Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    491
    Допаѓања:
    80
    ISAAK

Ако Тоше Проески и Бени рекле дека Џафер е незаменлив вокал или пак дека го мислиш истото, не значи дека тоа е така, па генерално ќе кажеме сега - Џафер шампион :clap:
    А, тоа за Билбилов, Слаткар, Јован Јованов(тежок сељак со брат му заедно), Денис Екс , Тони Зен, ДНК...Тоа ти е иста багра :tmi: И, нив како Миленко новинаров, да можам би ги набутала во ауспух и кога ќе дадам гас ќе ги лансирам во вселената, сите комплет, нафурани "фраеришта" :tmi:

2. puflaa

puflaa Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    229
    Допаѓања:
    23
    За пеење добро пее, енергична е се на настапи ама кога ќе отвори уста на телевизија ми се приодува во вц! Несврзани реченици башка некој чуден нагласок.. Не ја поднесувам |(
    Екипата на Ексклузив, на чело со ИваННа и на бекстејж, со Миро Кацаров под рака и право во Вардар! Е**те екслузивните работи што ги презентираат. Истите ги има на сите интернет портали и тоа денови денови порано. Башка тој Миро коа збори мислиш пее, и тоа шмизларското ж и ч коа ке ги нагласи се ежам :@

Даниел, претходно што го имате спомнувано океј ми е. Денес го глеав на телевизија и ми остави впечаток на фин,скромен,реален дечко башка глас има фантастичен. За Игор Џамбазов нема потреба да зборувам, веќе се е кажано. УНИКАТ !!!

3. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Е БРАВО за описот! :clap: Кога беше во Магија Јован правеше супер песни, ама сега ми е многу одвратен, а па брат му уште повеќе :tmi: Некогаш пеел на некој фестивал ( мислам дека беше макфест ) а сестра на моја другарка, свири на виолина и била таму присутна на пробата, и она кажуваше дека брат му на Јован немал поим од пеење, завивал на пробата, ама нели нормално после за во етер ќе му го средат гласот и така и него го направија пејач. |(

4. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    За Александра Пилева претходно кажав дека не ми се допаѓа. А за Кристина Арнаудова- се најдобро. Многу ми се допаѓа девојката и како пее, и какви песни има, и како зборува и се однесува во емисии.. Прекрасна е.

5. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Мене ми се допаѓаат песните на Билбилов. Не сум од Скопје па да знам повеќе за неговиот приватен живот, ама како пејач ми е таман. Убави певливи песничиња има и не е нафуран како другите.
    За Пилева кажав :puke:
    Одвратност во движење, целата во комплет и со гласот што го вади низ нос.

6. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.116
    Допаѓања:
    67.109
    Александра Пилева не ми е нешто посебно. Ама баш ми е сеедна.
    На Билбилов има некои песничиња певливи, ама па има некои што ме тераат на :puke: Така што...

7. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.261
    Допаѓања:
    157.625
    Пилева ми е О-Д-В-Р-А-Т-Н-А!
    Се пренемага кога зборува,а и не знам едноставно ми е антипатична како појава воопшто.

8. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.478
    Како комплетен музичар многу го сакам и почитувам Ристо Самарџиев. Има прекрасни песни и многу милозвучен глас :) А пак какви текстови пишува, тоа е чудо, вистинско уметничко дело. Исто така го обожавам Ѓорѓи Крстевски, прекрасно пее, сам си ги пишува текстовите и сам ја прави композицијата, многу е талентиран и погаѓа во срце со тие романтичните текстови. :inlove:

9. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    http://www.youtube.com/watch?v=ZROLX3m7vh8
    Едноставно прекрасно! :)

На De-lovely му/ѝ се допаѓа ова.
  10. srculka

srculka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2010
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    170
    Не ми е лош Ристо Самарџиев ама мислам дека тој е најголем местач на фестивали..
    A израснав со една негова песна -''Kај што зракот почнува'' -стварно прекрасна песна

Кристина Арнаудова е прекрасна според мене,а ме интересира нејзе татко и е Гоце Арнаудов но таа за тоа дозна сега скоро или..? Знам портарка сум :D :$ :$
    А за Јован Јованов и сите останати се сложувам дека се тешки сељаци,а и Билбилов грдо пее не го бива за пејач ,но има добри песнички.

11. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.709
    Допаѓања:
    8.791

Да да,Гоце и е татко,барем јас така знам.Мислам дека мајка и ми е комшика и таа имала нешто со Гоце Арнаудов кога била помлада па тој до скоро не сакал да ја признае како ќерка.Неготинка е Кристина... :)

Што мислите за Бојана Атанасовска?

12. LovelyGirl

LovelyGirl Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.563
    Допаѓања:
    295
    Кристина Арнаудова...... :^) не ми се допаѓа...ниту пак нејзините песни ми се допаѓаат...исто и за Пилева...само она има некоја песна....

13. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    491
    Допаѓања:
    80
    Гоце Арнаудов(лепотанот :D ), и е татко на Кристина Арнаудова, само воопшто нема никаква комуникација со него, дури мислам дека и за татко не го признава, иако и е прав биолошки татко..Еее сега од ,кои причини не сум доволно информирана, па да не трабуњам без везе..Само претпоставувам дека е ради тоа што Гоце е покварено швалериште... :^)

14. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Кога сме кај Гоце Арнаудов, ви текнува на дуетов што му е со Елвир Мекиќ хахаххахаха
    ајде да видам коментари... :D
    мене ми е тотален кич, и смешно ми е ептен, али ете го и Елвир се пробива на српскиот пазар со турбофолкериве нели,
    има и една песна со една српска пејачка незнам како се вика, 5 минути се вика песната се смеам многу за тоа бидејќи ги фураат Џастин и Мадона со 4 minutes, па тоа играње, танцови да паднеш у несвест :D

15. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    491
    Допаѓања:
    80
    Таа песна - пет минута, Елвир ја има снимано со Слаџа Делибашич(бившата жена на Џоле Џогани), а таа другата песна му е со Селма Бајрами(ако ти текнува во спотот се во џакузи заедно).. 8) :lol:

16. polena

polena Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2010
    Пораки:
    91
    Допаѓања:
    14
    Nasiot Angel Tose bese i ostana Gospodovo cedo so glas um i seta covecka ubavina,tesko vakva ptica uste ednas da zapee.

17. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.056
    Имав шанса да бидам на една маса и со Пилева и со Арнаудова..Искрено Пилева уште беше на почеток со кариеричето и така приземјена ама со време влезе во некој филм..И да зборењето, едвај да ја ислуша човек.А Арнаудова уфилмана лигушка..Таков впечаток ми остави.

18. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.056
    И Бојана ја имам запознаено..и не ми остави некој посебен впечаток.Вака сака да се претасави како приступачна,културна..зрела паметна девојка.Инаку тато и чува грб. :D

19. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.212
    Допаѓања:
    36.705
    Ми се допаѓа како пее Кристина Арнаудова. Мило ми е што е бремена. Мајка и е Турчинка, а татко и ја признал на 16 години. Не контактира со него.

20. EllenMonroe

EllenMonroe Истакнат член

Се зачлени на:
    9 мај 2010
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    3
    Од водителите во македонија најдобар ми е Жарко од А1.Од музичари најмногу ги почитувам Тавитијан браќата.Мноу се креативни и успешни :clap: :clap: :clap:
    А за другите немам многу што да кажам.Ретки се тие што се стварно добри во тоа што го работат. :worried: :worried:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.