Македонските јавни фаци

Discussion in 'Кафе-муабети' started by preetygirl-J, Jul 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. PaLaVa

PaLaVa Популарен член

@Mr. Right Јас се изгубив во целава приказна, очи ме заболеа читајќи коментари. :D
    Друг отец бил, Виктор... овој Пимен демек да се умеша да ја опраи работава. Боки си е drama queen, не верувам дека бил нападнат за ништо.
    Сега читам кај Јанко уствари попов го турнале и завршил во болница со скршеница. Господ на помош со луѓево.

Victorian, Barbie20 and Mr. Right like this.
  2. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Поп бе поп (facepalm)

Како смее да си дозволи да нападне човек?
    Што и да се случило, тој кога веќе решил да биде поп, треба да си знае прибран да си седи а не по улици да се тепа и тоа во мантија облечен :punch:
    Баш во убаво светло го претставуваш Христијанството попEE Викторе!!

За паркинг се истепал :clap: (facepalm) ДА ти тииииииит попот (facepalm) (facepalm) Пари само поакжи му и ќе се смири.
    Трчал побрзо за да си ги ѕирне џиповите, моторите и становите дали му се ок 8-|

Од сега за секој случај во џепче евричи носете си... за ако ве нападне поп да имате при рака одма да се одбраните т.е. да му го одвлечете вниманието.

Куче ако те нападне фрли му лепче, поп ако те нападне фрли му евра.
    :handshake:

Last edited: Jan 8, 2017
    Lella, Priroden, Dust and 6 others like this.
  3. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Фустаните со #dressbyevа ми се веќе видени. Препознав модел на Мелина Џиновиќ, модел на Зара, може има и некој на Версаче, ама не пратам толку висока мода, за да знам. :D

Victorian, Barbie20 and joy1 like this.
  4. Avokado

Avokado Истакнат член

5. Cka

Cka Форумски идол

не тепал попот :) Читате само Боки што пишал :) Попот е со скршеница однесен у болница, татко му на Боки допол и го претепал, за паркинг место.

Имено и попов си е крив, му рекол на Боки девојче :) И овој го викнал татко му, попот е претепан пред очите на трите деца во колата и жена му кои го чекале да одат некаде. И сега Боки ја врти цела случка во негова корист оти ќе го тужат.

Јас вака мама ја викав еднаш на маало коа се тепавме 2 маала, ама мама ми рече сама си се карала сама тепај се. А Боки уште не пораснал за така да му рече татко му, како си се карала така тепај се :)

Ева е на Заев ќерка колку што знам. Нејзини беа сликите дека дома имаат затворен базен у дневна и сликите од вилата у Грција, од таму се провали богатството на црпнатиот. Вицето мислам дека не е женет, иначе немаше да става слики со неморални девојчиња.

Freyja, Ana Marija 1, Ketchup and 8 others like this.
  6. joy1

joy1 Форумски идол

@Cka ,Aleksandra i Dusko se negovi deca.Taka bar kazuva google :)

JuLleE and Cka like this.
  7. Cka

Cka Форумски идол

Може, може јас лошо сум слушнала :) На стрико убавата :)

Ana Marija 1 likes this.
  8. celineparis

celineparis Популарен член

Ева не му е ќерка, туку внука и е уште малолетна да не речам дете и затоа мислам дека нема потреба да се коментира.
    А за Боки сигурно и тој почнал да се кара, ама па поп да продолжи да се расправа пред фамилија и тоа за паркинг место за неговиот џип...иначе гледам дека поповите патат од некој комплекс па сакаат да се претстават како некој џет сет на фејсбук. Се е пореметено во оваа држава...

Dust, Bozica1980, Salome and 11 others like this.
  9. JuLleE

JuLleE Форумски идол

На Вицето е. Женет е. Има многу убава жена.
    Лошо ве информирале за Црпнатиот:D.

10. LUCI 99

LUCI 99 Популарен член

Abe da ne puknite se iznasmejv:rofl::rofl::rofl:

Barbie20 likes this.
  11. Ketchup

Ketchup

На тема Боки. Има се - може се. Јас еве не знам некоја јавна фаца која на таа пара не се слика во брендираните алишта и ниедна слика на инстаграм не и поминува без да ги тагне брендовите. За карактерот не можам да зборам. Не го ни следам по социјалните мрежи, а не ми ни треба. На тема Шенки Версаче. Нели ќе ја донесеше Донатела во кафичот? @ЕденЧлен, кај си? ]:)
    Ти беше уверен во тоа. Посебно логоно на кафичот е претерано фејк. Јас да го правев рачно повеќе ќе личеше на оргиналот, отколку ова.

