Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Antebellum

Antebellum Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    3.123
    Допаѓања:
    9.434
    Потполно си во право дека се плука по се и дека не се почитува туѓиот успех. Стварно нема никаква промоција на туѓиот успех не дека крвнички чекаме некој да не успее во нешто.

На Sunnybun и PaLaVa им се допаѓа ова.
  2. JuLleE

JuLleE Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јануари 2010
    Пораки:
    19.310
    Допаѓања:
    259.463
    А низ други земји као демек не постои трачарање за јавните личности. Дајте бре, у светот ваквите вести се сензации, за слики се плаќат дебели пари. Ние оговарачки народ. Другиве китка.

На Oxymoron, Dust, nena2010 и 8 други им се допаѓа ова.
  3. manja666

manja666 Популарен член

Се зачлени на:
    23 септември 2011
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    17.999
    Ние за разлика од другите држави не ни имаме жолта штампа. Не одете подалеку, погледнете во Србија што им прават на нивните јавни личности. Никого не штедат, се плука по секој, дури се измислуваат приказни. За во Америка да не зборам, иста ситуација е.
    Така да нашиве трачарења тука се стварно мачја кашлица, фаќање сеир, наивно оговарање дури.

На Misskirova, sweet-cherry, Oxymoron и 10 други им се допаѓа ова.
  4. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јули 2015
    Пораки:
    5.676
    Допаѓања:
    14.203
    Odamna zboruvam deka nema dzvezdi kaj nas, no ako mora neshto da se izdvoi, da si kazham deka najvekje vredat ostvaruvanjata na Kire Lazarov i Goran Pandev, mada vtoriov zajde od vreme, ama barem go znaat vo svet. Iako ne beshe nekoja senzacija, samo napagjach od prosechen kalbar, sepak svoevremeno doznaa koj e. Prviot so godini e na vrvot od svojot sport. I taka.

Последна измена: 16 јануари 2017
    На LollySky, Ketchup и Antebellum им се допаѓа ова.
  5. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.858
    Допаѓања:
    163.429
    Не, јас стварно мислам дека треба да престанеме да плукаме и како што е редот да ги испочитуваме Лила и Мелита за сиот нивен труд...

На Oxymoron, theowndemon, crimson и 13 други им се допаѓа ова.
  6. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.391
    Јас сакам да им предложам на Туфи и Двојче да направат продолжение на Здраво генијалци, ама не знам дали ќе прифатат.
    Многу ми недостигаат бе :(
    И така во затвор ќе одат, краделе што краделе, барем нека направат Здраво генијанци is back!

Е сега сигурно си имаат обврски луѓево, сепак таа е градоначалничка во К.Вода, а тој во Битола, ама нека размислат.

:ninja:

На theowndemon, Mishela, LollySky и 10 други им се допаѓа ова.
  7. celineparis

celineparis Популарен член

Се зачлени на:
    11 февруари 2014
    Пораки:
    931
    Допаѓања:
    2.577
    Богами, само манијак може да направи такви филмови одвратни за гледање. :?:

На Ketchup и sjdgo им се допаѓа ова.
  8. Silver.E

Silver.E Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    2.226
    Допаѓања:
    5.276
    Не е дотолку проблем што критикува, туку што таа ич не трпи критика. Малку некој да и напиши нешто што не и е по мерак, одма дрско вреѓа или го ‘спушта‘ демек. Велам демек, зош е уште поглупа и поискомплексирана со тој став, кога мисли дека надмудрила некого.
    Еве и последно се зајаде со некои гинеколози од Штип со мафините (што ич не ги оправдувам мафините, и се она кое не го доликува на работното место), ама жената и вратила реплика, па Ина која не трпи критика уште толку одмазднички постови направи.
    Ако се прави многу паметна, нека го открие идентитетот и нека делува во државава. За вака преку анонимно име, еве и ние на форумов пишуваме се и сешто, исправаме криви дрини, си помагаме, се караме, итн.
    Сакам да кажам лесно е преку анонимно име, а со еден куп постови одалеку смрди на искомплексирана жена.

На Oxymoron, Pinky97, V.odolija и 10 други им се допаѓа ова.
  9. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

Се зачлени на:
    1 август 2012
    Пораки:
    27.166
    Допаѓања:
    177.113
    Се знае која е Ина.

10. Ketchup

Ketchup

Се зачлени на:
    23 декември 2014
    Пораки:
    6.796
    Допаѓања:
    46.427
    Давам предлог сликата на Ина да стои во првиот пост на темава, оти на секоја втора страна има прашање од типот: Дечки, абе ја видел некој Ина како изгледа? :lol:

На Oleeenka, theowndemon, Dust и 14 други им се допаѓа ова.
  11. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јули 2015
    Пораки:
    5.676
    Допаѓања:
    14.203
    Ги имам изгледано сите филмови на Милчо Манчевски и единствено „Пред дождот“ ми остави впечаток на комплетно остварување, макар што приказната не ми е по ќеиф, тмурна и исполитизирана.
    Англичани и Французи доста вложувале во тој филм, инаку.
    Другото му е се препрепреценето.

