1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. kravce

kravce Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јануари 2012
    Пораки:
    3.808
    Допаѓања:
    52.974
    А плаќал ли Владо Јаневски издршка за децата? Не можам да ја глеам цела емисија

2. Rabbit

Rabbit Форумски идол

Се зачлени на:
    3 септември 2012
    Пораки:
    2.265
    Допаѓања:
    46.290
    Ништо не спомна околу тоа.

На kravce му/ѝ се допаѓа ова.
  3. elimkd

elimkd Форумски идол

Се зачлени на:
    25 октомври 2012
    Пораки:
    8.031
    Допаѓања:
    48.361
    Не кажа ништо конкретно, туку дека имал бурен љубовен живот и доста патувал, е сеа може некаде се трефнало тоа беше муабетот:D

На Barbie20 и LUCI 99 им се допаѓа ова.
  4. WarriorAngel

WarriorAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 март 2012
    Пораки:
    1.824
    Допаѓања:
    5.092
    Баш на форумот мислам дека некој кажа дека се познавал со син на Владо Јаневски, момче околу 30тина години, и момчето си кажало дека нема издршка, дека нема ништо со Владо.

5. LUCI 99

LUCI 99 Популарен член

Се зачлени на:
    24 февруари 2015
    Пораки:
    990
    Допаѓања:
    3.067
    Nisto oficijalno ne kaza Vlado deka ima sin , kaj stignavte vie pak duri dali plakal za izdrska na deteto , ami sekoj moze da vi prati pismo ili cestitika deka imate sin no dali e toa vas sin koj znae kako na Vlado sto mu ispratile I zatoa toj taka go kaza toa kako nisto seriozno

6. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.052
    Допаѓања:
    52.525
    IMG_7594.JPG Епа не може лош збор да се каже :)

На sweet-cherry, Lella, Ketchup и 23 други им се допаѓа ова.
  7. LUCI 99

LUCI 99 Популарен член

Се зачлени на:
    24 февруари 2015
    Пораки:
    990
    Допаѓања:
    3.067
    Bojane bidi minister za socijala

На m.i.g, shz и elimkd им се допаѓа ова.
  8. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Срцето ми се стопли кога гледам како е среќен човекот. Му се гледа по лицето. Никој не заслужува да живее на ваков студ надвор, секоја чест за Боки, во држава во која ниту институциите не прават ништо, дај боже да има повеќе луѓе како него.

На Zenski Svet, Ketchup, Chica.Loca и 16 други им се допаѓа ова.
  9. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.391
    Колку е среќен на слика Свето :)
    Голема почит за Боки!

Камо големите бизнисмени барем пола од добринта на Боки да имаат... па што повеќе бездомници да се згрижат и да бидат вака насмеани.

На Ketchup, Baby-bubu, crimson и 7 други им се допаѓа ова.
  10. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.308
    Допаѓања:
    259.449
    Се надевам само дека ова не е само некој хир на Боки за да го има во медиумите.
    Инаку станот убав и може да се сместат уште бездомници. Или да се отворат слични вакви центри.

На m.i.g и mariatim им се допаѓа ова.
  11. anaja1

anaja1 Популарен член

Се зачлени на:
    1 октомври 2013
    Пораки:
    2.744
    Допаѓања:
    7.559
    Ова беше објавено од градоначалникот на ОП.Центар 15941205_1452460838117515_5158779871394832161_n.jpg

На biGirl, Barbie20, galapce и 5 други им се допаѓа ова.
  12. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    5.185
    Допаѓања:
    27.389
    Боки уште еднаш докажа дека е вистински човек и тоа во вистинска смисла на зборот.Неќам да дискутирам за тоа каков народ сме.До пред некое време секој втор го плукаше дека е педер и слично,но тој и покрај тоа помага на оние најзагрозените.И не како овие смешните емисии со канче манџа и 1000+ слики туку дава станови на оние на кои им е најпотребно.Искрено,додека ние сега дома си седиме на топло надвор луѓе од студ и глад умираат.А и да бидеме реални да подариш на некој стан не е мала работа.Боки е македонска јавна фаца,а не Ким Кардашиан.Се согласувам дека е понижувачко да се сликаат без дозвола,но сите сме свесни дека тоа само одредени личности од нашата “естрада„ може да го направат тоа.Тешки надуени фаци,кои молат за внимание а тешко го добиваат.

