Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    491
    Допаѓања:
    80
    ISAAK

Ако Тоше Проески и Бени рекле дека Џафер е незаменлив вокал или пак дека го мислиш истото, не значи дека тоа е така, па генерално ќе кажеме сега - Џафер шампион :clap:
    А, тоа за Билбилов, Слаткар, Јован Јованов(тежок сељак со брат му заедно), Денис Екс , Тони Зен, ДНК...Тоа ти е иста багра :tmi: И, нив како Миленко новинаров, да можам би ги набутала во ауспух и кога ќе дадам гас ќе ги лансирам во вселената, сите комплет, нафурани "фраеришта" :tmi:

2. puflaa

puflaa Истакнат член

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    229
    Допаѓања:
    23
    За пеење добро пее, енергична е се на настапи ама кога ќе отвори уста на телевизија ми се приодува во вц! Несврзани реченици башка некој чуден нагласок.. Не ја поднесувам |(
    Екипата на Ексклузив, на чело со ИваННа и на бекстејж, со Миро Кацаров под рака и право во Вардар! Е**те екслузивните работи што ги презентираат. Истите ги има на сите интернет портали и тоа денови денови порано. Башка тој Миро коа збори мислиш пее, и тоа шмизларското ж и ч коа ке ги нагласи се ежам :@

Даниел, претходно што го имате спомнувано океј ми е. Денес го глеав на телевизија и ми остави впечаток на фин,скромен,реален дечко башка глас има фантастичен. За Игор Џамбазов нема потреба да зборувам, веќе се е кажано. УНИКАТ !!!

3. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.480
    Е БРАВО за описот! :clap: Кога беше во Магија Јован правеше супер песни, ама сега ми е многу одвратен, а па брат му уште повеќе :tmi: Некогаш пеел на некој фестивал ( мислам дека беше макфест ) а сестра на моја другарка, свири на виолина и била таму присутна на пробата, и она кажуваше дека брат му на Јован немал поим од пеење, завивал на пробата, ама нели нормално после за во етер ќе му го средат гласот и така и него го направија пејач. |(

4. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.480
    За Александра Пилева претходно кажав дека не ми се допаѓа. А за Кристина Арнаудова- се најдобро. Многу ми се допаѓа девојката и како пее, и какви песни има, и како зборува и се однесува во емисии.. Прекрасна е.

5. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.012
    Мене ми се допаѓаат песните на Билбилов. Не сум од Скопје па да знам повеќе за неговиот приватен живот, ама како пејач ми е таман. Убави певливи песничиња има и не е нафуран како другите.
    За Пилева кажав :puke:
    Одвратност во движење, целата во комплет и со гласот што го вади низ нос.

6. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.260
    Допаѓања:
    67.820
    Александра Пилева не ми е нешто посебно. Ама баш ми е сеедна.
    На Билбилов има некои песничиња певливи, ама па има некои што ме тераат на :puke: Така што...

7. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.844
    Допаѓања:
    163.356
    Пилева ми е О-Д-В-Р-А-Т-Н-А!
    Се пренемага кога зборува,а и не знам едноставно ми е антипатична како појава воопшто.

8. veri

veri Популарен член

Се зачлени на:
    14 јануари 2010
    Пораки:
    3.061
    Допаѓања:
    1.480
    Како комплетен музичар многу го сакам и почитувам Ристо Самарџиев. Има прекрасни песни и многу милозвучен глас :) А пак какви текстови пишува, тоа е чудо, вистинско уметничко дело. Исто така го обожавам Ѓорѓи Крстевски, прекрасно пее, сам си ги пишува текстовите и сам ја прави композицијата, многу е талентиран и погаѓа во срце со тие романтичните текстови. :inlove:

9. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.012
    http://www.youtube.com/watch?v=ZROLX3m7vh8
    Едноставно прекрасно! :)

На De-lovely му/ѝ се допаѓа ова.
  10. srculka

srculka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2010
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    171
    Не ми е лош Ристо Самарџиев ама мислам дека тој е најголем местач на фестивали..
    A израснав со една негова песна -''Kај што зракот почнува'' -стварно прекрасна песна

Кристина Арнаудова е прекрасна според мене,а ме интересира нејзе татко и е Гоце Арнаудов но таа за тоа дозна сега скоро или..? Знам портарка сум :D :$ :$
    А за Јован Јованов и сите останати се сложувам дека се тешки сељаци,а и Билбилов грдо пее не го бива за пејач ,но има добри песнички.

11. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    4.619
    Допаѓања:
    11.269

Да да,Гоце и е татко,барем јас така знам.Мислам дека мајка и ми е комшика и таа имала нешто со Гоце Арнаудов кога била помлада па тој до скоро не сакал да ја признае како ќерка.Неготинка е Кристина... :)

Што мислите за Бојана Атанасовска?

12. LovelyGirl

LovelyGirl Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.566
    Допаѓања:
    298
    Кристина Арнаудова...... :^) не ми се допаѓа...ниту пак нејзините песни ми се допаѓаат...исто и за Пилева...само она има некоја песна....

13. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    491
    Допаѓања:
    80
    Гоце Арнаудов(лепотанот :D ), и е татко на Кристина Арнаудова, само воопшто нема никаква комуникација со него, дури мислам дека и за татко не го признава, иако и е прав биолошки татко..Еее сега од ,кои причини не сум доволно информирана, па да не трабуњам без везе..Само претпоставувам дека е ради тоа што Гоце е покварено швалериште... :^)

14. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.077
    Кога сме кај Гоце Арнаудов, ви текнува на дуетов што му е со Елвир Мекиќ хахаххахаха
    ајде да видам коментари... :D
    мене ми е тотален кич, и смешно ми е ептен, али ете го и Елвир се пробива на српскиот пазар со турбофолкериве нели,
    има и една песна со една српска пејачка незнам како се вика, 5 минути се вика песната се смеам многу за тоа бидејќи ги фураат Џастин и Мадона со 4 minutes, па тоа играње, танцови да паднеш у несвест :D

15. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    491
    Допаѓања:
    80
    Таа песна - пет минута, Елвир ја има снимано со Слаџа Делибашич(бившата жена на Џоле Џогани), а таа другата песна му е со Селма Бајрами(ако ти текнува во спотот се во џакузи заедно).. 8) :lol:

16. polena

polena Истакнат член

Се зачлени на:
    5 мај 2010
    Пораки:
    91
    Допаѓања:
    14
    Nasiot Angel Tose bese i ostana Gospodovo cedo so glas um i seta covecka ubavina,tesko vakva ptica uste ednas da zapee.

17. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    Имав шанса да бидам на една маса и со Пилева и со Арнаудова..Искрено Пилева уште беше на почеток со кариеричето и така приземјена ама со време влезе во некој филм..И да зборењето, едвај да ја ислуша човек.А Арнаудова уфилмана лигушка..Таков впечаток ми остави.

18. julie77

julie77 Форумски идол

Се зачлени на:
    2 февруари 2010
    Пораки:
    5.566
    Допаѓања:
    20.074
    И Бојана ја имам запознаено..и не ми остави некој посебен впечаток.Вака сака да се претасави како приступачна,културна..зрела паметна девојка.Инаку тато и чува грб. :D

19. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.752
    Допаѓања:
    38.547
    Ми се допаѓа како пее Кристина Арнаудова. Мило ми е што е бремена. Мајка и е Турчинка, а татко и ја признал на 16 години. Не контактира со него.

20. EllenMonroe

EllenMonroe Истакнат член

Се зачлени на:
    9 мај 2010
    Пораки:
    43
    Допаѓања:
    3
    Од водителите во македонија најдобар ми е Жарко од А1.Од музичари најмногу ги почитувам Тавитијан браќата.Мноу се креативни и успешни :clap: :clap: :clap:
    А за другите немам многу што да кажам.Ретки се тие што се стварно добри во тоа што го работат. :worried: :worried:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.