Околу оваа Ина не ја сфаќам фамата. Што е важно која била, како изгледала, какви трици јадела кај неа на профил или каде и да пишува. Мене не ме интригира воопшто, обичен виртуелен лик.

На antonelala, LollySky и Victorian им се допаѓа ова.
  12. Antebellum

Antebellum Популарен член

Се зачлени на:
    15 април 2012
    Пораки:
    3.123
    Допаѓања:
    9.434
    Нели Бетменот го пријавија дека користел надимак па мораше да се стави со цело име и презиме, зошто Ина се уште е под ник?

На Victorian му/ѝ се допаѓа ова.
  13. elimkd

elimkd Форумски идол

Се зачлени на:
    25 октомври 2012
    Пораки:
    8.031
    Допаѓања:
    48.362
    Убава е Лила, внимава на изглед, тело, убаво е облечена, нашминкана, иако шминката не е по мој вкус оти некако премногу пудра и веѓите неприродни, ама косата воопшто не ми се допаѓа, не изгледа здраво, прилепена, ко мрсна....

На Mr. Right, celineparis, Ketchup и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. mariatim

mariatim Популарен член

Се зачлени на:
    29 април 2010
    Пораки:
    1.159
    Допаѓања:
    12.529
    Пa пишувaше нa пoстoт oд медицинaрите oд Штип,декa е ПРЕД OДЕЊЕ ДOМА.
    Амa им се зaкaчи Инa сегa пa ќе јa oпрaви држaвaвa,силнa нa устa мн скриенa пoзaди мoнитoр/екрaн.

На mimiiiii, celineparis, Victorian и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  15. LollySky

LollySky Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2016
    Пораки:
    2.953
    Допаѓања:
    14.018
    Извини, ама тоа "пред одење дома" нека му го објаснат на некој што недајбоже го донеле со брза помош после сообраќајка, или на некоја што мора да и се направи итен царски рез.
    Сите ние славиме со колективи, но после работа и по кафани. А не на работно место.

На lovely97, V.odolija, galapce и 9 други им се допаѓа ова.
  16. mariatim

mariatim Популарен член

Се зачлени на:
    29 април 2010
    Пораки:
    1.159
    Допаѓања:
    12.529
    Тaкa е не ги oпрaвдувaм,пoентaтa ми беше зa Инa,штo oпрaвa криви дрини преку лaжни прoфили.

На Antebellum, Victorian и LollySky им се допаѓа ова.
  17. Silver.E

Silver.E Популарен член

Се зачлени на:
    14 февруари 2013
    Пораки:
    2.226
    Допаѓања:
    5.276
    Јас лично ниту мафините ги оправдувам, ниту цигарите и алкохолот. Ама тоа не е нешто ново што Ина го открила, или објавила, па да и доделиме орден за тоа (додуша таа им се закачи нив од инает и злоба зошто не трпи критики или контра реплики кои не и одговараат).
    Прво, сликите беа јавни, објавени од самите доктори со преку, 100, 200 лајкови. Значи секој тоа можел да го види. Второ, и без тие слики сите знаеме во каков очај ни е здравството и што се прават сестрите по канцелариите (од дома човек ни умре в болница, и сите работи ги имаме исповидено).
    Докторите се правдале дека после работно време славеле (и ние на работа сме славеле после работно време во една од канцелариите, ама јас не работав во болница, па дали е дозволено тоа по болниците или не, нека си решаваат надлежните).

Таа се крие позади вирален лик (а, зад вирални ликови сите сме многу јаки), ама само да снема струја, да снема мрежа, таа е никој и ништо.
    Или да треба да се претстави лично, цената која си ја набила ќе и падни во вода.

На Chica.Loca, Victorian, Mr. Right и 3 други им се допаѓа ова.
  18. ocicka2014

ocicka2014 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2014
    Пораки:
    4.212
    Допаѓања:
    13.670
    Абе луѓе има копче репорт на профилот кај неа ;) користење на лажно име :P

На elimkd му/ѝ се допаѓа ова.
  19. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Се зачлени на:
    8 септември 2015
    Пораки:
    2.510
    Допаѓања:
    71.272
    Амa кaкo беше кoгa кaжa, нејзинoтo име е зaштитенo или нештo сличнo тaкa, пa ќе тужелa некoј и не ти знaм штo. :D Oвa зa Инa.

Нa темa Лилa. И мене ми е убaвa. Веѓите ептен ми пaѓaaт вo oчи, aмa бaрем не се кaкo нa oние нa Бoјaнa. Црни кo кaтрaн. Се гледa декa Лилa се грижи зa изгледoт и телoтo и е гoлем прoфесиoнaлец. И фoнд нa збoрoви и литерaтурен јaзик упoтребувa и сè, зa рaзликa oд Иренa Спирoвскa нa кoјa квизoт и прoпaднa oд штo е "мнoгу гледaн".

На Barbie20, piglet1, Ketchup и 4 други им се допаѓа ова.
  20. antonelala

antonelala Популарен член

Се зачлени на:
    30 јули 2011
    Пораки:
    462
    Допаѓања:
    4.701
    Осеќам мала доза на иронија ;) не реков дека прави лоши филмови, реков дека е манијак. Го имам запознаено и стварно како сексуален манијак се понашаше хахаха

На celineparis му/ѝ се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.