На Ketchup, m.i.g, H.VAGA и 4 други им се допаѓа ова.
  13. shz

shz Форумски идол

Се зачлени на:
    1 септември 2012
    Пораки:
    6.267
    Допаѓања:
    50.863
    Се изненадив за Боки браво за него :clap: баш ми е мило што го вдомил човекот.
    Се гледа дека човекот е многу среќен, а и како не би бил. Боки е пример за другите да постапат така :)

На Ketchup, Salome, m.i.g и 2 други им се допаѓа ова.
  14. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.992
    Јас пре би да го гледам Боки како помага на бездомници, па ете и нека се фали, одколку Мелита со гревно фотошопираните слики или македонскине портали со македонските Ким Кардашијан, Џеј Ло итн, еве не знам.
    Па ко прв и последен да е што објавува, Каролина, Роби Телекабел малку ли се експонираа за поплавите дека донирале, во Србија кога беа поплавите пола естрада ја имаше што и како донирала.
    Владо Јаневски не знам што човек е и дали му се песните плагијати, ама реално кај него највеќе вредат текстовите, за тоа капа му симнувам, единствен мк пејач кој што ме дирнал.

На *Amethyst*, Elen4e_sonce, Ketchup и 12 други им се допаѓа ова.
  15. Jason123

Jason123 Популарен член

Се зачлени на:
    22 јули 2012
    Пораки:
    479
    Допаѓања:
    3.168
    Озбилно го хејтате Боки 13 дека ова го правел за популарност?! Па и да го прави, човекот направи нешто што вие нема цел живот да го направите. Кога последен пат сте ѕвонеле на број за донации, сте помогнале некому без да ве замоли за тоа. И мене не ми се допаѓа како лик, но капа му симнувам за ова, браво пријателе, а вие.... вие сте мизерните!

На Ketchup, Victorian, calliope и 12 други им се допаѓа ова.
  16. Magnolija

Magnolija Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    1.674
    Допаѓања:
    7.653
    Дека сме параноичен народ докажува и фактот дека во секоја хумана акција гледаме желба за популарност. Паранојата е лоша работа, ама е толку длабока во Балканецот што веќе не ја ни забележуваме, отрпнати сме на неа.

Некои за да станат популарни се сликаат голи или вложуваат 600.000 евра во кафуле, ама еве, ново било и да се прикажеш како хуманитарец и тоа да биде лошо.

На Lella, Ketchup, Victorian и 14 други им се допаѓа ова.
  17. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Се зачлени на:
    28 ноември 2012
    Пораки:
    11.465
    Допаѓања:
    183.636
    А може ли некој да ми каже што се десило со бебето Лука и неговото семејство? Не сум во тек, а не можам да ви ги разберам дебатите околу тоа.. знам само дека Боки ги смести на една година во стан во соседниот град..

18. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Се зачлени на:
    4 ноември 2010
    Пораки:
    3.562
    Допаѓања:
    7.992
    Кога сме кај Боки, нели го имаа папараци фатено со женска некоја, и како девојка му ја претставуваа, и он го потврди тоа.:?:На времето беше ова пред 7-8 год. сигурно...

На Elen4e_sonce му/ѝ се допаѓа ова.
  19. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    4.052
    Допаѓања:
    52.525
    А на крајот на краиштата, што ако добие на популарност затоа што донирал?
    Па ако тоа не е за фалење, јас не знам што е.

На Priroden, Ketchup, Victorian и 10 други им се допаѓа ова.
  20. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.113
    Па поради негрижа на родителиве бебево добило бронхопневмонија па го оперирале бидејќи е родено со проблем на хранопроводот. Е сега дотичниве бараат донации и пари, а дома им е како магацин.
    Не сакаат да работат и сакаат пари на рака, го вработиле Оливер ама тој си напуштил.
    На една членка и барал 2000 денари за да одат во кафана за Нова Година.
    Ако не им дадат пари тие вреѓаат плукаат по овие што донираат.
    Бебево од 3500кг стана 1500кг.
    Татково си пишал на фб дека бебево имало леукемија ама ништо не му било ќе му поминело.
    Докторката на болницата кажала дека бебево на апарати тие на соседниот кревет си се бацувале и гушкале си се сликале. Страшна работа.

На Victorian и Barbie20 им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.