Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Македонските јавни фаци

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од preetygirl-J, 13 јули 2010.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. butterfly.mimi

butterfly.mimi Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    455
    Допаѓања:
    103
    Леле колку ги нејќам тие новите фаци што ги претставува Зоки от типот Тања (и го заборавив презимето), Софија Каракаева, Денис-екс ми се лоши од овие :puke:
    Каролина Гочева, Влатко Стефановски, Кирил Џајковски, Владо Јаневски, Калиопи, Браќата Тавитјан, Симон Трпчевски се луќе кои заслужуваат да бидат споменувани.
    Снеже од Backstage ми е ОК водителка како и Ненад Exclusive...
    А што мислите за Коста Бургов? :wasntme:

2. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.261
    Допаѓања:
    157.631
    Не се оптеретувам со муабети од типот на крема,свет,скандал...ама има демек јавни опасни фаци што едноставно нели...не можеш,а да не повратиш...
    Гледам Симона сте ја спомнале...изразито антипатична девојка.Знам те пушко,кад си пиштољ била...заради тоа не ја сакам.на други луѓе нека продава урда.Плус,комплекси...е комплекси,ќе се бања во сред охридско езеро облечена заедно со другарката и Радмила,на кусо беше заштитно лице на Фиори...зошто?!Ееее зошто...Селебрети бе брат,тоа е...викам јас модел не сакам да станувам,лебот ќе им го земам. :rofl: :rofl: :rofl: Се шегувам!
    И пеВачката Мартина...красота.
    И Иванна ексклузив која прекрасно се истакна де со букетите,де со киндер јајцата...и изјавата...ова мора да е некој што многу ме сака...оф леле...рече,социолог?!Нека и ја скинат дипломата по итна постапка.
    А Тамара прееска проскандира низ Ленинова во два наврати прееска,ја замолувам да го спушти носот и да го прибере гзот,кој патем не и дозволува кревање на носот...зошто буџетот е празен,нема пари за проширување на улиците,но ако признае дека е обичњак,ќе и се прости и ќе поминува без патарина.Молим лепо! :D
    И Бојана,онаа ситната,со убавиот глас,што ќе се мажи...
    Роберт Вуќелич?! :rofl: :rofl: :rofl:
    Симон Трпчевски,Игор Џамбазов,Калиопи,Влатко Стефановски...и уште малку слични,се за почит.
    Абе вакви муабети не ме занимаат,ама кога ќе отвориш уста,прсти,занимливо ти доаѓа,плус 1 после полноќ,што ти останува освен да се депримираш или да алапачиш?! :D :D :D

3. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    Браво Лилит за овие двеве Симона и Радмила, кој не ги знае ги мисли за ѕвезди :D , божееее
    кој и даде манекенство на таа, како успеа коа 1.50 сантима нема???? ама ај, нека глумат селебрити :D
    А типчето Боби Симоновски со брат му на ЈЈ шо има една песна, и уште една незнам као се викаше, дечкото ми е толку паднат од марс, порано коа пееше на златно славејче беше каде каде боље, ама ЈЈ реокордс хахаххахха

4. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.261
    Допаѓања:
    157.631
    Абе ајде,Симона ја знам со години,а и другарка.Бумбари и двете беа,лапаа по цели големи пици и месишта,одеднаш Радмила вегетаријанец станала,фешнбл девојка,како удрена некоја се шеташе низ град со оние Лејди гага наочари...Една другарка ја има во пријатели,вика отиде на одмор,дете неизживеано,уште првиот ден 10 слики стави,а понатака да не ти кажувам,секој ден става по уште 10 нови и пишува кај ќе оди,секоја втора слика во грациозни пози и напрчени усни.
    Да не се удрижи Симона со клингонецот,да ја пробутка,ручки ќе се занесуваше,а она жбитот од метро и шумска јаготка ќе останеше на сликите со мобилен сама што си ги правеше во огледало и ќе беше во врска со еден фин дечко на кој душата му ја извади,кај дебело,па и захтевно,ама ослабе и го остави...тоа ти се вика,рани куче,да те лае,ама буквално. :D :D :D :D :D

5. sesilija

sesilija Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    4.177
    Допаѓања:
    13.282
    ^^ Може слика од таа Радмила- неможам да се сетам која е?

Инаку Симона ми е убава многу, слатка е некако, ама се гледа дека ептен почна да се занесува, секој ден ми е се поантипатична.

6. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.212
    Допаѓања:
    36.705
    Димитар од Тротоар многу ме нервира. На телевизија се прави дека е многу паметен и учен, а во средно да не беше мајка му (која што е професорка таму) едвај ќе поминуваше година.

7. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.261
    Допаѓања:
    157.631
    Симона му е девојка...така викаат...

8. SummerGirl

SummerGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    10 март 2010
    Пораки:
    17.212
    Допаѓања:
    36.705
    Точно е тоа. Ги видов минатиот месец како се шетаат гушнати низ ГТЦ.

9. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.709
    Допаѓања:
    8.793
    За Симона се сложувам дека е ептен лигава и антипатична девојка до максимум.А не можам да се сетам,која беше Радмила?Ако може слика или потсетување :)

10. anima

anima Истакнат член

Се зачлени на:
    14 декември 2009
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    275
    Радмила е симпатична,е сеа незнам колку е во филм и каква е,мислам дека идеше со Владимир Паш еден период ако не се лажам...

11. mims-89

mims-89 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 мај 2010
    Пораки:
    6.488
    Допаѓања:
    24.074
    http://www.facebook.com/StefanovskaRadmila
    еве линк од фб, не е нешо позната, ауух какви авантури си имаше по вецињата у школо сама си знае хахаха
    Симона уште не е ослабена ко шо треба, една другарка се знае со неа, пред да стапне на ТВ се кордеела со своето тело и „облините„ а одкако ја ставија на ТВ и рекоа да симне килажа па од тогаш има друг филм, дебелка сум морам на диета!
    ахахахха

12. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    491
    Допаѓања:
    80
    А, за Дино Балич(бившиот , добро нафатиран дечко на Каролина), убаво му направија кога го приведоа дека шверцува облека за бутикот...Па после ќе се прашуваме од каде волку нафатирани фраеришта по белиов свет...Не знам дали е уште во затвор, ама мило ми е што името му го извалкаа по ТВ и весници, зашто голем џет-сетер се правеше... :lol: 8)

13. KuklickaSk

KuklickaSk Форумски идол

Се зачлени на:
    20 јуни 2010
    Пораки:
    6.983
    Допаѓања:
    26.372
    хаха Радмила па колку е простичка. Незнае ни една уплатница да пополни. А да. и она се дружи со Ива. :D Си се нашле.

14. Moja

Moja Истакнат член

Се зачлени на:
    9 август 2010
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    17

15. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    Самер , мајка му е професорка по биологија, плус советничка на ВМРО во опшина . Томато продукција, јавна тајна е дека се блиски до ВМРО....и кога ќе се спојат картите Диме станува водител, модел во спотовите што ги снима Томато и што уште не.
    Сепак Диме ми е симпатичен , а дали се дигнал не знам....искрено верувам дека почнал да лета во облаци.
    Штом се фатил со Симона, сигурно малку се вообразил дека е славен...мислам Симона :^)

Не се вика Диино туку Алдин, и цело Скопје знае дека он се бави со прљави работи, он не шверцува само облека.
    Уште пред да се фати со Каролина сите го знаеа затоа што доаѓа од позната фамилија и плус е поврзан со друга позната фамилија која се бави исто така со нелегални ствари.
    Ми беше чудно што Каролина се фати со него и покрај тоа што сите знаат со што се занимава. Веројатно Каролина си сака кеш, па не е битно од каде доаѓа :) . И сега кога се фати со Пановски и е врв во карирерата, и он е добронафатиран дечко, слаб на манекенки ....ај да не зборам јас многу :D

16. srculka

srculka Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2010
    Пораки:
    582
    Допаѓања:
    170
    A која е другата фамилија која шверцува облека?? Да не се случајно двајца браќа околу 20 годишна возраст зш кога бев во Ск се запознајв со двајцата и ми рекоја дека им продавале облека на познативе за на спотови...и тој еднио кроз муабет ги спомна Дино и Каролина итнн

17. irenna

irenna Популарен член

Се зачлени на:
    1 декември 2009
    Пораки:
    3.098
    Допаѓања:
    4.461
    srculka од изобилството на шверцери на се и сешто, облеката е најмалиот грев, затоа среќни се кога ќе паднат во затвор за облека, знаат дека малку ќе лежат. Проблем е она што го шверцуваат покрај облеката.

18. LovelyGirl

LovelyGirl Популарен член

Се зачлени на:
    10 февруари 2010
    Пораки:
    1.563
    Допаѓања:
    295
    Симона ми е и така и така...шо се вика иди ми дојди ми... :lol: ...а за Радмила па и не ја знам баш...

19. preetygirl-J

preetygirl-J Нов член

Се зачлени на:
    26 мај 2010
    Пораки:
    491
    Допаѓања:
    80
    Иренна
    Можда право име му е Алдин, али сите го знаат како Дино :!: А, факт е дека со врската со Каролина стана уште повеќе познат :| А, тоа дека Каролина си сака кеш, за тоа си потполно во право - почнувајќи со Гроздан од Тренд, па со еден од синовите на Аркан, па Дино, па сега овој Пановски Јован...хххаааааа..Знае Каролинчето каде е кешот... :)

20. baguf4e

baguf4e Популарен член

Се зачлени на:
    17 мај 2010
    Пораки:
    3.709
    Допаѓања:
    8.793
    Каролина Гочева кажуваше во една емисија дека сеуште немала започнато сексуални односи,дека била прав верник и дека не планирала да има односи пред брак.Дали верувате во ова? :?:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.