian им се допаѓа ова.
  13. Ordinary

Ordinary Форумски идол

Се зачлени на:
    15 февруари 2012
    Пораки:
    2.909
    Допаѓања:
    81.530
    "Софистицирана дама" со "софистициран вокабулар"
    Една,единствена,неповторлива :party:
    Untitled.jpg

На christinnn, galapce, celineparis и 12 други им се допаѓа ова.
  14. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

Се зачлени на:
    22 октомври 2010
    Пораки:
    3.740
    Допаѓања:
    6.736
  15. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.829
    Допаѓања:
    163.214
    Неодолива убавина.
    Дама со стил.
    Неповторлива.
    Што би рекла мајка и. :rofl::rofl::rofl:

На Barbie20, referentka, kim.k и 8 други им се допаѓа ова.
  16. ilyan

ilyan Популарен член

Се зачлени на:
    6 април 2015
    Пораки:
    1.865
    Допаѓања:
    19.437
    Mene pak ne mi se dopagja Dani, od koga projde i kjoro i sakato, se fati so eden "samoproglasen biznismen" od Tetovo, se utepa od falenje i taa....
    A ustvari toj voda u oci nemase....
    Sto e sramno da odis so prosecen covek, ja neznam?
    I taka, raskinaa so ovoj kako i so mnogu prethodni...

На Mishela му/ѝ се допаѓа ова.
  17. Mishela

Mishela Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    19 август 2010
    Пораки:
    19.247
    Допаѓања:
    81.809
    Епа тоа е, не може сè да биде убаво на нејзе. :D
    За да има „баланс во универзумот“, мора да има некоја глупост во секој, па што останало за Дани. :rofl:
    Јас ја памтам онаа врската со Словенецот - кој и да беше типот, не ми текнува во моментов, ама знам дека многу замараа порталите и емисиите од типот на Бекстејџ и Зоки Фаци со Дани и нејзиниот Словенец. :)
    Мнооогу ми беа напорни.

На Victorian му/ѝ се допаѓа ова.
  18. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.468
    Само јас ли не знам кој со кој е во врска од познативе :D Е За Дани не сум знаела шо човек е, само мислам дека има син или се лажам? ама добри песнички држи, "најдобра до сега" "црно на бело" мислам се викаше.... добри песнички има за разлика од другиве певаљки. ете и Карочинчето ми се харесва убави песни има :) еее ќути за оваа знам дека многу Либиња имаше хахах ете сум знаела за некој :P

На Barbie20, duffi, JuLleE и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  19. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Дани нели беше во врска со еден гитарист, барем мислам дека е гитарист знам дека свиреше во некоја група. Горан Петел така нешто беше го имам на фб ама не ми текнува. Знам дека идеа многу време и мислев дека уште се заедно.

20. Barbara90

Barbara90 Активен член

Се зачлени на:
    26 декември 2016
    Пораки:
    38
    Допаѓања:
    139
    Јуре се викаше :)

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.