Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    491
    Допаѓања:
    80
    Kate, немаш прочитано постови за неа..Мислам дека доволно дискутиравме за неа :lol: , ама ќе се вратиш наназад на темава и ќе ги пронајдеш нашите постови ;) Така ќе се информираш повеќе за неа :?:

2. OzzyAngel

OzzyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    17 март 2010
    Пораки:
    1.884
    Допаѓања:
    1.225
    Заборавив да го споменам Сашо Гигов- Гиш! Човекот има невиден талент! пее подобро и од славни рок ѕвезди, но за жал во нашата земја не ги ценат таквите, овде кај нас се вришти по некој си слаткар! Јас сум слушала песни свирени во живо од неговиот бенд каде што тој пееше, Банкрот блуз бенд! цела ноќ пушташе песни што ги пеел од Лед Цепелин, ма каков лед цепелин, она беше подобро и од нив!!! :clap: :clap: за Гиш!

3. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Ооо Кате, Трендафилче сочно ја изнавреѓа :lol: :lol: :lol:

4. rainlover

rainlover Истакнат член

Се зачлени на:
    23 јуни 2010
    Пораки:
    969
    Допаѓања:
    633
    А што мислите за девојкава... се вика Биљана Ѓорѓиовска, поранешна манекенка сега гледам води емисија на АБ канал во која се појавуваат демек VIP фаци и возат ваму таму низ Скопје.

http://www.vest.com.mk/WBStorage/Articles/8C2BD6DD6A851C409B7BB7E2E6DDCB67.jpg

5. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    Мене многу ми е убава девојкава, ја памтам од пред некое лето кога водеше една емисија од Охрид, само не знам на која телевизија беше. За неа не знам ништо , ама многу ми е симпатична.

6. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.212
    Допаѓања:
    36.705
    Симпатична ми е Билјана Ѓорѓиовска. Што се однесува до Сашо Гигпв - Гиш, ми се допаѓа како пее. Многу ми е криво што не отиде на Евровизија во 1998 година со песната " Самовилска свадба".

7. ludoto19

ludoto19 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 март 2010
    Пораки:
    7.226
    Допаѓања:
    41.467
    и да се надоврзам, после теретаната во грција, од станот на дарко летаа облеките негови и беше избркан од дома! од сигурни инф од станар во таа зграда :D :)

8. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Многу јака професија има, мислиш светот го спасува па по цел ден ја даваат на А1. Никој не знаеше за неа и одеднаш тој Зоки од Фаци почна да ја претставува во неговата емисија како џет сетерка :tmi: Па дали они знаат уствари што значи џет сетерка? :fubar: А не ми е јасно како на некој може да му биде убава, кога целата е вештачка со триста операции на неа :puke:

9. moonlight-girl.55

moonlight-girl.55 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јули 2010
    Пораки:
    1.558
    Допаѓања:
    3.184
    Преѓеска приметив нешто оти овој Кристијан од План Б продукција ептен ми личи на Сејхан од Гласови во ноќта, турската серија што ја даваат на Сител :D :lol: Ај некој ако ја гледа, му личи ли и на него? :D :D

10. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Не знам која е таа серија не сум ја гледала, ама како што сум слушала Кристијан бил испокаран со речиси цела наша естрада |(

На girl1985 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Waka-waka

Waka-waka Популарен член

Се зачлени на:
    2 јули 2010
    Пораки:
    2.273
    Допаѓања:
    8.904
    Од ова нашиве јавни фаци ми се повраќа. Не ми е јасно како пола девојчиња кај нас коси кубат по Слаткар што ги напаѓа, ги пцуе и вреѓа во сите негови песни. Зар не е болно некој да те вреѓа тебе и цел женски род, а ти да го слушаш и да уживаш?
    Од друга страна пак за целосна пофалба се младата класа на глумци од МНТ, Славиша Каевски, Јелена Јованова, Гораст Цветковски. Млади се, полни енергија и даваат максимум од себе на сцена. Само не се поврзани со никакви скандали и валкани тајни па никој и не им обрнува внимание.
    А, ви текнува ли на ххl? Беа наши претставнички на евросонг и потоа некако се изгубија. Што се случи со нив?

12. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    ^ Девојките беа Росица Николовска, Марија Николова, Ивона Џамтовска и Верица Каранфиловска ( ќерката на Драган Бојс ). А што се случува со нив, не знам. :^)

13. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    491
    Допаѓања:
    80
    Па јас мислам дека групата XXL, се растури уште одамна... :^) Најпрво Верица мислам почна соло кариера, а со другите поима немам што се деси :^)

14. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    6.983
    Допаѓања:
    26.372
    А да не знае некој на која страна е од прилика муабетот за Иванна.. Ме мрзи дав вртам 100 страни а баш ме интересира

15. LovelyGirl

LovelyGirl Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.563
    Допаѓања:
    295
    дада...изгледа им е растурена групата.... :) добри беа..

16. kate21

kate21 Популарен член

Се зачлени на:
    20 декември 2009
    Пораки:
    4.220
    Допаѓања:
    3.853
    Е па девојки, се извинувам, јас не стасав да ги исчитам баш сите страни, многу сте изнапишале за нашиве квази ѕвезди, затоа и не сум приметила за Софија Каракаева-со професија џет сетерка :rofl: . Ама морав да ја спомнам, гледате колку е позната бе, дури два пати ја спомнавме :rofl:
    Озииии, барво за Гиш, ама го нема сега, којзнае каде се наоѓа. Исто и Џафер, една песна за легенда и го нема, ама па не дека имаше глас или нешто, ама ете му се погоди песната :?:

17. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    ^ Го нема Џафер на сцената, ама песната остана легенда. :clap: :bow:

18. chicka

chicka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 мај 2010
    Пораки:
    1.277
    Допаѓања:
    98
    А што ќе кажете за Алекснадра Пилева и за Кристина Арнаудова.Мене и двете ми се допаѓаат и девојкиве стварно имаат гласовни способности.

19. Isaak

Isaak Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    45
    Не би се сложила баш со твоето мислење околу Џафер дека нема глас :) .Самиот Тоше Проески во еден дневен весник кога го прашаа кој му е омилен македонски пејач тој одговори дека Џафер е незаменлив вокал на сите времиња во Македонија.Истото го кажа и Бени во емисијата на Тони и Део за Џафер дека му е омилен македонски пејач.Јас кога го гледав на една емисија на а1 или незнам која човекот ја крена цела публика во студиото стварно извонреден глас .А за тоа што не успеал во Македонија играат многу фактори пред се кога гледаме какви пејачи успеваат во Македонија во стил на Јован Јованов,БилБилов,Слаткар,Тони Зен и им се идоли на 90% од популација тогаш мене ми е јасно зашто квалитетни пејачи секогаш се во позадина.Поздрав

20. Isaak

Isaak Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    85
    Допаѓања:
    45
    Александра Пилева откако ослабна многу се разбуваи и сега изгледа одлично физички но нема никаков вкус за облекување според мене.За вокалните способности нема никаков коментар едноставно е извонредна,енергична и дава максиум на настапи.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.