Purelove92, Dust, JollyGirl and 10 others like this.
  12. Salome

Salome Популарен член

IMG_20170107_001831.jpg
    Тежок комплекс на мало куре лежи овде.King Shenki.:rofl:
    На што?...На кичот ли?:rofl:

Emy867, Oleeenka, Oxymoron and 27 others like this.
  13. duffi

duffi Форумски идол

Па и Ева е убаво девојче.
    А и на Заев ќерка му е далеку од лоша.
    Само премногу шминка за нивна возраст.

ines.h, Dust, Bozica1980 and 4 others like this.
  14. manja666

manja666 Популарен член

Леле одамна не сум видела ваков кич. Очобол добив.
    Ако навистина инвестирал толкав капитал за вакво нешто, човекот не е нормален. Со тие пари едно 3 добри ресторани ке отвореше, и тоа баш елитни, овој направил цигански вашар. Не е пара за секого.:!:

15. Baby-bubu

Baby-bubu Популарен член

На врата кај овој треба да даваат приоритетни упати за очно после посетата. Евентуално неки Версаче наочари, малце боиве да се неутрализираат.8)

Chica.Loca, Dust, Bozica1980 and 7 others like this.
  16. Viktorijaaa5

Viktorijaaa5 Форумски идол

Оваа е сигурно место на 'кралот' кога ќе оди на кафе да се знае каде му е местото (facepalm)

17. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Убави се и двете. Само што се шминкат многу, а нема потреба.
    На Заев жена му не ми е убава, ама на Вицето да.

Dust likes this.
  18. Mishela

Mishela Модератор Staff Member

Такви генерации се ова, на школо одат со цел несесер шминки за корекција, а несесер за моливи знак прашалник е дали носат. :lol:
    Битно моливче за очи имаат, другото и онака очигледно не им менува многу.
    Мала шала, ама не е воопшто далеку од вистината за жал. :)

Не знам како имаат време да се средат со таква сценска шминка, ако земеме предвид дека сабајле од 7.30ч. треба да бидат на часови.
    Леле ми се лоши кога си правам математики колку време би ми требало мене за да се средам вака цакум-пакум. :tmi:
    Мене девојчето ми е многу убаво, ама ту мач шминка и фризура. Поубава е природна. :)

Oxymoron, crimson, Ketchup and 14 others like this.
  19. Rebecca_R

Rebecca_R Форумски идол

Кога веќе правиме муабет за нејзин изглед, мора да кажам дека девојката е и згодна и убава. Ама, со целата таа шминка станува дел од грото исконтурирани девојки.

20. blueeparadise

blueeparadise Популарен член

На тема Заев, другарка моја излезе неколку пати со внук му, овој знам еднаш торта и прати дома дека и се јадеше благо :D ,па и забрануваше да излегува толку, демек она требала дома да седи. На крај се испостави имал женска, подолго време идел со таа, па оваа дозна за другарка ми. Еднаш кога бевме во чаршија, и се јави овој внукот на Заев и и' рече дека седел со Зокита, он дошол специјално за другарка ми, сакал да ја упознае па мене и друга другарка не викна да идеме со неа... И реков не фала, и ги почекав 10 минути сама во кафичот како утка. :D

За ова "Версаче" кафичов... го приметив знакот еднаш кога одев на факултет, ко што не бев наспана, одма се расонив од тој кич, си реков што к*р е ова?? Инаку внатре ми е премногу циги стајл, ама би влегла еднаш, чисто од љубопитност.. иако не знам дали ќе ме прими Крал Шенки вака. :P
    И ме интересира колку пари е едно кафе, 1000ка да не е, злато да не му ставаат внатре? :D

Боки... не знам каква била точно ситуацијата, ама татко му бе да го вика?? Ако веќе се зафатил да се кара со него, сам нека си ја доврши работата, не да вика по мама/тато, ко 10 години да има. Како и да е, попот не го заслужил тоа, за паркинг место бе, ненормални луѓе, му посакувам побрзо опоравување и дај Боже да го тужи Боки.

Thread Status:
Not open for further replies.