Македонските јавни фаци

Discussion in 'Кафе-муабети' started by preetygirl-J, Jul 13, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. kravce

kravce Форумски идол

А плаќал ли Владо Јаневски издршка за децата? Не можам да ја глеам цела емисија

2. Rabbit

Rabbit Форумски идол

Ништо не спомна околу тоа.

kravce likes this.
  3. elimkd

elimkd Форумски идол

Не кажа ништо конкретно, туку дека имал бурен љубовен живот и доста патувал, е сеа може некаде се трефнало тоа беше муабетот:D

Barbie20 and LUCI 99 like this.
  4. WarriorAngel

WarriorAngel Популарен член

Баш на форумот мислам дека некој кажа дека се познавал со син на Владо Јаневски, момче околу 30тина години, и момчето си кажало дека нема издршка, дека нема ништо со Владо.

5. LUCI 99

LUCI 99 Популарен член

Nisto oficijalno ne kaza Vlado deka ima sin , kaj stignavte vie pak duri dali plakal za izdrska na deteto , ami sekoj moze da vi prati pismo ili cestitika deka imate sin no dali e toa vas sin koj znae kako na Vlado sto mu ispratile I zatoa toj taka go kaza toa kako nisto seriozno

6. crimson

crimson Форумски идол

IMG_7594.JPG Епа не може лош збор да се каже :)

sweet-cherry, Lella, Ketchup and 23 others like this.
  7. LUCI 99

LUCI 99 Популарен член

Bojane bidi minister za socijala

m.i.g, shz and elimkd like this.
  8. manja666

manja666 Популарен член

Срцето ми се стопли кога гледам како е среќен човекот. Му се гледа по лицето. Никој не заслужува да живее на ваков студ надвор, секоја чест за Боки, во држава во која ниту институциите не прават ништо, дај боже да има повеќе луѓе како него.

9. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Колку е среќен на слика Свето :)
    Голема почит за Боки!

Камо големите бизнисмени барем пола од добринта на Боки да имаат... па што повеќе бездомници да се згрижат и да бидат вака насмеани.

Ketchup, Baby-bubu, crimson and 7 others like this.
  10. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се надевам само дека ова не е само некој хир на Боки за да го има во медиумите.
    Инаку станот убав и може да се сместат уште бездомници. Или да се отворат слични вакви центри.

m.i.g and mariatim like this.
  11. anaja1

anaja1 Популарен член

Ова беше објавено од градоначалникот на ОП.Центар 15941205_1452460838117515_5158779871394832161_n.jpg

biGirl, Barbie20, galapce and 5 others like this.
  12. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Боки уште еднаш докажа дека е вистински човек и тоа во вистинска смисла на зборот.Неќам да дискутирам за тоа каков народ сме.До пред некое време секој втор го плукаше дека е педер и слично,но тој и покрај тоа помага на оние најзагрозените.И не како овие смешните емисии со канче манџа и 1000+ слики туку дава станови на оние на кои им е најпотребно.Искрено,додека ние сега дома си седиме на топло надвор луѓе од студ и глад умираат.А и да бидеме реални да подариш на некој стан не е мала работа.Боки е македонска јавна фаца,а не Ким Кардашиан.Се согласувам дека е понижувачко да се сликаат без дозвола,но сите сме свесни дека тоа само одредени личности од нашата “естрада„ може да го направат тоа.Тешки надуени фаци,кои молат за внимание а тешко го добиваат.

Ketchup, m.i.g, H.VAGA and 4 others like this.
  13. shz

shz Форумски идол

Се изненадив за Боки браво за него :clap: баш ми е мило што го вдомил човекот.
    Се гледа дека човекот е многу среќен, а и како не би бил. Боки е пример за другите да постапат така :)

Ketchup, Salome, m.i.g and 2 others like this.
  14. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Јас пре би да го гледам Боки како помага на бездомници, па ете и нека се фали, одколку Мелита со гревно фотошопираните слики или македонскине портали со македонските Ким Кардашијан, Џеј Ло итн, еве не знам.
    Па ко прв и последен да е што објавува, Каролина, Роби Телекабел малку ли се експонираа за поплавите дека донирале, во Србија кога беа поплавите пола естрада ја имаше што и како донирала.
    Владо Јаневски не знам што човек е и дали му се песните плагијати, ама реално кај него највеќе вредат текстовите, за тоа капа му симнувам, единствен мк пејач кој што ме дирнал.

15. Jason123

Jason123 Популарен член

Озбилно го хејтате Боки 13 дека ова го правел за популарност?! Па и да го прави, човекот направи нешто што вие нема цел живот да го направите. Кога последен пат сте ѕвонеле на број за донации, сте помогнале некому без да ве замоли за тоа. И мене не ми се допаѓа како лик, но капа му симнувам за ова, браво пријателе, а вие.... вие сте мизерните!

Ketchup, Victorian, calliope and 12 others like this.
  16. Magnolija

Magnolija Популарен член

Дека сме параноичен народ докажува и фактот дека во секоја хумана акција гледаме желба за популарност. Паранојата е лоша работа, ама е толку длабока во Балканецот што веќе не ја ни забележуваме, отрпнати сме на неа.

Некои за да станат популарни се сликаат голи или вложуваат 600.000 евра во кафуле, ама еве, ново било и да се прикажеш како хуманитарец и тоа да биде лошо.

Lella, Ketchup, Victorian and 14 others like this.
  17. Yowannty

Yowannty Форумски идол

А може ли некој да ми каже што се десило со бебето Лука и неговото семејство? Не сум во тек, а не можам да ви ги разберам дебатите околу тоа.. знам само дека Боки ги смести на една година во стан во соседниот град..

18. Monna.Monna

Monna.Monna Популарен член

Кога сме кај Боки, нели го имаа папараци фатено со женска некоја, и како девојка му ја претставуваа, и он го потврди тоа.:?:На времето беше ова пред 7-8 год. сигурно...

Elen4e_sonce likes this.
  19. crimson

crimson Форумски идол

А на крајот на краиштата, што ако добие на популарност затоа што донирал?
    Па ако тоа не е за фалење, јас не знам што е.

Priroden, Ketchup, Victorian and 10 others like this.
  20. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Па поради негрижа на родителиве бебево добило бронхопневмонија па го оперирале бидејќи е родено со проблем на хранопроводот. Е сега дотичниве бараат донации и пари, а дома им е како магацин.
    Не сакаат да работат и сакаат пари на рака, го вработиле Оливер ама тој си напуштил.
    На една членка и барал 2000 денари за да одат во кафана за Нова Година.
    Ако не им дадат пари тие вреѓаат плукаат по овие што донираат.
    Бебево од 3500кг стана 1500кг.
    Татково си пишал на фб дека бебево имало леукемија ама ништо не му било ќе му поминело.
    Докторката на болницата кажала дека бебево на апарати тие на соседниот кревет си се бацувале и гушкале си се сликале. Страшна работа.

Victorian and Barbie20 like this.
Thread Status:
Not open for further replies.